giokosta Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εγώ 230 από Xiaomi direkt στο εξωτερικό Εγγύηση απαραίτητη imop,αρκετά Xiaomi βγάζουν προβληματα Ίσως ναναι κ θέμα τυχης,και 2 iPhone επίσης πιο παλιά μουχαν βγει προληματικα με τα κουμπιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Παιδια γνωριζει καποιος αν εχει ηχογραφηση κλησεις οπως εχει στο poco f1; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic77gr Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά μήπως έλυσε κάποιος το πως γίνεται όταν είναι συνδεδεμένο στο hands free να ακούγονται οι ειδοποιήσεις στο ηχείο του τηλεφώνου και όχι στο ακουστικό; Παράθεση Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....! Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση σε όσους αγόρασαν το κινητό μας από Banggood, με την επιλογή "EU Priority Line" από Κίνα, είχε κανένας πρόβλημα με το τελωνείο και έξτρα χρεώσεις εκτελωνισμού, ή σε όλους πέρασε κανονικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Γνωρίζει κανένας εάν φοράει προστατευτικό οθόνης προ εγκατεστημένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση σε όσους αγόρασαν το κινητό μας από Banggood, με την επιλογή "EU Priority Line" από Κίνα, είχε κανένας πρόβλημα με το τελωνείο και έξτρα χρεώσεις εκτελωνισμού, ή σε όλους πέρασε κανονικά?? Δεν έχει τελωνείο. Γνωρίζει κανένας εάν φοράει προστατευτικό οθόνης προ εγκατεστημένο ? Ναι έχει προστατευτικό. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Τι είδους είναι το προστατευτικό (μεμβράνη ή γυαλί), τι πάχος έχει , είναι καλή ποιότητα ή χρειάζεστε να βάλουμε extra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Τι είδους είναι το προστατευτικό (μεμβράνη ή γυαλί), τι πάχος έχει , είναι καλή ποιότητα ή χρειάζεστε να βάλουμε extra? Προφανως δεν ειναι τζαμάκι,αλλα μεμβρανη που καλο ειναι να αλλαχτει με πρωτη ευκαιρια με γυαλί....;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Είναι μεμβράνη. Η σύζυγος που έχει το κινητό, δηλώνει ικανοποιημένη, όμως περιμένουμε να ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα κάποια στιγμή, ώστε να περάσουμε ένα κανονικό τζαμάκι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα. Πώς γίνεται να διαγράψουμε εφαρμογές που δεν θελουμε? Μιλάω για εφαρμογές που δεν έχουνε την επιλογή απεγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Είναι μεμβράνη. Η σύζυγος που έχει το κινητό, δηλώνει ικανοποιημένη, όμως περιμένουμε να ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα κάποια στιγμή, ώστε να περάσουμε ένα κανονικό τζαμάκι. Ποιες οι εντυπωσεις της απο θεμα ευχρηστιας λογω ογκου και βαρους γιατι ψηνεται και η δικια μου να το παρει....:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ποιες οι εντυπωσεις της απο θεμα ευχρηστιας λογω ογκου και βαρους γιατι ψηνεται και η δικια μου να το παρει....:happy: Κανένα απολύτως πρόβλημα ευχρηστίας ή διαμαρτυρίες για βάρος κλπ. Μου κάνει εντύπωση, γιατί διαβάζω σχόλια ότι είναι πολύ βαρύ στο χέρι, της το ρώτησα επανειλημμένα. Και εγώ που το δοκίμασα μια χαρά το βλέπω. Θεωρώ υπερβολικά τα σχόλια για το βάρος του. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Κανένα απολύτως πρόβλημα ευχρηστίας ή διαμαρτυρίες για βάρος κλπ. Μου κάνει εντύπωση, γιατί διαβάζω σχόλια ότι είναι πολύ βαρύ στο χέρι, της το ρώτησα επανειλημμένα. Και εγώ που το δοκίμασα μια χαρά το βλέπω. Θεωρώ υπερβολικά τα σχόλια για το βάρος του. Ευχαριστω πολυ....;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Καλησπέρα παιδιά, πιστεύετε πως το poco x3 (το έχω ήδη παραγγείλει με την προσφορά του πλαισίου) είναι μεγάλη υποβάθμιση σε σχέση με ένα Huawei mate 20 pro που έχω 15 μήνες και θέλω να αλλάξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Καλησπέρα παιδιά, πιστεύετε πως το poco x3 (το έχω ήδη παραγγείλει με την προσφορά του πλαισίου) είναι μεγάλη υποβάθμιση σε σχέση με ένα Huawei mate 20 pro που έχω 15 μήνες και θέλω να αλλάξω!! Ποια προσφορά είναι αυτή φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μάλλον πριν κάνα μήνα που το έβγαλε 188€(?) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Αν ήταν πριν ένα μήνα δεν θα είχε παραλάβει ήδη; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Γιατί ειχε απόθεμα τι καταστημα??? Φαντάζομαι τώρα φέρνει και εξυπηρετεί τις παραγγελίες Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ναι, μπορεί. Αν το πήρε σε αυτήν την τιμή, ήταν για εμένα η ευκαιρία της χρονιάς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ποια προσφορά είναι αυτή φίλε μου; 14/10 τι είχε στα 188 το Πλαίσιο. Έκδοση 6/128. Αλλά με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Οι πρώτοι παρέλαβαν αυτές τις μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια προσφορά είναι αυτή φίλε μου; 14/10 το είχε στα 188 το Πλαίσιο. Έκδοση 6/128. Αλλά με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Οι πρώτοι παρέλαβαν αυτές τις μέρες. Τα γκρι ήρθαν πρώτα. Τα μπλε αναμένονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 14/10 τι είχε στα 188 το Πλαίσιο. Έκδοση 6/128. Αλλά με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Οι πρώτοι παρέλαβαν αυτές τις μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 14/10 το είχε στα 188 το Πλαίσιο. Έκδοση 6/128. Αλλά με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Οι πρώτοι παρέλαβαν αυτές τις μέρες. Τα γκρι ήρθαν πρώτα. Τα μπλε αναμένονται. Μια χαρά. Σε αυτήν την τιμή δεν το έβρισκες πουθενά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μια χαρά. Σε αυτήν την τιμή δεν το έβρισκες πουθενά. Είχα παραγγείλει ένα γκρι 6/64 από το Banggood στα 175, αλλά αργούσε. Μόλις έσκασε η προσφορά του Πλαισίου, κατευθείαν χτύπησα ένα μπλε 6/128 και ακύρωσα την παραγγελία στο κινεζομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ναι ήταν η προσφορά με τα 188 ευρώ και όντως ακόμα δεν έχω παραλάβει, δεν μου απάντησε κανείς όμως αυτό που ρώτησα :) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Μου ήρθε και εμένα χτές από σκρουτζομάγαζο. Μεγάλο, ωραίος ήχος. Μια χαρά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Μου ήρθε και εμένα χτές από σκρουτζομάγαζο. Μεγάλο, ωραίος ήχος. Μια χαρά μέχρι τώρα. Eιναι ανοιχτα?Αν παραγγειλω δηλαδη θα μου ερθει??Μπορεις να μου στειλεις με pm απο που αγορασες να κανω κι εγω παραγγελια σε παρακαλω?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts