Harm Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Ρέντη εμένα μου είπαν ότι δεν είχαν καθόλου. Το πήρα απο Περιστέρι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και στο Φάληρο. Μπές στην σελίδα τους http://www.Mediamarkt.gr υπάρχουν όλα τα καταστήματά τους μαζί με διευθύνσεις και τηλέφωνα, ξέρεις. Δυστυχως δεν προλαβα.... στο περιστερι δεν εχει, στο φαληρο δεν εχει, τελος στο Ρεντη εχουν ενα αλλα οχι σφραγισμενο (ανοιγμενο απο το ραφι)... :mad: Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 paidia eseis pou xrisimopoihte wm6 mporeite na steilete mms mporei na me bohthisei kapoios gia to ti kanw??? Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδιά στη Θεσ/νίκη που μπορώ να πάω το 8310 μου για να μου φτιάξουν το joystick; Με τον καιρό έχει αρχίσει να μην πιάνει καλά... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 pira to gps receiver tis royaltek to RBT 2100. omos eno prostheto ti suskeui kanonika sto bluetooth otan anoigo to destinator mou leei oti den vrethike gps. kserei kaneis ti mporei na ftaei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Για τον φίλο που ρωτάει για service στην Θεσ/νίκη... Π.Π. Γερμανού 41 . Πρίν κανα μήνα είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση. Πήγα λοιπόν το τηλ εκεί για αλλαγή οθόνης. Μου είπαν σε 5 μέρες. Ακόμα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Για τον φίλο που ρωτάει για service στην Θεσ/νίκη... Π.Π. Γερμανού 41 . Πρίν κανα μήνα είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση. Πήγα λοιπόν το τηλ εκεί για αλλαγή οθόνης. Μου είπαν σε 5 μέρες. Ακόμα περιμένω. Ευχαριστώ! Κανένα τηλέφωνο έχεις; Ελπίζω για το joystick να μην αργήσουν τόσο... :worry: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 pira to gps receiver tis royaltek to RBT 2100. omos eno prostheto ti suskeui kanonika sto bluetooth otan anoigo to destinator mou leei oti den vrethike gps. kserei kaneis ti mporei na ftaei? Εκτος απο την προσθηκη της συσκευης πρεπει να την ρυθμίσεις και σαν θυρα com και μετα να της δοσεισ και μια εξερχομενη θυρα(πχ com6 ή 7).Στη συνεχεια μπορεις να κανεισ τις αντιστοιχες ρυθμισεισ και στον Destinator αν χρειαστεις κατι αλλο εδω ειμαστε παλι Φιλικα userkkk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Για τον φίλο που ρωτάει για service στην Θεσ/νίκη... Π.Π. Γερμανού 41 . Πρίν κανα μήνα είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση. Πήγα λοιπόν το τηλ εκεί για αλλαγή οθόνης. Μου είπαν σε 5 μέρες. Ακόμα περιμένω. http://htc.com.gr/customercare.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 pira to gps receiver tis royaltek to RBT 2100. omos eno prostheto ti suskeui kanonika sto bluetooth otan anoigo to destinator mou leei oti den vrethike gps. kserei kaneis ti mporei na ftaei? Prepei file mou na mas peis an exeis omws to destinator 6 h to destinator sp gia smartphone,giati to destinator sp den exei apo to menu rithmish gia com tou gps!!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Prepei file mou na mas peis an exeis omws to destinator 6 h to destinator sp gia smartphone,giati to destinator sp den exei apo to menu rithmish gia com tou gps!!! to destinator pou exo einai gia smartphone. na valo to allo mipos ftaiei auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 to destinator pou exo einai gia smartphone. na valo to allo mipos ftaiei auto? An baleis file mou to destinator to 6 tha mporeseis na to rithmiseis alla einai abolo kai den tha exeis tis dunatothtes pou exeis me to destinator sp!!! loipon anoixe me to notepad to destinator ini kai allaxe ekei poy leei thn port px 6!!!! PORT=7 BAUD_RATE=38400 PROTOCOL=2 GPS_DEVICE=GPS στο τελος να κανεις αποθηκευση κι οχι αποθηκευση ως txt...δηλαδη να ειναι η καταληξη του αρχείου: ini Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 sto desrinator sp? den ginetai tipota pali ta idia eno to vriskei stis suskeues bluetooth kai to prosthetei kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 sto desrinator sp? den ginetai tipota pali ta idia eno to vriskei stis suskeues bluetooth kai to prosthetei kanonika Den kserw file mou ti na protinw!!:( Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Den kserw file mou ti na protinw!!:( Kai ego den xero ti mporei na ftaiei kai oute katafera pote.Eixa ena Nokia Ld3w gps kai den mporesa me tipota na to xrisimopoiiso. Epairna to klasiko minima gps not found kai me ta duo destinator.Profanws merika gps einai asumbata. Anagkastika kai agorasa to fortuna slim:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 auto pou exo to exo (royaltek star III) to exo dei na douleuei me to sugkekrimeno kinito kai me to s100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ευχαριστώ! Κανένα τηλέφωνο έχεις; Ελπίζω για το joystick να μην αργήσουν τόσο... :worry: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν πως περιμένουν ανταλλακτικά από Αθήνα και μέσα στην εβδομάδα δύσκολα θα επισκευαστεί... :mad: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 sto desrinator sp? den ginetai tipota pali ta idia eno to vriskei stis suskeues bluetooth kai to prosthetei kanonika Αφού το βρίσκει η συσκευή και έχεις βάλεις στο destinator.ini την εξερχόμενη θύρα και το baudrate , το πρόβλημα οφείλεται σε 2 αρχεία .dll που βρίσκονται στο φάκελο του destinator.Btbroadcomm.dll και btκάτι.dll :O το άλλο,τα οποία παρακάμπτουν τους bt drivers της συσκευής και δημιουργούν πρόβλημα σε κάποιες συσκευές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Επιτέλους, ο εξελληνισμός των WM6 (ROM του Andot) έχει ολοκληρωθεί! Ορίστε το τελευταίο πακετάκι με όλα τα μενού στα ελληνικά:WM6 Greek Localization (Uninstall Fix) Windows Live Messenger Greek (πλήρες) Windows Live Messenger Greek Language Add-on (αν έχετε εγκατεστημένο τον Αγγλικό) WM6 Office Mobile Greek Greek-English t9 SupportΈχω ξεχωρίσει το πακετάκι για το Windows Live, μια που ίσως κάποιοι δεν το έχουν εγκατεστημένο και τσάμπα εγκαθίσταται η ελληνική γλώσσα. Αν έχετε εγκατεστημένο το Αγγλικό Windows Live, μπορείτε να προσθέσετε το Add-on, αλλιώς εγκαταστήστε το πλήρες πακετάκι. Μαζί σας δίνω και το WM6 Office Mobile με Ελληνικό μενού (εφόσον επιλεγεί η ελληνική γλώσσα στα regional settings). Υπενθυμίζω πως αν θέλετε να απεγκαταστήσετε τα ελληνικά, πρέπει να τρέξετε το Uninstall Fix, να επανεκκινήσετε και μετά να απεγκαταστήσετε το localization pack! Τα μόνα που δεν έχουν εξελληνιστεί είναι οι εφαρμογές της Κάμερας και των MMS, για τα οποία δε βρήκα έτοιμα αρχεία και η μετάφραση θέλει πολλή δουλεία. Επίσης παρατήρησα πως όταν η γλώσσα είναι Ελληνική, δε μπορεί να δημιουργηθεί νέος λογαριασμός e-mail. Αν όμως γυρίσετε τη γλώσσα στα Αγγλικά, μπορείτε να φτιάξετε λογαριασμό, ο οποίος θα λειτουργεί μια χαρά και στα Ελληνικά!!! :blink: Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις σας! :shifty: Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Μπορει να μου στειλει καποιος το link για τη rom του andot? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Μπορει να μου στειλει καποιος το link για τη rom του andot? Ευχαριστω Kalhspera file sou esteila to url apo to forum gia na ta deis me th seira osa xreiazontai!!! den pernatas thn rom me th mia kai teleiwsw exei mia mikrh diadikasia !!!! edw omws ta eksigei o filos mas me th seira kai me eikones!!! Filika WiMax.. Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Kalhspera file sou esteila to url apo to forum gia na ta deis me th seira osa xreiazontai!!! den pernatas thn rom me th mia kai teleiwsw exei mia mikrh diadikasia !!!! edw omws ta eksigei o filos mas me th seira kai me eikones!!! Filika WiMax.. Mporeis na mou steileis kai mena auto to link pls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Mporeis na mou steileis kai mena auto to link pls. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Παιδιά δυστυχώς το τηλεφωνάκι μου έκανε φτερά και πέταξε.Το ξέχασα για μισή ώρα στο αυτοκίνητο και πάει.Μαζί με αυτό πάει και το παράθυρο του συνοδηγού.Το κακό είναι ότι έχει λήξει και η προσφορά του e-shop,αλλιώς θα το έπαιρνα ξανά.Το είχα βολευτεί αφάνταστα.(Ειδικά τώρα με το destinator).Τώρα οι επιλογές μου είναι : 1)να βρώ κανένα μεταχειρισμένο 8310 σε καλή κατάσταση (αν κάποιος που το πήρε με την προσφορά το έχει μετανιώσει ας μου πει) 2)htc s710 3)htc touch Όποιος έχει μεταπηδήσει από το 8310 στο s710 ή στο touch ας μου πει την άποψή του.Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να παίζει το destinator. Οποιαδήποτε άλλη άποψη/πρόταση καλοδεχούμενη. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Παιδιά δυστυχώς το τηλεφωνάκι μου έκανε φτερά και πέταξε.Το ξέχασα για μισή ώρα στο αυτοκίνητο και πάει.Μαζί με αυτό πάει και το παράθυρο του συνοδηγού.Το κακό είναι ότι έχει λήξει και η προσφορά του e-shop,αλλιώς θα το έπαιρνα ξανά.Το είχα βολευτεί αφάνταστα.(Ειδικά τώρα με το destinator).Τώρα οι επιλογές μου είναι : 1)να βρώ κανένα μεταχειρισμένο 8310 σε καλή κατάσταση (αν κάποιος που το πήρε με την προσφορά το έχει μετανιώσει ας μου πει) 2)htc s710 3)htc touch Όποιος έχει μεταπηδήσει από το 8310 στο s710 ή στο touch ας μου πει την άποψή του.Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να παίζει το destinator. Οποιαδήποτε άλλη άποψη/πρόταση καλοδεχούμενη. Koita to S710 einai ena poli kalo tilefonaki kata eme kai moiazei arketa stin xrisi tou.me wm6 nomizo pos tha volefteis. pantos an mporei na se voithisei kapoios allos dioti gia to destinator den mporo na voithiso an kai den vlepo kanena logo na min doulevei i na doulevei diaforetika. Gia na peraseis sto HTC touch sigoura einai allo pragma stin xrisi. Pistevo xalara pio efxristo kai vevaia exeis ena pda pou simainei pos gia to gps pou thes exeis kati safos kalitero (alla kai diaforetiko afou tha prepei na valeis alli version tou destinator i kapoio allo programa). Vevaia gia mena ta 200 MHz tou epexergasti einai kapos liga gia pda kinito pou thes na valeis efarmoges kai na to xrisimopoiiseis kai san gps. A episis xexna to na grafeis grigora sms kai efkola px me to ena xeri pano sto HTC touch. Sorry paidia gia to kapos off topic alla gia na xeri o GX2 an tha sinexisei na postarei se afto to forum gia to 8310 i an tha figei gia alla kinita Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Τι προσφορά είχε το e-shop; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts