Nrg Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σημερα μου ρθε μηνυμα απ τη wimd κ μου λεγε να καλεσω 1432 για να παρω δωρεαν το εισαι υπεροχη.εγω το ριψοκινδυνευσα και το αγορασα μεσω plus κ δν χρεωθηκα ευτυχως.καλα που μου στειλε να το αγορασω δωρεαν γιατι ηθελα να κανω μια αλλαγη στο τραγουδι που χα. Το σκεφτομουν και εγω, οποτε αφου ειναι επιβεβαιωμενο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σημερα μου ρθε μηνυμα απ τη wimd κ μου λεγε να καλεσω 1432 για να παρω δωρεαν το εισαι υπεροχη.εγω το ριψοκινδυνευσα και το αγορασα μεσω plus κ δν χρεωθηκα ευτυχως.καλα που μου στειλε να το αγορασω δωρεαν γιατι ηθελα να κανω μια αλλαγη στο τραγουδι που χα. Το δωρεάν my tone όπως λες ισχύει και άν δεν σου έχουν στείλει μήνυμα ή πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις το ''ειδικό'' sms?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δν ξερω αλλα μαλλον πρεπει να σου χουν στειλει πρωτα μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δν ξερω αλλα μαλλον πρεπει να σου χουν στειλει πρωτα μνμ Παλί καλά που μου το είπες γιατί δεν ήθελα να χρεωθώ 1,79€ τσάμπα και με 0,60€ πάγιο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Και μένα μου έστειλαν μύνημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εγω το εκανα χωρις να μου στειλουν μηνυμα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σημερα μου ρθε μηνυμα απ τη wimd κ μου λεγε να καλεσω 1432 για να παρω δωρεαν το εισαι υπεροχη. Και μένα μου έστειλαν μύνημα.. Έχετε καρτοκινητό;:worry:Γιατί σε εμένα και στον πατέρα μου που έχουμε συμβόλαιο δεν μας έχει έρθει κανένα μήνυμα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ναι καρτοκινητα εχουμε και οι δυο.μπραβο ρε wind με τα δωρακια σου!μικρα αλλα καλα δωρακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα τζιφος ρε ****το...να ξερετε παντως οποιος ειπε κ καποιος παραπανω ειναι και 0,6 το μηνα παγιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εμενα σε 2 συμβολαια ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ο καθενας μπορει να το κανει αρκει να στειλει το μηνυμα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παιδιά ένα My Tone πόσο κοστίζει??4,18€??Γιατί στο site της Wind γράφει''Παραγγελία μουσικών τραγουδιών & ήχων: €1,79. (διάρκεια κατοχής κάθε My Tone: 1 έτος) Ενεργοποίηση υπηρεσίας: €1,79. Μηνιαίο πάγιο τέλος: €0,60. Εκτός και άν χρεώνουν μόνο 1,79€ και για τα δύο (Παραγγελία,Ενεργοποίηση).Plz Help.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Οταν αγορασεις για πρωτη φορα my tοne χρεωνεσαι 1.79€ το τραγουδι,1.79€ την εγγραφη στην υπηρεσια κ 0.60€ μηνιαιο παγιο.την επομενη φορα που θα ξαναγορασεις my tοne θα χρεωθεις 1.79€ μονο αν δν εχεις ξεγραφτει απ την υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το site με τα mytones εχει κανενα προβλημα? γιατι δεν μπορω να ακουσω τους ηχους προεπισκοπηση Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το site με τα mytones εχει κανενα προβλημα? γιατι δεν μπορω να ακουσω τους ηχους προεπισκοπηση Το ίδιο γίνεται και σε'μένα.Ενώ η σελίδα φορτώνει κανονικά τα mytones δεν ανοίγουν.Άν θες να ακούσεις τα mytones μπορείς να ανοίξεις τον Media Player να πατήσεις το ''Open URL'' να αντιγράψεις το link απο το mytone και να το ακούσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Το ίδιο γίνεται και σε'μένα.Ενώ η σελίδα φορτώνει κανονικά τα mytones δεν ανοίγουν.Άν θες να ακούσεις τα mytones μπορείς να ανοίξεις τον Media Player να πατήσεις το ''Open URL'' να αντιγράψεις το link απο το mytone και να το ακούσεις. ok thanks:) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ρε παιδιά έχω πρόβλημα,ενώ αγοράζω ένα tone μόλις το βάζω αυτόματη ρύθμιση και πάω να καλέσω το κινητό μου δεν ακούγεται το τραγούδι,γιατί; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Κατέβασε τώρα τα αγαπημένα του MyTone μέχρι τις 30/11 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια LCD τηλεόραση LG 47’’. Όσα περισσότερα Mytones κατεβάσεις τόσες αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός! Μη χάνεις χρόνο, μπες στο windplus ή κάλεσε 1432 τώρα! Όροι και Προυποθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Κατέβασε τώρα τα αγαπημένα του MyTone μέχρι τις 30/11 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια LCD τηλεόραση LG 47’’. Όσα περισσότερα Mytones κατεβάσεις τόσες αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός! Μη χάνεις χρόνο, μπες στο windplus ή κάλεσε 1432 τώρα! Όροι και Προυποθέσεις Όλο τα ίδια ανέκδοτα μας λένε... Κατέβασε και θα κερδίσεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 παιδες εγω θελω να μπω απο το ιντερνετ και να παραγγειλω τραγουδι,αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο μου...τωρα τι γινεται? πρεπει να ξαναπληρωσω για να ξαναγραφτω?? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την παντοτινή ευγνωμοσύνη μου απέναντι στη Wind για τα δώρα που απλόχερα μοιράζει: Σήμερα (12 παρά δέκα το μεσημέρι) πήρα SMS που λέει ότι μπορώ να έχω δωρεάν το mytone "Πάλι δεν είσαι εδώ" της Μαρίας Ιακώβου, μέχρι τις 30/11! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την παντοτινή ευγνωμοσύνη μου απέναντι στη Wind για τα δώρα που απλόχερα μοιράζει: Σήμερα (12 παρά δέκα το μεσημέρι) πήρα SMS που λέει ότι μπορώ να έχω δωρεάν το mytone "Πάλι δεν είσαι εδώ" της Μαρίας Ιακώβου, μέχρι τις 30/11! :lol::lol::lol::lol::lol: Κάτι είναι και αυτό!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εγω οπως ειχα ξαναπει μου χαν στειλει να αγορασω δωρεαν το εισαι υπεροχη.Μωρε κατι ειναι κ αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Το ειδατε?μολις μπαινεις στο wind plus λεει κατεβασε οποιο my tone θες δωρεαν.Τι παιζει μ αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Τα 0,60/μήνα είναι για την υπηρεσία γενικά ή 0,60 για το κάθε τραγούδι κάθε μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts