panosz75 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Τώρα πριν λίγη ώρα το παρέλαβα κι εγώ (6/128 4G could navy). Οκ, εντυπωσιασμένος το λιγότερο. Φοβερή συσκευή. Λίγο κάπως αργός μου φαίνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, πιθανολογώ ότι φταίει η εργοστασιακή ζελατίνα. Δε μπορώ πώς να το τσεκάρω ακόμα, αύριο μου έρχονται τα tempered glass και η θήκη, θα το δουλέψω έτσι σήμερα με προσοχή μην κάνω καμία ζημιά. Και τα χρώματα μου φαίνονται κάπως. Στάνταρ είναι η ζελατίνα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Παιδιά πληκτρολογιο τηλεφωνου στο fe και γενικά στα samsung με ελληνικα ποιο χρησιμοποιείτε? υπάρχει περιπτωση για ελληνικα εκεί? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 μια χαρά σε βρίσκω. εγώ όταν έκανα τη παραγγελία μου έδινε επιλογή μόνο το πράσινο ανοιχτό και το λεβάντα. παράγγειλα το πράσινο φυσικά, όμως στη συνέχεια έστειλα μαιλ και ζήτησα αν γίνεται αλλάγη να στείλουν μπλέ σκούρο. τελικά μου απάντησαν χθές πως έχουν και θα μου το στείλουν. το πιο αστείο είναι πως επειδή δε γνωρίζω αγγλικά, κάνω τις παραγγελίες και τις επικοινωνίες με τη βοήθεια της google. μου είπαν πως το κείμενο που τους έστειλα ήταν για για γέλια, αλλά κατάλαβαν τι θέλω. το αντίθετο, η exynos είναι που δεν είχε ράδιο ενώ η snapdragon έχει βάλει σε πάρα πολλά μοντέλα. π.χ. το περσινό xiaomi mi note 10 που πήρα στη γυναίκα μου με snapdragon 730G έχει. Μωρέ εμείς οι Έλληνες μια χαρά τα καταφέρνουμε και ας μην ξέρουμε αγγλικά. Λοιπόν παρέλαβα, η συσκευή είναι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μέσα έχει UK φορτιστή. Έτρεξα την πρώτη αναβάθμιση. Η συσκευή είναι καινούργια όπως ακριβώς πωλείται και στην Ελλάδα. Μερικές αλλαγές στο κουτί όσο αφορά τους σειριακούς αριθμούς. Το δίκτυο του παρόχου είναι TRA . Κάρτα θα βάλω σε λίγο και θα ενημερώσω. Ελληνικά έχει κανονικά. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Μωρέ εμείς οι Έλληνες μια χαρά τα καταφέρνουμε και ας μην ξέρουμε αγγλικά. Λοιπόν παρέλαβα, η συσκευή είναι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μέσα έχει UK φορτιστή. Έτρεξα την πρώτη αναβάθμιση. Η συσκευή είναι καινούργια όπως ακριβώς πωλείται και στην Ελλάδα. Μερικές αλλαγές στο κουτί όσο αφορά τους σειριακούς αριθμούς. Το δίκτυο του παρόχου είναι TRA . Κάρτα θα βάλω σε λίγο και θα ενημερώσω. Ελληνικά έχει κανονικά. Έβαλα δύο κάρτες Wind/Cosmote , παίζει άψογα. Η πρώτη κάρτα είναι 5G/LTE/3G/2G και η δεύτερη LTE/3G/2G. VoLTE σε wind παίζει κανονικά VoLTE/VoWIFI σε Cosmote λειτουργεί κανονικά. Όλα καλά λοιπόν. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Έβαλα δύο κάρτες Wind/Cosmote , παίζει άψογα. Η πρώτη κάρτα είναι 5G/LTE/3G/2G και η δεύτερη LTE/3G/2G. VoLTE σε wind παίζει κανονικά VoLTE/VoWIFI σε Cosmote λειτουργεί κανονικά. Όλα καλά λοιπόν. Τώρα πριν λίγη ώρα το παρέλαβα κι εγώ (6/128 4G could navy). Οκ, εντυπωσιασμένος το λιγότερο. Φοβερή συσκευή. Λίγο κάπως αργός μου φαίνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, πιθανολογώ ότι φταίει η εργοστασιακή ζελατίνα. Δε μπορώ πώς να το τσεκάρω ακόμα, αύριο μου έρχονται τα tempered glass και η θήκη, θα το δουλέψω έτσι σήμερα με προσοχή μην κάνω καμία ζημιά. Και τα χρώματα μου φαίνονται κάπως. Στάνταρ είναι η ζελατίνα. Καλορίζικό και στους 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλορίζικό και στους 2! Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι όντως πολύ καλή συσκευή, τώρα σιγά σιγά το σκαλίζω και ανακαλύπτω τα πλεονεκτήματα του software της Samsung, που είναι μια νέα αρχή για μένα. Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκα από τον ήχο του απ' τα ηχεία, ιδίως με τη χρήση του Dolby Atmos. Πάρα πολύ καλό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 γιατί δεν το κάνουν αξιολόγιση στο https://www.dxomark.com/?s=Samsung+Galaxy+S20+FE+5G Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Τώρα πριν λίγη ώρα το παρέλαβα κι εγώ (6/128 4G could navy). Οκ, εντυπωσιασμένος το λιγότερο. Φοβερή συσκευή. Λίγο κάπως αργός μου φαίνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, πιθανολογώ ότι φταίει η εργοστασιακή ζελατίνα. Δε μπορώ πώς να το τσεκάρω ακόμα, αύριο μου έρχονται τα tempered glass και η θήκη, θα το δουλέψω έτσι σήμερα με προσοχή μην κάνω καμία ζημιά. Και τα χρώματα μου φαίνονται κάπως. Στάνταρ είναι η ζελατίνα. Τιιι θήκη έβαλες και ποιο tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Τιιι θήκη έβαλες και ποιο tempered glass? Δε μου ήρθαν ακόμα, έχουν κολλήσει στην ACS. Λογικά από βδομάδα. Δύο τζαμάκια Spigen παρήγγειλα, και μια θήκη wallet. Αυτά εδώ: https://www.skroutz.gr/s/25767612/Spigen-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Galaxy-S20-FE.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/25503542/Tech-Protect-Wallet-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S20-FE.html?from=account_favorites Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Αν και είναι νωρίς ακόμη, έχει δοκιμάσει κανένας γραφίδα που να λειτουργεί? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Να με και εμένα με το s20 fe Πήρα την έκδοση με snap 865 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλορίζικο. :) Sent from my SM-G781B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εμείς πήραμε αναβάθμιση ασφάλειας, τα υπόλοιπα της σειράς 20 παίρνουν android 11 και UI3.0 από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εμείς πήραμε αναβάθμιση ασφάλειας, τα υπόλοιπα της σειράς 20 παίρνουν android 11 και UI3.0 από σήμερα. Καλημέρα. Ιανουάριο θα πάρουμε android 11 και UI3.0 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Πόσοι είχατε πρόβλημα με την οθόνη? Και αν είχατε, φτιάχτηκε κάτι με update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Καλημέρα. Ιανουάριο θα πάρουμε android 11 και UI3.0 . Το είδα στο μεταξύ και σε άλλα νέα. Μου φαίνεται περίεργο που η... fan έκδοση δεν είναι στην πρώτη γραμμή όπως θα περίμενε κανείς από το όνομά της, μικρό το κακό τελικά, θα έχουμε και τις πρώτες εντυπώσεις και bugs από τους άλλους. Ευχαριστώ, καλημέρα. Edited December 7, 2020 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εγώ πρόβλημα δε βλέπω Όχι στην οθόνη αλλά πουθενά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Λοιπόν, μόλις έβαλα το το τζαμάκι της Spigen. Τρομερή διαφορά σε ποιότητα οθόνης και σε απόκριση. Και τώρα είδα όντως φαίνεται το πλεονέκτημα των 120 Hz. Το κινητό πάει βούτυρο. Ενεργοποίησα την επιλογή ευαισθησία οθόνης, για χρήση με τζαμάκι. Έβαλα και την εφαρμογή που ελέγχει για το θέμα το με touch. Δεν μπόρεσα να το αναπαράγω, όσο γρήγορα κι αν έκανα την εναλλαγή γρήγορης κίνησης δεξιού-αριστερού αντίχειρα. Ούτε μια γραμμή ανάμεσα δε μου έβγαλε. Άρα λογικά δεν υπάρχει θέμα. Ερώτηση: θεωρείτε ότι χρειάζεται προστατευτικό τζαμάκι στην πίσω κάμερα, που κυκλοφορούν σε κάποια μαγαζιά; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Τα 120 hz είναι απόλαυση,να το ευχαριστηθείς! Στο δικό μου είχα τζαμακι πίσω στις κάμερες κι επειδή είναι σαν μεγαλούτσικο σαν πλακάκι σίγουρα θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής τοποθετώντας το. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Τα 120 hz είναι απόλαυση,να το ευχαριστηθείς! Στο δικό μου είχα τζαμακι πίσω στις κάμερες κι επειδή είναι σαν μεγαλούτσικο σαν πλακάκι σίγουρα θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής τοποθετώντας το. Η διαφορά με τα 60 Hz είναι μέρα με τη νύχτα. Το είχα σκαλίσει στο Public πριν την καραντίνα αλλά δε μου είχε φανεί τόσο εντυπωσιακό. Μάλλον ήταν η εργοστασιακή ζελατίνα που μπλοκάρει και την ποιότητα της οθόνης αλλά και το smoothness. Όσον αφορά την θήκη, όντως σε σχέση και με το Nokia 8 αλλά και με το Redmi Note 9 Pro, που έχω βάλει wallet θήκες με αρκετό πάχος, μου φαίνεται πολύ εκτεθειμένη η κάμερα στο S20 FE. Μάλλον θα χτυπήσω και το τέρας την Terrapin leather wallet θήκη, που έχει και πιο πολύ βάθος μέχρι την κάμερα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εσύ αποφασίζεις... ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Πάντως κάτι που με ξενέρωσε ήταν ότι σου δίνει μέγιστο μέχρι 3 αποτυπώματα. Έτσι είναι γενικά στο Android 10, ή μόνο εδώ; Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 5. Και δεν έχω βρει ακόμα φόρμουλα να πιάνει γρήγορα ο αισθητήρας με κλειστή την οθόνη. Edited December 7, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εγώ αρκετά καλό το βλέπω το δακτυλικό Φοράω ακόμα την εργοστασιακή μεμβράνη βέβαια . Δεν έχω σκοπό να την βγάλω . Τώρα παραγγελία αυτόν το φορτιστή Πολύ φτηνός μου φάνηκε για quick charge https://www.phonegallerystore.gr/shop/accessory/mobile-phone-accessories/smartphone-chargers/xiaomi-mi-20w-wireless-charging-stand-μαύρο-gds4145gl/?skr_prm=WyI2ZGZjOGI1Mi00ODgwLTQ1MzktYmY2Zi1lM2JhZjNkMzMyNjQiLDE2MDczNjY0NDIyNzYseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Τα 120 hz είναι απόλαυση,να το ευχαριστηθείς! Στο δικό μου είχα τζαμακι πίσω στις κάμερες κι επειδή είναι σαν μεγαλούτσικο σαν πλακάκι σίγουρα θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής τοποθετώντας το. Το τζαμακι στην κάμερα δεν επηρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας;; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, μόλις έβαλα το το τζαμάκι της Spigen. Τρομερή διαφορά σε ποιότητα οθόνης και σε απόκριση. Και τώρα είδα όντως φαίνεται το πλεονέκτημα των 120 Hz. Το κινητό πάει βούτυρο. Ενεργοποίησα την επιλογή ευαισθησία οθόνης, για χρήση με τζαμάκι. Έβαλα και την εφαρμογή που ελέγχει για το θέμα το με touch. Δεν μπόρεσα να το αναπαράγω, όσο γρήγορα κι αν έκανα την εναλλαγή γρήγορης κίνησης δεξιού-αριστερού αντίχειρα. Ούτε μια γραμμή ανάμεσα δε μου έβγαλε. Άρα λογικά δεν υπάρχει θέμα. Ερώτηση: θεωρείτε ότι χρειάζεται προστατευτικό τζαμάκι στην πίσω κάμερα, που κυκλοφορούν σε κάποια μαγαζιά; Προσυπογράφω 100%. Είδες διαφορά με την επιλογή της ευαισθησίας?Εγώ δεν κατάλαβα διαφορά και το έχω off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Σε μένα δεν είχε το παραμικρό θέμα η τοποθέτηση του τζαμιού. Όσον αφορά την ευαισθησία επειδή φορούσε κρύσταλλο μπροστά η ενεργοποίηση της επιλογής βοήθησε πολύ στην περίπτωση μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts