Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο gps που να εχει καλο και δυνατο σημα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες (πχ στενα δρομακια, τουνελ κτλ)?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,που μπορω να βρω χαρτη της ρωμης η της ιταλιας μονο, η πρεπει να παρω το πακετο της ευρωπης?

Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο gps που να εχει καλο και δυνατο σημα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες (πχ στενα δρομακια, τουνελ κτλ)?

Είχα το acer n35 και είχα πάρα πολλά προβλήματα ως προς τη λήψη. Τώρα είναι ένας ευτυχής κάτοχος ενός mio A201 και δουλεύει άψογα. Απ'ότι κατάλαβα τα μηχανάκια με sirf III δουλεύουν καλύτερα.

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω κάποιο route (διαδρομή) και να την κάνω load μετά?

Mπορείς να κάνεις record μια διαδρομή, αλλά μετά δε μπορείς να την κάνεις load (αν καταλαβαίνω τι λες), αλλά μόνο να την δεις.

Eχω αγοράσει το Futzitsu Siemens N560 με το DESTINATOR PN, αφού έκανα εγκατάσταση το PN , πήγα μια βόλτα να το τσεκάρω, σε πρώτη φάση καθε λίγο κολλήματα και soft reset και κατόπιν τα στείλωσε και βγάζει μήνυμα ασθενές σήμα, ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους δεν βρίσκει πάνω από 4 δορυφόρους. Οι ρυθμίσεις του GPS είναι θύρα COM 8 , rate 9600, πρωτοκ.ΝΜΕΑ και τα κουτάκια TMC GPS και αυτόματη επανασύνδεση μη τσεκαρισμένα, τι κάνω πριν το σπάσω από τα νεύρα μου.

Πως τα καταφέρνετε και δεν βρίσκετε ποτέ το μέρος που χρειάζεστε εδώ μέσα. Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90598&page=17#326

μια ερωτησουλα εχω το eten kai dest6.στις ρυθμισεις του gps εχει πρωτοκολλο

ΝΜΕΑ kai SIRF.οταν επιλεγω ομως sirf μου γραφει δεν υπαρχει κεραια gps.γιατι συμβαινει αυτο και τι σημαινουν τα 2 αυτα πρωτοκολλα?

κανεις??

κανεις??

Θα χρησιμοποιείς το NMEA το Sirf μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης αλλά ανάλογα με το GPS σου πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές αν βέβαια υποστηρίζει Sirf. Πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το NMEA και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Θα χρησιμοποιείς το NMEA το Sirf μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης αλλά ανάλογα με το GPS σου πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές αν βέβαια υποστηρίζει Sirf. Πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το NMEA και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

εχω το eten g500 που απο οτι ξερω υποστηριζει sirf.οποτε ποιες ειναι οι αλλαγες?to sirf δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο?ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους?

έχεις πρόγραμμα που δεν υπάρχει ακόμα επίσημα (ας είναι καλά το emule ε;...) μάλιστα σε φόρουμ που περνάν ακόμα και οι άνθρωποι που το ΕΙΣΑΓΟΥΝ στην Ελλάδα και ρωτάς πράγματα που θα τα βρεις ίσως και σε 1000 σελίδες σε ένα απλό google και ίσως υπάρχουν άλλες 30 φορές και εδώ μέσα και μόνο (απλά βαριέσαι να κάνεις search)

ας γίνω ΕΓΩ αντιπαθητικός λέγοντας όλα αυτά (γράφοντας περισσότερο από ότι θα έγραφα απλά απαντόντας στην ερώτηση σου), αφού δεν έχεις καταφέρει να γίνεις εσύ με τις πράξεις αυτές

άλλες φορές οι ops εδώ ήταν υπερευαίσθητοι (ΥΠΕΡ του δέοντος δηλαδή)... τώρα...

με εντυπωσιάζετε κύριοι

---

NLS

ilogic.gr

έχεις πρόγραμμα που δεν υπάρχει ακόμα επίσημα (ας είναι καλά το emule ε;...) μάλιστα σε φόρουμ που περνάν ακόμα και οι άνθρωποι που το ΕΙΣΑΓΟΥΝ στην Ελλάδα και ρωτάς πράγματα που θα τα βρεις ίσως και σε 1000 σελίδες σε ένα απλό google και ίσως υπάρχουν άλλες 30 φορές και εδώ μέσα και μόνο (απλά βαριέσαι να κάνεις search)

ας γίνω ΕΓΩ αντιπαθητικός λέγοντας όλα αυτά (γράφοντας περισσότερο από ότι θα έγραφα απλά απαντόντας στην ερώτηση σου), αφού δεν έχεις καταφέρει να γίνεις εσύ με τις πράξεις αυτές

με εντυπωσιάζετε κύριοι

To πρόγραμμα κυκλοφορεί επίσημα, οπότε δεν αξίζει τον κόπο να απαντήσω σε τίποτα.

paidia me tin console tou pn mporeis na kaneis eisageis agapimena ta opoia tha prepei na ta peraseis me tis syntetagmenes se ena arxeio .csv . ti morfi tha prepei na exei ayto to arxeio an oi syntetagmenes tou shmeiou aytou einai xx.xxx kai yy.yyy ??
Nothing is colder than ice...

παρακαλω τη βοηθεια οποιος γνωριζει εχω το εξης προβλημα με το destinator pn

το κανω εγκατασταση κανονικα στην SD περναω και τα ελληνικα, χαρτες, tmc και το δοκιμαζω παιζει κανονικα. Μετα απο καποιοες ωρες, στο διαστημα που μεσολαβει το εχω ανοιξει αρκετες φορες χωρις προβλημα, μου πεταει ξαφνικα ενα μηνυμα standard buttons data block not found και κλεινει. Ξανακανω εγκατασταση κλπ αρχιζει κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Τι μπορει να συμβαινει? εχει παρουσιαστει ξανα? δε βρηκα τιποτα οσο και αν εψαξα :confused:

(εχω το htc v1640)

Uri Geller, a psychic spoon bender, sued Nintendo for hundreds of million dollars. He alleges that the company made an evil character based on him for Pokemon. The monster shares Geller's name (Yun Geller) and also features a bent spoon. Geller also alleges that the character is anti-semitic, as he said, among other things, that the lightning bolts were similar to Nazi symbols. The company had no comment on the lawsuit

με εντυπωσιάζετε κύριοι

δεν σε πολυκαταλαβαινω....Πρωτον το τηλ το αγορασα μεταχειρισμενο με το destinator εγκατεστημενο ηδη...δευτερον δεν μπηκα στο κοπο να ρωτησω αν ειναι γνησιο η οχι...τριτον επειδη πρωτη φορα αγοραζω pda και ασχολουμαι με αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γνωριζω εαν κυκλοφορει η Χ εκδοση καθε προγραμματος η αν ειναι σπασμενο...τεταρτον αν σου ειμαι αντιπαθητικος μπορεις απλα να μην απαντας στις ερωτησεις μου...

ηρεμαααα.....

παιδια δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν οι τονοι. σιγουρα καποιος που εχει ενα προγραμμα που αξιζει για παρα πολους λογους (που ολοι μας ξερουμε) να το εχει γνησιο και προτιμαει για διαφορους λογους να το εχει σπασμενο και να ζηταει τη βοηθεια οσων συμμετεχουν σε αυτο το forum δεν ειναι και το καλυτερο αλλα θελω να πιστευω πως ειναι πολλοι εκεινοι που ξεκινησαν με μια σπασμενη εκδοση, τη δουλεψαν, εκτιμησαν το προγραμμα, τους χαρτες και την εξυπηρετηση της ngi που για μενα ειναι πρωτοφανης για τα ελληνικα δεδομενα και την αγορασαν,

ολα αυτα χωρις τελεια:X

παιδια καλο ειναι να ενισχυσουμε ολοι την προσπαθεια της ngi. πιστεψτε με αξιζει πολλα και το προγραμμα και οι ανθρωποι της.

(γεια σου zeeep!!!!)

:shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός...

ηρεμαααα.....

παιδια δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν οι τονοι. σιγουρα καποιος που εχει ενα προγραμμα που αξιζει για παρα πολους λογους (που ολοι μας ξερουμε) να το εχει γνησιο και προτιμαει για διαφορους λογους να το εχει σπασμενο και να ζηταει τη βοηθεια οσων συμμετεχουν σε αυτο το forum δεν ειναι και το καλυτερο αλλα θελω να πιστευω πως ειναι πολλοι εκεινοι που ξεκινησαν με μια σπασμενη εκδοση, τη δουλεψαν, εκτιμησαν το προγραμμα, τους χαρτες και την εξυπηρετηση της ngi που για μενα ειναι πρωτοφανης για τα ελληνικα δεδομενα και την αγορασαν,

ολα αυτα χωρις τελεια:X

παιδια καλο ειναι να ενισχυσουμε ολοι την προσπαθεια της ngi. πιστεψτε με αξιζει πολλα και το προγραμμα και οι ανθρωποι της.

(γεια σου zeeep!!!!)

εγω δεν ανεβασα τονους και να σου πω κατι? εχεις απολυτο δικιο οπως εγραψα πιο πανω το πηρα το g500 με το dest6 ηδη εγκατεστημενο που να ξερω ο καημενος οτι ειναι σπασμενο? και εννοειται οτι καποια στιγμη θα αγορασω το πακετο σε original..απλως ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με navi και αμεσως το παιδι επεσε να με φαει λεγοντας με αντιπαθητικο.

ολα καλα φιλαρακι. δοκιμασε το αν και θα σου ελεγα να ξεκινουσες με το pn. ειδικα τωρα με τον καινουργιο χαρτη που βγαινει απο μερα σε μερα θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!!! και μην φοβασαι τιποτα. η ngi θα ειναι παντα διπλα σου οπως ειναι διπλα σε ολους μας. καλο μεσημερι!:)
:shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός...

ολα καλα φιλαρακι. δοκιμασε το αν και θα σου ελεγα να ξεκινουσες με το pn. ειδικα τωρα με τον καινουργιο χαρτη που βγαινει απο μερα σε μερα θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!!! και μην φοβασαι τιποτα. η ngi θα ειναι παντα διπλα σου οπως ειναι διπλα σε ολους μας. καλο μεσημερι!:)

και απο που το αγοραζω?κατευθειαν απο ngi?

και απο που το αγοραζω?κατευθειαν απο ngi?

για ριξε μια ματια εδω http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 δε χανεις τιποτα

Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο.

Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει.

Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους.

Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168

Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα?

Τελικά αν και διαβασα ολες τισ σελιδες του φορουμ δεν καταλαβα αν βρεθηκε λυση στο προβλημα της λανθασμενης ενδειξης θεσης στον χαρτη του ΡΝ.

Για περιπου 5 μηνες δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα και εδω και μια εβδομαδα ξαφνικα και χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι στο ppc 6φορες στις 10 σε δειχνει στον χαρτη αλλου για αλλου.Επειδη ειδα πως τα παραπονα προς τις τελευταιες σελιδες αραιωσαν σκεφτηκα πως βρεθηκε η λυση και δεν το πηρα χαμπαρι ή απελπιστηκαν ολοι και παρατησαν την ανευρεση της.

Και με ευκαιρια αυτης μου της επικοινωνιας ρωτω και τους Κυριους της NGI που συνυπαρχουν σε αυτο το φορουμ και αυταποδεικτως και εμπρακτως βοηθουν εδω μεσα αν η εταιεια τους εχει καταληξει σε καποια συμπερασματα η και λυσεις για το γνωστο προβλημα.

Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο.

Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει.

Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους.

Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168

Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα?

Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα με τους δορυφορους τον τελευταιο καιρο , εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ??

Παιδιά,

...χωρίς να θέλω να γίνω κακός ή να πειράξω τους υπόλοιπους χρήστες που γράφουν για το 6, μήπως όλες αυτές η ερωτήσεις θα έπρεπε να είχαν γίνει στο post του 6, μιας και εδώ μιλάμε για το PN;

Φιλικά πάντα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!