Jump to content

underachiever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

underachiever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παρακαλω τη βοηθεια οποιος γνωριζει εχω το εξης προβλημα με το destinator pn το κανω εγκατασταση κανονικα στην SD περναω και τα ελληνικα, χαρτες, tmc και το δοκιμαζω παιζει κανονικα. Μετα απο καποιοες ωρες, στο διαστημα που μεσολαβει το εχω ανοιξει αρκετες φορες χωρις προβλημα, μου πεταει ξαφνικα ενα μηνυμα standard buttons data block not found και κλεινει. Ξανακανω εγκατασταση κλπ αρχιζει κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Τι μπορει να συμβαινει? εχει παρουσιαστει ξανα? δε βρηκα τιποτα οσο και αν εψαξα :confused: (εχω το htc v1640)
  2. παρακαλω τη βοηθεια οποιος γνωριζει εχω το εξης προβλημα με το destinator pn το κανω εγκατασταση κανονικα στην SD περναω και τα ελληνικα, χαρτες, tmc και το δοκιμαζω παιζει κανονικα. Μετα απο καποιοες ωρες, στο διαστημα που μεσολαβει το εχω ανοιξει αρκετες φορες χωρις προβλημα, μου πεταει ξαφνικα ενα μηνυμα standard buttons data block not found και κλεινει. Ξανακανω εγκατασταση κλπ αρχιζει κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Τι μπορει να συμβαινει? εχει παρουσιαστει ξανα? δε βρηκα τιποτα οσο και αν εψαξα :confused:
  3. μηπως ξερετε που μπορω να βρω το pocket msn γιατι η rom του vodafone v1640 δεν το περιεχει? το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι το βιβλιαρακι οδηγιων εχει και αναλυτικες οδηγιες χρησης του :wacko: ενα site βρηκα μονο να το ΠΟΥΛΑΕΙ αν ειναι δυνατον 20 δολλαρια. Επισης αν το εχει καποιος και δεν του κανει κοπο ας μου το στειλει με ΠΜ, μικρο ειναι σε μεγεθος.
  4. το εκπληκτικο htc v1640 απο vodafone που προκειται να αποκτησω εντος των ημερων λειπει παρακαλω κυριοι αρμοδιοι :mobile:
  5. τελικα να πω οτι στο vodafone shop που πηγα μου ειπαν τιμη για το htc v1640 (htc universal) 750 ευρω, συμπεριλαμβανομενης της επιδοτησης, για ανανεωση συμβολαιου στο προγραμμα που ειμαι ηδη (VF120) μιας και τα καινουρια προγραμματα δε με βολευουν καθολου. Μου ειπαν οτι διατιθεται μονο κατοπιν παραγγελιας. Η τιμη μου φανηκε αρκετα καλη και το παρηγγειλα, μου ειπαν ομως μια εβδομαδα χρονο παραδοσης που μου φανηκε αρκετος. :(
  6. δε νομιζω η επιδοτηση σου να ξεπερναει τα 130-140 ευρω :wacko:
  7. το htc v1640 δεν ειναι το htc universal/ a.k.a. qtek 9000, i-mate jasjar κλπ? το εχει κανεις απο vodafone? εχει τιποτα κλειδωμενο? αξιζει να παρω αυτο και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση η να παω για το qtek?
  8. θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει σιγουρα, εαν εχω τη δυνατοτητα να κανω ανανεωση της συνδεσης στη βονταφον σε καταστημα διαφορετικο απο αυτο που ειχα κανει την αρχικη συνδεση/ενεργοποιηση, καθως το καταστημα αυτο εχει κλεισει. Συγκεκριμενα, ενδιαφερομαι να κανω ανανεωση στο Πλαισιο, το οποιο διαθετει το qtek 9000, ουτως ωστε να χρησιμοποιησω εκει τα περιπου 150 ευρω που εχω για επιδοτηση συσκευης. Ξερω οτι τουλαχιστον μεχρι προσφατα κατι τετοιο δεν ηταν δυνατο, ρωταω ομως μηπως και εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια, η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Επισης, μιας και το εθιξα το θεμα, τι ισχυει στη δικια μου περιπτωση, που μπορω να κανω ανανεωση απο τη στιγμη που το καταστημα που ειχα κανει την αρχικη συνδεση εχει κλεισει?
  9. Ηθελα να δω αν ειναι ελαφρυτερα απο τα XP pro. Τουλαχιστον ετσι φημολογειται στο net...
  10. Σκεφτομαι να βαλω για δοκιμη τα Win2003 και θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται να τα κανω εγκατασταση στον ιδιο δισκο, χωρις format η partitioning και χωρις να πειραχτουν τα ηδη εγκατεστημενα XP ProSP2, επιλεγοντας απλα στην αρχη το λειτουργικο που θελω να κανει εκκινηση.
  11. Vampire the Masquerade: Bloodlines ΚΟΡΥΦΑΙΟ Gothic 2 Baldur's Gate 2 Civilization
  12. Δεν ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα
  13. Το κουτι τελικα μου το αντικατεστησαν αφου ουτε αυτοι στο Πλαισιο καταφεραν να αναγνωρισουν σκληρο δισκο με αυτο και εκανα την κινηση και πηρα ενα κουτι ViPower πληρωνοντας 6 euro διαφορα το οποιο ειναι ασυγκριτα καλυτερο σαν κατασκευη, εχει ανεμιστηρακι, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ :D Τελικα καλυτερα που εγινε ετσι γιατι τα 2 κουτια ειναι η μερα με τη νυχτα ;)
  14. Μεχρι και drivers για τον firewire controller αλλαξα (εβαλα το ubcore 3.23 της unibrain το οποιο εχει και diagnostics και εδειξε οτι το onboard firewire λειτουργει κανονικα). Σημερα θα ξαναπαω στο Πλαισιο οπου τα αγορασα να δω τι μπορω να κανω γιατι το κουτι ειναι μονο για firewire συνδεση και οπως φαινεται δεν εχει σκοπο να λειτουργησει.
  15. Στο device manager αναγνωριζει το firewire σαν OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller και σαν 1394 Net Adapter χωρις καμια ενδειξη σφαλματος αρα υποθετω πως θα ειναι ενεργο οσον αφορα το listening για συνδεσεις επανω του. Το κουτι επισης δειχνει να τροφοδοτειται σωστα, το ledaki ειναι συνεχως αναμμενο και ο δισκος επισης ακουγεται ενεργος. :wacko:
×
×
  • Create New...