guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 ίσως με κάποιο app σαν αυτό! https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery&hl=el&gl=US Για να δεις και σε ποιες μπάντες παίζει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα πληκτρολογείς από τον Dialer της Samsung *#0011# επιλέγεις την SIM που θέλεις και βλέπεις αναλυτικά όλες της πληροφορίες σήματος. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα πληκτρολογείς από τον Dialer της Samsung *#0011# επιλέγεις την SIM που θέλεις και βλέπεις αναλυτικά όλες της πληροφορίες σήματος. Έστω και αυτό πιο σωστό!Απλά με το app ίσως έχει και παραπάνω πληροφορίες! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 (edited) Πριν λίγες ώρες έπιασα 975mb Δεν κατάφερα να ανεβάσω την φώτο άρα βάζω εδώ Λίνκ https://ibb.co/NtDP2zv Edited April 4, 2021 by kinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Ακουστικά type c για το note 20 ξέρει κανένας?να είναι σίγουρα συμβατά Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Ακουστικά type c για το note 20 ξέρει κανένας?να είναι σίγουρα συμβατά Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είχε μέσα τα akg; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Καλημερα παιδια μια βοηθεια θελω αν μπορει να μου πει καποιος.παρατηρω στο κινητο οταν παω στη μπαταρια και βλεπω χωρις να εχω δουλεψει το κινητο βεβαια!! Οτι οι υπηρεσιες google play στο παρασκηνιο μου τραβαει 24 με 25%. Μπορω να κανω κατι γιαυτο?επειδη εχω και το A51 σαν δευτερο αυτο μου γραφει 2.5% γιατι εχει τοσο μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Δεν είχε μέσα τα akg;Το πήρα ενός μηνός μεταχειρισμενο Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Το πήρα ενός μηνός μεταχειρισμενο Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιστεύω αν πάρεις ανεξάρτητου μάρκας μία καλή ποιότητα θα δουλέψουν σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Πιστεύω αν πάρεις ανεξάρτητου μάρκας μία καλή ποιότητα θα δουλέψουν σωστάΔεν πάει έτσι. Πρέπει η καλωδίωση να ειναι σύμβαση με το usb c της συσκευής. Πχ τα ακουστικά της akg ενώ παίζουν με το note ( ντα..) δεν παίζουν με το ipad . Επίσης ξέρω ότι δεν μπορείς να βάλεις φτηνό μετατροπέα usbc to 3.5 γιατι πρεπει να έχει και ενσωματωμένο DAC . Εγω πιθανολογώ ότι τα samsung έχουν άλλη σύνδεσμολογια για να περνάει ο ήχος από το usb c . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Ακουστικά type c για το note 20 ξέρει κανένας?να είναι σίγουρα συμβατά Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xiaomi mi pro HD δουλεύουν άψογα και με καλύτερο ήχο από τα akg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 (edited) Xiaomi mi pro HD δουλεύουν άψογα και με καλύτερο ήχο από τα akg Μέχρι και το τελευταίο μοντέλο της Xiaomi το Mi 11 Ultra βγάζει έξοδο ήχου 24-bit/192kHz ενώ οι τελευταίες ναυαρχίδες της Samsung βγάζουν έξοδο ήχου 32-bit / 384kHz όποτε λίγο δύσκολο να βγάζει καλύτερο ήχο φίλε μου βάση προδιαγραφών. Καλός ο Κινέζος αλλά θα είναι πάντα ένα κλικ πιο πίσω από την Samsung. Edited April 4, 2021 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Δεν πάει έτσι. Πρέπει η καλωδίωση να ειναι σύμβαση με το usb c της συσκευής. Πχ τα ακουστικά της akg ενώ παίζουν με το note ( ντα..) δεν παίζουν με το ipad . Επίσης ξέρω ότι δεν μπορείς να βάλεις φτηνό μετατροπέα usbc to 3.5 γιατι πρεπει να έχει και ενσωματωμένο DAC . Εγω πιθανολογώ ότι τα samsung έχουν άλλη σύνδεσμολογια για να περνάει ο ήχος από το usb c .Τα ακουστικά akg παίζουν σε άλλα κινητά αλλά μόνο για πολυμέσα. Κλήσεις για τηλέφωνο δεν κάνουν. Δεν έχει ήχο στις κλήσεις μετά από δοκιμή που τα έκανα σε Huawei p10 plus. Τώρα άλλης μάρκας στο note 20 ultra δεν ξέρω τι φάση παίζει. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Κάπου αγανάκτηση σου βγαίνει...να περιμένεις update cameras 1g...από αρχές Μαρτίου... δηλαδή έλεος.... πρέπει να αγοράσουμε το σ21 για να τα παίρνουμε όλα γρήγορα;;;; Κατάντησε κουραστικό... Ούτε από smart switch το βγάζει ούτε έρχεται ΟΤΑ.....pfff Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Κάπου αγανάκτηση σου βγαίνει...να περιμένεις update cameras 1g...από αρχές Μαρτίου... δηλαδή έλεος.... πρέπει να αγοράσουμε το σ21 για να τα παίρνουμε όλα γρήγορα;;;; Κατάντησε κουραστικό... Ούτε από smart switch το βγάζει ούτε έρχεται ΟΤΑ.....pfff Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμια φορά τα update έχουν σχέση και με ποιο παροχο έχεις για το πότε θα έρθουν. Βάλε κάρτα κάποιας άλλης εταιρείας και δοκίμασε. Με wind μου έχει έρθει από τις 26 Μαρτίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Νέο update Απρίλιος!! 166 mb σε γερμανικό! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Καμια φορά τα update έχουν σχέση και με ποιο παροχο έχεις για το πότε θα έρθουν. Βάλε κάρτα κάποιας άλλης εταιρείας και δοκίμασε. Με wind μου έχει έρθει από τις 26 Μαρτίου.Δηλαδή παίζει ρόλο και η σύνδεση με cosmote....;; Αν βάλω wind θα έρθει....οκ ίσως δοκιμάσω να πάρω κάρτα..... ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Δηλαδή παίζει ρόλο και η σύνδεση με cosmote....;; Αν βάλω wind θα έρθει....οκ ίσως δοκιμάσω να πάρω κάρτα..... ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι ρε συ . Αν εχεις καποιος γνωστός σου . Ή ακόμη δοκίμασε και χωρίς Sim. Τι να δίνεις λεφτά τώρα για πειράματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Οχι ρε συ . Αν εχεις καποιος γνωστός σου . Ή ακόμη δοκίμασε και χωρίς Sim. Τι να δίνεις λεφτά τώρα για πειράματα.Χωρίς Σιμ δοκίμασα αρκετές φορές... τίποτα...... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Δηλαδή παίζει ρόλο και η σύνδεση με cosmote....;; Αν βάλω wind θα έρθει....οκ ίσως δοκιμάσω να πάρω κάρτα..... ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι. Δεν παίζει ρόλο αν αλλάξεις sim. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Η μόνη λύση είναι μέσο odin αλλά δεν το γνωρίζω καλά το θέμα αυτό.. Μην χασω τα πάντα από μέσα μετά.... εφόσον περιμένουμε αρκετά μπορώ να πω ...θα βγει το update ασφαλείας Απριλίου εμείς ακόμη περιμένουμε Μαρτίου και κάμερας.. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Η μόνη λύση είναι μέσο odin αλλά δεν το γνωρίζω καλά το θέμα αυτό.. Μην χασω τα πάντα από μέσα μετά.... εφόσον περιμένουμε αρκετά μπορώ να πω ...θα βγει το update ασφαλείας Απριλίου εμείς ακόμη περιμένουμε Μαρτίου και κάμερας.. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις snapdragon? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Exynos .... Hungary T-Mobile Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Exynos .... Hungary T-Mobile Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον η T-mobile σου κάνει την ζημιά. Αν δεν μπορείς με odin τότε πήγαινε μια βόλτα από Samsung. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Μάλλον η T-mobile σου κάνει την ζημιά. Αν δεν μπορείς με odin τότε πήγαινε μια βόλτα από Samsung.Και τι ζημιά αν επιτρέπεται.. ? Τί κάνει ακριβώς Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts