vag74 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Καλημέρα, έχει κανείς κάποια νεότερα για αν μπορούμε να βάλουμε GPS?Τι εννοείς δεν έχει GPS η συσκευή; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Καλημέρα, έχει κανείς κάποια νεότερα για αν μπορούμε να βάλουμε GPS? Μήπως εννοείς Google Mobile Services (GMS)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Μήπως εννοείς Google Mobile Services (GMS)? Χαχαχαχα ναι φίλε μου αυτό αυτό!!! Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Γιατί τα αρχεία φωτογραφίας είναι τόσο μικρά; είναι κάτω από 2mb τα περισσότερα, σίγουρα ο αισθητήρας υποστηρίζει περισσότερα, τι προσπαθεί να κάνει η Huawei να υποβαθμίσει την κάμερα της συσκευής; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Φοβερή η συσκευή σε αυτονομία ταχύτητα, φοβερό ui χωρίς κανένα lag, απλά respect στη Huawei για συσκευή που αγόρασα 178 ευρώ Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Η συσκευή είναι εξαιρετική. Θα είναι κρίμα να μην την υποστηρίξει, καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει EMUI 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Ρε παίδες μια βοήθεια, γνωστή πήρε το τηλ. και προσπαθεί να περάσει το πρόγραμμα της εθνικής και Πειραιώς με πλήρη αποτυχία, προσπάθησα και εγώ αλλά δεν , τι γίνεται , τόσο χάλια υποστήριξη έχουν τα huawei πλέον; στο Appgallery λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Είπα να της περάσω το GMs (Googlefier ) αλλά πρέπει να γίνει πρώτα downgrade και από ότι κατάλαβα σε κάθε μελλοντική αναβάθμιση θα σβήνουν τα google apps και services. Υπάρχει καμία λύση (εκτός τη λύση μέσω browser) Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Ρε παίδες μια βοήθεια, γνωστή πήρε το τηλ. και προσπαθεί να περάσει το πρόγραμμα της εθνικής και Πειραιώς με πλήρη αποτυχία, προσπάθησα και εγώ αλλά δεν , τι γίνεται , τόσο χάλια υποστήριξη έχουν τα huawei πλέον; στο Appgallery λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Είπα να της περάσω το GMs (Googlefier ) αλλά πρέπει να γίνει πρώτα downgrade και από ότι κατάλαβα σε κάθε μελλοντική αναβάθμιση θα σβήνουν τα google apps και services. Υπάρχει καμία λύση (εκτός τη λύση μέσω browser) Δεν σβήνει τίποτα στις αναβαθμίσεις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Δεν σβήνει τίποτα στις αναβαθμίσεις. οκ, θα δοκιμάσω φίλος Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 (edited) οκ, θα δοκιμάσω φίλος φιλε μου εγω τα εβαλα ολα κανονικα με το Dualspace.σου περναει τα google servis και το play store και κατεβαζεις κανονικα οτι θελεις.https://www.youtube.com/watch?v=TGoEQjP1TPc&ab_channel=SystemHacks και απο εδω μπες δες πως γινεται και απο εδω το κατεβαζεις https://techmaniacs.gr/google-play-sta-huawei-enas-eykolos-tropos-gia-gogle-play-se-huawei-smartphones-me-to-dualspace/ Edited January 7, 2021 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για το p40 αλλά το 5g. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα ή όχι; ρωτάω για θήκες Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Τό σκέφτομαι και εγώ να τό πάρω.Πιο πολύ κολλάω για τις εφαρμογές τράπεζας alpha, εθνική.Τα βρίσκουμε εκτός play store? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 καλησπέρα πήρε ενα φιλαράκι μου το κινητό πέρασε το dualspace μόνο και μονο για να κατεβάσει το war robots 6v6 και δεν το παίζει γνωρίζουμε τον λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Εδώ κ 10 μέρες κάτοχος του p40 lite 5g, οι διαφορές του ειναι μικρές, 4000mah μπαταρία κ φοράει τον Kirin 820 που ειναι 10% ποιο γρήγορος απο τον 810 σαν δύναμη, το 5G που σημαίνει ακόμη ποιο γρήγορο Downloading. Σε αυτονομία πάνω κάτω ειναι στα ίδια με το απλό μοντέλο. Δυσκολεύτικα να βρω θήκες κ tempered glass από έξω... Το αντίστοιχο μοντέλο για να βρείτε κι άλλη ποικιλία σε θήκες κλπ ειναι: NOVA 7 SE Έπαθα το 1ο σοκ υπερβολικής ταχύτητας τις πρώτες 2 μέρες... ερxόμενος απο mate 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Εδώ κ 10 μέρες κάτοχος του p40 lite 5g, οι διαφορές του ειναι μικρές, 4000mah μπαταρία κ φοράει τον Kirin 820 που ειναι 10% ποιο γρήγορος απο τον 810 σαν δύναμη, το 5G που σημαίνει ακόμη ποιο γρήγορο Downloading. Σε αυτονομία πάνω κάτω ειναι στα ίδια με το απλό μοντέλο. Δυσκολεύτικα να βρω θήκες κ tempered glass από έξω... Το αντίστοιχο μοντέλο για να βρείτε κι άλλη ποικιλία σε θήκες κλπ ειναι: NOVA 7 SE Έπαθα το 1ο σοκ υπερβολικής ταχύτητας τις πρώτες 2 μέρες... ερxόμενος απο mate 10 pro.Νομίζω έχεις και καλύτερη κυρία κάμερα Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 (edited) Νομίζω έχεις και καλύτερη κυρία κάμερα Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τις κάμερες δε ασχολήθηκα ιδιαίτερα, θα το συγκρίνω καποια στιγμή με το απλό που έχει ο αδερφός μου. Γενικά τις φώτο τις βγάζει με πολύ έντονα χρώματα κ δεν βρήκα κάποια ρύθμιση τουλάχιστον για την ''Ισορροπία Λευκού''..., το mate 10 pro έβγαζε καλύτερες. Όσο αφορά για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Η Εφαρμογή για την τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν υπάρχει ακόμη, για την εφαρμογή της τρ. ΕΘΝΙΚΗΣ υπάρχει κανονικά στο AppGallery. Edited February 19, 2021 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Με τις κάμερες δε ασχολήθηκα ιδιαίτερα, θα το συγκρίνω καποια στιγμή με το απλό που έχει ο αδερφός μου. Γενικά τις φώτο τις βγάζει με πολύ έντονα χρώματα κ δεν βρήκα κάποια ρύθμιση τουλάχιστον για την ''Ισορροπία Λευκού''..., το mate 10 pro έβγαζε καλύτερες. Όσο αφορά για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Η Εφαρμογή για την τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν υπάρχει ακόμη, για την εφαρμογή της τρ. ΕΘΝΙΚΗΣ υπάρχει κανονικά στο AppGallery.Έχεις κλειστό το Ai στην κάμερα; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Ναι το έχω κλειστό το Ai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Ναι το έχω κλειστό το Ai...Περίεργο με κλειστό το Ai το απλό p40 lite είναι πολύ καλό στα χρώματα, νόμιζα ότι είχε ανώτερη κάμερα το 5g Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Η φωτο με θυμιζουν το Honor 8pro.Υποψην οτι τις ειδα κ στο pc με την dell p2416d. Η φωτο ηταν σε συννεφια κ μετα που την ειδα στο pc φενονταν σαν να ειχε ηλιο... Τουλαχιστον σε καποιο update να προσθεσουν τη ρυθμιση "ισοροποια λευκου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Το παρήγγειλα και εγώ παίδες μού φαίνεται σούπερ στα χρήματα αυτά. Το ηχείο τού πώς είναι ο ήχος; Έχει ακουστικά μέσα στην συσκευασία; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Το παρήγγειλα και εγώ παίδες μού φαίνεται σούπερ στα χρήματα αυτά. Το ηχείο τού πώς είναι ο ήχος; Έχει ακουστικά μέσα στην συσκευασία; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο παρήγγειλες το 5g; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Ποιο παρήγγειλες το 5g; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι το απλό.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Όχι το απλό.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό έχω και εγώ, φοβερη μπαταρία και πολύ smooth συσκευή Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Αυτό έχω και εγώ, φοβερη μπαταρία και πολύ smooth συσκευή Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι πιστεύω και το παρήγγειλα. Ο ήχος του πώς είναι; Ομιλία και μουσική Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts