Jump to content

kalzerv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kalzerv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. €180,88 το Office Edu Student & Teacher for Mac 2004 από την Rainbow, αρκετά μακριά τελικά από τα €120
  2. Και κάτι τελευταίο, στο Γερμανικό Site της Apple υπάρχουν προϋποθέσεις για να αγοράσεις το Student and Teacher, να είσαι μαθητής ή δάσκαλος:mad::mad:
  3. Μένω στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη οπότε σε περίπτωση βλάβης το ταχυδρομείο δεν το γλιτώνω, οι δικοί μου είναι Γερμανία και έτσι στην ανάγκη το στέλνω σε αυτούς, αχρείαστη να είναι. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια. ΥΓ. κάτι έχει πάρει το αυτή μου για την Rainbow:mad:
  4. Το ψάχνω ήδη και με βλέπω προς Γερμανία μεριά ,μεγάλωσα εκεί και θα πάω τα Χριστούγεννα στους Γονείς μου και στα αδέρφια μου.Είδα ότι το Macbook Pro στα 2,2 με 15αρα οθόνη και ίδια χαρακτηριστικά εκεί κοστίζει €1899 και εδώ €1999, άσε που στα Multirama μου είπαν πως είναι στο -30 τεμάχια και αν το παραγγείλω θα γίνω ο -31:(, για το eshop δεν ξέρω, αλλά φαντάζωμαι ότι στην Γερμανία θα βρω πιο εύκολα.
  5. ΟΚ και εγώ για το σπίτι το θέλω. Άντε τα €120 max τρώγονται μιας και θα είναι και νόμιμα και θα γλιτώνεις τα παράξενα των copies. Δεν βλέπω να την γλυτώνει ο κουμπαράς:lol:
  6. Το Student Teacher προϋποθέτει να είσαι φοιτητής ή δάσκαλος ? διότι το Πανεπιστήμιο το τέλιωσα πριν καμιά δεκαετία:) και δάσκαλος δεν είμαι (οικονομολόγος). Όσον αφορά τις γραμματοσειρές κλασσικά Time New Roman αντε και κάνα Arial το πολύ. Σε ειδικές περιπτώσεις Οκ θα τρέχω XP (λέω τώρα). Παντως το σκέφτομαι σοβαρά, μου άρεσε πολύ και το Leopard με τα παράξενα του για εμένα τον παραθυράκια.
  7. Όσον αφορά το bootcamp εντάξη , απλά ακούω όλα αυτά ότι όλοι ξεχνάν τα windows και θα ήθελα να δώσω περίπου €2000 και να δουλεύω κιόλας σε mac και όχι σε windows με Macbook Pro, διαφορετικά θα καταλήξω σε κάνα Acer με Vista και ηρεμιστικά χάπια. Θέλω να χρησιμοποιώ ουσιαστικά τα Mac και όχι μόνο για σερφάρισμα και καμιά ταινία.
  8. Προφανώς το καινούργιο Macbook Pro δεν θα έχει εγκατεστημένο τίποτα από office για Mac οπότε Upgrade δεν παίζει, βασικά Word, Excel φαντάζομαι θα μου αρκούν.
  9. Πρώτα ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Το office είναι βασικό για μένα γιατί πολλά αρχεία που ανταλλάσουμε στη εταιρία που δουλεύω είναι σε Excel και Word. Το ERP το δουλεύω μόνο στο γραφείο οπότε δεν με νοιάζει. Το μόνο που με χαλάει είναι η τιμή του office για mac περίπου 350 με 400 ευρώ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ρωτήσω αλλά υπάρχει περίπτωση να το βρω και δια της πλαγίας ελληνικής οδού τύπου ellinadiko και τέτοια?
  10. Παιδιά μερικές ερωτήσεις για τα Mac μιας και μου έχει κολλήσει ένα Macbook Pro στο μυαλό, μπορώ να δουλεύω στο γραφείο μου σε XP(Excel,Word Office γενικά) και να μεταφέρω τα αρχεία με στικάκι στο Mac να συνεχίζω σε Leopard, είτε με office για Mac ή ακόμη καλύτερα με κάποιο συμβατό πακέτο του Mac και μετά να τα ξανασυνεχίζω στα XP? Τα XP δεν τα γλιτώνω γιατί μπαίνω από το σπίτι στο γραφείο και αντίστροφα με VNC ή απομακρισμένη επιφάνεια εργασίας (κυρίως όμως VNC) ή μήπως υπάρχει κάτι? Τι γίνεται με τους φίλους και συγγενείς που έχουν Windows θα έχω πρόβλημα με Messenger και Webcam και τέτοια υπάρχουν κοινά προγράμματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης
  11. Όσον αφορά το Vodafon Live menu, εγώ το πήρα με επιδότηση και είχε Live Menu, και το πλήκτρο είναι σε τέτοιο σημείο που με το παραμικρό μπαίνει νο στο Live, ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! Τουλάχιστον να μπορούσες να το αλλάξεις. Ευτυχός που το πήρα για την γυναίκα μου, Ν70 και πάλι Ν70 παλιό και καλό. Τελικά τώρα αρχίζω να εκτιμώ το Symbian, όλα αλλάζουν και όλα είναι εύκολα. Με το U700 ούτε ένα θέμα για επιλογή. Ούτε ένα παιχνίδι. Και φωτογραφία σωστή ακόμη δεν κατάφερα να βγάλω, 3,2Mp ?:lol::lol:
  12. Όχι στην Κρήτη είμαι. Το έκαναν μου είπαν στο Ηράκλειο. Αλλά ήδη μου κόλλησε το Bluetooth και το έκανα Restart. Να δούμε τι άλλο
  13. Μόλις παρέλαβα το κινητό απο το ΝΟΚΙΑ του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Το είχα πάρει από το ebay Γερμανίας χωρίς ελληνικά και τα έβαλα τώρα με την έκδοση 5.0609.2.0.1 01/03/06 RM84. Επειδή βλέπω οτι ρωτάτε για αλλαγές σε σχέση αλλές εκδόσης, μόνος δεν μπορώ να καταλάβω (πρώτο NOKIA SERIES 60) , άλλα αν γίνεται με ερωτήσεις(καθοδήγηση δική σας) συγκεκριμένες ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω
  14. Καλησπέρα παιδιά μόλις αγόρασα μέσω e-bay το τηλέφωνο από Γερμανία δεν ξέρω όμως αν έχει ελληνικό μενού (μιλάω άριστα τα γερμανικά αλλά θα το ήθελα στα ελληνικά). Αν δεν έχει,πόσο εύκολο είναι να μπουν ελληνικά (μέσω NOKIA-SHOP ίσως)?????? Ευχαριστώ Γιάννης
  15. Δεν με ενοχλεί να χάσω τα Γερμανικά αλλά πως θα μπουν τα ελληνικά?????
×
×
  • Create New...