fanatikos Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Φίλος μάλλον αυτό ήταν. Είναι γνωστό πρόβλημα που αφορά και τις εφαρμογές messaging και social. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦαίνεται ότι μάλλον αυτό έφταιγε! Μια δοκιμή που έκανα (είχα βάλει μια ειδοποίηση μετά από 3 ώρες) χτύπησε. Και μάλιστα με το notify buddy, μου κράτησε κανονικά και την ένδειξη οτι χτύπησε! Μακάρι να το βρήκα. Θα το δω και αύριο που θα πρέπει να με ειδοποιήσει για 3 event. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Το τσέκαρα κ εγω κ ερχονται κανονικα!!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Βγήκε η 12.2.7 eu. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited March 8, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Βγήκε η 12.2.7 eu. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Μπορούμε να την κατεβάσουμε και εμείς αλλάζοντας χώρα στις ρυθμίσεις????η αν την κατεβάσουμε δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε σε Ελλάδα ????έχω την glabal stable 12.2.4.0 RJBEUXM Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ https://xiaomifirmwareupdater.com/ Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Μπορούμε να την κατεβάσουμε και εμείς αλλάζοντας χώρα στις ρυθμίσεις????η αν την κατεβάσουμε δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε σε Ελλάδα ????έχω την glabal stable 12.2.4.0 RJBEUXM Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ eu είναι η global. Δεν υπάρχει Ελλάδας ρομ. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Οκ ευχαριστώ πολύ την περασα Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Όπως και η 12.2.4 πεταει. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Όντως,μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Καλημέρα, 'Εχω τον τελευταίο καιρό το εξής πρόβλημα. Ανα διαστήματα το κάτω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται καλά στην αφή. Δεν είναι responsive. Ειδικά προς τις γωνίες. Θέλει δυνατά χτυπήματα για να πιάσει. Με ένα restart φτιάχνει άρα υποθέτω ότι δεν είναι θέμα hardware. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Διάβασα ότι έχει παρατηρηθεί και σε άλλα τηλέφωνα xiaomi. 'Εχετε κάτι υπόψιν σας για λύση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Μπορει να εχει να κανει με τον launcher αυτο.... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 To σκέφτηκα αλλά δεν έχω αλλάξει κάτι. Με τον default είναι. Τί να πω δε ξέρω πολύ κουλό. Δε ξέρω αν πήρε και κανένα update μεγάλο τον τελευταιό καιρό. Μπορει να εχει να κανει με τον launcher αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Φοράς τζάμι? Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Φοράς τζάμι? 'Οχι μεμβράνη αλλά αν ήταν ελαττωματική υποθέτω θα είχε θέμα πάντα και δε θα έφτιαχνε μετά απο restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Όχι όχι για μεμβράνη. Αναφέρομαι μόνο σε τζαμακι. Αφού δεν έχεις οκ. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_1974 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο τσακ να το πάρω το κινητο και επειδή είμαι άσχετος με τις ROM και τις αγορές από internetομαγαζα (ψώνιζα εώς τώρα από αλυσίδες), σε αυτό εδώ το κινητό https://electrolleti.gr/shop/index.php?route=product%2Fproduct&path=354_355&product_id=916&ref=bestprice.gr η ROM έιναι ΟΚ, θα έχω αυτόματες ενημερώσεις (δεν το έχω με flashαρισματα κτλ.)? Επίσης, έχετε να προτείνεται καμιά θήκη και γυαλί γιατί δεν βρίσκω. Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας. Edited March 11, 2021 by christos_1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Χρησιμοποιεί κάποιος τις φυσαλίδες συνομιλιών στο messenger; Βρήκατε κάποια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το Android 11 που όταν θέλεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα και ανοίγει το πληκτρολόγιο επικαλύπτει το μήνυμα και δεν μπορείς να βλέπεις τι γράφεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Σε m10pro δουλευει μια χαρα. Δεν επικαλυπτει τπτ. Βεβαια δεν ξερω αν φταιει κ οτι εχω το SwiftKey keyboard Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Να αναφέρω ότι και εμένα παρουσιάστηκε τους τελευταίους 2 μήνες αυτό το κολημα κάτω στις γωνιές της οθόνης.. έγινε 2-3 φορές.. παρουσιάστηκε μετά από αρκετή χρήση του κινητού συνεχόμενα. Και έστρωσε μετά από restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Σε m10pro δουλευει μια χαρα. Δεν επικαλυπτει τπτ. Βεβαια δεν ξερω αν φταιει κ οτι εχω το SwiftKey keyboard Κι εγώ αυτό το πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ αλλά για να μην επικαλύπτει και δεν βλέπω τι γράφω θα πρέπει να το μικρύνω τόσο πολύ ώστε τα γράμματα γίνονται σαν ψείρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Εγω εχω αφησει το πρωτο μεγεθος. Όταν το εγκατεστησα... Δεν πειραξα καθολου το μεγεθος. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Μετά την αναβάθμιση και μιλώντας με Bluetooth ακουστικό δεν σβήνει η οθόνη. Ακόμη και πατώντας το κουμπί on-off αυτή ξανααναβει. Το κάνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Χρησιμοποιεί κάποιος τις φυσαλίδες συνομιλιών στο messenger; Βρήκατε κάποια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το Android 11 που όταν θέλεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα και ανοίγει το πληκτρολόγιο επικαλύπτει το μήνυμα και δεν μπορείς να βλέπεις τι γράφεις; Και σε μένα τα ίδια. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να τις βγάλω γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δε βγαίνουν παρόλο που έχω τη σχετική επιλογή στο off. Εχει bugs το messenger γενικά. Κω**πρόγραμμα όπως και το Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts