jimlost Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Αν διάβαζες και τα σχόλια από κάτω δεν θα χρειάζονταν να ανεβάσεις ένα παλιό άρθρο για να χάνει να λέγαμε. ...... .... Το άρθρο είναι με ημερομηνία 2/6/20...Τι παλιό γράφεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Αν διάβαζες και τα σχόλια από κάτω δεν θα χρειάζονταν να ανεβάσεις ένα παλιό άρθρο για να χάνει να λέγαμε. ...... .... Επειδή λες ό,τι νάναι (το άρθρο είναι από 2/6/20)...διάβασε ένα πιο καινούργιο (3/6/2020)! Βάλε Gcam λέει η OnePlus σε χρήστη https://techmaniacs.gr/vale-gcam-leei-i-oneplus-se-christi/ P.s. Τηλεφωνάρα το 8/ράκι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Επειδή λες ό,τι νάναι (το άρθρο είναι από 2/6/20)...διάβασε ένα πιο καινούργιο (3/6/2020)! Βάλε Gcam λέει η OnePlus σε χρήστη https://techmaniacs.gr/vale-gcam-leei-i-oneplus-se-christi/ P.s. Τηλεφωνάρα το 8/ράκι.....Και πολύ καλά του είπε. Εκτός ότι του είπε και πολύ ευγενικά, αυτοί οι Ινδοί είναι οι πιο ενοχλητικοί τύποι που spammαρουν κάθε τρεις και λίγο μέσα στο community. Ότι είναι τηλεφωναρα (smartphonαρα για την ακρίβεια) είναι γεγονός. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Επειδή λες ό,τι νάναι (το άρθρο είναι από 2/6/20)...διάβασε ένα πιο καινούργιο (3/6/2020)! Βάλε Gcam λέει η OnePlus σε χρήστη https://techmaniacs.gr/vale-gcam-leei-i-oneplus-se-christi/ P.s. Τηλεφωνάρα το 8/ράκι..... Ναι ρε παίχτη. Και λέει για την ρομ 10.0.5 ενώ τώρα είμαστε στην 10.0.8. οπότε εντελώς άκυρο το σχολείο σου.δεν ξέρω αν το καταλαβες Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 (edited) Ναι ρε παίχτη. Και λέει για την ρομ 10.0.5 ενώ τώρα είμαστε στην 10.0.8. οπότε εντελώς άκυρο το σχολείο σου.δεν ξέρω αν το καταλαβες Τι ακόμη σ' αυτήν είσαι? OxygenOS 10.5.9 disables the OnePlus 8 Pro’s color filter camera και μη χειρότερα! Υ.Γ. Πσσσσσσ smartphonαρα !!!! Κερδάμε πατριώτες! Κάθε μέρα και μια αναβάθμιση! Τρέχουν και δεν φτάνουν..... Edited June 4, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Τι ακόμη σ' αυτήν είσαι? OxygenOS 10.5.9 disables the OnePlus 8 Pro’s color filter camera και μη χειρότερα! Υ.Γ. Πσσσσσσ smartphonαρα !!!! Κερδάμε πατριώτες! Κάθε μέρα και μια αναβάθμιση! Τρέχουν και δεν φτάνουν.....Αυτό για καλό το κάνανε προφανώς. Και ποια είναι η τηλεφωναρα κατά την γνώμη σου άρχοντα @Tips2018; OnePlus 5T, ε; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Ρε παιδιά έλεος θέλω να αγοράσω πόσο καιρό τώρα το one plus 8 pro στην έκδοση 12/256..στο χρώμα ultramarine blue..και ήταν σχεδόν ένα μήνα out of stock!Ξαναγίνεται διαθέσιμο στο επίσημο site μου ήρθε notification αλλά λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να το αγοράσω κ εξαντλήθηκε σε 3 μέρες...ξέρουμε πότε θα ξαναγίνει διαθέσιμο..;Βιάσου Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο το μπλε Αλλά δεν νομίζω να μείνει για πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Έρχεται μεγάλο update! 10.5.10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 (edited) OnePlus: Ξεκίνησε διαγωνισμό για τον σχεδιασμό μπουφάν Πηγή: https://techblog.gr/gadgets/oneplus-xekinise-diagonismo-gia-ton-schediasmo-enos-mpoyfan/ Από τα πολλά update που κάνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση (άλλα φτιάχνουν, άλλα υποτίθεται πως φτιάχνουν και άλλα χαλάνε! Κατά το "Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω" ) όσοι έχουν την συσκευή, ας φορέσουν και κανένα μπουφανάκι.... από τις τόσες κρυάδες (πρασινάδα οθόνης, HD Netflix, κάμερα μέσα από τα ρούχα, βάλε GCam, επιστροφές, τιμή, διακοπή της συνεργασίας με McLaren-τους πήραν χαμπάρι κλπ) που έφαγαν μέχρι σήμερα!!! Είναι σημάδι των καιρών.....Κύριοι, κάνει κρύο. Προστατευτείτε! Υ.Γ. @baiosss : Πολυαγαπημένε συμφορουμίτη, αν είχες τρανταχτά επιχειρήματα για την smartphonάρα 8, δεν θα έξυνες πληγές! baiosss ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ: 2) Μέγας (update) είσαι κύριε! Κι άλλη με το κουτάλι αναβάθμιση? Δες εδώ τι θα περιέχει: Edited June 4, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Αυτό για καλό το κάνανε προφανώς. Και ποια είναι η τηλεφωναρα κατά την γνώμη σου άρχοντα @Tips2018; OnePlus 5T, ε; Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkDon't feed the trol... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Τι ακόμη σ' αυτήν είσαι? OxygenOS 10.5.9 disables the OnePlus 8 Pro’s color filter camera και μη χειρότερα! Υ.Γ. Πσσσσσσ smartphonαρα !!!! Κερδάμε πατριώτες! Κάθε μέρα και μια αναβάθμιση! Τρέχουν και δεν φτάνουν..... Αρχίζεις και κουράζεις.....σε πήραμε χαμπάρι! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Don't feed the trol... Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΌχι και troll ο Tips2018 :p. Κι αυτός OnePlus έχει, απλά του αρέσει να λέει τα μείον τους. Εγώ απλά τον πειράζω :p Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Αλλσξοπίστησε όμως τα τελευταία 2 χρόνια με το Sam Note 9 ;) :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 "OnePlus 8 Pro camera review - DXOMARK" https://www.dxomark.com/oneplus-8-pro-camera-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει το OnePlus 8, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα εξής: 1. Υποστηρίζει WiFi Calling / VoLTe? 2. Υπάρχουν θέματα σύνδεσης με WiFI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Το είχα για λίγες μέρες, δεν αντιμετώπισα θέμα με το wifi. Έχω Vodafone και είχε volte κανονικα,vowifi δεν το δοκιμασα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Το είχα για λίγες μέρες, δεν αντιμετώπισα θέμα με το wifi. Έχω Vodafone και είχε volte κανονικα,vowifi δεν το δοκιμασα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Απλώς διαβάζω στο internet για διάφορα ζητήματα "αστάθειας" του δικτύου WiFi ή 4G/LTE.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Full αναλυτικό review μετά ένα δίμηνο συνεχόμενη χρήση της συσκευής. Νομίζω ότι τα πληρέστερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα βγαίνουν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχή χρήση μιας συσκευής και όχι τόσο την πρώτη 1-2 εβδομάδες κυκλοφορίας που είναι η πλοιοψηφια των reviews Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Full αναλυτικό review μετά ένα δίμηνο συνεχόμενη χρήση της συσκευής. Νομίζω ότι τα πληρέστερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα βγαίνουν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχή χρήση μιας συσκευής και όχι τόσο την πρώτη 1-2 εβδομάδες κυκλοφορίας που είναι η πλοιοψηφια των reviews Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Δείχνει όντως πολύ δυνατό κινητό Κ καλό ποιοτικα ,αλλά πολλοί YouTuber γενικά αδικούν πολλές συσκευές για τους δικούς τους λόγους ...οι καλύτερες κριτικές είναι από εδώ μέσα , άνθρωποι που το έχουν αγοράσει , αλλά δυστυχώς δεν βλέπω πολλά άτομα να το έχουν αγοράσει για εμάς τους ενδιαφερόμενους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 (edited) Αγαπάμε Oneplus, γι αυτό μπορούμε και την τρολάρουμε. Εξάλλου ποιός άνοιξε το παρόν θέμα? Καλό τριήμερο... OnePlus 8T και 8T Pro: Ημερομηνία κυκλοφορίας (Σεπτέμβριο είπαν σε μένα), τιμή, προδιαγραφές και διαρροές.... Πηγή: https://www.tomsguide.com/news/oneplus-8t Μετάφραση: https://www.tomsguide.com/news/oneplus-8t Η OnePlus εργάζεται σε μια εφαρμογή για να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες της κοινότητας. Πηγή: https://www.hdblog.it/oneplus/articoli/n522059/oneplus-app-community-assistenza-care-servizi/ Μετάφραση: https://www.hdblog.it/oneplus/articoli/n522059/oneplus-app-community-assistenza-care-servizi/ Edited June 6, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 @Tips... καλή συνέχεια ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Το dxomark βγάζει το 8pro καλύτερο από το iphone 11 pro max, ακόμα και στο βίντεο που το iphone θεωρείται άριστο Έχεις κανείς χρησιμοποιήσει το βίντεο εκτενώς, και έχει σχηματίσει γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Το dxomark βγάζει το 8pro καλύτερο από το iphone 11 pro max, ακόμα και στο βίντεο που το iphone θεωρείται άριστο Έχεις κανείς χρησιμοποιήσει το βίντεο εκτενώς, και έχει σχηματίσει γνώμη?Μην ασχολείστε παιδιά με το DxOMark. Όλα είναι υποκειμενικά. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό φωτογραφικά και σε λήψη βίντεος το 8 Pro, αλλά έχει να κάνει πως το βλέπει ο καθένας με τα μάτια του. Σε εσένα μπορεί να αρέσει και άλλον μπορεί να μην τον καλύπτει. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Γνωρίζετε αν μπορούμε να επαναφέρουμε το shelf app; μου είναι πιο χρήσιμο από το discover.... Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Γνωρίζετε αν μπορούμε να επαναφέρουμε το shelf app; μου είναι πιο χρήσιμο από το discover.... Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι να κατεβάσεις το OnePlus launcher 4.4.2. Δεν θα μπορείς όμως να εγκαταστήσεις νεώτερες εκδόσεις του launcher γιατί θα χάσεις το shelf ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts