despos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Κ γω το πουλάω σφραγισμένο για να πάρω tablet τελικά. Εγώ το πήρα για να το έχω αντί καμερας. Με τρομάζει που το δίνετε όλοι εγώ το είχα σε εκτίμηση αν εξαιρέσεις τη σελφι που δεν έχω ματαιοδοξία κ δεν τη χρησιμοποιώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απλή απορία, όσοι θα το δώσετε σφραγισμένο, θα το δώσετε στην τιμή της προσφοράς ή με το γνωστό καπελο; Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Λίγο πάνω από την τιμή που το δίνουν όσοι το άνοιξαν κ το χρησιμοποίησαν καμία 10αρια μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Όσοι το δίνουν στην τιμή που το πήραν και θέλουν να εξυπηρετήσουν κάποιον που δεν το πρόλαβε στην προσφορά και πραγματικά το ήθελε, καλό θα είναι να το αναφέρει εδώ. Όσοι το πήραν για να το πουλήσουν με κέρδος, ας το βάλουν στις αγγελίες και ότι ψάρια πιάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 (edited) Και εγώ έχω λίγο πρόνλημα με τα μικρά γράμματα. Όταν τα μεγαλώνω είναι μεν πιο ευδιάκριτα, αλλά δε μου αρέσει η συνολική εικόνα, αφού τα γράμματα φαίνονται μεγάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα, οπότε τα αφήνω μικρά. Λοιπόν υπάρχει λύση και είναι η εξής πας DISPLAY FONTS 1. Μεγαλώνεις 1 μέγεθος τα fonts και DISPLAY SIZE 2. Βάζεις Large και είναι όνειρο το Sony Ειδικά σε κάμερα με EIS/σταθεροποίηση δεν υπάρχει καλύτερο.. ειδικά σε θέμα ριπής για κινούμενα θέματα (π.χ παιδάκια, ζώα, κτλ) Και σας το λέει χομπίστας φωτογράφος με ακριβούς φακούς/μηχανές, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι μηχανικοί απο το τμήμα της φωτογραφίας της Sony. Edited October 26, 2020 by sokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εγώ 550 το δίνω χωρίς τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εγώ το δίνω σφραγισμένο. Ζελατίνα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Όσοι παραλάβατ, περιέχει ακουστικά η συσκευασία; Έχω δει κάποια unboxing στα οποία έχει και κάποια στα οποία δεν έχει Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Θα παίξει άραγε καμιά προσφορά στην επερχόμενη Black Friday ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Όσοι παραλάβατ, περιέχει ακουστικά η συσκευασία; Έχω δει κάποια unboxing στα οποία έχει και κάποια στα οποία δεν έχει Sent from my PH-1 using Tapatalk Μόνο φορτιστή έχει μέσα τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 To trial του Tidal (90 μέρες), το έχει πάρει κάποιος; Κάνοντας εγγραφή μου δίνει 30 μέρες. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτη συσκευασία των ακουστικών έχει ένα free trial 360 reality audio. Μέσω του συγκεκριμένου μπορείς να πάρεις τις 90 μέρες στο Tidal. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Για όσους θέλουν την μανίσια Sony εφαρμογή για τα email, δουλεύει τέλεια στο 5ii https://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/sony-email-2/sony-email-2-16-0-a-0-12-release/sony-email-16-0-a-0-12-android-apk-download/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Για όσους θέλουν την μανίσια Sony εφαρμογή για τα email, δουλεύει τέλεια στο 5ii https://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/sony-email-2/sony-email-2-16-0-a-0-12-release/sony-email-16-0-a-0-12-android-apk-download/download/ Ωραίος, εγώ ακόμα χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Sony, μακράν το καλύτερο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 https://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/album/ Δοκιμάστε τοτε και το αλμπουμ για όσους σας λείπει . Η έκδοση που εχω εγω στο xz1 και λογικά οσοι μείναμε με αυτο και η τελευταία του ειναι η 98Α08 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Δεν δουλεύει. Είχα δοκιμάσει κι εγώ πριν μια εβδομάδα. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 κριμα , πραγματι ηταν καλο , εγω αυτο εχω σαν πρωτο κ κατοπιν το gphotos . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπέρα σε όλους.Μετα από λίγες μέρες χρήσης μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό τηλέφωνο (το περίμενα άλλωστε). Απλά φοβάσαι να το κρατήσεις χωρίς θήκη και τζαμακι (τα περιμένω και αυτά),η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. Εδω θα πω για την συσκευασία που δεν αρμόζει με το κινητό,ούτε μια ζελατίνα,μια θηκουλα,σαν να ανοίγεις ένα redmi 9!!! Στις φωτογραφίες μπορώ και εγώ να διακρίνω "flair" στον ήλιο αλλά νομίζω θα το ανεχτώ.Οι υπόλοιπες φωτογραφίες νομίζω είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αν ασχοληθείς λίγο παραπάνω το απογειώνεις,στο βίντεο λίγο που ασχολήθηκα είναι άλλο επίπεδο!!! Ήχος πολύ ποιοτικός πραγματικά. Αυτό που δεν μου αρέσει, όπως και πολλούς φαντάζομαι είναι το κουμπί του Google assistant που το πατάς καταλάθος πολλές φορές. Η οθόνη είναι χάρμα οφθαλμών. Νομίζω κάναμε καλή αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Πλάκα κάνεις?\ Σιχτίριζα με το google photos μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου!:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ωραίος, εγώ ακόμα χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Sony, μακράν το καλύτερο Που το βρίσκουμε αυτό? Κριμα πάντως που η Sony δεν έβαλε αρκετές εφαρμογές της οπως π.χ το Music Φαγωθήκατε με τα bloatware και σας λένε τα Τζαπόνια φάτε τώρα Vanilla-Android :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Και εμένα μου λείπει το πληκτρολόγιο τής Sony Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Θα το ανεβάσω σε κάποιο cloud, το έχω στο pc μη χαθεί γιατί αντε βρες το Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 (edited) 1. Night mode έχει? 2. Η πλάτη είναι πλαστική? 3. Έχει εφαρμογή dual apps/dual space? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 28, 2020 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 1) αναγνωρίζει νυχτερινό περιβάλλον και ρίχνει το κλείστρο. Έχει διάφορα συγκριτικά και εδώ και στο ΝΕΤ για να καταλάβεις 2) πλαστική πλάτη? όχι βέβαια. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγκριτικό με το 1ii και το s20 ultra,pixel p40 Pro φαντάζομαι ίδια αποτελέσματα έχει και το 5 ii Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 1) αναγνωρίζει νυχτερινό περιβάλλον και ρίχνει το κλείστρο. Έχει διάφορα συγκριτικά και εδώ και στο ΝΕΤ για να καταλάβεις 2) πλαστική πλάτη? όχι βέβαια. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγκριτικό με το 1ii και το s20 ultra,pixel p40 Pro φαντάζομαι ίδια αποτελέσματα έχει και το 5 ii Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας TapatalkDual space/dual apps υπάρχουν? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δεν το γνωρίζω αυτό, δηλαδή να έχεις 2 accounts σε κάποιο app όπως το Facebook για παράδειγμα?? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts