kchoriano Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά.Παίζω χρόνια φανατικά το clash of clans. Σε αυτό το κινητό λοιπόν το χωριό δεν φαίνεται ολόκληρο. Μετακινούμε στα άκρα της οθόνης για να δω το υπόλοιπο στις 4 γωνίες. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω την ανάλυση στο game ώστε να μικρύνει λιγο ολο το χωριό και να χωράει σε όλη την οθόνη του poco?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αναβάθμιση στα ευρωπαϊκά f2 pro eea Android 11 Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Που πηγαίνω για αυτήν την αναβάθμιση; Την έκδοση eu έχω. Σε ευχαριστώ πολύ Edited December 7, 2020 by kchoriano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αναβάθμιση στα ευρωπαϊκά f2 pro eea Android 11 Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Εκανες την αναβάθμιση σε eu συσκευη; Παιζει κανονικά το voWifi μετα την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 12.0.3 έχει εμένα σε eu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω να την κάνω αν και έβλεπα οτι είχε αρκετά προβλήματα σε κάποιους και έλεγαν κάποιοι να περιμένουμε να σταθεροποιηθεί λίγο η έκδοση και να διορθωθούν τα προβληματάκια. Πάρόλο αυτά νόμιζα οτι αναβάθμιση έχει βγει μόνο για την global version και οχι για την eu. Αυτό με την οθόνη στο game θα φτιάξει θεωρείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εκανες την αναβάθμιση σε eu συσκευη; Παιζει κανονικά το voWifi μετα την αναβάθμιση;Κανονικά Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Κανονικά Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Και εμένα παίζει κανονικά,εγώ εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Περίεργο bug! Μετα την αναβάθμιση δε μου δουλεύει το screen gesture για το "home" ! Το "back" και τα "recents" δουλεύουν κανονικά! edit : τελικώς βλεπω ότι δουλεύουν ολα όταν είμαι στη home screen, αλλιώς όταν είμαι μεσα σε ένα app δουλεύει μονο το back gesture! Edited December 7, 2020 by elektronaut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Περίεργο bug! Μετα την αναβάθμιση δε μου δουλεύει το screen gesture για το "home" ! Το "back" και τα "recents" δουλεύουν κανονικά!Εμένα μετά την αναβάθμιση δουλεύουν τα gestures κανονικά... Επίσης επιβεβαιώνω πως το vowifi λειτουργεί Τέλος, είδα πως πλέον μπορείς να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, από την οθόνη κλειδώματος, που πριν δεν υπήρχε... Επίσης στον πίνακα ελέγχου, εμφανίζει συσκευές που έχω στο mi home, για άμεσο έλεγχο... Καλοοοοοο Ξέρει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιηθεί η δυνατότητα να κλείσεις ή να επανεκκινήσεις το κινητό, ενώ αυτό είναι στην οθόνη κλειδώματος; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εμένα μετά την αναβάθμιση δουλεύουν τα gestures κανονικά... Επίσης επιβεβαιώνω πως το vowifi λειτουργεί είπα μπας και έφταιγε ο nova launcher, αλλα και με τον poco το ίδιο. αναρωτιέμαι αν καμια αλλη εφαρμογή το υ δημιουργεί πρόβλημα. για την ωρα έβαλα το "full screen gestures" για να κάνω δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Μολις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση. Προς το παρόν φαίνονται όλα ενταξει, περιμένω να δω και κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω μετά την αναβάθμιση! Περίεργο bug! Μετα την αναβάθμιση δε μου δουλεύει το screen gesture για το "home" ! Το "back" και τα "recents" δουλεύουν κανονικά! edit : τελικώς βλεπω ότι δουλεύουν ολα όταν είμαι στη home screen, αλλιώς όταν είμαι μεσα σε ένα app δουλεύει μονο το back gesture! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/poco_f2_pro_starts_receiving_miui_12_based_on_android_11_in_europe-54443-2/ Ενημέρωση σε android 11, eea/ Europe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω μετά την αναβάθμιση!Μήπως χρησιμοποιείτε άλλο launcher? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Μήπως χρησιμοποιείτε άλλο launcher? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk ναι! αλλά οπως ήδη διόρθωσα στο ποστ μου, δοκίμασα και με τον poco και παλι τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Παρομοίως. Nova αλλά δοκίμασα κ με τον Poco. Μικρό το κακό. Όλα κομπλέ με την εφαρμογή που προτάθηκε! ναι! αλλά οπως ήδη διόρθωσα στο ποστ μου, δοκίμασα και με τον poco και παλι τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Παρομοίως. Nova αλλά δοκίμασα κ με τον Poco. Μικρό το κακό. Όλα κομπλέ με την εφαρμογή που προτάθηκε! πάντως περίεργο γιατι δεν το χουν όλοι αυτό! απορω αν φταίει και τίποτα αλλο μικρο που το χουμε κοινό! Edited December 7, 2020 by elektronaut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Βλέπω χρησιμοποιείτε σχεδόν όλοι το VoWiFi. Πώς μπορώ να το δουλέψω αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Βλέπω χρησιμοποιείτε σχεδόν όλοι το VoWiFi. Πώς μπορώ να το δουλέψω αυτό;Είσαι σε χώρο που δεν έχει καλή κάλυψη δικτύου αλλά έχει wifi. Το χρησιμοποιείς για να κάνεις κλήσεις. Ακόμα μπορείς να είσαι σε flight mode να ενεργοποιήσεις wifi και να έχεις τηλέφωνο κανονικά Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Παιδιά γιατί αυτή η αναβάθμιση που δίνετε σε λινκ δεν έχει ανέβει επίσημα από την MIUI? Το κινητό μου έχει την 12.0.3.0 (QJKEUXM) και δεν μου εμφανίζει επίσημα νεότερη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Παιδιά γιατί αυτή η αναβάθμιση που δίνετε σε λινκ δεν έχει ανέβει επίσημα από την MIUI? Το κινητό μου έχει την 12.0.3.0 (QJKEUXM) και δεν μου εμφανίζει επίσημα νεότερη αναβάθμισηΈρχεται σιγά σιγά σε όλους! Το λινκ είναι άμα θες να την βάλεις χειροκίνητα και να μη περιμένεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Την κατεβασα χειροκίνητα. Πήγε στις λήψεις αρχείων αλλά όταν την πατάω μου λεει αποσυμπίεση και δημιουργεί ένα φάκελο στην διαχειριση αρχείων με το update αλλα δεν μπορώ να το τρέξω να αρχίσει η εγκατάσταση. Και μου έχει και πολλές επιλογές στην κωδικοποίηση και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί. Η προεπιλογή είναι το αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Δεν θέλει αποσυμπίεση. Κατέβασε το file zip, μετά στην ενημέρωση λογισμικού του κινητού, επέλεξε ~~~ τοπική ενημέρωση. Αν δεν δείχνει αυτήν την επιλογή, πάτησε 10 φορές, την φωτογραφία που έχει στο κέντρο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/PP1Ny8Nv Περίπου αυτό, νομίζω σε σένα πρέπει να δείχνει 4 επιλογές. ( Έχω custom eu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το έκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts