chrispetses Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Καλημέρα μια ερώτηση τον τελευταίο καιρό ενώ εχω σελίδες ανοιχτές στον crome ξαφνικά σβήνονται.. τι γίνεται ξέρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Καλησπέρα μια ερώτηση μετα απο αυτό το τηλέφωνο ποιο λετε για αναβάθμιση??? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 12 ώρες πριν, chrispetses said: Καλησπέρα μια ερώτηση μετα απο αυτό το τηλέφωνο ποιο λετε για αναβάθμιση??? Ευχαριστώ πολύ Ακόμα κρατάει δε χρειάζεται αναβάθμιση από θέμα επιδόσεων. Μόνο αν θέλεις καλύτερες κάμερες έχει νόημα να αλλάξεις σε κάτι άλλο. 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 On 18/9/2022 at 6:53 ΠΜ, MeddlingMageGR said: Έχω το M10T Pro το οποίο έχει ως ΚΥΡΙΑ κάμερα έναν φακό των 108MP. Γιατί όμως όταν πατάω το κουμπί της κάμερας να βγάλω φωτογραφίες, δεν ενεργοποιείται ο φακός αυτός αφού είναι ο ΚΥΡΙΟΣ φακός όπως λέμε? Γιατί να πρέπει να επιλέξω εγώ το 108 ώστε να τραβήξει με αυτόν φωτογραφίες? Και κάτι άλλο που δεν γνωρίζω να με κατατοπίσετε : Στις απλές φωτογραφίες που βγάζω βλέπω στις λεπτομέρειες ότι είναι 18,7MP, 20.4MP. Από πού προκύπτει αυτό αφού όπως γράφει το GSM Arena οι κάμερες μου είναι οι εξής ? 108 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, OIS 13 MP, f/2.4, 123˚ (ultrawide), 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro), 1/5.0", 1.12µm, AF Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κυρία κάμερα wide πάντα σε pro ρυθμίσεις και raw αρχείο είναι 24,5 MP τώρα τα 108MP είναι σε jpg αρχείο που σημαίνει ότι έχει γίνει κάποια επεξεργασία από το τηλέφωνο και γι'αυτό δεν είναι επιλεγμένο. On 18/9/2022 at 6:53 ΠΜ, MeddlingMageGR said: Έχω το M10T Pro το οποίο έχει ως ΚΥΡΙΑ κάμερα έναν φακό των 108MP. Γιατί όμως όταν πατάω το κουμπί της κάμερας να βγάλω φωτογραφίες, δεν ενεργοποιείται ο φακός αυτός αφού είναι ο ΚΥΡΙΟΣ φακός όπως λέμε? Γιατί να πρέπει να επιλέξω εγώ το 108 ώστε να τραβήξει με αυτόν φωτογραφίες? Και κάτι άλλο που δεν γνωρίζω να με κατατοπίσετε : Στις απλές φωτογραφίες που βγάζω βλέπω στις λεπτομέρειες ότι είναι 18,7MP, 20.4MP. Από πού προκύπτει αυτό αφού όπως γράφει το GSM Arena οι κάμερες μου είναι οι εξής ? 108 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, OIS 13 MP, f/2.4, 123˚ (ultrawide), 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro), 1/5.0", 1.12µm, AF Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κυρία κάμερα wide πάντα σε pro ρυθμίσεις και raw αρχείο είναι 24,5 MP τώρα τα 108MP είναι σε jpg αρχείο που σημαίνει ότι έχει γίνει κάποια επεξεργασία από το τηλέφωνο και γι'αυτό δεν είναι επιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Υποστηρίζει το κινητό μας βίντεο με bokeh effect? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Καλημέρα μια ερώτηση αν εχω δυο κάρτες μεσα υπάρχει περίπτωση να εχει μειωμένο σήμα?? Και να εχει καλύτερο με μια κάρτα?? Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) Δεν το νομίζω, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι καταναλώνει παραπάνω μιας και μιλάμε για διπλή διεργασία δικτύου. Αναφέρεσαι σε ίδιο δίκτυο και οι δυο κάρτες ή διαφορετικά? Edited September 25, 2022 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 22 ώρες πριν, chrispetses said: Καλημέρα μια ερώτηση αν εχω δυο κάρτες μεσα υπάρχει περίπτωση να εχει μειωμένο σήμα?? Και να εχει καλύτερο με μια κάρτα?? Ευχαριστώ πολύ Όχι είναι καθαρά το πώς πιάνει το δίκτυο στην περιοχή σου ο ένας από τους δύο παρόχους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Με κοσμοτε μια και βοντα η άλλη.. Απλα ρωτάω μήπως έκλεινα την μια.. Καλα απο μπαταρία με τσακίζει μεχρι το απόγευμα θέλω φόρτιση αλλα τα πάντα ολα ανοικτά wifi , δεδομένα ,δυο κάρτες και τα πάντα απο το κινητό μαιλ και πολλα τηλέφωνα Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Νέα ενημέρωση με νέα γραμματοσειρά κ ασφάλεια ΟκτωβρίουΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝέα ενημέρωση με νέα γραμματοσειρά κ ασφάλεια ΟκτωβρίουΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://news.xiaomi-miui.gr/mi-10t-pro-apollo-miui-13-android-12-eea-eu-rom-update/Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Καλησπερα,εχω αυτη τη στιγμη samsung note 10,αξιζει να παω σε mi10t pro;Το βρισκω γυρω στα 250-280 απο χερι.Να πω οτι με ενδιαφερει η καμερα πιο πολυ και η συνολικη εμπειρια χρησης.(ταχυτητα,σβελταδα επεξεργαστη-software) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Από κάμερα δεν νομίζω, το Samsung το θεωρώ καλύτερο. Επίσης και η υποστήριξη τελειώνει ουσιαστικά, βγήκε με android 10 τον Οκτώβριο του '20 πήρε 11 & 12 και από δω και πέρα τέλος... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 On 29/9/2022 at 4:48 ΜΜ, supermario said: Νέα ενημέρωση με νέα γραμματοσειρά κ ασφάλεια Οκτωβρίου Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://news.xiaomi-miui.gr/mi-10t-pro-apollo-miui-13-android-12-eea-eu-rom-update/ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο αρχείο κατεβάζουμε Το fast boot η το recovery Μετά πως κάνουμε install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Η fastboot θέλει ξεκλείδωμα bootloader για να μπει, αν θες απλό update τότε recovery Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 (edited) Καλησπέρα αν θέλω να πουλήσω το mi 10t pro ποσο μπορεί να πιάσει τώρα?? Ελληνικό απο Γερμανό αγορά.. 256 gb. Μπλε χρώμα Και αν αξίζει να παω στο 12 τ προ το καινούριο Ευχαριστώ πολύ Edited October 11, 2022 by chrispetses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Υπάρχει τρομερή κατρακύλα εδώ και καιρό στα μεταχειρισμένα...όλα είναι σχετικά και μην ξεχνάς ότι πια στο 10T & pro κλείνει ο κύκλος επίσημης υποστήριξης από την Xiaomi. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Καλησπέρα σκέφτομαι για αλλαγή.. Τι λέτε εσείς?? Xiaomi 12 t pro η Samsung s22 ultra 6.8 οθόνη?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 53 minutes ago, chrispetses said: Καλησπέρα σκέφτομαι για αλλαγή.. Τι λέτε εσείς?? Xiaomi 12 t pro η Samsung s22 ultra 6.8 οθόνη?? Ευχαριστώ πολύ Δύσκολη απόφαση. Τώρα με black friday έχουν ίδια τιμή. Μάλλον θα πήγαινα για το S22 με 5 χρονια υποστήριξη αναβαθμίσεων και σίγουρα καλύτερο λογισμικό. Αγαπάω τα Xiaomi αλλά με το λογισμικό έχουν αρκετά θέματα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Και αδιάβροχο το σ22 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) Καλημέρα ακομα ειmαι στο ψάξιμο. Αξίζει το 12 τ προ ?? Τωρα που πήγε στα 699 ?? 563 χωρίς ΦΠΑ.. τι λέτε ? Σκέφτομαι και το s22 ultra τωρα που εχει 810€ χωρίς ΦΠΑ. Edited November 26, 2022 by chrispetses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Καλησπέρα ειναι φυσικό να χαλάει έτσι η μπαταρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Πας σε Samsung galaxy S22 Ultra τούμπανο είναι και υποστήριξη ενημερώσεων 5 χρόνια...αξίζει με 1000. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 21 ώρες πριν, chrispetses said: Καλησπέρα ειναι φυσικό να χαλάει έτσι η μπαταρία?? Μόνο 11 ώρες; Όχι , δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Ακόμα με 13.0.9 . Τί γίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 (edited) 13.0.10 εχω εγώ.. Το κατέβασα απο το miui updater. Edited December 6, 2022 by chrispetses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts