Jump to content

saradosv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saradosv

  1. Καλημέρα παιδιά! Εξ αρχής το κινητό μου σε κλήσεις wifi calling της cosmote κάποιες φορές ενώ κάνει κανονικά την κλήση ή απαντώ ακούγεται η φωνή του συνομιλητή διακοπτόμενη και βέβαια δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Αν κλείσω και ξανακαλεσω πάλι με wifi calling συνήθως είναι όλα εντάξει. Το κάνει σε διάφορα wifi ακόμα και σε 100αρα οπτική ίνα και πιστεύω οτι δεν είναι θέμα του wifi. Τυχαίνει και σε άλλους?
  2. Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω περιστασιακά. Δεν έχω βρει λύση όμως. Αν κάνω χρήση και του Bluetooth ακουστικού εκεί άστα όποτε θέλει δίνει την κλήση στο τηλ και καμιά φορά στο ακουστικό . Ακόμα και αν σηκώνω την κλήση με το Bluetooth ακουστικό αυτό απαντά στο τηλέφωνο. Μεγάλο πρόβλημα και δεν βρήκα καμία λύση
  3. Ούτε εγώ το ήξερα και ούτε περίμενα σε ένα τέτοιο κινητό να έκαναν τσιγκουνιές και να μην βάλουν proximity sensor. Το σύστημα αυτό πάντως με τον παλμό και το ηχείο δεν λειτουργεί σωστά και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις κλήσεις αφού πατιούνται τα πάντα στην οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης. Αν δεν λυθεί το θέμα σύντομα θα το αλλάξω. Δεν μπορούμε να λέμε οτι έχουμε καλό κινητό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μια σωστή κλήση.
  4. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες που το είχα αναφέρει εδώ στο φόρουμ δεν ανέφερε κάποιος άλλος οτι το είχε. Άρα κάποιοι το έχουν αλλά δεν είναι γενικευμένο το πρόβλημα.
  5. Έχει κανένας αντιμετωπίσει πρόβλημα με το proximity sensor?Εγω δεν μπορώ να κάνω ούτε μια κλίση χωρίς να πατηθούν καταλάθως πόσα κουμπιά στην οθόνη. Μέχρι εμαιλ έστειλε απο μόνο του και άλλη φορά ξανακαλούσε το ίδιο άτομο που μιλούσα ήδη. Μόλις σηκώνω την κλήση και το πλησιάζω στο αυτι φαίνεται να σβήνει η οθόνη αλλά μετά βλέπω έχουν πατηθεί τα πάντα όλα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα software ή hardware (proximity sensor) αλλά το αχρηστευει σαν τηλέφωνο και δεν παλευεται. Έχει κανένας άλλος αντιστοιχο πρόβλημα?
  6. Έχει κάποιο θέμα στη σύνδεση με Τv. Δοκίμασα σε Lg, Samsung και Sony με android tv. Μόνο στη Sony κατάφερα να συνδεθώ και εκεί με προβλήματα. Τελικά κατέφυγαν σε app που κανει κάτι cast σε tv
  7. Για όποιους τύχει να το ψάξουν...είναι στην εφαρμογή ΑΣΦΑΛΕΙΑ πατάμε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και μετά ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  8. Ακόμα ψάχνω να βρω που ορίζεις το όριο των δεδομένων της σύνδεσης ανά μήνα. Τι στο καλό το ξέχασαν? ή είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω....
  9. Ευχαριστώ. Αυτό ήθελα να κάνω και γω αλλά δεν γινόταν τίποτα και μέτα την απάντηση σου κατάλαβα οτι θα έπρεπε απλά να δουλεύει και δοκίμασα αλλο καλώδιο και δούλεψε μια χαρά. Το καλώδιο που είχα πρόχειρο πάνω στο υπολογιστή δεν δούλευε με το mi 10t.
  10. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του 10t pro και είμαι στη φάση που το στήνω προγράμματα ρυθμίσεις κτλ. Πολύ ωραίο φαίνεται αλλά μετά το LG G6 πιστευω θα δυσκολευτώ να συνηθίσω το μέγεθος του και το βάρος του. Προσπαθώ να το συνδέσω με υπολογιστή για να δω τον εσωτερικό του χώρο σαν δίσκο και να μεταφέρω φωτο κα και δεν μπορω με τίποτα. Πέρασα το mi pc suite ουτε καν το αναγνωρίζει. Κάποιους drivers της QUALCOMM τίποτα και δεν ρωτάει τίποτα μόλις το συνδέω να επιλεξω απλά φορτίζει. Καμιά ιδέα?
  11. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την εγγύηση για Huawei nova 5t για αγορά από skroutzoμαγαζο που είναι το κινητό EU
  12. Γεια σου είδα αυτό που έγραψες ότι σου ξεκόλλησε η οθόνη και ήθελα να σε ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες για έχω και γω το ίδιο πρόβλημα μάλλον. Πήρα το κινητό πριν 12 μέρες και απο την αρχή η οθόνη στην επάνω πλευρά δεν εφάρμοζε τέλεια ειχε ενα ελάχιστο κενό σε σχέση με το ασημί πλαίσιο και μπορούσε να πιεσθεί.Στην αρχή ειπα να μην το στείλω αφου ελάχιστα φαινόταν και λειτουργούσε μια χαρα αλλα τελικά αποφάσισα οτι θα τους το στειλω τις επόμενες μέρες.Βεβαία με ανησυχεί μήπως το περιμένω κανα μηνα η εχω κανα χειρότερο πρόβλημα μετα.
×
×
  • Create New...