SCORPIOS72 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Εγώ το συνδέω με smartwatch και δεν εμφανίζεται. Θα το ψάξω και άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Με το ρολόι ούτε εμένα φαίνεται Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Περίεργο μου φαίνεται. Το ίδιο μου κάνει και με το εικονίδιο του gps. Τα υπόλοιπα μου τα δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Ούτε εμένα δείχνει συνέχεια την τοποθεσία. Άνοιξε τους χάρτες. Το δείχνει μόλις τους ανοίξεις. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 @gustom2008 Πρασινισμα οθόνης, είχαν λίγα 8 pro/ oxi 8t. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 Εγώ το συνδέω με smartwatch και δεν εμφανίζεται. Θα το ψάξω και άλλο.Με smartwatches δεν εμφανίζεται μόνο ακουστικά ή ηχεία.Θα κατεβάζεις κουρτίνα και σε qs panel στο Bluetooth tile θα βλέπεις μπαταρία smartwatch η αν δεν εμφανίζεται τότε το app που συνοδεύει το smartwatch σου θα βλέπεις ποσοστό μπαταρίας του. Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μου ήρθε χθες το κινητό και ξεκίνησα να το στήνω, ωστόσο αντιμετωπίζω φρικτό πρόβλημα με την είσοδο σε facebook και messenger. Δεν με αφήνει με τίποτα να μπω. Μου ζητάει συνέχεια επιβεβαίωση των στοιχείων, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Υπάρχει λύση; Άκυρο, βρέθηκε λύση. Edited December 17, 2021 by kistos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 9 ώρες πριν, kistos said: Άκυρο, βρέθηκε λύση. Δεν τη λες και εδώ μήπως τύχει και σε κανέναν άλλο κάτοχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 Ευχαριστω για τις απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 17 ώρες πριν, athanaso77 said: Δεν τη λες και εδώ μήπως τύχει και σε κανέναν άλλο κάτοχο; Τελικά έκανα 2 way factor authentication μέσω του google authenticator, μου ζήτησε τον κωδικό και μπήκα. Ήταν απλό, εγώ το έκανα περίπλοκο! 😄 Το κινητό πετάει... δεν έχω λόγια, προερχόμενος από Mate 10 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Καλησπερα, ρε παιδιά έχω θέμα με το κινητό. Μέσα σε 3 μέρες λειτουργίας έχει κρασαρει 3 φορές!! Είναι λογικό τώρα αυτό; έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Καλησπέρα στη παρέα Να κάνω μια ερώτηση Δεδομένου ότι το 8T κυκλοφόρησε με android 11 και έχοντας υπόψη την είδηση ότι οι συσκευές της σειράς 8 θα λάβουν 3 updates, πιστεύετε-εχετε υπόψη ότι το 8Τ θα φτάσει μέχρι το android 13 η 14; Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Έτσι όπως τα έχει κάνει η OnePlus τελευταία με το software support, με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 On 19/12/2021 at 12:16 ΜΜ, kistos said: Καλησπερα, ρε παιδιά έχω θέμα με το κινητό. Μέσα σε 3 μέρες λειτουργίας έχει κρασαρει 3 φορές!! Είναι λογικό τώρα αυτό; έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Δε μας εξηγείς όμως τι σημαίνει ότι έχει κρασαρει. Πχ και εμένα είχε φάει μια φρίκη η κάμερα 1 βδομάδα μετά την αγορά, την άνοιγες και έκλεινε μονη της. Το έκανε 2 φορές, και από τότε κανένα θέμα. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά γενικά αν βλέπεις να κάνει κουλά πράγματα, κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Όποιος θέλει δοκιμάζει τις gcam που έχω στήσει https://t.me/hellasmobiles/572088 Θα χρειαστεί η εφαρμογή telegram για να κατεβάσετε τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 20 ώρες πριν, thanasis00 said: Δε μας εξηγείς όμως τι σημαίνει ότι έχει κρασαρει. Πχ και εμένα είχε φάει μια φρίκη η κάμερα 1 βδομάδα μετά την αγορά, την άνοιγες και έκλεινε μονη της. Το έκανε 2 φορές, και από τότε κανένα θέμα. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά γενικά αν βλέπεις να κάνει κουλά πράγματα, κάνε μια επανεκκίνηση. Ας πούμε πριν λίγο κόλλησε στιγμιαία όταν άνοιξα με δαχτυλικο. Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, έσβησε η οθόνη και μετά από 2 λεπτά δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 On 21/12/2021 at 3:56 ΜΜ, kistos said: Ας πούμε πριν λίγο κόλλησε στιγμιαία όταν άνοιξα με δαχτυλικο. Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, έσβησε η οθόνη και μετά από 2 λεπτά δούλεψε κανονικά. Χμμμ περίεργο ακούγεται αυτό. Και σου κάνει συχνά τέτοια περίεργα; Θέλει λίγο ψάξιμο αυτό, θα πρότεινα να το παρακολουθήσεις 3-4 μέρες να δεις πόσο συχνά το κάνει, και αν επιμένουν τα περίεργα συμπτώματα, να το πας για να το τσεκάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 On 21/12/2021 at 3:56 ΜΜ, kistos said: Ας πούμε πριν λίγο κόλλησε στιγμιαία όταν άνοιξα με δαχτυλικο. Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, έσβησε η οθόνη και μετά από 2 λεπτά δούλεψε κανονικά. Μου το κάνει και εμένα αυτό. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν μου θυμίζει oneplus. Ξενερώνω κάθε φορά... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 15 minutes ago, flandra said: Μου το κάνει και εμένα αυτό. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν μου θυμίζει oneplus. Ξενερώνω κάθε φορά... Δυστυχώς γενικώς η OnePlus δε θυμίζει πια τον καλό παλιό εαυτό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!το βρήκα χθές αγορά από Ελλάδα στις 7/12 σε κατάσταση unboxing στα 350 από κάποιο παιδί..το πήρα.. ελπίζω να βγεί αντάξιο τον προσδοκιών. είχα παλιά το 6, το 7 προ κ το νορντ.κατι άλλο πως γίνεται να βγάζει αριθμό στα εικονίδια κ όχι κουκίδα όταν έχεις πχ 10 Mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 1 ώρα πριν, george_21 said: κατι άλλο πως γίνεται να βγάζει αριθμό στα εικονίδια κ όχι κουκίδα όταν έχεις πχ 10 Mail? Πρέπει να αλλάξεις launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!το βρήκα χθές αγορά από Ελλάδα στις 7/12 σε κατάσταση unboxing στα 350 από κάποιο παιδί..το πήρα.. ελπίζω να βγεί αντάξιο τον προσδοκιών. είχα παλιά το 6, το 7 προ κ το νορντ.κατι άλλο πως γίνεται να βγάζει αριθμό στα εικονίδια κ όχι κουκίδα όταν έχεις πχ 10 Mail?Εφόσον έχει εμπειρία από OnePlus θα έπρεπε γνωρίζεις ήδη ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα με stock launcher. Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Το είχα ξεχάσει.. οκ θα βάλω Nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Γενικά στα 350 θεωρείται καλή αγορά? Από Ελλάδα 20 ημερών..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 41 minutes ago, george_21 said: Γενικά στα 350 θεωρείται καλή αγορά? Από Ελλάδα 20 ημερών..? Τώρα το πήρες, τι το ψάχνεις... 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts