bruno1977 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Μας υποσχέθηκαν fix για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Κανένα θέμα επανεκκίνησης ή άλλο πρόβλημα από την αρχή και τώρα με Android 11 και αναρωτιέμαι αν όσοι είχατε θέμα, κάνατε τη στοιχειώδη κίνηση της εργοστασιακής επαναφοράς; Όχι μαν. Εσύ διάβασες τις τελευταίες σελίδες του νήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Παρέλαβε κανένας το Pro? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Παρέλαβε κανένας το Pro? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Νομίζω ναι. Αλλά γιατί ρωτάς εδώ και όχι στο νήμα του Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Κανένα θέμα επανεκκίνησης ή άλλο πρόβλημα από την αρχή και τώρα με Android 11 και αναρωτιέμαι αν όσοι είχατε θέμα, κάνατε τη στοιχειώδη κίνηση της εργοστασιακής επαναφοράς; Έλα ντε;;Αυτό θα έλεγα κι εγω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 εντωμεταξυ το δικο μου αρχισε να ξεβαφει το στεφανι των καμερων. εννοειται με θηκη nilkin απο την πρωτη μερα. σιγα σιγα θα γινει ασημι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 εντωμεταξυ το δικο μου αρχισε να ξεβαφει το στεφανι των καμερων. εννοειται με θηκη nilkin απο την πρωτη μερα. σιγα σιγα θα γινει ασημι Εμένα το μισο έχει γίνει ήδη ασημι. Πες οτι είναι design:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Εγώ του φοράω την nillkin camshield, οπότε είναι ολοκληρωτικά κλειστή. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 (edited) Κανένα θέμα επανεκκίνησης ή άλλο πρόβλημα από την αρχή και τώρα με Android 11 και αναρωτιέμαι αν όσοι είχατε θέμα, κάνατε τη στοιχειώδη κίνηση της εργοστασιακής επαναφοράς; Έλα ντε;;Αυτό θα έλεγα κι εγω Θεωρείτε ρε παιδιά λογικό να κάνει κάποιος επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε φορά που έρχεται update; Ακόμα κι αν έχει 5 εφαρμογές και 10 φωτογραφίες όλες κι όλες, το έχετε ξανακούσει αυτό σε επίσημο update; Να πω ότι είναι καμιά custom ROM, πάει κι έρχεται... Εδώ ούτε root δεν έχουμε κάνει! Είναι σαν να λες ότι όποτε χρειάζεται να συμπληρώσεις λάδια στο αυτοκίνητο, αντί να ψάξεις από που έχεις διαρροή, κάνεις αλλαγή λαδιών για να είναι στη σωστή στάθμη! Ναι, θα έχει η μηχανή σωστή ποσότητα λαδιών, αλλά το θέμα δε λύνεται έτσι! Edited April 7, 2021 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Προσωπικά ποτέ δεν κάνω reset σε κανένα από τα κινητά μου, Samsung.. Huawei oneplus και τώρα xiaomi, όσα update και αν πάρουν και ουδέποτε είχα το παραμικρό θέμα στην χρήση τους. Και στο poco x3 κσι το mi10 μου προέχουν μέχρι στιγμή πάρει περίπου 3 updates το καθένα, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό χωρίς κανένα reset. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Θεωρείτε ρε παιδιά λογικό να κάνει κάποιος επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε φορά που έρχεται update; Ακόμα κι αν έχει 5 εφαρμογές και 10 φωτογραφίες όλες κι όλες, το έχετε ξανακούσει αυτό σε επίσημο update; Να πω ότι είναι καμιά custom ROM, πάει κι έρχεται... Εδώ ούτε root δεν έχουμε κάνει! Είναι σαν να λες ότι όποτε χρειάζεται να συμπληρώσεις λάδια στο αυτοκίνητο, αντί να ψάξεις από που έχεις διαρροή, κάνεις αλλαγή λαδιών για να είναι στη σωστή στάθμη! Ναι, θα έχει η μηχανή σωστή ποσότητα λαδιών, αλλά το θέμα δε λύνεται έτσι! Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Ότι δηλαδή θα πρέπει να γίνεται επαναφορά μετά από αναβάθμιση; :shock: Αυτό που γράφτηκε και έχει αποτυπωθεί σε πολλές αναφορές χρηστών είναι ότι η εργοστασιακή επαναφορά εξάλειψε φαινόμενα επανεκκίνησης μετά από αναβάθμιση του MIUi καθώς και ότι αυτό ήταν πάντα στοιχειώδης κίνηση για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων που δεν ένέχει κινδύνους και μόνο όφελος θα ήταν για τη συσκευή. Όσο για ενδεχόμενη απώλεια αρχείων της συσκευής νομίζω ότι δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται τέτοια πιθανότητα. Είμαστε στην εποχή του cloud ούτε καν του backup.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Όταν αλλάζουμε έκδοση android, καλό είναι να κάνουμε ένα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 εμένα έκανα επανεκίνηση στις 300 το πρωι με είχε πάρει ο ύπνος σε μία εκπομπή..... με το ακουστικό..... και γκλιν γκλον με ξύπνησε που έχασε το bluetooth Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Έχω περίπου 4 εβδομάδες το update, εκ των οποίων σχεδόν τις 3 δεν είχα κανένα reboot και στη μία είχα 4.δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω επαναφορά. Αλλά όσοι δοκιμάζετε διάφορα που κατά τη γνώμη μου δε θα δουλέψουν περιμένετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν θεωρήστε ότι πετύχατε κάτι. Αν και πιστεύω θα λυθεί έως τότε και τζάμπα ο κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Σας ήρθε μία ενημέρωση για την ασφάλεια ; Αλλάζει τον τρόπο που δείχνει τα στοιχεία σε ότι αφορά την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Σας ήρθε μία ενημέρωση για την ασφάλεια ; Αλλάζει τον τρόπο που δείχνει τα στοιχεία σε ότι αφορά την μπαταρίαΝαι. Μοιάζει πολύ, με την παλιά απεικόνιση που είχα στο mi8 lite. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Ναι, άλλαξε. Αλλά πχ μου προτείνει να βάλω σκοτεινή λειτουργία, για να εξοικονομήσω 36 λεπτά. Αφού η οθόνη είναι IPS, δεν είναι amoled, πως θα γίνει εξοικονόμηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Δεν θα γίνει, χεχεχε. Θα είναι ενεργή όλη η οθόνη, απλά ίσως η περιγραφή έγινε copy paste από την αντίστοιχη περιγραφή στα amoled κινητά της εταιρείας. (νομίζω τουλάχιστον) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Αυτό εννοώ... Ότι από τη μια χαίρεσαι σε κάτι τέτοιες αλλαγές, και από την άλλη είναι γενικολογίες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μια που το αναφέρατε. Κάποτε ήρθε ενημέρωση για το mi share και πάτησα ignore. Δε μπόρεσα να βρω τρόπο να εμφανίσω την ενημέρωση ξανά η οποία εξαφανίστηκε. Τι κουλό είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μια που το αναφέρατε. Κάποτε ήρθε ενημέρωση για το mi share και πάτησα ignore. Δε μπόρεσα να βρω τρόπο να εμφανίσω την ενημέρωση ξανά η οποία εξαφανίστηκε. Τι κουλό είναι αυτό; Θα ξαναέρθει μόνη της. Έτσι γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μια που το αναφέρατε. Κάποτε ήρθε ενημέρωση για το mi share και πάτησα ignore. Δε μπόρεσα να βρω τρόπο να εμφανίσω την ενημέρωση ξανά η οποία εξαφανίστηκε. Τι κουλό είναι αυτό; Μπες ρυθμίσεις/ενημέρωση εφαρμογών συστήματος και θα στο βγάλει Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε και εκτός του ότι δεν εμφανίζεται η ενημέρωση, η έκδοση του mi share γράφει ότι είναι Οκτώβριος του 20,από τότε που το πήρα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Συνέβη σε κανένα σας να έχετε πολύ χαμηλή ένταση μικροφώνου στο ακουστικό bluetooth και να το λύσατε; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ψάχνω να βρω και αυτό το absolute volume να το απενεργοποιήσω και δεν το βρίσκω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts