Kozi0 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έβγαλαν και σελίδα για το 3 και έχει άλλη αντίστροφη μέτρηση. https://oneplus.net/gr/3 Βέβαια δείχνει ώρα Νέας Υόρκης αλλά η αντίστροφη μέτρηση μετράει κανονικά. Εκτός και αν παίρνει ώρα από λάθος σέρβερ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγο ανέβηκε... http://www.gsmarena.com/amazon_reveals_the_oneplus_3_here_is_everything_you_need_to_know-news-18818.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 3000mah η μπαταρία μάλλον... No go ... H μπαταρία είναι από τα λίγα που ΔΕΝ γράφτηκε κάπου επίσημα (στιςς αφίσες/φωτό που βγαίνουν συνέχεια) - δεν νομίζω να είναι μόνο 3000mAh... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 H μπαταρία είναι από τα λίγα που ΔΕΝ γράφτηκε κάπου επίσημα (στιςς αφίσες/φωτό που βγαίνουν συνέχεια) - δεν νομίζω να είναι μόνο 3000mAh... Του gsmarena το άρθρο διάβασα. Μακάρι να ειναι μεγαλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Όποιος θέλει να δει την παρουσίαση μέσω του app να μπει play store και να κάνει ενημέρωση την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Απο ότι κατάλαβα είναι μονο για γυαλιά VR. Μπορούμε να την δούμε κάπου σαν βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Όποιος θέλει να δει την παρουσίαση μέσω του app να μπει play store και να κάνει ενημέρωση την εφαρμογή. Για την ακρίβεια εδώ το post https://forums.oneplus.net/threads/get-ready-for-the-oneplus-3-first-global-vr-shopping-experience.447425/page-205#post-14948997 ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο ότι κατάλαβα είναι μονο για γυαλιά VR. Μπορούμε να την δούμε κάπου σαν βίντεο; Πέρυσι η εφαρμογή δούλευε και χωρίς γυαλιά. Δεν ξέρω για φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Δουλευει και το cardboard που πήραμε πέρυσι (και τα αντιστοιχα Google) Εγω έκανα την διαδικασία, πήρα token για να το αγοράσω αλλα αναλυτικές προδιαγραφές δεν είδα ακόμη (περα από AMOLED, Fast Charge και Smile for Selfie που έδειξε εντός VR), οπότε αναμένω... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Δουλευει και το cardboard που πήραμε πέρυσι (και τα αντιστοιχα Google) Εγω έκανα την διαδικασία, πήρα token για να το αγοράσω αλλα αναλυτικές προδιαγραφές δεν είδα ακόμη (περα από AMOLED, Fast Charge και Smile for Selfie που έδειξε εντός VR), οπότε αναμένω... https://oneplus.net/gr/3/specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 3,000 mAh (non-removable) κρίμα είναι μικρή τελικά η μπαταρία.... :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οπότε με ξεκάθαρα specs πλεον, πάμε στο νεο νήμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437246 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εντελώς άκυρο για τις δικές μου απαιτήσεις 64gb και 3000mah. Δυστυχώς φέτος πάμε για αλλά. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) :dance: Μόλις έφυγε η παραγγελία!(399€). Estimated dispatch date June 17 και το πρώτο review για όσους βιάζονται...https://youtu.be/BoprMp7tL3o?t=107 Delivery by 29 Jun 2016. Edited June 14, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Πριν καμια ωρα εφυγε κι η δικη μου παραγγελια. Επελεξα standard shipping, οποτε τωρα μπολικη αναμονη... Δικαρτο με 2 nano sim, οποτε τικαρει όλα τα check boxes, που ειχα θεσει, εκτος φυσικα από τη μπαταρια. Μενει να το δουμε στην πραξη... Edited June 14, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 [ATTACH]65457[/ATTACH] EDITORS' CHOICE" από το CNET...... αυτό και αν είναι είδηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τελικά μια έκδοση θα κυκλοφορήσει; Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 μεχρι στιγμης ναι η 6/64 σε 2 χρωματα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πρέπει να'χει ΤΕΛΕΙΑ κάμερα για να με πείσει να το πάρω.. με τέτοια μπαταρία, όχι ευχαριστώ. Κρατάω και το One. Αν ήθελα να δώσω απλά τα λεφτά μου, δίνω κ κάτι παραπάνω κ πάω στο s7 edge και τέλος. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και εγώ μια από τα ίδια, προς το παρόν μενω με το one Και όταν βγει η έκδοση 4gb ανάλογα την τιμή θα το σκεφτώ. Αναμενω πλέον και το Apollo lite Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ότι ξέρω γω ο ανταγωνισμός, s7, g5, htc 10, mi5 κλπ κλπ έχουν 3500mah ξέρω γω και αυτό έχει μικρή.ας το πάρουμε απόφαση ότι θα θυσιάζουν την μπαταρία για πολλούς λόγους. μόνο που έχω την ελευθερία να το πειράξω χωρίς απώλεια εγγύησης μου αρκεί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 S7 3000mah G5 2800mah HTC 10 3000mah Mi5 3000mah Βέβαια αν πάρουμε κινητά πιο κοντά στο μέγεθος του OP3 τότε έχουμε S7 Edge 3600mah Mi5 Plus 3500mah Xperia Z5 Premium 3430mah Huawei P9 Plus 3400mah Επίσης και το G5 είναι πολύ κοντά σε μέγεθος αλλά έχει ακόμα μικρότερη μπαταρία. Το θέμα είναι να γίνεται και καλή διαχείριση της μπαταρίας. Προσωπικά εάν μου βγάζει την μέρα δεν θέλω τίποτα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν υπάρχει mi5 plus, εδώ δεν βγήκε το απλό ακόμα το πλας μας μάρανε.τα υπόλοιπα έχουν 200 ευρώ παραπάνω, δεν υπάρχει σύγκριση για μένα.με 30 ευρώ αγοράζεις ένα powerbank με qc και τέλος. μια απορία που έχω είναι ότι δεν γίνεται το 2ο sim slot να πάρει sd όπως σε άλλα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν υπάρχει mi5 plus, εδώ δεν βγήκε το απλό ακόμα το πλας μας μάρανε.τα υπόλοιπα έχουν 200 ευρώ παραπάνω, δεν υπάρχει σύγκριση για μένα.με 30 ευρώ αγοράζεις ένα powerbank με qc και τέλος. μια απορία που έχω είναι ότι δεν γίνεται το 2ο sim slot να πάρει sd όπως σε άλλα? Να με σχωράτε για το plus. Το είχα κρατήσει σαν πληροφορία. Επίσης, άσχετα το πόσο κοστίζουν δεν μπορείς να συγκρίνεις κινητά με αρκετή διαφορά μεγέθους. Είναι σαν να μου λες το iPohne SE γιατί έχει μια σταγόνα μπαταρία ενώ κοστίζει περισσότερο από το OP3; Η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει να κάνει λίγο και με το μέγεθος του κινητού. Κάπου πρέπει να χωρέσει και αυτή. ;) Και όσο για το powerbank μπορεί σε κάποιους να βολεύει αλλά για μένα είναι η έσχατη λύση. Δεν μου αρέσει να το έχω με καλώδιο και να φορτίζει ενώ κάνω οτιδήποτε. Μακάρι να είχαν όλα αποσπώμενη μπαταρία και να κουβαλούσα μία 2η πάνω μου. Πάντως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πιστεύω θα είναι πολύ καλή αν λάβουμε υπόψιν το σύνολο του hardware και το πόσο ενεργοβόρο μπορεί να είναι. Και για την sd δυστυχώς δεν γίνεται. Έχει 2 θύρες μόνο για nano sim ακριβώς όπως και το OP2. Λύση σε αυτό μόνο otg στικάκι για αρχεία που δεν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μόνιμα μέσα στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 αν σου έβαζε όλα όσα θες πχ να χωρέσει την μπαταρία 3.500 ενδεχομένως να ανέβαζε το πάχος τα μπεζελ την τιμή κλπ κλπ.θα κράζαμε για άλλους λόγους μετά. καλός η κακώς η τιμή θα μπαίνει πάντα στην ζυγαριά. μου αρκούν τα 64gb απλά λέω μήπως και.τώρα 32 έχω και έχω και περίσσευμα. όπως έχω ξαναπεί θα το πάρω επειδή είναι high end ναυαρχίδα σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και δεν έχω περιορισμό στο ξεκλείδωμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από τη στιγμή που πλέον η συσκευη ειναι επίσημη... συνεχίζουμε σε νέο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437246 Το παρόν... :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα σωστό μέγεθος, κρίμα που θα βγει τσιμπιμένο γιατί το "παραφόρτωσαν" μνήμη... OnePlus 3 Mini Shows Up on GFXBench: 4.6” Screen, 6GB RAM, 64GB Storage Before the OnePlus 3 launch, many of us thought the company would release multiple variants of the device but surprisingly, only one model of the OP3 exists. It seems that is about to change as a device that is rumoured to be the OnePlus 3 Mini was spotted on GFXBench. This is still a speculation as it is possible that it might be a different device entirely. http://www.gizmochina.com/wp-content/uploads/2016/08/OnePlus-3-Mini.png The device has a 4.6” FHD screen, 6GB of RAM, 64GB of built-in storage, and a snapdragon 820 processor clocked at 2.2GHz. It is also sporting a 13MP primary camera that can shoot 4K videos and an 8MP front facing camera for selfies and video calls. The OnePlus 3 Mini has also got NFC (for Android Pay), a single SIM slot, and runs Android 6.0 Marshmallow. RELATED: OnePlus 3 Sales Temporarily Halted in 24 Countries Pretty impressive specs, most especially the 4.6” screen (those pixels are going to be crazy). OnePlus already announced that they wouldn’t be releasing a new OnePlus X device as the line has been scrapped. The OnePlus 3 Mini might just be the successor and it will surely be a great buy especially if the price is right. http://www.gizmochina.com/2016/08/04/oneplus-3-mini-shows-gfxbench-4-6-screen-6gb-ram-64gb-storage/ NB: OnePlus, if you do release the OnePlus 3 Mini, can we please get it in green and red? Because it seems it is going to be an endless wait for those colours on the OP3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts