MeddlingMageGR Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 (edited) Τελικά οκ το νέο update είναι και για το mi 10T ... Δημοσιεύτηκε κανονικα https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.5.4.0.RJDEUXM_451a2324af_11.0.zipStable Beta δεν είναι? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ την πέρασα. Stable λέει Edited August 13, 2021 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Stable Beta δεν είναι? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ την πέρασα. Stable λέει Ναι είναι stable και νομίζω αρκετά καλό update !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 εγω δεν του εκανα ΠΟΤΕ update,χανω κατι Η να ειχαμε να λεγαμε ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 εγω δεν του εκανα ΠΟΤΕ update,χανω κατι Η να ειχαμε να λεγαμε ;Ποιος ξέρει. Εγώ δε βλέπω καμία αλλαγή. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μετά το update,, κατέβασα το firmware από το xiaomi updater, και έλεγξα αυτό που με ενδιαφέρει,, ο proximity sensor,, μου φάνηκε να δουλεύει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μετά το update,, κατέβασα το firmware από το xiaomi updater, και έλεγξα αυτό που με ενδιαφέρει,, ο proximity sensor,, μου φάνηκε να δουλεύει καλύτερα.Μεγάλο φάουλ ο proximity sensor. Θες να κάνεις μια αναπάντητη, και δεν υπάρχει μετά τρόπος να το κλείσεις.... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην έχει έρθει στου πατέρα μου την συσκευή η 12.5 ακόμα? Συνεχίζει και έχει την 12.1.4 και όσες φορές και εάν τσέκαρα για update δεν βγάζει τίποτα, παρόλο που έχω τσεκαρίσμενο το πεδίο να λαμβάνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Γερμανό λίγο πιο μετά από την δική μου. Εγώ την αναβάθμιση την έχω λάβει 2 μήνες τώρα!! Είναι ασφαλές να την περάσω χειροκίνητα? (Έχει τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές με κρυπτο και δεν θέλω να το ρισκάρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Περασε του την χειροκινητα. Δεν εχεις κανενα θεμα με αυτα που αναφερεις. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Όποιος έχει την 12.5.4 μπορεί να απαντήσει, διαβάζω για εκπληκτικό update ειδικά στο multitasking, υπάρχουν αναφορές για εφαρμογές που μένουν στην μνήμη έως και 48 ώρες Στάλθηκε από το MI 10T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Όποιος έχει την 12.5.4 μπορεί να απαντήσει, διαβάζω για εκπληκτικό update ειδικά στο multitasking, υπάρχουν αναφορές για εφαρμογές που μένουν στην μνήμη έως και 48 ώρες Στάλθηκε από το MI 10T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι ισχύει αυτό μένουν όλα ανοιχτα.κατι άλλο δεν έχω δει στο update. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 ναι ισχύει αυτό μένουν όλα ανοιχτα.κατι άλλο δεν έχω δει στο update.Φίλε μου αν ισχύει μιλάμε για επανάσταση στο miui, τι άλλο να δείς; Στάλθηκε από το MI 10T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Φίλε μου αν ισχύει μιλάμε για επανάσταση στο miui, τι άλλο να δείς; Στάλθηκε από το MI 10T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν το θεωρώ επανάσταση γιατί δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ προβλημα και γενικά είμαι από τους ευχάριστημενους του miui εδώ και χρόνια!! αλλα ναι βλέπω κρατάει για πολλές ώρες τις εφαρμογές ανοίχτες... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 εγω δεν το θεωρώ επανάσταση γιατί δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ προβλημα και γενικά είμαι από τους ευχάριστημενους του miui εδώ και χρόνια!! αλλα ναι βλέπω κρατάει για πολλές ώρες τις εφαρμογές ανοίχτες...Κοίτα είναι επανάσταση,πιο smooth, μπαταρία, γενικά πολύ καλύτερη συμπεριφορά,αν το έχουν αναβαθμίσει το multitasking, θεωρώ ότι στο μέλλον θα δούμε πολύ ανώτερο miui Στάλθηκε από το MI 10T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Είμαι 12.5.3. Δεν μου βρίσκει την 12.5.4 περιμένω η υπάρχει κάπου σαν αρχείο να την περάσω από πάνω; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Έχει την eea, αλλά stable beta. Καλύτερα περίμενε ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Έχει την eea, αλλά stable beta. Καλύτερα περίμενε ΟΤΑ.Αυτήν έκανα και εγώ και την γράφει σκέτη Stable. Έχω ανεβάσει screenshot λίγο πιο πάνω. Λειτουργεί υποδειγματικά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmynet Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καλημέρα σε όλους Έχει κανείς πρόβλημα με τα SMS με Vodafone ? (Έρχονται οπότε θέλουν μπορεί και καθόλου) Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καλημέρα σε όλους Έχει κανείς πρόβλημα με τα SMS με Vodafone ? (Έρχονται οπότε θέλουν μπορεί και καθόλου) Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απενεργοποιησε το wifi calling και δοκιμασε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 καλησπέρα έχω το mi10T pro και θέλω να πάρω εξωτερική μνήμη με κράτα μνήμης ή usb με την υποδοχή στην φόρτιση. Ξέρετε μέχρι ποσά GB υποστηρίζει το κινητό και τι μου προτείνεται να πάρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Καλημέρα 12.5.5 σήμερα σε EEA,με security Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 On 17/8/2021 at 5:29 ΜΜ, supermario said: Είμαι 12.5.3. Δεν μου βρίσκει την 12.5.4 περιμένω η υπάρχει κάπου σαν αρχείο να την περάσω από πάνω; Σήμερα με οta ήρθε η 12.5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Είδα στη 12.5.5 προστέθηκε ο mi browser, ξέρει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε στη αρχική σελίδα του mi browser τα εικονίδια των σάιτ που παρακολουθούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradosv Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 (edited) Καλημέρα παιδιά! Εξ αρχής το κινητό μου σε κλήσεις wifi calling της cosmote κάποιες φορές ενώ κάνει κανονικά την κλήση ή απαντώ ακούγεται η φωνή του συνομιλητή διακοπτόμενη και βέβαια δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Αν κλείσω και ξανακαλεσω πάλι με wifi calling συνήθως είναι όλα εντάξει. Το κάνει σε διάφορα wifi ακόμα και σε 100αρα οπτική ίνα και πιστεύω οτι δεν είναι θέμα του wifi. Τυχαίνει και σε άλλους? Edited August 25, 2021 by saradosv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 11 hours ago, vag74 said: Καλημέρα 12.5.5 σήμερα σε EEA,με security Αυγούστου Και σε εμένα ήρθε σήμερα, από 12.5.3 σε 12.5.5 κατευθείαν. Βλέπεις καμία αλλαγή προς το καλύτερο σε κάποιον τομέα μετά την αναβάθμιση? On 16/8/2021 at 2:17 ΜΜ, vtag said: Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην έχει έρθει στου πατέρα μου την συσκευή η 12.5 ακόμα? Συνεχίζει και έχει την 12.1.4 και όσες φορές και εάν τσέκαρα για update δεν βγάζει τίποτα, παρόλο που έχω τσεκαρίσμενο το πεδίο να λαμβάνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Γερμανό λίγο πιο μετά από την δική μου. Εγώ την αναβάθμιση την έχω λάβει 2 μήνες τώρα!! Είναι ασφαλές να την περάσω χειροκίνητα? (Έχει τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές με κρυπτο και δεν θέλω να το ρισκάρω) Τελικά του ήρθε πριν μερικές ημέρες του πατέρα η 12.5.4, άντε να δούμε πότε θα έρθει η 12.5.5 τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Να ευχαριστήσω για την φιλοξενία, το έδωσα το κινητό. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts