Kristosfm Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Θα ζήσουμε δηλ. με αυτό μεχρι να.. Είναι λίγο εκνευριστικό να συμβαίνει στην κλήση. Η εκδοση είναι η 12.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Καλησπέρα τι έκδοση έχετε και σας έχουν έρθει αναβαθμίσεις? Έχω το κινητό 2 μήνες και ακόμη έχω την 11.04. Προσπαθώ κάθε μέρα αλλάζω και χώρα μήπως γίνει κάτι αλλά τίποτα. Πιστεύω ότι κι εσύ, όπως εγώ, έχεις ρομ της Vodafone. Έλεγξε αν η έκδοση είναι 11.0.4.0 QFNEUVF. Εγώ ήδη έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω μια Global. Δε νομίζω να πάρουμε αναβάθμιση. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agogeo29 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Ναι αυτήν την έκδοση έχω, οπότε μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ, ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστεύω ότι κι εσύ, όπως εγώ, έχεις ρομ της Vodafone. Έλεγξε αν η έκδοση είναι 11.0.4.0 QFNEUVF. Εγώ ήδη έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω μια Global. Δε νομίζω να πάρουμε αναβάθμιση. Ναι αυτήν την έκδοση έχω, οπότε μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Ναι αυτήν την έκδοση έχω, οπότε μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ, ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτήν την έκδοση έχω, οπότε μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ, ευχαριστώ Να είσαι καλά! Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Σήμερα και χωρίς λόγο πέταξε μαύρη οθόνη. Με το ράδιο από πίσω να παίζει κανονικά. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Πατούσα κουμπιά, το έβαλα για φόρτιση τίποτα. Μετά από πέντε λεπτά και αφού πίεσα το κουμπί power μου έδειξε επιλογή για reboot. Όταν άνοιξε έκανε περίπου αλλά 5 λεπτά με μαύρη οθόνη και σηματάκι mi μέχρι να ανοίξει πλήρως. Σκέτη απογοήτευση. Ενώ ξεκίνησε καλά ειδικά με αυτή την έκδοση χάλασαν ένα κινητό 300 ευρώ με τα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agogeo29 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Να είσαι καλά! Καλησπέρα μου ήρθε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλησπέρα μου ήρθε update Καλησπέρα! Τελικά έδωσε την ενημέρωση η Vodafone; Μια χαρά! Εγώ πάλι το ξεκλειδωσα, πέρασα την EU και το ξανακλειδωσα! Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Καλημέρα. Ενημέρωση Μαρτίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Διόρθωσαν τίποτα από τα προηγούμενα bugs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Καλημερα.πως μπωρω να διορθώσω τοMedia extractor να μην καταναλώνει τόσο πολλή μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Αναρωτιέμαι πως κατάφερε η xiaomi να κάνει τόσα χοντρά λάθη με το Android 11. Συν όλων των άλλων προβλημάτων που ακόμα δεν έλυσε, έχω παρατηρήσει πολύ "επιθετική λειτουργία" της ram που είναι στην έκδοση των 8 gb, με αποτέλεσμα πχ με 6 apps, ένας browser να χάνει τις σελίδες. Τελευταία ελπίδα το 12.5 ρε γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Αναρωτιέμαι πως κατάφερε η xiaomi να κάνει τόσα χοντρά λάθη με το Android 11. Συν όλων των άλλων προβλημάτων που ακόμα δεν έλυσε, έχω παρατηρήσει πολύ "επιθετική λειτουργία" της ram που είναι στην έκδοση των 8 gb, με αποτέλεσμα πχ με 6 apps, ένας browser να χάνει τις σελίδες. Τελευταία ελπίδα το 12.5 ρε γμτ. Όσα χρονια την θυμάμαι, παντα έτσι ήταν η xiaomi ως προς τη ram. Οπότε μην έχεις πολλές ελπίδες ότι θα φτιάξει στην 12.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 (edited) Καλησπέρα! Αυτό που έχω παρατηρήσει με την 12 είναι ότι έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα της οθόνης. Φυσικά αυτό είναι εντονότερο στην σκοτεινή λειτουργία. Πχ με διπλό πάτημα ώστε να εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος, κάνει μία σταδιακή σκιά από μαύρο σε πιο ανοιχτό. Ενώ είμαι στις ρυθμίσεις και κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων και toggles,το μαύρο background είναι ξεπλυμένο και παραμορφωμένο. Στο Netflix,σε ταινία HDR, ενώ έπαιζε άριστα στην 11, τώρα σε σκοτεινές σκηνές κάνει κάτι σαν πιξέλιασμα. Τα 2 πρώτα στην φωτεινή λειτουργία,δεν είναι τόσο εμφανή. Αλλά όσο αφορά το Netflix, παραμένει. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των επιλογών στην σκοτεινή λειτουργία, στο σχέδιο χρώματος. Έχω απενεργοποιήσει το dynamic colour gamut στον Chrome. Τίποτα δεν δούλεψε. Κάποια στιγμή φλάσαρα την 11 και τίποτα από αυτά δεν υπήρχαν. Αλλά έκανα και πάλι όλες τις αναβαθμίσεις και όσο αφορά την οθόνη, το μετάνιωσα. Με βλέπω να επιστρέφω στην 11. Εσείς, έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; ΥΓ: Τώρα παρατήρησα, μέσω των ρυθμίσεων του Netflix, ότι έπεσε το widevine από L1 σε L3.Και δεν βλέπει την δυνατότητα HDR που έχει η συσκευή. Τελικά,η 12 είναι ένα μάτσο χάλια. Edited May 19, 2021 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 (edited) Σήμερα ήρθε ενημέρωση σε EU 12.1.6.0. Το widevine L1 επανήλθε, αλλά όχι αυτόματα. Παρακολουθήστε το βίντεο και κάντε το ιδιο. Μέσω του DRM Info είδα ότι έχω πάλι widevine L1 και HDR. Αλλά το νετφλιξ δεν το έβλεπε. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση του νετφλιξ και όλα καλά. Edited May 20, 2021 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexGoldS Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Καλησπέρα,έχει περάσει κανείς στο κινητό κάποια gcam που να δουλεύει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Παιδια σας κολλάει καθόλου το κινητό; Αξίζει να το αγοράσει κάποιος τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Έχει έρθει σε κανένα η 12.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Μπα, ακόμα 12.1.4.0 εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Χθες το απόγευμα μου ήρθε η 12.5.1. Τα προβλήματα με τα notifications και το messenger έχουν διορθωθεί και γενικά μου φαίνεται ότι το κινητό πάει γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Εμένα ήρθε και έφυγε πριν την κάνω. Ελπίζω να τη ξαναβρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Ήρθε το 12.5. Το κινητό δουλεύεται καλύτερα και ελαφρώς αποκρίνεται πιο γρήγορα. Στα bugs τώρα. -Το L3 γίνεται L1 μέσω ενός πιστοποιητικού που μπορείς να κατεβάσεις. Οπότε λύθηκε. -το chat bubble του messenger ναι μεν δουλεύει άλλα είναι ακόμα σε τετράγωνη μορφή. -οι ειδοποιήσεις στη κουρτίνα φαίνεται να έχουν φτιαχτεί. -τα dual apps ακόμα δεν αναγνωρίζουν το storage με αποτέλεσμα να μη μπορείς να ανεβάζεις φώτο ή άλλο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό , κατά τη διάρκεια των κλήσεων δεν ακούω καθόλου δυνατά αυτόν που μιλάει. Το έχετε και άλλοι αυτό; Χθες έκανα την αναβάθμιση,αλλά δεν είδα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Tο παρήγγειλα χθες. Ελπίζω να βγει καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Πολύ καλό παιδιά.Σήμερα είναι η 3η μέρα λειτουργίας απο τη μέρα που το πήρα. Έκανα μόλις και την αναβάθμιση σε 12.0.2. Μέχρι τώρα ειμαι πολύ ευχαριστημένος απλά θα ήθελα να ρωτήσω . Στα μηνύματα γίνεται να επιλέξουμε να έχει μαύρο και όχι γκρι θέμα που έχει έως τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Moυ ήρθε και ενημέρωση ασφαλειας Απριλίου 2021 (12.1.6.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts