Jump to content

christos_1974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos_1974

  1. Ευχαριστω πολύ και τους δύο σας. Προς τα εκεί έκλινα και εγώ, είναι η αλήθεια. Καλό βράδυ σε όλους.
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Σκοπεύω να αγοράσω ένα κινητό για την κόρη μου (15) και είμαι ανάμεσα στα τρία του τίτλου. Το κινητό θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για social media, φωτό και streaming από πλατφόρμες (netflix κ.α). Επίσης θα ήθελα να μπορέσει να αντέξει για τρία χρόνια min. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Το ποσό θα είναι γύρω στα 250€. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη.
  3. Το άφησα όλη νύχτα αλλά τίποτα δυστυχώς. Θα δοκιμάσω αύριο (διότι δεν έχω τώρα) άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο. Αλλιώς με βλέπω για σέρβις και ο θεός βοηθός.
  4. Δυστυχώς δεν έχω φορτιστή.
  5. Ανοίγει, βάζω pin και κλείνει. DEAD. Έχω δοκιμάσει και με άλλο τρόπο φόρτισεις αλλά τίποτα.:(
  6. Καλημέρα σε όλους. Έχω θέμα σοβαρό! Η ένδειξη της μπαταρίας του κινητού ήταν κολημένη στο 44% από εχθές το πρωί. Το βράδυ όταν το έβαλα για να το φορτίσω μέσω του φορτιστή δεν έκανε τίποτα (όυτε έδειχνε να αυξάνεται η μπαταρία), έκανε restart μόνο του και με το που έβαζα το pin ξαναέκανε restart. Όταν το έβαλα να το φορτίσω μέσω της USB θύρας του laptop μου, έδειχνε την ένδειξη ότι φορτίζει μέσω USB αλλά χωρίς πάλι να δείχνει ότι αυξάνεται η ένδειξη της μπαταρίας, Το άφησα όλη τη νύχτα και το πρωί που πήγα να δω εάν δουλέυει εκτός φόρτισης έκλεισε. Το τηλέφωνο δείχνει να μην μπορεί να φορτίσει. Εχετε καμιά ιδέα τη έχει παιχτεί. Ευχαριστώ πολύ.
  7. Σε ευχαριστώ πολύ. Εάν θες στείλε ένα feedback όταν την αλλάξεις. Θα κάνω και εγώ ένα τηλέφωνο στην cosmote να δω τι θα μου πουν, γιατί και η δικιά μου είναι παλιά.
  8. Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Θεωρείς ότι είναι θέμα SIM? Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είμαι xiaomiακιας εδώ και χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενημερώνω ανελλιπώς τις εφαρμογές αλλά με το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω βρει τι φταίει για αυτό ρώτησα μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και έχει λύση (κάπου διάβασα για απεγκατάσταση της εφαρμογής της google για της υπηρεσίες κινητής).
  10. Καλησπέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος του pro και εγώ αλλά με αυτό το MIUI θα τα παίξω. Έχει κανείς πρόβλημα με τα SMS? Τρία μέσα σε δύο μέρες έχω χάσει, επιβεβαιωμένα! Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Thanks.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο τσακ να το πάρω το κινητο και επειδή είμαι άσχετος με τις ROM και τις αγορές από internetομαγαζα (ψώνιζα εώς τώρα από αλυσίδες), σε αυτό εδώ το κινητό https://electrolleti.gr/shop/index.php?route=product%2Fproduct&path=354_355&product_id=916&ref=bestprice.gr η ROM έιναι ΟΚ, θα έχω αυτόματες ενημερώσεις (δεν το έχω με flashαρισματα κτλ.)? Επίσης, έχετε να προτείνεται καμιά θήκη και γυαλί γιατί δεν βρίσκω. Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας.
  12. Φίλε μου ήμουν ακριβώς στο ίδο δίλημμα. Εάν έχεις τα χρήματα πήγαινε στο Mi 10 (λόγω AMOLED). Εγώ θεώρησα μεγάλη την διαφορά τιμής και πήρα το Mi 10T Pro στα 440€ από Γερμανό με 6 μήνες αντικατασταση οθόνης και εγγύηση infoquest (και όχι κάποιου eshop). Λειτούργησα περισσότερο με γνώμονα το vfm.;) Πάντως και τα δύο κινητά είναι τούμπανα.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ κατατοπιστικό το συγκριτικό. Μάλλον θα πάω για το Pro απ' ό,τι βλέπω (η νυχτερινή φωτογραφία είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ).
  14. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Και το τελικό ερώτημα είναι το εξής: Αξίζουν τα 100 ευρώπουλα παραπάνω για το pro?
  15. Καλησπέρα. Λέω το χτυπήσω το κινητό από την προσφορά του Γερμανού. Βγάνει στα 440€ και τη θεωρώ εξαιρετική τιμή για τις δυνατότητές του. Για να είμαι ειλικρινής την είχα στημένη για το Mi 10 (κυρίως λόγω AMOLED) αλλά δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του. Η ερώτηση λοιπόν προς τους κατόχους είναι η εξής: Είναι μεγάλη η διαφορά της οθόνης σε σχέση με Mi 10? (μιας και η κύρια διαφορά τους είναι στην οθόνη) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  16. Καλή μας τύχη και καλή Ανάσταση σε όλους!
  17. Παιδιά εγώ το πήρα από public γλυφάδας, κατά τις 11 όμως. Πήρα το τελευταίο μαύρο αλλά εκείνη την ώρα υπήρχαν μερικά λευκά ακόμη. Με το χαμό όμως που γινόταν δεν το θεωρώ πιθανό να έχουν μείνει ως τώρα και αυτά.
  18. Σε ευχαριστώ πολύ. :yahoo: Με βοήθησες αφάνταστα. Να είσαι καλά πάντα.
×
×
  • Create New...