billakosss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 το LINK ειναι εδω για να μπορειτε να μπειτε κι εσεις!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ειναι super το site!!!!!Αγορασα το Mytone που ηθελα περασα και τις ρυθμισεις... και χρεωθηκα μονο την αγορα του τραγουδιου και οχι κληση στο 1432... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 εγω παλι εκανα αλλαγη την σιμ μου απο 3G σε 2G διαμορφωνω τα mytone και δεν ακουγεται τιποτα! και ξερω τι θα γινει.... θα μου πουνε να απενεργοποιησω την υπηρεσια και να την ξαναενεργοποιησω! και εκει θα τα παρω :mad: γιατι εχω 10 τραγουδια και οσο ειχα 3G πληρωνα κανονικα την υπηρεσια. ενω αν ξανα κανω εγγραφη θα πρεπει να ξαναγορασω τα τραγουδια + την ενεργοποιηση + το παγιο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καλη ιδεα θα ηταν να βαλουν την δυνατοτητα να ηχογραφεις καποιο μηνυμα δικο σου και να μπορεις να το βαλεις να ακουγεται στην αρχη του mytone οπως το εχει η Κοσμοτε. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Καταρχάς, πάλι καλά που δόθηκε η πρόσβαση στην υπηρεσία με αυτό το τρόπο. Η κλήση στο 1432 είναι υπερβολική! :mad: Βασικά την περίμενα από τέλη Μαρτίου όπως μου είχαν απαντήσει σε e-mail που τους έστειλα.:shifty: Αν και, τις πρώτες μέρες πριν δοθεί το TIM Plus στο κοινό (1-2 μέρες πριν) είχα μπεί στα μενού του TIM My Tone από το Plus (κάποιο βράδυ μετά τις 2 π.μ.) και έκανα κανονικά αναζήτηση τραγουδιών και ό,τι άλλο έχει τώρα. Φυσικά μετά διαπίστωσα ότι εξαφανίστηκε ως δια μαγείας :ninja: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Το link όμως λειτουργούσε κανονικά και ας εξαφανίστηκε από το μενού του plus ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Δεν πρόλαβα όμως να το αποθηκεύσω γιατί έπεσε λουκέτο! :cry: :nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 εγω παλι εκανα αλλαγη την σιμ μου απο 3G σε 2G διαμορφωνω τα mytone και δεν ακουγεται τιποτα! και ξερω τι θα γινει.... θα μου πουνε να απενεργοποιησω την υπηρεσια και να την ξαναενεργοποιησω! και εκει θα τα παρω :mad: γιατι εχω 10 τραγουδια και οσο ειχα 3G πληρωνα κανονικα την υπηρεσια. ενω αν ξανα κανω εγγραφη θα πρεπει να ξαναγορασω τα τραγουδια + την ενεργοποιηση + το παγιο. οσοι την πατησετε με το προβλημα που ειχα... απενεργοποιηστε την υπηρεσια και ξανα ενεργοποιηστε. γιατι με φαινεται....οτι δεν δινουν και πολυ σημασια σε τετοιες υπηρεσιες. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Το site wap.tim.gr σκέτο (πωπω ορολογία!!) δεν μπαίνει στο νέο site. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς πως είναι η διεύθυνση ή να μπεις στο site της TIM και να επιλέξεις το TIM My Tone. Χαζομάρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 είναι σίγουρο ότι λειτουργεί το νέο site? γιατί εμένα αν και μου στείλανε κωδικό δεν μπορώ να κάνω log in... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πώς απενεργοποιούμε το mytone ρε παιδιά;Σε συμβόλαιο. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Sigoura kalontas 1432. Alla nomizo kai meso plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 εντάξει ήθελε λίγη ώρα να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Πώς απενεργοποιούμε το mytone ρε παιδιά;Σε συμβόλαιο. Μπες εδώ: http://wap.tim.gr/rbt/rbt/pub:login κάνε login και μετά απενεργοποίηση ή οποιαδήποτε αλλαγή των ρυθμίσεων θέλεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 λέμε τώρα,αν ενεργοποιήσω την πανάκριβη αυτή υπηρεσία,θα μπορέσω;; έχω USIM σημειωτέον...Αν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει και δε θα έχω τα προβλήματα του Billakos τότε "μπορεί"...Απορώ ΤΙ ΤΟΥΣ κοστίζει αυτή η υπηρεσία...Πολύ μας κλέβουν ρε παιδιά:mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 mixtri... δυστυχώς δεν θα μπορέσεις... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Εγώ έστειλα μια φορά στο 432 και πήρα έναν κωδικό. Κατά λάθος διέγραψα το μήνυμα και ξαναέστειλα. Αυτή τη φορά όμως μου έστειλαν άλλον κωδικό. Δεν υπάρχει τρόπος να μου υπενθυμίζουν τον κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Εγώ έστειλα μια φορά στο 432 και πήρα έναν κωδικό. Κατά λάθος διέγραψα το μήνυμα και ξαναέστειλα. Αυτή τη φορά όμως μου έστειλαν άλλον κωδικό. Δεν υπάρχει τρόπος να μου υπενθυμίζουν τον κωδικό; Μάλλον όχι Χρήστο, ζητάς άλλο κωδικό αν χάσεις τον προηγούμενο. Μήπως είδες αν χρεώθηκε το μήνυμα στο 432; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εγώ έστειλα μια φορά στο 432 και πήρα έναν κωδικό. Κατά λάθος διέγραψα το μήνυμα και ξαναέστειλα. Αυτή τη φορά όμως μου έστειλαν άλλον κωδικό. Δεν υπάρχει τρόπος να μου υπενθυμίζουν τον κωδικό; Μάλλον όχι Χρήστο, ζητάς άλλο κωδικό αν χάσεις τον προηγούμενο. Μήπως είδες αν χρεώθηκε το μήνυμα στο 432; Giati na mi ton xreose? Filanthropiko idruma thn eidan? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Se 3g ta my tone? Ti ginetai? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Se 3g ta my tone? Ti ginetai? δεν παραχετε ακομα σε 3g! αλλα αν θελεις κανε αντικατασταση την καρτα σου... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγω εβαλα το wind of change των scorpions κομματαρα Η σελιδα ΤΙΜ TONES ειναι καλοσχεδιασμενη ----> http://wap.tim.gr/rbt/rbt/pub:login Παντως απο τα ελληνικα τραγουδια που ειδα ολα μαπα ειναι εκτος απο δυο του Νοτη,θα προτιμουσα μεγαλυτερη ποικιλια απο την ΤΙΜ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Αγορά My Tone Τίτλος: O ymnos tou Panathinaikou Καλλιτέχνης: O ymnos tou Panathinaikou Κόστος Αγοράς: €1.7850 Κόστος ενεργοποίησης: €0.5950 KAI KALO OLOUS TOUS GAVROUS NA ME PAIRNOUN TILEFONO.... PLAKA EXEI.. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Εγω εχω το γλυκα γλυκα της Κελεκιδου πολυ χαρουμενο τραγουδι οταν το σηκωνω παντα ακουω αυτον που με καλει να τραγουδαει... Η σελιδα πραγματικα πολυ καλοφτιαγμενη δεν κολλαει δεν καθυστερει καθολου και ειναι πολυ απλο να διαλεξεις τραγουδι και να περασεις τις ρυθμισεις... Πολυ καλυτερο απο το να ακους ηχογραφημενο μηνυμα μεσω 1432 και να χρεωνεσαι!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Α, ΌΛΑ Κ'ΙΟΛΑ. ΕΓΏ ΕΧΩ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΤΑΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΝΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ : ΑΜΑΝΕ/ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ-ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ .ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 2. ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΦΤΙΑΧΜΕΝΟ ΣΙΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts