Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρον θεμα ειναι κι αυτό:

Αρχική οθόνη:

http://www.imagekafe.com/files/t-18de5.jpg

Αμα κουνησει το joystick γίνεται έτσι:

http://www.imagekafe.com/files/t-21fe4.jpg

Δεν μπορώ όμως να βρώ που το ειχα κατεβάσει :(

αφου αποφασισα να παρω το 8310 και δεν θελω να το παρω απο δω προτεινεται να το παρω απο handit, pixmania ή να περιμενω κανα μηνα να μου το φερει η φιλη μου απο εξωτερικο (που θα μπορει να μου κανει και firmware update αν χρειαστω?)

(που θα μπορει να μου κανει και firmware update αν χρειαστω?)

Φιλε μου η Qtek δεν ειναι Nokia, το firmware update γινετε με το usb καλωδιο, στο σπιτι σου. :rolleyes:

Διαβαζα χθες στο Τ3 Φεβρουαριου για τα 8310 και 8100.

1)Που βρηκαν ρε παιδια το 8310 με 389 ευρω και μαλιστα με την υπογραφη της Ace Hellas?

2)Που βρηκαν το 8100,παλι απο Ace Hellas 239 ευρω ενω το play247 το εχει 375?

3)Πως η αυτονομια του 8100 κρατησε 6 μερες ανετα ενω εγω με πολυ λογικη χρηση αν φτασει 2,5 μερες κανω παρτυ?

Τα δοκιμαζουν αυτα που γραφουν...?Αμφιβαλω...:rolleyes:

ΜΑΧ.

Φιλε μου η Qtek δεν ειναι Nokia, το firmware update γινετε με το usb καλωδιο, στο σπιτι σου. :rolleyes:

τοτε προς τι τοσος λογος γι'αυτο το θεμα αφου γινεται τοσο απλα?

και για να καταλαβω...θα το κανω on-line και αν ναι απο ποιο site?δηλ αν το παρω πχ απο σουηδια, θα μπω στο site της σουηδικης qtek και θα το κανω?

Η διαφορά μεταξύ των 8310 που είναι αγορασμένα μέσω ACE Hellas και αυτών που είναι αγορασμένα με παραεισαγωγή είναι ότι η ACE θα βγάλει σε λίγες (ελπίζω) μέρες ένα firmware το οποίο θα στέλνει ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες και θα έχει κάποιες άλλες μικρόδιαφορές/βελτιώσεις.

Προς το παρόν το firmware είναι ακριβώς ίδιο, απ' όπου και αν είναι αγορασμένο το 8310.

Έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορα ελληνικά καταστήματα, 8310 με τιμή μεταξύ γύρω στα 450 Ευρώ. Αυτά δεν είναι από ACE και δεν θα μπορούν να δεχθούν το firmware της ACE.

Για όσους έχουν αμφιβολία για την προέλευση του κινητού τους, ενημερώνω ότι αυτό της ACE, έχει ελληνικό manual, ελληνική εγγύηση από την ACE και 2 στρογγυλά αυτοκόλλητα "ACE" πάνω στο κουτί. Επίσης η τελική του τιμή στα καταστήματα είναι γύρω στα 550 Ευρώ.

Είναι σίγουρο ότι θα βγει τέτοιο update;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

σιγουρα θα βγει δεν νομιζω να μην βγει κατι τετοιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τοτε προς τι τοσος λογος γι'αυτο το θεμα αφου γινεται τοσο απλα?

και για να καταλαβω...θα το κανω on-line και αν ναι απο ποιο site?δηλ αν το παρω πχ απο σουηδια, θα μπω στο site της σουηδικης qtek και θα το κανω?

Κατεβαζεις το update της επισημης qtek ή καποιο custom και κανεις το update συμφωνα με τις οδηγιες.

Το προβλημα ειναι οτι η ACE μπορει να βγαλει ενα firmware update για να στελνει το κινητο 160x, το οποιο δεν θα μπορεις να βαλεις σε μη-ACE 8310.

Και ρωταω τωρα εγω, στην Ευρωπη τοσο φθηνα ειναι τα sms? κανεις δεν νοιαζετε για τους 70x? η επισημη qtek γιατι δεν βγαζει ενα update για 160x?

Αν και το πιο σιγουρο ειναι η ACE να βαλει προγραμματακι σαν αυτο της Motorola για το mpx200, χωρις T9 κτλ.

Οποτε δεν υπαρχει σοβαρος λογος να παρεις της Ace με 549ε αντι του Handit.de με 400ε(τιμη με μεταφορικα) εκτος και αν εχεις πολυ μεγαλη επιδοτηση και θα σου βγει κατω απο 400ε.

Αν δεν βάλεις και το fizz traveller δεν φαινεται σωστά (οι ενδείξεις για μηνύματα φαινονται πιο ψηλά απο τα κουτάκια τους.

Το κακό με το fizz είναι ότι βαραινει πολύ το Home screen.

Γι αυτό το λόγο το τροποποίηση λιγάκι (αφαιρεσα το fizz και αναδιάταξα λίγο τα plugins).

Screenshot αργότερα

Δεν το έβαλα γιατί αφένος βαραίνει πολύ και αφετέρου δεν μου χρειάζεται.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εισήγηθηκα στον MsK την τροποποίηση του avatar μας και από ότι βλέπω εγκρίθηκε.

Πολύ ομορφότερο τώρα από την προηγούμενη μαυρίλα. :p

Κατεβαζεις το update της επισημης qtek ή καποιο custom και κανεις το update συμφωνα με τις οδηγιες.

Το προβλημα ειναι οτι η ACE μπορει να βγαλει ενα firmware update για να στελνει το κινητο 160x, το οποιο δεν θα μπορεις να βαλεις σε μη-ACE 8310.

Και ρωταω τωρα εγω, στην Ευρωπη τοσο φθηνα ειναι τα sms? κανεις δεν νοιαζετε για τους 70x? η επισημη qtek γιατι δεν βγαζει ενα update για 160x?

Αν και το πιο σιγουρο ειναι η ACE να βαλει προγραμματακι σαν αυτο της Motorola για το mpx200, χωρις T9 κτλ.

Οποτε δεν υπαρχει σοβαρος λογος να παρεις της Ace με 549ε αντι του Handit.de με 400ε(τιμη με μεταφορικα) εκτος και αν εχεις πολυ μεγαλη επιδοτηση και θα σου βγει κατω απο 400ε.

καλη φαση τοτε με το update!!!

το θεμα ομως που λες για τη Ευρωπη ειναι γιατι να τους νοιαζει αφου αυτοι στελνουν με 160χ 1 sms.Μονο οταν γραφεις με ελληνικους μπορεις μεχρι 70χ. Ετσι δεν ειναι?

Με τους ελληνικούς είτε γράψεις με Τ9 είτε με απλό ΑΒC 70 χαρακτήρες είναι το μέγιστο λόγω unicode.

Στα αγγλικά γράφεις κανονικά 160 χαρακτήρες.

Razor...μάλλον κάποιο λάθος κάνεις.

καλη φαση τοτε με το update!!!

το θεμα ομως που λες για τη Ευρωπη ειναι γιατι να τους νοιαζει αφου αυτοι στελνουν με 160χ 1 sms.Μονο οταν γραφεις με ελληνικους μπορεις μεχρι 70χ. Ετσι δεν ειναι?

Οσοι γραφουν με αγγλικα δεν εχουν προβλημα, για ολες τις αλλες γλωσσες χρησιμοποιει unicode η Microsoft αντι extended ascii που περιεχει τους Ελληνικους χαρακτηρες, τα τονισμενα γραμματα των Γαλλων κτλ.

To κακο ειναι οτι ο unicode ειναι 16bit αντι 8bit που ειναι ο extended ascii, ετσι θελει παραπανω χωρο για καθε χαρακτηρα, αρα λιγοτεροι χαρακτηρες/sms.

Αλλα και παλι ο ex-ascii δεν περιεχει κινεζικα, γιαπωνεζικα, ρωσικα και παραλλαγες, ετσι καθολου περιεργο ολοι οσοι δεν γραφουν με λατινικους ή ελληνικους χαρακτηρες, με οποιοδηποτε κινητο, να θεωρουν στανταρ τους 70χ/sms.

εγω παντως θα βαλω το προγραμματακι για να στελνω στα ελληνικα αλλα και με λατινικους δεν με πειραζει και τοσο πολυ.

το handit ειναι αξιοπιστο site? το χει δοκιμασει κανεις? οντως κανει 1μηνα περιπου για να παρεις το κιν γιατι ετσι λεει μεσα.

εγω παντως θα βαλω το προγραμματακι για να στελνω στα ελληνικα αλλα και με λατινικους δεν με πειραζει και τοσο πολυ.

το handit ειναι αξιοπιστο site? το χει δοκιμασει κανεις? οντως κανει 1μηνα περιπου για να παρεις το κιν γιατι ετσι λεει μεσα.

πολυ αξιοπιστο εχω παρει 3 8310 απο εκει και αν εχει αποθεμα κανει 6 εργασιμες

Κοίτα εγώ χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα που βγήκε αρχικά για το Μpx200. Γράφεις 160χ. σε ένα sms αλλά δυστυχώς δεν έχει Τ9 και δεν σώζεται το μήνυμα.

Θέλει λίγο συνήθεια [για εμένα που είχα συνηθίσει στα Τ9 των K750i & 6230i] αλλά από το τίποτα...:rolleyes:

Ωραια τοτε για το handit! τελος βδομαδας θα το παραγγειλω! μπορεις να συνεννοηθεις καπως με αυτους η με ups για την ωρα παραλλαβης ή εστω μερα? γιατι γυρναω σπιτι οπου μενω μονος το απογευμα και φευγω πολυ νωρις το πρωι. το σαββατο παιζει?

οσο για το Τ9 δεν με βολεψε ποτε.περιεργο!

Καμμιά εφαρμογή χρονόμετρο που να κρατάει και lap times ξέρετε;

Το MobiTimer δεν φαινεται να παίζει σε WM5.

Καμμιά εφαρμογή χρονόμετρο που να κρατάει και lap times ξέρετε;

Το MobiTimer δεν φαινεται να παίζει σε WM5.

http://smartphone.modaco.com/index.php?showtopic=112549 :cool:

link για το manual εχει δωθει σε αυτο το post.

για το δευτερο δεν εχω απαντηση. μια φορα εχω κανει hard reset και ταυτοχρονα εσβησα τη συσκευη απο το active sync στο pc, οποτε στο επομενο sync πηρε το ιδιο ονομα. αν τυχει να κανεις hardreset μην το σβησεις απο το activesync. λογικα δεν θα μπορει να παρει το ιδιο ονομα αρα θα του δωσεις εσυ οποιο θελεις. το ξερω οτι δεν ειναι αυτο που ζητας, αλλα δεν εχω αλλη λυση...:)

ps: για τα mms δεν πηρες απαντηση, αλλα νομιζω οτι θα τα εχεις βρει πλεον, ετσι???

Thanks για το manual αν και τελικά βρήκα άκρη με το γερμανικό.. ξεσκόνισα λόγο το kleines..:D

Για να βρω τα MMS έκανα Hard Reset και εμφανίστηκαν στο menu των μηνυμάτων (μάλλον ο panaros έκανε πειράματα πριν μου το δώσει :blink: )

Για το όνομα βρήκα λύση με πείραγμα των σχετικών καταχωρήσεων στη registry των Windows.. μπαίνεις και αλλάζεις το όνομα σε ότι θες εσύ... :D

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

To 8310 έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αρχείων Word και Excel;

Να διαβαζεις αρχεια τετοια μπορεις,να τα δημιουργεις/επεξεργαζεσαι οχι.