antouaa Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση πριν λίγο.. Από τα λίγα λεπτά που την έχω όντως το κινητό πάει πιο smooth επίσης έχει διορθωθεί και ένα πρόβλημα που είχε με την ανοιχτή ακρόαση να μη κλείνει η οθόνη! Οι φούσκες στο μεσεντερ δουλεύουν λίγο καλύτερα κου φαίνεται. Αυτό που μου την σπάει είναι γιατί έχουν βγάλει από την 12 και μετά την αντίστροφη μέτρηση στο αθόρυβο και το έχουν μόνο στο μην ενοχλείτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Με Nova δεν παίζει το swipe down για να ανοίξει το control center. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή αναμένουμε αναβάθμιση; Πέρασε τη beta του nova 7. Googlaρε θα τη βρεις εύκολα και γράψε αν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Με Nova δεν παίζει το swipe down για να ανοίξει το control center. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή αναμένουμε αναβάθμιση; Βλέπω ότι με απενεργοποίηση της προσβασιμότητας για τον Nova, κατεβαίνει κανονικά η καρτέλα του control center, αλλά δεν παίζει το double tap to lock. Ας ελπίσουμε σε κάποιο update να διορθωθεί Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Αναβάθμιση κι εγώ, αισθητά καλύτερη η κατάσταση, επίσης το βράδυ καίει 4% ενώ τελευταία έκαιγε 8% για κάποιο λόγο. Κι εγώ στο κλαμπ αυτών που άλλαζαν συνέχεια συσκευές κι έχω μείνει με αυτό κοντά έναν χρόνο! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Μετα την αναβάθμιση σε 12.5 σε eu συσκευη απο 100 - 20 ειχα 9 ωρες sot τις πρωτες μερες. Πλέον εχω περίπου στις 6 με τη διαφορα οτι ειμαι πλέον μονο με 4g 4g+ και το κανω hot spot ενω πριν ημουν μικτα με wifi. Τι λετε ειναι λογικη διαφορα; Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα πλέον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Λογικό φαίνεται εφόσον παίζεις και με hot spot το οποίο τρώει και πολύ μπαταρία γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Ρε παιδιά μια ηλίθια ερώτηση, στο βίντεο υπάρχει καμία εφαρμογή που να βοηθά στην σταθεροποίηση? Στην επιλογή steady video της συσκευής δεν έχεις ζουμ κλπ. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Μετά το update είναι σαν να έχω άλλο κινητό. Φτου μην το ματιαξω χαχαχα. Πολύ βουτυρενια εμπειρία. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από τα bubbles στο messenger αλλά κι αυτά έφτιαξαν αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι μετά την αναβάθμιση η ανοικτή ακρόαση έχει χαμηλώσει σε ένταση αισθητά ή είναι η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι μετά την αναβάθμιση η ανοικτή ακρόαση έχει χαμηλώσει σε ένταση αισθητά ή είναι η ιδέα μου. Νομίζω είναι η ιδέα σου, τουλάχιστον εγώ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Εγώ νομίζω η μπαταρία αντέχει πιο λίγο και μάλλον οφείλεται στο πιο γρήγορη συμπεριφορά του κινητού, εσείς το έχετε προσέξει αυτό? Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Έχω ένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 12.5.1,ενώ πριν είχα και δούλευε το wifi calling (Vodafone) τώρα δεν δουλεύει και φυσικά είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία και από την εταιρεία και στο τηλέφωνο, υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Πώς μπορώ να δοκιμάσω το wificall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 (edited) Όσοι έχουν θέμα με το WiFi call να κοιτάξουν μήπως η ρομ τους είναι γκλομπαλ ή Ευρωπαϊκή. Αν είναι το πρώτο τότε πρέπει να αλλάξουν σε Ευρωπαϊκή. Είχα θέμα και όπως έγραψα σε προηγούμενα ποστ έκανα την αλλαγή και έφτιαξε. Edited July 22, 2021 by AFC13R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Έκανα αναβάθμιση σε 12.5 από την τελευταία 11 και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Δεν δουλεύουν τα gestures (δεν βρίσκω τον default launcher) Τα chat bubbles στο messenger απλά δεν δουλεύουν. Τα notifications δεν κάνουν expand.(Μόνο αν πατήσεις το βέλος δουλεύει) Το spotify το βγάζω από τα notifications αλλά συνεχίζει να βγαίνει.. Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω όπως ήταν ή να το βάλω απευθείας αγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Έκανα αναβάθμιση σε 12.5 από την τελευταία 11 και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Δεν δουλεύουν τα gestures (δεν βρίσκω τον default launcher) Τα chat bubbles στο messenger απλά δεν δουλεύουν. Τα notifications δεν κάνουν expand.(Μόνο αν πατήσεις το βέλος δουλεύει) Το spotify το βγάζω από τα notifications αλλά συνεχίζει να βγαίνει.. Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω όπως ήταν ή να το βάλω απευθείας αγγελία? εαν το πουλας στειλε μνμ φιλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Έκανα αναβάθμιση σε 12.5 από την τελευταία 11 και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Δεν δουλεύουν τα gestures (δεν βρίσκω τον default launcher) Τα chat bubbles στο messenger απλά δεν δουλεύουν. Τα notifications δεν κάνουν expand.(Μόνο αν πατήσεις το βέλος δουλεύει) Το spotify το βγάζω από τα notifications αλλά συνεχίζει να βγαίνει.. Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω όπως ήταν ή να το βάλω απευθείας αγγελία? Τι εννοείς την τελευταία 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Εννοούσα την τελευταία έκδοση miui με android 10. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η 12.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Update Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Update Global EU? Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 12.5.2.0.RJK(MI)XM | Σταθερή 405 MB MI = Global EU = EU Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 (edited) Αυτό που κάποιοι βλέπουν την εικόνα και γράφει mi δλδ global και ρωτούν τι είναι με ξεπερνάει. Edited August 6, 2021 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Σε μένα με 12.5.1 global, δεν δείχνει κάτι για update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Καλησπέρα, το δικό μου έφαγε σουπα απο τέταρτο όροφο και ράγισε η οθόνη, δεν λειτουργεί η οθόνη πλεον, μου ζητουν 215 για επισκευή που φυσικά δεν αξίζει. Γνωρίζει κανείς τίποτα φθηνότερο για επισκευή? Κανένα μάστορα δλδ? Άλλη ερώτηση είναι αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα αρχεία μου στο pc, δεν μπορώ να δώσω άδεια εισόδου στα αρχεία στο pc χωρίς οθόνη. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δες. AliExpress Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) @jackdaniels Ψάξε στην google, μήπως το πετύχει. https://www.google.com/amp/s/www.nextpit.com/how-to-use-your-broken-smartphone-from-a-pc%3famp=true Πχ how connect phone to PC , without display. https://www.google.com/search?q=how+to+connect+phone+to+pc+without+display&oq=phone+connect+pc+without+disp&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30l2.31518j0j7&client=ms-android-oneplus-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Edited August 10, 2021 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts