aras Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Μου ήρθε σήμερα και η 12.5.1 με ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2021. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 (edited) Θα με τρελάνει το miui δε γίνεται. Προσπαθώ να κάνω mirroring στην τηλεθέαση πχ από apps όπως το netflix ή το prime και δεν προβάλει την εικόνα πάρα μόνο τον ήχο. Αλλά πχ τα βίντεο του κινητού ή ένα βίντεο πχ του YouTube το κάνει mirroring Έχετε παρόμοιο θέμα; ΥΓ λάθος υπάρχει εικόνα αλλά δε παίζει! Δηλαδή φαίνονται οι υπότιτλοι αλλά όχι το περιεχόμενο Edited July 14, 2021 by bizim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouras Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 (edited) Καλημέρα σε όλους. Έχω το Mi note 10 Lite και μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη μέσω της θύρας type C ταυτόχρονα να έχω φόρτιση και χρήση OTG εξωτερικού δίσκου αποθήκευσης δεδομένων. Είναι εφικτό αυτό; Το τηλέφωνο έχει τη δυνατότητα OTG δίσκου και την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Edited August 11, 2021 by skiouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Καλημέρα σε όλους. Έχω το Mi note 10 Lite και μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη μέσω της θύρας type C ταυτόχρονα να έχω φόρτιση και χρήση OTG εξωτερικού δίσκου αποθήκευσης δεδομένων. Είναι εφικτό αυτό; Το τηλέφωνο έχει τη δυνατότητα OTG δίσκου και την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Ναι υπαρχει θες κατι σαν OTG USB HUB Μονο εμενα μου εχει κατσει πολυ στραβα η αναβαθμιση στο 12.5? Εεχει προβλημα στις ειδοποησεις. Με καλουν και το κινητο δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ενω ακουγεται. Οι ειδοποιησεις του viber στο lock screen ειναι σαν να πεφτουν τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Καποιες φορες εχει κολλησει και θελει restart. Χαλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouras Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 (edited) Ναι υπαρχει θες κατι σαν OTG USB HUB Μονο εμενα μου εχει κατσει πολυ στραβα η αναβαθμιση στο 12.5? Εεχει προβλημα στις ειδοποησεις. Με καλουν και το κινητο δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ενω ακουγεται. Οι ειδοποιησεις του viber στο lock screen ειναι σαν να πεφτουν τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Καποιες φορες εχει κολλησει και θελει restart. Χαλια! Για τις κλησεις δε φταίει η 12.5. Φταίει η εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης της google που είναι εγκατεστημένη. ψαξε και απεγκατέστησε τις ενημερώσεις απο την εφαρμογή "Τηλ. Google" Κι εμένα το ίδιο μου έκανε και μετα την απεγκατάσταση όλα καλά με τις κλήσεις. Το viber μου λειτουργεί οκ. Καλού κακού εγκατέστησε ξανά το viber. Τώρα που το σκέφτομαι βάλε το default theme και δες τις ειδοποήσεις του viber. Μπορεί αν έχεις custom theme να επηρεάζει την εμφάνιση αυτό. Edited August 12, 2021 by skiouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouras Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Ναι υποστηρίζει και της cosmote και της Vodafone Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To cosmote CC και το μήνυμα στο 1333 μου απαντάει οτι δεν υποστηρίζει wificalling (VoLTE) για το Mi Note 10 lite. Σε ερώτησή μου γιατί το Mi note 10 το υποστηρίζει μου απάντησαν οτι στο lite δεν το έχουν συμπεριλάβει στη rom. ΄Το έχεις κάνει εσύ με κάποιον τρόπο; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To cosmote CC και το μήνυμα στο 1333 μου απαντάει οτι δεν υποστηρίζει wificalling (VoLTE) για το Mi Note 10 lite. Σε ερώτησή μου γιατί το Mi note 10 το υποστηρίζει μου απάντησαν οτι στο lite δεν το έχουν συμπεριλάβει στη rom. ΄Το έχεις κάνει εσύ με κάποιον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Για τις κλησεις δε φταίει η 12.5. Φταίει η εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης της google που είναι εγκατεστημένη. ψαξε και απεγκατέστησε τις ενημερώσεις απο την εφαρμογή "Τηλ. Google" Κι εμένα το ίδιο μου έκανε και μετα την απεγκατάσταση όλα καλά με τις κλήσεις. Το viber μου λειτουργεί οκ. Καλού κακού εγκατέστησε ξανά το viber. Τώρα που το σκέφτομαι βάλε το default theme και δες τις ειδοποήσεις του viber. Μπορεί αν έχεις custom theme να επηρεάζει την εμφάνιση αυτό. Ναι ειχες δικιο. Ηταν το theme που τα ειχε κανει ολα σκ@@@ . Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Ήρθε η V12.5.2.0.RFNMIXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Και τι προσφέρει αυτή η 12.5.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Καλησπέρα. Σήμερα έγινε κάτι που δεν το είχα ξανά τσεκάρει στο παρελθόν και κάπως με προβλημάτισε. Βγαίνοντας από σταθμό μετρό και θέλοντας να χτυπήσω ανέπαφα με nfc απ το κινητό συνειδητοποίησα ότι δε ξεκλείδωσα το κινητό αλλά απ την οθόνη (εκεί με την φωτογραφία προφύλαξης όχι την always on display) η πληρωμή έγινε κανονικά! Το δοκίμασα και μετά στο σούπερ μάρκετ και δούλεψε. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν χάσω το κινητό κατεβάζοντας την "κουρτίνα" μέσω της προφύλαξης οθόνης και χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσει το κινητό με fingerprint ή κωδικό μπορεί κάποιος να πληρώσει. Ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; υπάρχει τρόπος να πληρώνεις με Google pay και ζητάει πάντα κωδικό ή fingerprint πριν από κάθε μία πληρωμή; διότι ψάχνω και δε βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 30 minutes ago, bizim said: Καλησπέρα. Σήμερα έγινε κάτι που δεν το είχα ξανά τσεκάρει στο παρελθόν και κάπως με προβλημάτισε. Βγαίνοντας από σταθμό μετρό και θέλοντας να χτυπήσω ανέπαφα με nfc απ το κινητό συνειδητοποίησα ότι δε ξεκλείδωσα το κινητό αλλά απ την οθόνη (εκεί με την φωτογραφία προφύλαξης όχι την always on display) η πληρωμή έγινε κανονικά! Το δοκίμασα και μετά στο σούπερ μάρκετ και δούλεψε. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν χάσω το κινητό κατεβάζοντας την "κουρτίνα" μέσω της προφύλαξης οθόνης και χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσει το κινητό με fingerprint ή κωδικό μπορεί κάποιος να πληρώσει. Ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; υπάρχει τρόπος να πληρώνεις με Google pay και ζητάει πάντα κωδικό ή fingerprint πριν από κάθε μία πληρωμή; διότι ψάχνω και δε βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις εχε κλειστό το NFC και απενεργοποιησε να κατεβαινει η κουρτίνα, όταν ειναι κλειδωμένο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 On 27/9/2021 at 4:58 ΜΜ, kallair said: εχε κλειστό το NFC και απενεργοποιησε να κατεβαινει η κουρτίνα, όταν ειναι κλειδωμένο το κινητό. Εν τέλει αυτή είναι η μόνη λύση και τελικά αυτό έκανα. Αλλά ρε συ είναι λάθος και τεράστιο bug να μπορεί με οθόνη κλειδώματος να λειτουργεί. Και σκέψου δοκίμασα τα πάντα από λειτουργίες/ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 15 ώρες πριν, bizim said: Εν τέλει αυτή είναι η μόνη λύση και τελικά αυτό έκανα. Αλλά ρε συ είναι λάθος και τεράστιο bug να μπορεί με οθόνη κλειδώματος να λειτουργεί. Και σκέψου δοκίμασα τα πάντα από λειτουργίες/ρυθμίσεις δεν ειναι bug, ετσι λειτουργει εξαρχης. Κακώς μεν, αλλα ετσι το εχει η google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 On 29/9/2021 at 11:24 ΠΜ, kallair said: δεν ειναι bug, ετσι λειτουργει εξαρχης. Κακώς μεν, αλλα ετσι το εχει η google. Όντως; δε το ήξερα. Μου φαίνεται επικίνδυνο πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Είμαι μεταξύ αυτού και του Mi 11 lite "σκέτο". Τα όποια προβλήματα διάβασα, υπάρχουν ακόμη; Κάτι μου λέει ότι δεν θα αποκτήσω xiaomi ποτέ. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Ήρθε η 12.5.5 Μάλλον ενημέρωση ασφαλείας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 (edited) MIUI 13, ANDROID 12 13.0.1.0.SFNEUXM Stable, 2.9GB Edited April 4, 2022 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Μου την εμφάνισε και μένα. Την κατέβασα 2 φορές, έφτασε στο 97% και εσκαγε. Μετά την 2η προσπάθεια έκανα επανεκκίνηση το κινητό και δεν την εμφάνισε ξανά. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 12 minutes ago, sisx1 said: Μου την εμφάνισε και μένα. Την κατέβασα 2 φορές, έφτασε στο 97% και εσκαγε. Μετά την 2η προσπάθεια έκανα επανεκκίνηση το κινητό και δεν την εμφάνισε ξανά. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 (edited) Καλησπερα.Τα φωτα σας....μου εχει ερθει ειδοποιηση για μηνυμα απο τηλεφωνητη.Ειναι ενα εικονιδιο πανω αριστερα στην μπαρα αλλα κ στην οθονη κλειδωματος.Παρολο που καλεσα τον τηλεφωνητη κ ακουσα κ διεγραψα το μηνυμα το εικονιδιο εξακολουθει να παραμενει κ μου εχει σπασει τ νευρα.Εκανα επανεκκινηση κ παλι τα ιδια...Αν παω στις ρυθμισεις τηλεφωνου μπορω να το εξαφανισω με το να απενεργοποιησω ολα τα εικονιδια-ειδοποιησεις στην ανω μπαρα το οποιο κ δεν θελω.Θελω απλα να εξαφανιστει το συγκεκριμενο.Καποια βοηθεια; Ευχαριστω! Edited May 4, 2022 by laios23 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 (edited) MIUI 13 13.0.2.0.SFNEUXM Stable 730MB, 2.9GB - Updated Android Security Patch May 2022 - Increased system security Edited May 26, 2022 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να προτείνει αγορά μπαταρίας; Ίσως και κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που αναλαμβάνει την προμήθεια-αλλαγή; Αγορά της από το εξωτερικό ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Καλησπερα ,θελω να αγορασω σημερα το τηλεφωνο. Πρεπει να ειναι global εκδοση και εαν ναι τα αναγραφει στο κουτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 On 27/9/2021 at 6:27 ΜΜ, bizim said: Καλησπέρα. Σήμερα έγινε κάτι που δεν το είχα ξανά τσεκάρει στο παρελθόν και κάπως με προβλημάτισε. Βγαίνοντας από σταθμό μετρό και θέλοντας να χτυπήσω ανέπαφα με nfc απ το κινητό συνειδητοποίησα ότι δε ξεκλείδωσα το κινητό αλλά απ την οθόνη (εκεί με την φωτογραφία προφύλαξης όχι την always on display) η πληρωμή έγινε κανονικά! Το δοκίμασα και μετά στο σούπερ μάρκετ και δούλεψε. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν χάσω το κινητό κατεβάζοντας την "κουρτίνα" μέσω της προφύλαξης οθόνης και χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσει το κινητό με fingerprint ή κωδικό μπορεί κάποιος να πληρώσει. Ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; υπάρχει τρόπος να πληρώνεις με Google pay και ζητάει πάντα κωδικό ή fingerprint πριν από κάθε μία πληρωμή; διότι ψάχνω και δε βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις Ξεθάβω το topic μετά από τόσο καιρό μια και το είδα σήμερα ψάχνοντας κάτι για να επισημάνω ότι το "πρόβλημα" αυτό όντως υπάρχει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να περάσει χρέωση μόνο μέχρι του ποσού συναλλαγής που επιτρέπεται η ανέπαφη χρέωση καρτών χωρίς τη χρήση PIN (δηλαδή 50€ σήμερα για την Ελλάδα). Για μεγαλύτερη χρέωση απαιτεί να ξεκλειδωθεί εντελώς το τηλέφωνο με χρήση fingerprint κλπ. Κάτι είναι κι αυτό. Ουσιαστικά σε περίπτωση απώλειας του τηλεφώνου η πιθανή ζημιά είναι η ίδια με το να μας κλέψουν την κάρτα (αυτή που έχουμε ορίσει προεπιλογή στο google wallet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Πας στις ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου - Στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος μετά το σύρσιμο προς τα κάτω και κλείνεις τον διακόπτη ώστε όταν είναι στην οθόνη κλειδώματος να μην κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts