Fotisapple Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Έχω 2.5 μήνες το S20 FE με τον Exynos 990 και το smartphone τα σπάει. Καταπληκτική οθόνη, ταχύτητες και ηχείο.Χάρηκα που μετά από 5 χρόνια στην Apple επέστρεψα στην Samsung και δεν θα φύγω ξανά. Με τα μισά χρήματα (670€) η συσκευή τα σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται οι ανοιχτές εφαρμογές θολωμένες? Δηλαδή, παίζεις κάποιο παιχνίδι του γιου σου :D και έρχεται και παραλίγο να σε πιάσει στα πράσα γιατί δεν θέλεις να σε δει, και κλείνεις γρήγορα γρήγορα το τηλέφωνο με το κεντρικό κουμπί, και μετά αν θέλει να δει τι έκανες και πατήσει το κουμπί για τις ανοιχτές εφαρμογές , εσύ θέλεις να σου εμφανίσει τις ανοιχτές εφαρμογές θολές ή αν γίνεται μόνο την συγκεκριμένη. Υπάρχει κάποια λειτουργία στο λειτουργικό ή κάποια τρίτη εφαρμογή? Edited February 7, 2021 by skepasti_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Και δεν υπάρχει η κλασσική stock εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο? Εννοώ ότι μπορώ να αναπαράγω αρχεία στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να την βρω για να την ανοίξω από μόνη της. Παράξενο.... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Και δεν υπάρχει η κλασσική stock εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο? Εννοώ ότι μπορώ να αναπαράγω αρχεία στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να την βρω για να την ανοίξω από μόνη της. Παράξενο.... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει στο store της Samsung ! Δεν είναι παράξενο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Και δεν υπάρχει η κλασσική stock εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο? Εννοώ ότι μπορώ να αναπαράγω αρχεία στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να την βρω για να την ανοίξω από μόνη της. Παράξενο.... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κανονικά, αν κάνεις μια αναζήτηση στο μενού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Υπάρχει στο store της Samsung ! Δεν είναι παράξενο !Είχα κάνει ήδη αναζήτηση αλλά... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 (edited) Edited February 7, 2021 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Νικο στο γερμανο δειχνει οτι τα δινει ναι https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/samsung-galaxy-s20-fe-128gb/?productId=20398330 Και ηδη σκεφτομαι να απορριψω το s21.. Προσοχή μόνο γιατί στο Γερμανό ο τίτλος δεν αναφέρει το 5G (αν και αναφέρεται στις προδιαγραφές και το 5G και ο Snapdragon) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται οι ανοιχτές εφαρμογές θολωμένες? Δηλαδή, παίζεις κάποιο παιχνίδι του γιου σου :D και έρχεται και παραλίγο να σε πιάσει στα πράσα γιατί δεν θέλεις να σε δει, και κλείνεις γρήγορα γρήγορα το τηλέφωνο με το κεντρικό κουμπί, και μετά αν θέλει να δει τι έκανες και πατήσει το κουμπί για τις ανοιχτές εφαρμογές , εσύ θέλεις να σου εμφανίσει τις ανοιχτές εφαρμογές θολές ή αν γίνεται μόνο την συγκεκριμένη. Υπάρχει κάποια λειτουργία στο λειτουργικό ή κάποια τρίτη εφαρμογή? Πάλι η Samsung η ίδια έχει εφαρμογή για τον τρόπο που θέλεις να φαίνονται οι ανοιγμένες εφαρμογές σου. Δεν ξέρω αν έχει θολωμένο mode, αλλά έχει κάτι συμπυκνωμένα κ.α.. Δεν έχει γίνει ακόμη uipdate για το UI 3.0 (android11). η εφαρμογή λέγεται Task Changer Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 ... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Προσοχή μόνο γιατί στο Γερμανό ο τίτλος δεν αναφέρει το 5G (αν και αναφέρεται στις προδιαγραφές και το 5G και ο Snapdragon) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι η Samsung η ίδια έχει εφαρμογή για τον τρόπο που θέλεις να φαίνονται οι ανοιγμένες εφαρμογές σου. Δεν ξέρω αν έχει θολωμένο mode, αλλά έχει κάτι συμπυκνωμένα κ.α.. Δεν έχει γίνει ακόμη uipdate για το UI 3.0 (android11). η εφαρμογή λέγεται Task ChangerΒρήκα την χρήση του ασφαλή φακέλου ... ΟΚ. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έχω θεματάκι με το facebook. Όταν μου έρχεται ειδοποίηση, μου βγαίνει μια φυσαλίδα στο κέντρο της οθόνης, την οποία αν πιάσω και την κάνω drag προς τα πάνω, εμφανίζεται κάδος απορριμμάτων, τη ρίχνω εκεί μέσα και η ειδοποίηση φεύγει. Είναι θέμα του ίδιου του facebook, του Android, ή του One UI; Πώς το απενεργοποιώ; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 (edited) Δεν ξερω αν το έγραψε κανείς αλλά "ΠΉΡΑΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ 5G ΑΠΟ COSMOTE" Αλλά θέλει να στείλετε μήνυμα το "5G" στο 1333 για να ενεργοποιηθεί Edited February 9, 2021 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 (edited) Δεν το ήξερα ότι έχουμε 5g εδώ Αγία Παρασκευή. Από ταχύτητες δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να μετρήσω. Sent from my SM-G781B using Tapatalk Edited February 9, 2021 by lazyd2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 ανεβάστε και ενα speedtest να δούμε τι ταχύτητες πιάνετε.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Κεντρικη πλατεια Αγ. Παρασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 3,4 GB από 8 GB σύνολο ελεύθερα μετά από εκκαθάριση? Είναι φυσιολογικό? Εσάς? Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ας δεσμεύει ραμ καλό είναι ,η "λογική" για κοντά στα τέσσερα θα έπρεπε μετά από εκκαθάριση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Αν έχεις 5g.εχεις.και dual.sim δυνατότητα? Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Αν έχεις 5g.εχεις.και dual.sim δυνατότητα? Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς 5g και στις δυο καρτες ταυτοχρονα , δεν σε αφήνει. Αφήνει μόνο αυτή που έχεις ανοιχτά τα δεδομένα Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Εννοώ η μία 5g και η άλλη χωρίς δεδομένα. Να.ειναι.απλα ενεργή Γιατί στα ΧΙΑΟΜΙ αν μπεις σε.5G στη μία η άλλη βγαίνει off. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Εννοώ η μία 5g και η άλλη χωρίς δεδομένα. Να.ειναι.απλα ενεργή Γιατί στα ΧΙΑΟΜΙ αν μπεις σε.5G στη μία η άλλη βγαίνει off. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύει κανονικά Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Update Φεβρουαριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Update Φεβρουαριου ΟΝΕ UI 3.1 :shock::shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Δεν ξερω αν το έγραψε κανείς αλλά "ΠΉΡΑΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ 5G ΑΠΟ COSMOTE" Αλλά θέλει να στείλετε μήνυμα το "5G" στο 1333 για να ενεργοποιηθεί Σε ευχαριστούμε. Στο Χαιδάρι πιάνει 150-160 Μbps και σαφώς είναι ποίο γρήγογο απο το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 σήμερα μου έστειλαν mail οτι εντος 10 εργάσιμων ημερών θα παραλάβω τα buds που ηταν στην προσφορά.. για να δούμε Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts