Jump to content

NiTroGen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NiTroGen

  1. Ευκαιρία να αναβαθμίσω το παλιό μου κινητό. Καλή μου τύχη! :D
  2. Ξέρω, βγαίνω λίγο εκτός κλίματος συζήτησης, αλλά αν δε το δημοσιεύσω, θα σκάσω!!!! :p Με CriskeloROM v72 (JVP 2.3.4), GTO Ultimate Kernel v2.2 alpha2, OC@1500MHz με performance governor (ασταθές, αλλά όχι αρκετά ώστε να μη μπορέσω να τρέξω το benchmark), ext4 partitions χωρίς journal και χωρίς ενεργοποιημένο stagefright (έχω όμως την αίσθηση ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στην 2.3.4 χωρίς να επηρεάζει το playback) έσπασα το φράγμα των 4000 στο Quandrant!!!!! :D :D :D Είναι ο kernel του DamianGTO που έκανε τη διαφορά, αφού έχει το πιο σταθερό overclocking που έχω δει μέχρι στιγμής. Σε άλλους πυρήνες δε μπορούσα να ολοκληρώσω καν το Quadrant στα 1300MHz χωρίς reboot! Ναι, ξέρω, δεν είναι και το πιο αξιόπιστο benchmark, αλλά όπως και να το κάνουμε, έπιασα πάνω από 4000 βαθμούς!!!! :X
  3. Το αν θα σταλεί το μήνυμα ως unicode ή ως αλφάβητο GSM είναι καθαρά θέμα κινητού και ουδεμία σχέση έχει με την εταιρία! Κοίτα τις ρυθμίσεις του κινητού σου (δεν ασχολούμαι με iPhone, δεν ξέρω που είναι) και επέλεξε να μη χρησιμοποιείται unicode κατά την αποστολή του μηνύματος, αλλά αλφάβητο GSM. Συνήθως τα "έξυπνα" τηλέφωνα κρατάνε διαφορετικές ρυθμίσεις για SIM από διαφορετικά δίκτυα που εισάγονται σε αυτά, οπότε είναι λογικό να στέλνει GSM SMS με τη SIM της Vodafon και Unicode SMS με τη SIM της Wind. Και μη βιάζεσαι να αναθεματίσεις την εταιρία για τη δική σου άγνοια. Η υπάλληλος έκανε τον κόπο και σε πήρε τηλέφωνο και σου εξήγησε ότι είναι θέμα ρυθμίσεων συσκευής. Γιατί αγανακτείς; Επειδή δεν ήρθε σπίτι σου να σου λύσει το πρόβλημα; Το ότι η Wind σου προσφέρει τη συσκευή δε σημαίνει πως είναι υποχρεωμένη να σου μάθει και πως να τη χρησιμοποιείς. Αν εσύ δεν ξέρεις πώς να ρυθμίσεις τη συσκευή σου, τότε πάρε καλύτερα ένα Nokia 3310 και άσε το iPhone. Ούτως ή άλλως αυτή η συσκευή δεν κάνει για "λειτουργίες τηλεφώνου". @Soriana: Για Android πήγαινε στα Μηνύματα --> Ρυθμίσεις --> Εισαγωγή λειτουργίας (στις Ρυθμίσεις Μηνυμάτων Κειμένου) --> Αλφάβητο GSM. Έτσι τα έχω εγώ σε Gingerbread, κάπως παρόμοια πρέπει να είναι και σε Froyo. ;) ΥΓ: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την εταιρεία - είμαι απλώς ένας ευχαριστημένος f2g2 συνδρομητής.
  4. Συγχαρητήρια, φίλε. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων, ε; Να τα εκατοστήσεις και καλορίζικο! :)
  5. Ανανέωση: Έκδοση 8 Φεβ 2010, με 54326 άρθρα (75,7ΜΒ). ;) @megas219: Η αγγλική έκδοση του Μαΐου 2009 βρίσκεται εδώ (torrent). Πιο πρόσφατη δεν έχει πάρει το μάτι μου. Το μέγεθός της όμως είναι τεράστιο: 2,71GB!!! :worry:
  6. Η σελίδα που παραπέμπει το link είναι εγκυρότατη. Μόλις την έλεγξα!
  7. Ανανέωση: έκδοση 23/10/2009 με 50507 άρθρα (70ΜΒ). ;)
  8. Νέα ανανέωση 5/9/09 με 48733 λήμματα και μέγεθος 68ΜΒ. Θα τη βρείτε στο http://elwikipedia.blogspot.com/ @plavi: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όπως έγραψα και στο πρώτο post: Για την προβολή της χρειάζεται η εφαρμογή MDict, η οποία υπάρχει σε εκδόσεις για Windows Mobile Professional και Standard, αλλά και για PC. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, προσθέτετε στον Library Manager το παραπάνω αρχείο ως dictionary. Το πρόγραμμα είναι εύκολο στη χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες στη χρήση του MDict μπορείς να δεις το manual που συμπεριλαμβάνεται. @moderators: Επειδή δε μπορώ να κάνω edit το πρώτο post, παρακαλώ, αν μπορείτε να διαγράψετε την ημερομηνία (12/7/09) από τον τίτλο του θέματος και να προσθέσετε στο τέλος του πρώτου post με bold το κείμενο: Για την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Wikipedia επισκεφτείτε το blog: http://elwikipedia.blogspot.com/ Ευχαριστώ!
  9. Νά'στε καλά, παιδιά! :) Έφτιαξα κι ένα blog όπου θα δημοσιεύονται εκεί όλες οι ανανεώσεις: http://elwikipedia.blogspot.com/ :D Μέχρι σήμερα δεν είναι πολλές οι προσθήκες σε σχέση με την πλήρη έκδοση της 12/07/2009 (46652 έναντι 46202 άρθρων), αλλά είπα να ανανεώσω την Wikipedia πριν τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Ορίστε λοιπόν η πλήρης έκδοση 25/07/2009, με 46652 άρθρα και μέγεθος 65MB. Επίσης βλέποντας πως η compact έκδοση δεν είναι καθόλου δημοφιλής, από εδώ και πέρα θα φτιάχνω μόνο πλήρεις εκδόσεις. Εξάλλου, ακόμη και τα παλιότερα Windows Mobile κινητά υποστηρίζουν κάρτες μνήμης μέχρι και 2GB, όπου τα 40ΜΒ διαφοράς των 2 εκδόσεων είναι ασήμαντο ποσό! :cool:
  10. Ελληνική Wikipedia για Windows Mobile Ήδη κυκλοφορούν εδώ και καιρό κάποιες offline εκδόσεις της αγγλικής (και όχι μόνο) wikipedia για Pocket PC. Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω την ελληνική. Δημιούργησα 2 εκδόσεις: Πλήρης, με 46202 λήμματα και μέγεθος 62MB. Περιέχει όλα τα λήμματα! http://rapidshare.com/files/256984374/el-wiki-full-20090712.rar Compact, με 8715 λήμματα και μέγεθος 25MB. Περιέχει μόνο τα λήμματα με άνω των 10 εσωτερικών links (κριτήριο σημαντικότητας των λημμάτων). http://rapidshare.com/files/256984373/el-wiki-compact-20090712.rar Η τελευταία ενημέρωση των άρθρων έγινε στις 12 Ιουλίου 2009. Για την προβολή της χρειάζεται η εφαρμογή MDict, η οποία υπάρχει σε εκδόσεις για Windows Mobile Professional και Standard, αλλά και για PC. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, προσθέτετε στον Library Manager το παραπάνω αρχείο ως dictionary. ;) Ένα πρόβλημα που υπάρχει -και δεν ξέρω αν διορθώνεται κάπως- είναι ότι για να δουλέψουν σωστά τα εσωτερικά links με τα ελληνικά, έπρεπε να τα κάνω case-sensitive, που σημαίνει πως για να αναζητήσεις κάτι, πρέπει να το γράψεις όπως ακριβώς είναι στη βάση, με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τονισμένο. Βέβαια υπάρχει η drop-down list με όλα τα λήμματα. :cool: Φυσικά και δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, μια που η Wikipedia είναι δωρεάν!!! ;) Για την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Wikipedia επισκεφτείτε το blog: http://elwikipedia.blogspot.com/
  11. Τρελή Προσφορά: HTC TyTN II με 250€!!! :X Εγώ μόλις παρήγγειλα ένα, οπότε σύντομα θα είμαι συχνός επισκέπτης αυτού του thread! :D
  12. Αυτό ήταν. Υπηρετήσαμε τη μαμά πατρίδα :confused: και τώρα πίσω στη βιοπάλη! Μέχρι να βρω δουλειά, είναι ευκαιρία να ολοκληρώσω τώρα αυτό που άφησα πριν από 9 μήνες στη μέση: την ελληνική "πλατινένια" έκδοση των WM6. ;) Τα ελληνικό περιβάλλον έχει ήδη ενσωματωθεί και το μόνο που μένει είναι οι μεταφράσεις των επιπλέον ρυθμίσεων στο control panel. Πιστεύω σε καμιά βδομάδα το πολύ θα είναι έτοιμη. Για να μη λέτε ότι σας ξέχασα.... :p Ελληνικά WM6.1 δεν έχω σκοπό να βγάλω προς το παρόν, οπότε μην τα ζητάτε. Ο λόγος είναι το ότι έχουν ακόμη κάποια μικροπροβλήματα, ενώ δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τα WM6, πέρα από τα sliding panels (τα οποία δε μου αρέσουν - προτιμώ το facade). Αφήστε που δε δουλεύει και το SMS160 στα threading messages! Εν αναμονή, λοιπόν.... :D
  13. Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός 302 Υλικοπόλεμος. Μόλις μου ανακοινώθηκε η (δεύτερη) μετάθεσή μου για 41 ΜΕ (Αλεξανδρούπολη). Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για αυτή τη μονάδα; Ευχαριστώ!
  14. Το εκτιμώ πάρα πολύ, Γιάννη. Σε ευχαριστώ! :)
  15. Συνδέσεις -> GPRS -> Δημιουργία Περιγραφή: "Wind WAP" Σύνδεση με: "Δίκτυο WAP" Σημείο πρόσβασης: "gwap.b-online.gr" Όνομα χρήστη: "wap" Κωδικός πρόσβασης: "*****" (πλάκα κάνω, κι εδώ "wap" είναι) Πρωτεύον/Δευτερεύον DNS: 0.0.0.0 Διεύθυνση IP: κενό Συνδέσεις -> Διακομιστής μεσολάβησης -> Δημιουργία Περιγραφή: "Wind WAP Proxy" Σύνδεση από: "Δίκτυο WAP" Σύνδεση με: "To Internet" Διακομιστής μεσολάβησης: "192.168.200.10:9401" Τύπος: "HTTP" Όνομα χρήστη/κωδικός: κενά Όπως βλέπεις έχεις φτιάξει μια σύνδεση proxy που μεσολαβεί μεταξύ WAP και Internet. Internet Explorer -> Μενού -> Εργαλεία -> Επιλογές -> Συνδέσεις Επιλογή Δικτύου: "Δίκτυο WAP" Αν δεν παίξει, το κοιτάζουμε μαζί από κοντά σε μεσημεριανό καφεδάκι στον Δία. Θα έρθω την επόμενη Κυριακή 3/2 στην πατρίδα για να ετοιμαστώ για τη θητεία μου (12/2 Σ.Υ.Π. Λαμία). ;)
×
×
  • Create New...