Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

BTW, στην Ελλάδα το στέλνει και το amazon.co.uk (γιατί, αν περιμένουμε από την ακατονόμαστη...)

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

BTW, στην Ελλάδα το στέλνει και το amazon.co.uk (γιατί, αν περιμένουμε από την ακατονόμαστη...)

Την μας την θύμησες τώρα...:p

Ελπίζω να έχεις καλά νεα από iLife. Το απόγευμα θα το κατεβάσω και εγώ....

@PILOT@

Για δες και εδώ μπας και βγάλεις καμία άκρη...

http://support.apple.com/kb/HT1776

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

σε λαπτοπς? δύσκολο.

όλα είναι για shipping only in UK.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

σε λαπτοπς? δύσκολο.

όλα είναι για shipping only in UK.

Το iLife 09 πρέπει να εννοεί.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Το iLife εννοώ ότι στέλνει.

Λοιπόν, όλες οι αλλαγές καλοδεχούμενες αλλά η νέα λειτουργία Faces στο iPhoto, εκτός του ότι δουλεύει με εντυπωσιακή ακρίβεια, θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να σκεφτείτε ότι μόνο η Apple θα έκανε κάτι τέτοιο και με αυτόν τον τρόπο!!

Το iLife εννοώ ότι στέλνει.

Λοιπόν, όλες οι αλλαγές καλοδεχούμενες αλλά η νέα λειτουργία Faces στο iPhoto, εκτός του ότι δουλεύει με εντυπωσιακή ακρίβεια, θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να σκεφτείτε ότι μόνο η Apple θα έκανε κάτι τέτοιο και με αυτόν τον τρόπο!!

Για λεγε για για λεγε...:wacko::help::what:

τελικα παιδια μαλλον καποιο app ηταν υπευθηνο για τη κατασταση... (not auto sleep αν θυμαστε)

Το πηγα service και μου αλλαξανε powerboard αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα..μετα ομως απο erase and clean install ολα καλα...βεβαια καποιες φορες αργει να κοιμηθει μεχρι και με 5 λεπτα καθηστερηση αλλα ενταξει...

Μηπως ξερει καποιος να μου πει καμια λιστα με 3rd party apps που ενδεχεται να το εμποδιζουν να κοιμηθει??

ααα και για την ιστορια το βραδι το αφησα σε sleep mode για περιπου 9 ωρες και εχασε 4%

Για να είμαστε αντικειμενικοί σε σχέση με αυτά που λέμε με την διάρκεια της μπαταρίας πριν ή και μετά από sleep θα πρέπει να έχουμε κοινές συνιστώσες.

Τη θέλω να πω ; όταν το ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση μου λεει 100% και περίπου 5:40 ώρες εναπομένουσας λειτουργίας.

Όταν όμως κάτσω και δουλέψω τελικά θα κρατήσει περίπου 4 ώρες.

Επομένως όταν είπα ότι είπα, δεν έλαβα υπόψη μου τη ποσοστό λεει ο σχετικός δείκτης αλλά την πραγματική λειτουργία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Λεω να κανω ενα πειραμα και να βαλω μονο vista στο mac μου ετσι απο περιεργια θα το αντεξει ? 2.2ghz core 2 duo 1 gb ram, 160 gb hdd,

Θελω να μου πειτε γνωμες

Εχω καποια αμφιβολια για την ram που πιστευω οτι ειναι λιγη

όταν μπαίνει σε sleep mode βγαίνει εκτός το wireless?

θέλω να έχω ανοιχτά τα messenger και το transmission... να το ξεχάσω;

[ f i l i p p o s ]

Λεω να κανω ενα πειραμα και να βαλω μονο vista στο mac μου ετσι απο περιεργια θα το αντεξει ? 2.2ghz core 2 duo 1 gb ram, 160 gb hdd,

Θελω να μου πειτε γνωμες

Εχω καποια αμφιβολια για την ram που πιστευω οτι ειναι λιγη

1gb ραμ ακόμα και για ubuntu 8 είναι σχετικά λίγα.

αν θες βάλε τα 7 που είναι σαφώς ανώτερα από τα vista και παίζουν άνετα σε 1GB.

Alex = the best!

όταν μπαίνει σε sleep mode βγαίνει εκτός το wireless?

θέλω να έχω ανοιχτά τα messenger και το transmission... να το ξεχάσω;

Πολυ φοβαμαι πως ναι...

Θέλει το training του, αλλά μετά είναι αρκετά (ως και πολύ) ακριβές!

Δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύει.

Δηλαδή φοβάμαι οτι αν του δώσω πολλά δείγματα θα υπερεκπαιδευτεί και δεν θα έχει κάποιο εύρος ασάφειας. Αν έχετε μελετήσει νευρωνικά θα καταλαβαίνεται τι εννοώ.

Είναι προτιμότερο να του δώσω κάποια χαρακτηριστικά δείγματα ή να δίνω σε όλα όσα με ρωτάει;:worry:

έχω πάνω από 10000 προσωπικές φωτογραφίες (ταβιγμένες από ψηφιακή είτε σκαναρισμένες γιατί βρήκαν έτη που δεν υπήρχαν φηφιακές).

μου πήρε 3 μήνες να τις tagάρω φουλ. δλδ faces, places, events etc etc.

τπτ δεν θα έκανε τη δουλειά τόσο καλά όσο εγώ.

το windows live photo gallery 2009 έχει την ίδια επιλογή για το faces αλλά την είδα και τρόμαζα.

αν έχετε 100-200 φωτό αξίζει τη δοκιμή αλλά μετά θα γίνει χάος. σκέψου σε φωτογραφεία του 1960 που μοιάζει ο father με μένα να τον βάλει ως Αλέξη :p

το geotagging είναι σούπερ αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τα πάνω του στο hardware.

λύση? -> manual tagging, you know best.

Alex = the best!

τελικα παιδια μαλλον καποιο app ηταν υπευθηνο για τη κατασταση... (not auto sleep αν θυμαστε)

Το πηγα service και μου αλλαξανε powerboard αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα..μετα ομως απο erase and clean install ολα καλα...βεβαια καποιες φορες αργει να κοιμηθει μεχρι και με 5 λεπτα καθηστερηση αλλα ενταξει...

Μηπως ξερει καποιος να μου πει καμια λιστα με 3rd party apps που ενδεχεται να το εμποδιζουν να κοιμηθει??

ααα και για την ιστορια το βραδι το αφησα σε sleep mode για περιπου 9 ωρες και εχασε 4%

Είδες που στο είπα ! Τζάμπα φώναζες ... Στο net πάντως λένε ότι φταίει ο Microsoft messenger (και πραγματικά είναι το χειρότερο πρόγραμμα που έχω στο Mac μου) αλλά εγώ στο δικό μου τουλάχιστον έχει φιλτράρει ότι φταίει το mail.app ... Όταν δεν τρέχει μια χαρά κοιμάται ... αλλά έλα που το θέλω για να cheakάρει συνέχεια τα accounts μου ...

Και ένα άλλο θέμα ... έχεις κανείς AppleTV ? Σήμερα, μετά από πολύ πείραγμα βέβαια, έπαψε να μου παίζει τα Theatrical Traillers ... για την ακρίβεια τα κατεβάζει ασυνήθιστα γρήγορα και όταν πάει να τα παίξει, ακούγεται μεν ο ήχος, αλλά δεν έχουν εικόνα. Έχω κάνει κάτι εγώ (δεν πάει το μυαλό μου) ή έχουν κάποιο πρόβλημα οι servers της Apple ?

-----------------

Σ.Ζωγράφος

αν μου βρεις ένα πρόγραμμα που να βάζει σωστό tag σε μια φωτό από Villa που κρατάω γαρίδα και είναι και ημέρα Γιορτής κάποια φίλης τότε σε παραδέχομαι.

επειδή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει το κάνω μόνος.

Alex = the best!

Το δυσκολεύει η γαρίδα, όλες ίδιες είναι!

Το manual tagging δε το γλυτώνεις με τίποτα, αυτό δεν αλλάζει όμως το πόσο βαρετό είναι. Εγώ μετά την τρίτη φωτογραφία δεν αντέχω. Αν πρέπει δε να βάλω και τίτλους; Ποτέ!!

Είναι σαν να μου λές ότι έχεις 1000 βιβλία στη βιβλιοθήκη σου και δεν τα έχεις ανά θεματική ενότητα. Το ΧΑΟΣ!

Το iLife με το faces που έχει, σε γλυτώνει από πολύ χρόνο. Βρήκε πάρα πολλά πρόσωπα και όσες περισσότερες φωτό είχα με αυτά τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια. Εννοείται όμως ότι το manual tagging δεν το γλυτώνεις με τίποτα...

To geotagging ειναι πολύ καλό και βολεύει. Εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το geotagger πριν τα περάσω στο iphoto.

Επίσης έχω το papers και το yep για τα pdf.

Tip για τους νέους χρήστες: αν πατήσετε στο όνομα του αρχείου (ή φακέλλου) δεξί κλικ ή μήλο+Ι, σας βγάζει πληροφορίες για το αρχείο ή το φάκελλο. Στο πεδίο spotlight comments μπορείτε να γράψετε λέξεις - κλειδιά με τα οποία το spotlight θα βρίσκει το αρχείο γρήγορα. Πάντα ξεχναω το όνομα του clamAV, βάζω antivirus και μου το πετάει πρώτο - πρώτο στο search...:)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Το δυσκολεύει η γαρίδα, όλες ίδιες είναι!

Το manual tagging δε το γλυτώνεις με τίποτα, αυτό δεν αλλάζει όμως το πόσο βαρετό είναι. Εγώ μετά την τρίτη φωτογραφία δεν αντέχω. Αν πρέπει δε να βάλω και τίτλους; Ποτέ!!

η λύσει είναι οι ομάδες δλδ αν μαρκάρεις πολλές φωτό και ανάλογα πχ την ώρα να βάζεις το event και τη μέρα να βάζεις τη Γιορτή πχ.

για τις φάτσες το κάνεις και μετά.

επίσης μην αφήνετε ποτέ πολλές φωτογραφίες untagged για την επομένη ;) όταν περνάτε νέες φωτό τις μαρκάρετε αμέσως.

απορία: αυτονομία (unibody) για macbook, macbook pro έχουμε? δλδ με wifi on, 60% φωτεινότητα + ff3 (τρώει πολύ το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει IE8).

Alex = the best!

Επισκέπτης
αν μου βρεις ένα πρόγραμμα που να βάζει σωστό tag σε μια φωτό από Villa που κρατάω γαρίδα και είναι και ημέρα Γιορτής κάποια φίλης τότε σε παραδέχομαι.

επειδή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει το κάνω μόνος.

Μπορείς να του μάθεις να αναγνωρίζει και την γαρίδα (εκτός αν σε κάθε φωτό έχει άλλη έκφραση)!

:lol:

αυτονομία (unibody) για macbook, macbook pro έχουμε? δλδ με wifi on, 60% φωτεινότητα + ff3 (τρώει πολύ το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει IE8).

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...