karaflito13 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Καλησπέρα,εμενα ρε παιδια μετα το update χανει συνεχεια το σημα και μερικές φορές δειχνει οτι δεν εχει καρτα σιμ μεσα! Έχει κανείς το ξδιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Είναι θέμα της COSMOTE Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Vodafone εχω αρα ειναι θεμα εταιριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Vodafone εχω αρα ειναι θεμα εταιριας; Βγάλε και βάλε ξανά την sim μήπως δεν έκατσε καλά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Καλημέρα. Σας ήρθε η 12.5 (σε ΕU)? Χθες μου ήρθε αλλά μετά εξαφανίστηκε. Δε μπόρεσα να τη κατεβάσω ολοκληρωμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Καλημέρα. Σας ήρθε η 12.5 (σε ΕU)? Χθες μου ήρθε αλλά μετά εξαφανίστηκε. Δε μπόρεσα να τη κατεβάσω ολοκληρωμενη Θα σου ξανάρθει σύντομα. Δεν τη χάνεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Την κατέβασα πάντως και την έκανα εγκατάσταση γιατί δεν ερχόταν. Νομίζω είναι λίγο καλύτερη από την 12.0 2 αν και beta stable. Η προηγούμενη ήταν ότι πιο τραγικό εχει πάρει το κινητό. Και στη 12.5 βέβαια η κάμερα έχει τρέλα κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Χθες περασα την 12.5.1, είναι ταχύτερη στην αποκρισή της σε σχέση με την προηγούμενη 12.0.2. Ευρωπαϊκή version. Ελάχιστες διαφορές στα μενού, αλλαγή γραφικών στα volume knobs, συνολικά λίγο καλύτερη εμπειρία. Δεν είμαι gamer για να σας πω αποκριση σε βαριά κυρίως παιχνίδια, αλλά το τηλέφωνο φαίνεται να είναι λίγο πιο γρήγορο 1 Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Ενώ στην κάμερα έχω κλειστό το mirroring για την εμπρόσθια κάμερα, το Viber βγάζει με ενεργό mirroring όταν βγάζω selfie και όταν πάω να τη στείλω στην προεπισκόπηση, μου τη βγάζει επιπλέον αντεστραμμένη (πάνω κάτω). Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό; Υποψιάζομαι για bug στο Viber... Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 (edited) Εγω να ρωτησω, γιατι το θεμα μετονομαστικε σε Mi Music ringtone maker ενω ειναι του redmi note 9s??? Επισης θα παρει ποτέ 12.5;; το δικο μου εχει μεινει στην 12.0.4.0 Edited October 3, 2021 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 9 ώρες πριν, BMW_E36 said: Εγω να ρωτησω, γιατι το θεμα μετονομαστικε σε Mi Music ringtone maker ενω ειναι του redmi note 9s??? Διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Σήμερα ήρθε ειδοποίηση για την 12.5.1 και στο δικό μου του γιου μου συγκεκριμένα. Τώρα την κατεβάζω ελπίζω να μην τα έχουν κάνει μαντάρα διότι το κινητάκι αν και 17 περίπου μηνών έχει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας και με την τελευταία έκδοση είχε και πολύ ομαλή λειτουργία δίχως bugs ...θα ενημερώσω σύντομα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Κατέβηκε, περάστηκε όλα κομπλέ φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Να τονίσω πως είναι η Global σταθερή κι όχι η ευρωπαϊκή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Σας χτυπάει το ξυπνητήρι μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 On 17/10/2021 at 3:26 ΜΜ, Nikos_96 said: Σας χτυπάει το ξυπνητήρι μετά την αναβάθμιση; Ναι Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Εγώ έχω την Global 12.5.2 , κανένα πρόβλημα από ότι διαπιστώνω .!!! Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckphone Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Καλησπέρα σε όλους , Σας έχει βαρύνει και εσάς πολύ το 4/64 με την καινούργια MUI 13.0.1.0 SJWEUXM ? Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο κάποιο από τα themes που έχω βάλει από το theme app του mui. Παράθεση Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Στο 6/64 ακόμα 12.5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Καλησπερα , σκεφτομαι να παρω ενα 9 pro μεταχειρισμενο αλλα διαπιστωνω οτι εκτος της οθονης εχει και πισω τζαμι και ειναι αρκετα πιο ευκολο να σπασει και πισω.Θα λεγατε οτι οντως ειναι ετσι ή μου φαινεται εμενα κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 2 μέρες είχα το δικό μου εκτός θηκης. Έπεσε με τη γωνία και έσπασε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 Φιλαράκια γεια σας. Εγώ με αυτό το κινητό είμαι γενικά ευχαριστημένος, αλλά εάν μου σπάσει ή παλιώσει και πρέπει να αγοράσω άλλο μοντέλο, τότες τι παίρνω; Για μένα είναι δύο τα στάνταρ που πρέπει να έχει κάποιο κινητό. 1) το Ραδιόφωνο. 2) Let Notification calls. Άρα πάρα πολύ λίγα μοντέλα έχουν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.!!!! Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Ήρθε update με Miui 14 και patches ασφαλείας Φεβρουαρίου 23.!! Απίστευτη σιαόμι δεν μου έχει ξανά συμβεί σε τέτοιας κατηγορίας κινητό η εταιρεία να δίνει υποστήριξη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια απ'την επίσημη παρουσίασή της. Ο 720G τελικά εξαιρετικό τσιπάκι δεν είναι τυχαίο φορώντας αυτό το chipset το κινητάκι πήρε ακόμη και σήμερα αναβάθμιση, άσχετα αν ήταν "παρατημένο" ουσιαστικά για έναν ολόκληρο χρόνο με τελευταίο patches ασφαλείας αν θυμάμαι καλά πέρυσι τέτοια εποχή.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Ναι και σε εμένα μου φάνηκε περίεργο για την αναβάθμιση. Το θέμα είναι όμως μην την βάλουμε και έχει τίποτα κουλά. Τη δοκίμασε κανείς; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Στο προ λένε δουλεύει πολύ καλά. Δε βρίσκω λόγο να κάνει το αντίθετο στο Σ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 1 ώρα πριν, konakis said: Ήρθε update με Miui 14 και patches ασφαλείας Φεβρουαρίου 23.!! Απίστευτη σιαόμι δεν μου έχει ξανά συμβεί σε τέτοιας κατηγορίας κινητό η εταιρεία να δίνει υποστήριξη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια απ'την επίσημη παρουσίασή της. Ο 720G τελικά εξαιρετικό τσιπάκι δεν είναι τυχαίο φορώντας αυτό το chipset το κινητάκι πήρε ακόμη και σήμερα αναβάθμιση, άσχετα αν ήταν "παρατημένο" ουσιαστικά για έναν ολόκληρο χρόνο με τελευταίο patches ασφαλείας αν θυμάμαι καλά πέρυσι τέτοια εποχή.... Μισό λεπτό, τώρα το είδα καλύτερα. Σε εμένα έβγαλε το 13, με security patch του 2022. Το 14 πού το είδες; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts