Sotnem Δημ. August 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 μονο σε εμενα μου κακο φαινεται το δαχτυλικο αποτυπωμα στην πλατη ? μπορει να ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο απο τα περισσοτερα indisplay αλλα αν εχεις συνηθισει να ακουμπας πανω στην οθονη, θεωρω οτι δυσκολα ξαναγυριζεις να σηκωνεις το κινητο για να ακουμπας πισω. παραπεμπει σε σχειδασμο 2ετιας+ Εμένα μου λείπει πολύ προσωπικά από το Ρ2 στο Ρ4. Ειδικά επειδή στα Pixel το χρησιμοποιούσες και έκανες και drop down και scroll με το δάχτυλο. Από τα πιο χρήσιμα gimmicks. Συνήθεια ήταν πάντως αυτό που λες, είχα μάθει να πιάνω το κινητό έτσι και να το κρατάω και ήταν εξαιρετικά εύχρηστο. Άσε που όσοι in display έχω δει μου φαίνεται πολύ αργοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Συμφωνώ με sotnem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έφτασε σημερα η συσκευή στην Αθήνα για παραλαβή αλλά είμαι εξοχή. Δευτέρα τα σπουδαία αν την ανοίξω τελικά και δεν την σώσω όπως ήρθε Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έφτασε σημερα η συσκευή στην Αθήνα για παραλαβή αλλά είμαι εξοχή. Δευτέρα τα σπουδαία αν την ανοίξω τελικά και δεν την σώσω όπως ήρθε Αν παντως αποφασισεις να την δωσεις εδω ειμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έφτασε σημερα η συσκευή στην Αθήνα για παραλαβή αλλά είμαι εξοχή. Δευτέρα τα σπουδαία αν την ανοίξω τελικά και δεν την σώσω όπως ήρθεΔώσε και σε εμάς Εδώ είμαστε Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έφτασε σημερα η συσκευή στην Αθήνα για παραλαβή αλλά είμαι εξοχή. Δευτέρα τα σπουδαία αν την ανοίξω τελικά και δεν την σώσω όπως ήρθε Φιλε από πού το αγόρασες? Αμερικανικό μοντέλο έφερες; Δώσε πληροφορίες στο λαό. Δεν μπορείς να πετάς την βόμβα κ να εξαφανίζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Το πήρες;εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Πιστεύετε είναι legit η αγορά από αυτό το site? Διότι αναφέρει ότι έχει το pixel 4a black EU. Αλλά στο ίντερνετ δεν βρίσκω να έχουν κυκλοφορήσει τα global / EU μοντέλα (g025m, g025n)... Μόνο το αμερικανικό έχει κυκλοφορήσει (g025j). Edit: Λέει προσωρινά μη διαθέσιμο. Οπότε δεν έχει το κινητό. Edited August 31, 2020 by brian13 Νέα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Κάποιο site για να δώσουμε και εμείς παραγγελία ρε παιδιά; Με βαριά καρδιά θα αλλάξω το nexus 6 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Κάποιο site για να δώσουμε και εμείς παραγγελία ρε παιδιά; Με βαριά καρδιά θα αλλάξω το nexus 6 https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de-DE €340 Αλλά επειδή δεν στέλνει Ελλάδα, θα πρέπει να το κάνεις μέσω μιας υπηρεσίας που το λαμβάνει για σένα στην Γερμανία και στο στέλνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de-DE €340 Αλλά επειδή δεν στέλνει Ελλάδα, θα πρέπει να το κάνεις μέσω μιας υπηρεσίας που το λαμβάνει για σένα στην Γερμανία και στο στέλνει Και πως λέγεται αυτή η υπηρεσία για εμάς που δεν ξέρουμε? :D Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Και πως λέγεται αυτή η υπηρεσία για εμάς που δεν ξέρουμε? :D https://www.mailboxde.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Παιδιά αυτή την τριγωνική την εμπιστευόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Ενημερωτικά, είχα παραγγείλει από play store Γερμανίας προ διετίας το τότε pixel 3xl και δεχόταν μόνο γερμανική κάρτα για να πληρωθεί και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά να το έχετε στο νου σας ότι ίσως ισχύει! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 UPDATE: Μόλις παρήγγειλα από Google store Γερμανίας με διεύθυνση από το MailBoxDe και κάρτα Revolut. Γνωρίζει κάποιος εάν θα χρειαστεί να στείλω στο MailBoxDe εγώ κάποια ενημέρωση να περιμένουν πακέτο για το λογαριασμό μου? Ή αναμένω ενημέρωση από αυτούς ότι παρέλαβαν κάτι για τον λογαριασμό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Ελπίζω σε 2-3 μήνες να γίνει διαθέσιμο είτε στο Amazon είτε στο computeruniverse για να μπορούμε να κόψουμε και τιμολόγιο... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Όσοι παραγγέλνετε μέσω μεσάζοντας εταιρίας για να σας έρθει Ελλάδα, αν χτύπα ξύλο σας βγει ελαττωματικό, τι κάνετε μετά? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de-DE €340 Αλλά επειδή δεν στέλνει Ελλάδα, θα πρέπει να το κάνεις μέσω μιας υπηρεσίας που το λαμβάνει για σένα στην Γερμανία και στο στέλνει Έδωσα παραγγελία από το κατάστημα και πλήρωσα με κάρτα Alpha Bank χωρίς να κάνω λογαριασμό στο mailboxde Θα έχω θέμα στην παράδοση; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Έδωσα παραγγελία από το κατάστημα και πλήρωσα με κάρτα Alpha Bank χωρίς να κάνω λογαριασμό στο mailboxde Θα έχω θέμα στην παράδοση; Εννοείς ότι το google store σου δέχθηκε διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 (edited) Μάλλον θα χρειαστεί διεύθυνση από το mailboxde. Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα Edit Πρόσθεσα και εγώ διεύθυνση από mailboxde Edited September 12, 2020 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Μάλλον θα χρειαστεί διεύθυνση από το mailboxde. Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα Σου ηρθε καποιο εμαιλ απο google store? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Και εγώ και ο φίλος ardonhs ολοκληρώσαμε την παραγγελία μας με φυσική διεύθυνση από το mailboxde και από το Google store της Γερμανίας. Θα ήταν χρήσιμο εάν κάποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει σχετικά με το mailboxde εάν θα χρειαστεί να κάνουμε κάποια ενέργεια εκ των προτέρων ή θα περιμένουμε αρχικά να μας ενημερώσουν ότι το πακέτο μας βρίσκεται στην αποθήκη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Και εγώ και ο φίλος ardonhs ολοκληρώσαμε την παραγγελία μας με φυσική διεύθυνση από το mailboxde και από το Google store της Γερμανίας. Θα ήταν χρήσιμο εάν κάποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει σχετικά με το mailboxde εάν θα χρειαστεί να κάνουμε κάποια ενέργεια εκ των προτέρων ή θα περιμένουμε αρχικά να μας ενημερώσουν ότι το πακέτο μας βρίσκεται στην αποθήκη τους. Σας λέει περίπου πότε θα το έχετε εδώ; Πόσο είναι με τα μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 15-20 Οκτωβρίου θα γίνει η παραλαβή στη Γερμανία (είναι pre order αυτό που άνοιξε). Τα μεταφορικά από την google είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος που το έχει ήδη ή το ξέρει σίγουρα να με ενημερώσει σε δύο θέματα που με απασχολούν, τα οποία με ενοχλούν στο τωρινό μου κινητό. Είναι αρκετά χαμηλή η φωτεινότητα όταν είναι στο 0? Σε αυτό που έχω τώρα ακόμη και στο 0 φωτίζει αρκετά. Ανεβάζει θερμοκρασία, ιδίως το καλοκαίρι? Το δικό μου ανεβάζει ακόμη και με μικρής διάρκειας χρήση, και μάλιστα όχι απαιτητική χρήση. Κάτι ακόμη αν γνωρίζει κάποιος. Η οθόνη του, λόγω της αναλογίας που έχει, αλλά μιας και είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από 5.5", σε πλάτος είναι μικρότερη ή περίπου ίδια σε σχέση με μια οθόνη 5.5" με αναλογία 16:9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts