Jump to content

Sony Xperia 5 II

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σ ευχαριστω Γιωργο! Ειμαστε λιγοι Sonακηδες αλλα βασταμε!

Λίγοι και καλοί! Εγώ μετά από 2-3 χρόναι με S9, S10 επέστρεψα σε Sony 5 ii και είμαι ενθουσιασμένος!

Εκανα καποιες αρχικες ρυθμισεις, δυο updates και λιγες δοκιμες. Smooth και σφαιρα τα παντα.

Αυριο θα ασχοληθω με εγκατασταση εφαρμογων μου,συνδεσεις BT,κλπ στησιμο. Εντυπωσιασμενος και ας μου ειναι τοσο γνωριμο το ui της Sony.

Ενω υπαρχει ρυθμιση για κληση μεσω wifi,μπαινοντας σε λειτουργια πτησης,δεν ανοιγει wifi calling. Πιστευω αργα ή γρηγορα θα δοθει απο τους παροχους,την cosmote τουλαχιστον. H sim εχει ενεργοποιηθει απο παλιοτερη συσκευη ως προς volte/vowifi . Θα κανω μια αποπειρα τυπικα να ξαναστειλω sms για να σιγουρευτω οτι τα εκανα σωστα. Νιωθω οτι πλεον ξαναεχω τηλεφωνο στο χερι μου και το χειριζομαι πανευκολα με ενα χερι και με ασφαλεια.

Μία και μιλάς για cosmote, το VoLTE λειτουργεί;

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο κατευθειαν επαιξε με βαση το συμβολακι που βγαζει

Δεν έχουν τέτοια θέματα τα Sony.

Όλα παίζουν κανονικότατα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ρύθμιση να κάνει κάπως διαφανές το μενού της έντασης του ήχου που βγαίνει από δεξιά?

Το έψαξα και δεν βρήκα κάτι.

Μία και μιλάς για cosmote, το VoLTE λειτουργεί;

Ακολούθησα τις οδηγίες εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

και έλαβα μύνημα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με την υπηρεσία wifi calling.

Edited by hariskar

Επανω στην γραμμη ειδοποιησεων,στο εικονιδιο για το σημα του παροχου, σου εμφανιζει το Vo LTE; Το LTE μαλιστα το εμφανιζει καθετα διπλα στο σημα. Τωρα,κατα ποσο λειτουργει στην πραξη,πως το διαπιστωνουμε;

Ναι εμφανίζεται, είτε στο Calling preferences επιλέξω Call over Wifi, είτε επιλέξω Call over mobile network το VoLTE εμφανίζεται επάνω στην μπάρα.

Ειδα στο xda οτι αν κανεις κληση και παραμεινει σε 4g οτι το volte δουλευει.Δεν ξερω ποσο ισχυει αυτο. Το παραδοξο ειναι οτι εχουμε επιλογη ρυθμισης για κληση μεσω wifi το οποιο στην πραξη δεν δουλευει ειτε on ειτε off και δεν εχουμε επιλογη για vo-lte αλλα φαινεται σαν προεπιλογη να ειναι on χωρις να υπαρχει σχετικη ρυθμιση.

Εκτος αν το LTE που γραφει στην γραμμη, ειναι απλα ενδειξη του 4g ... Θα τα τσεκαρω το βραδυ παλι.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling

Αυτό σημαίνει ότι η Cosmote δεν ενεργοποίησε την υπηρεσία που ζήτησα; Ή σημαίνει ότι αν και θεωρεί τη συσκευή μου μη συμβατή ενεργοποίησε την υπηρεσία;

παιδες υπαρχει κανας τροπος στο βιντεο να περνας απο την κανονικη καμερα στην ultrawide? μου φαινεται αδιανοητο να μην μπορει να αλλαξει καμερες, ειτε ζουμ ειτε αντιθετο. κανει ζουμ αλλα ψηφιακο, δεν περναει στην αλλη καμερα απο ο,τι καταλαβα. αλλα πολλες φορες μου χρειαζεται να παω στην ultra wide ειδικα αν βγαζω τα παιδια μου και απλωνει το πλανο και δε μπορω. πρεπει να σταματησω να γραφω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ειδα στο xda οτι αν κανεις κληση και παραμεινει σε 4g οτι το volte δουλευει.Δεν ξερω ποσο ισχυει αυτο. Το παραδοξο ειναι οτι εχουμε επιλογη ρυθμισης για κληση μεσω wifi το οποιο στην πραξη δεν δουλευει ειτε on ειτε off και δεν εχουμε επιλογη για vo-lte αλλα φαινεται σαν προεπιλογη να ειναι on χωρις να υπαρχει σχετικη ρυθμιση.

Εκτος αν το LTE που γραφει στην γραμμη, ειναι απλα ενδειξη του 4g ... Θα τα τσεκαρω το βραδυ παλι.

Εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης δε σε γυρίζει κάτω από 4g, σημαίνει ότι έχεις Volte.

Ένας άλλος τρόπος να το καταλάβεις, είναι να σερφάρεις με δεδομένα ανοιχτά στο διαδίκτυο, την ώρα που κάνεις κλήση.

Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό πάλι σημαίνει ότι έχεις ενεργοποιημένο το Volte στη γραμμή σου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

παιδες υπαρχει κανας τροπος στο βιντεο να περνας απο την κανονικη καμερα στην ultrawide? μου φαινεται αδιανοητο να μην μπορει να αλλαξει καμερες, ειτε ζουμ ειτε αντιθετο. κανει ζουμ αλλα ψηφιακο, δεν περναει στην αλλη καμερα απο ο,τι καταλαβα. αλλα πολλες φορες μου χρειαζεται να παω στην ultra wide ειδικα αν βγαζω τα παιδια μου και απλωνει το πλανο και δε μπορω. πρεπει να σταματησω να γραφω
Αδιανόητο και δεν μπορείς.

Καλημέρα

Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης δε σε γυρίζει κάτω από 4g, σημαίνει ότι έχεις Volte.

Ένας άλλος τρόπος να το καταλάβεις, είναι να σερφάρεις με δεδομένα ανοιχτά στο διαδίκτυο, την ώρα που κάνεις κλήση.

Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό πάλι σημαίνει ότι έχεις ενεργοποιημένο το Volte στη γραμμή σου.

Το δεύτερο δεν είναι απαραίτητο.. Μπορούσα μερικές φορές να σερφάρω και με 3g(H) ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο και σε παλιότερα κινητά. Κάποιες άλλες φορές βέβαια μου έκλειναν τα δεδομένα, το γιατί ποτέ δεν το κατάλαβα.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Μου είπαν στο 13888 ότι θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WiFi calling αλλά δε θα λειτουργήσει γιατί η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από Cosmote ή Γερμανό.. Με άλλα λόγια πρέπει να έχει Cosmote rom...

Πάντως επάνω γράφει Vo LTE, αλλά δεν έχει γράψει ποτέ Vo WiFi.

Το Vo LTE αναφέρεται στο 4g.

Edited by hariskar

Ας την ενεργοποιησουν στην sim σου και ας μην παιζει τωρα. Σε καποιο μελλοντικο update μπορει να παιξει. Στο op7 pro πριν λιγο καιρο επαιξε κανονικοτατα μετα απο καποιο update της συσκευης και φυσικα αγορασμενο απο το επισημο site της εταιριας. Για να αγορασουμε απο cosmote/Γερμανο πρεπει να το πουλανε κιολας

Παιδιά κάποιες φορές όταν είμαι πχ στο μεσεντζερ και με το δάχτυλο κάνω την κίνηση από κάτω προς τα πάνω για να πάει στο παρασκήνιο εκεί ακριβώς μου κάνει σπασίματα..σαν να κρασαρει στιγμιαία.το κάνει μόνο σε σοσιαλ σας έχει συμβεί;

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οριστε απλες θηκες σιλικονης, με 9 ευρω απο ελληνικο καταστημα.Αγορασα μια μαυρου χρωματος.

Βγαινει με μεταφορικα στα 9.08 ευρω (βαλτε κουπονι WEEKEND30 συμφωνα με την διαφημιση τους για -30%)

Βγαινει και σε ακομη δυο ωραια ματ χρωματακια.

https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-sony-xperia.html?cat=1555

Λίγες ερώτησεις γιατί είναι υποψήφιο για αγορά παρακαλώ . Οθόνη φλατ η κουρμπα ?

Φόρτιση από 20 έως 60%? Πόση ώρα περίπου ?

Πιο άνετο κράτημα από P30 pro ?

Φλατ οθονη. Πολυ πιο ανετο και ευχρηστο απο p30 pro. Εδω το βρισκω πιο ανετο και απο απλο p 30 που ειχα στην κατοχη μου,λογω πλατους κυριως και φυσικα βαρους.Για φορτιση δεν εχω εικονα ακομα. Edited by r31134

• The title was changed to Sony Xperia 5 II