Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βασικό πρόβλημα με το Office (που έχω αντιμετωπίσει εγώ τουλάχιστον) είναι ότι αν έχεις κείμενα που χρησιμοποιούν γραμματοσειρές των Windows (και ειδικά μη Unicode), θα βλέπεις κινέζικα ή κουτάκια, εκτός και αν τις εγκαταστήσεις και αυτές στο mac σου.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Student Teacher προϋποθέτει να είσαι φοιτητής ή δάσκαλος ? διότι το Πανεπιστήμιο το τέλιωσα πριν καμιά δεκαετία:) και δάσκαλος δεν είμαι (οικονομολόγος). Όσον αφορά τις γραμματοσειρές κλασσικά Time New Roman αντε και κάνα Arial το πολύ. Σε ειδικές περιπτώσεις Οκ θα τρέχω XP (λέω τώρα).

Παντως το σκέφτομαι σοβαρά, μου άρεσε πολύ και το Leopard με τα παράξενα του για εμένα τον παραθυράκια.

Βασικά σκέψου το καλύτερα με την ονομασία του καινούργιου πακέτου (που υπάρχει για PC): Home & Student.

Δεν προϋποθέτει πως είσαι μαθητής ή δάσκαλος ή κάτι τέτοιο. Απευθύνεται όμως για προσωπική και μόνο χρήση. Ακόμα πιο απλά, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (νόμιμα) σε μια επιχείρηση ή γενικότερα δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο δουλειάς σε επαγγελματικό χώρο (you get it...:p), αλλά στο προσωπικό σου μηχάνημα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ΟΚ και εγώ για το σπίτι το θέλω. Άντε τα €120 max τρώγονται μιας και θα είναι και νόμιμα και θα γλιτώνεις τα παράξενα των copies.

Δεν βλέπω να την γλυτώνει ο κουμπαράς:lol:

Σπάσ'τον, συνάδελφε.

Δε θα το μετανοιώσεις.

(προ ημερών έκανα format στο PC μου...άκουσον άκουσον...γιατί δε δεχόταν με τίποτα να εγκαταστήσει drivers για ένα KEYBOARD...τι να λέμε τώρα. Ακόμα και όλα τα άλλα υπερ να μην είχε, και μόνο που δεν έχει αυτά τα ενοχλητικά του PC, για μένα είναι παράδεισος)

Το ψάχνω ήδη και με βλέπω προς Γερμανία μεριά ,μεγάλωσα εκεί και θα πάω τα Χριστούγεννα στους Γονείς μου και στα αδέρφια μου.Είδα ότι το Macbook Pro στα 2,2 με 15αρα οθόνη και ίδια χαρακτηριστικά εκεί κοστίζει €1899 και εδώ €1999, άσε που στα Multirama μου είπαν πως είναι στο -30 τεμάχια και αν το παραγγείλω θα γίνω ο -31:(, για το eshop δεν ξέρω, αλλά φαντάζωμαι ότι στην Γερμανία θα βρω πιο εύκολα.

Μόνο έχε κατα νου ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει Apple Hellas, αλλά...rainbow.

Δεν ξέρεις ΠΟΣΕΣ φορές έχω ακούσει ανθρώπους να μου λένε για μηχανήματα Apple που αν και εντός εγγύησης η Rainbow δεν τα δέχτηκε για επισκευή με τη δικαιολογία ότι τα αγόρασαν από το εξωτερικό!!

Μόνο κάποιες περιπτώσεις που απείλησαν να το πάνε νομικά βρήκαν άκρη, αλλά αν είναι να πρέπει να επιστρατεύσω τον Κούγια για να βρω άκρη... κλάψτα.

Όπως και να 'χει, καλές αγορές :)

Μένω στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη οπότε σε περίπτωση βλάβης το ταχυδρομείο δεν το γλιτώνω, οι δικοί μου είναι Γερμανία και έτσι στην ανάγκη το στέλνω σε αυτούς, αχρείαστη να είναι.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια.

ΥΓ. κάτι έχει πάρει το αυτή μου για την Rainbow:mad:

Και κάτι τελευταίο, στο Γερμανικό Site της Apple υπάρχουν προϋποθέσεις για να αγοράσεις το Student and Teacher, να είσαι μαθητής ή δάσκαλος:mad::mad:

Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό. ;)

Και κάτι τελευταίο, στο Γερμανικό Site της Apple υπάρχουν προϋποθέσεις για να αγοράσεις το Student and Teacher, να είσαι μαθητής ή δάσκαλος:mad::mad:

Αν εννοείς εκπαιδευτική έκπτωση, η Rainblow κάνει αν θυμάμαι καλά ένα 10%. Δεν μπορώ να βρω πού το λέει, αλλά αν επικοινωνήσεις με τους ίδιους ή με κάποιον μεταπωλητή τους ή περάσεις από τα apple demo centers στην Αθήνα, θα σού πουν ακριβώς.

Όχι, ο kalzerv μιλάει για το αν μπορεί να αγοράσει την έκδοση Student & Teacher του Office.

Το 10% αυτό ισχύει μόνο σε rainbow store.

Σε κατάστημα το έχω δει εκεί γύρω πάντως 115-120€.

€180,88 το Office Edu Student & Teacher for Mac 2004 από την Rainbow, αρκετά μακριά τελικά από τα €120

Περίμενε το 2008 σε κάθε περίπτωση!

Και υπάρχει και το amazon.co.uk.

Θέλω 10.5.2 επειγόντως! Το spotlight δεν βρίσκει όλες τις επαφές και τα αρχεία μου στο Leopard...

Έσβησα το .V100 αλλά τίποτα.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Απο χθές εχω στα χέρια μου ενα macbook και θέλω τα φώτα σας ψάχνω να βρώ έναν messenger που να υποστηρίζει τα accounts του hotmail αλλά και να δουλεύει η κάμερα του macbook.

Απο χθές εχω στα χέρια μου ενα macbook και θέλω τα φώτα σας ψάχνω να βρώ έναν messenger που να υποστηρίζει τα accounts του hotmail αλλά και να δουλεύει η κάμερα του macbook.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα. Για video conference οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το Skype, ενώ για απλό IM το Adium. To iChat έχει chatting και video conference, αλλά δεν υποστηρίζει hotmail accounts.

Με γειες το MacBook. Το λιγουρεύομαι και εγώ. :p

To mercury και το amsn δε δουλευουν με hotmail accounts; Γιατι προσωπικα με amsn δουλευει μια χαρα η καμερα (δεν εχει ηχο, ισως το mercury εχει και ηχο), αλλα δε χρησιμοποιω mail με καταληξη hotmail για το msn account μου...

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

aMSN & y! messenger για video/text chat.

iChat & skype για video/voice/text chat.

το MSN:mac με έχει τρελάνει στα logoff. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα ή είμαι unique περίπτωση;

:)

Αναβαθμίστηκα και εγώ χθες σε Leopard στο Mac Mini. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το Quicklook είναι απίστευτα βολικό και τα stacks επίσης. Ειδικά το functionality του Quicklook είναι κάτι που έλειπε από τον Finder.

Βασικά ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ του πόσο απλή υπόθεση ήταν το upgrade. 4-5 κλικ τύπου next & accept και τίποτα παραπάνω.

Επίσης από πλευράς ταχύτητας που με ανησυχούσε (λόγω 512ΜΒ RAM και μέτριου επεξεργαστή) τα πράγματα δείχνουν να είναι καλά, περίπου όπως πριν. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Για τα Stacks δείτε και αυτά:

Stack In Da Place (για να αλλάζουμε τα εικονίδια με άλλα και ακόμα περισσότερα). Την ίδια δουλειά κάνουμε επί πληρωμή με το Palette ή δωρεάν με τα χεράκια μας!

(via milaraki.com :))

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...