Jump to content

Huawei P40 Lite

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

huawei-p40-lite-1.jpg

huawei-p40-lite-3.jpg

huawei-p40-lite-2.jpg

Network Technology

GSM / HSPA / LTE

Launch Announced 2020, February 27

Status Available. Released 2020, March 2

Body Dimensions 159.2 x 76.3 x 8.7 mm (6.27 x 3.00 x 0.34 in)

Weight 183 g (6.46 oz)

Build Glass front, plastic back, plastic frame

SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

Display Type LTPS IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size 6.4 inches, 101.4 cm2 (~83.5% screen-to-body ratio)

Resolution 1080 x 2310 pixels (~398 ppi density)

Platform OS Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10

Chipset HiSilicon Kirin 810 (7 nm)

CPU Octa-core (2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55)

GPU Mali-G52 MP6

Memory Card slot NM (Nano Memory), up to 256GB (uses shared SIM slot)

Internal 128GB 6GB RAM

UFS 2.1

Main Camera Quad 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF

8 MP, f/2.4, (ultrawide)

2 MP, f/2.4, 27mm (macro), 1/5.0", 1.75µm

2 MP, f/2.4, (depth)

Features LED flash, HDR, panorama

Video 1080p@30fps

Selfie camera Single 16 MP, f/2.0, (wide), 1/3.1", 1.0µm

Features HDR

Video 1080p@30fps

Sound Loudspeaker Yes

3.5mm jack Yes

Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Bluetooth 5.0, A2DP, LE

GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS

NFC Yes (market/region dependent): JNY-L21A, JNY-L01A, JNY-L21B

USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Features Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, proximity, compass

Battery Non-removable Li-Po 4200 mAh battery

Charging Fast charging 40W, 70% in 30 min (advertised)

Misc Colors Black, Emerald Green, Light Pink/Blue

Models JNY-L21A, JNY-L01A, JNY-L21B, JNY-L22A, JNY-L02A, JNY-L22B

Price € 253.00 / £ 231.75

Tests Performance AnTuTu: 325777 (v8)

GeekBench: 7846 (v4.4), 1862 (v5.1)

GFXBench: 18fps (ES 3.1 onscreen)

Display Contrast ratio: 1085:1 (nominal)

Camera Photo / Video

Loudspeaker -27.0 LUFS (Good)

Battery life

Endurance rating 121h

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 315
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα μεταξύ google και huawei, η συγκεκριμένη συσκευή είδα ότι δεν θα έχει πρόσβαση στο google play κτλ. Τι παίζει με αυτό αν το αγοράσει κάποιος? Υπάρχουν αντίστοιχα πράγματα στο μάρκετ της Huawei?

Με τα προηγούμενα μοντέλα (πχ P30 lite) που έχουν google τι γίνεται?

Oneplus5 8/128 Android 10

Καλημέρα , το αγόρασα και το έχω στην κατοχή μου απο εχθές , με το αντίγραφο τηλεφώνου μιας και είχα το p10 lite περάσανε όλα εκτός από εφαρμογή GMAIL φυσικά play store και google drive και κάποιες άλλες , και δεν δουλεύει και η εφαρμογή stoiximan . Τα υπόλοιπα που είχα είναι ΟΚ .

Ψάχνοντας στο youtube είδα ότι με την εγκατάσταση της εφαρμογής chat partner μπορείς να εγκαταστήσεις όλο το πακέτο της google ,δυστυχώς το ανακάλυψαν και δεν δουλεύει πλέον .

Εαν έχει βρει κανείς άλλο πλάγιο τρόπο εγκατάστασης του play store περιμένουμε βοήθεια .

Καλορίζικο.. απο τα υπόλοιπα είσαι ευχαριστημένος; κάμερες απόδοση επεξεργαστή κλπ;

Για μπαταρία είναι ακόμα νωρίς προφανώς

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Μέχρι στιγμής όντως παει πολυ καλα . Οσο για την μπαταρια βλεπουμε .

Παντως εαν βρεθει και τροπος για το play store θα ειναι τουμπανο .

Λοιπόν ήρθε στα χέρια μου προχθές η συσκευή (δεν είναι για μένα)

Συσκευή super δεν έχω παράπονο για τα λεφτά της. Τώρα απλά ψάχνω κάποιο τρόπο να μπει το Google framework γιατί κάποιες εφαρμογές έχουν θέμα πχ viber whatsup κλπ δεν δουλεύει το backup και πολλές φορές κρασαρει σε εκείνο το σημείο έχει μια δυσλειτουργεια το revolut και η εφαρμογή piraios βγάζει στηγμες στηγμες error για τα play services, και τα περρισωτερα παιχνίδια γκρινιάζουν

Μόλις περαστει το playservices θα είναι λουκούμι η συσκευή

• 3 weeks later...

καλημερα γνωριζει κανεις γιατι δεν αναβει το λαμπακι σε χρωματα κοκκινο μπλε πρασινο αναλογα με την πορεια φορτισης της μπαταριας οπως συνέβαινε σε αλλες σειρες huawei ?

το εχουν καταργησει .

• 3 weeks later...

Καλησπερα εδω βαζω τον τροπο με τον οποιο μπορουμε να περασουμε και παλι τα Google Services: (Δουλευει 100% απο το techmaniacs.gr)

1 Ξεκινάμε κατεβάζοντας το αρχείο ΕΔΩ.

2 Στην συνέχεια κάνουμε extract τα αρχεία του αρχείου στο USB Stick μας.

3 Συνδέουμε το USB Stick στο κινητό με την βοήθεια του αντάπτορα.

4 Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις>Σύστημα και ενημερώσεις>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας>Εξωτερική συσκευή αποθήκευσης>Χώρος αποθήκευσης USB και πατάμε να κάνει επαναφορά στο backup που βγάζει.

5 Όταν μας ζητήσει κωδικό, βάζουμε το firlando234 που μας το δίνει και σαν συμβουλή κωδικού πρόσβασης και περιμένουμε να περάσει το backup.

6 Αμέσως μετά ανοίγουμε την εφαρμογή LZ Play (Το εικονίδιο με το G και επιγραφή στα κινέζικα) και πατάμε ενεργοποιηση δίνοντας όλα τα δικαιώματα που ζητάει. Μόλις τα δώσουμε πατάμε το μπλε πλήκτρο και στην συνέχεια πατάμε να επιστρέψουμε στην home screen (κυκλάκι ή Swype up ανάλογα με το πως κάνουμε πλοήγηση στην συσκευή)

7 Στην συνέχεια πηγαίνουμε στην εφαρμογή Αρχεία και επιλέγουμε την μονάδα USB. Από τον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση στα αρχεία 1 μέχρι 6.

8 Όταν τελειώσει η εγκατάσταση πηγαίνουμε Ρυθμίσεις> Χρήστες και λογαριασμοί και πατάμε Προσθήκη λογαριασμού. Εκεί θα βάλουμε όλους του λογαριασμούς Google που θέλουμε να προσθέσουμε στην συσκευή, καθώς μετά δεν θα μας επιτρέψει να περάσουμε άλλους λογαριασμούς.

9 Στην συνέχεια επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε από το USB Stick την εφαρμογή 7 από τον φάκελο Google Installations.

10 Ανοίγουμε το Google Play Store και περιμένουμε τις ειδοποιήσεις ασφάλειας, πατώντας συνέχεια επανάληψη, μέχρι να φορτώσει το Google Play Store. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τρέξει και να μας δώσει πρόσβαση στο Play Store. Αν δούμε πως αργεί πολύ, κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και δοκιμάζουμε πάλι. Μετά από λίγο θα φορτώσει το Play Store, από όπου και θα κατεβάσουμε την εφαρμογή Device ID από VTechno.

11 Κλείνουμε ότι εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και ανοίγουμε το Device ID ώστε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε κωδικό για το Google Service Framework

12 Πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

13 Επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και από το USB Stick, πάμε στον φάκελο Google Installations και κάνουμε εγκατάσταση στην εφαρμογή 8.

14 Πάμε ξανά Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Αυτή την φορά πηγαίνουμε στην εφαρμογή Πλαίσιο Υπηρεσιών Google και πατάμε αναγκαστική διακοπή και πηγαίνουμε στην επιλογή Αποθηκευτικός χώρος, όπου και θα κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων.

15 Κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής.

16 Ανοίγουμε το Play Store και πατάμε επανάληψη μέχρι να φορτώσει κανονικά. Αν δούμε πως και πάλι δυσκολεύεται, πάμε πάλι στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 7 από το USB μας. Κάνουμε επανεκκίνηση και προσπαθούμε πάλι να ανοίξουμε το Google Play Store, πατώντας Επανάληψη μέχρι να φορτώσει.

17 Όταν φορτώσει, πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

18 Στην συνέχεια πάμε για τελευταία φορά στην εφαρμογή Αρχεία, και από το USB μας, στον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 9.

19 Μια τελευταία επανεκκίνηση για να είμαστε σίγουροι και είμαστε έτοιμοι! Έχουμε πλέον Google Services.

Με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω, ακριβώς επειδή θέλω να δω την εμπειρία χρήσης χωρίς Google. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως όποιον το έχει, αν δουλεύει κανονικά το viber και το messenger.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω, ακριβώς επειδή θέλω να δω την εμπειρία χρήσης χωρίς Google. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως όποιον το έχει, αν δουλεύει κανονικά το viber και το messenger.

Καλημέρα! Το έχω από το Σαββάτο μεσημέρι το τηλέφωνο! Δουλεύει κανονικά το viber και το messenger. Μονο τα μειλ από την εφαρμογή του Yahoo δεν έχουν ειδοποιήσεις!!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και την ταχύτητα...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και την ταχύτητα...

Για μπαταρία μπορώ να σου πω πως με την πρώτη φόρτιση έβγαλε 7 ώρες και 32 λεπτά οθόνη !! Για τα δικά μου δεδομένα είναι μια χαρά!! Επίσης για τα δικά μου δεδομένα πάλι, μια χαρά είναι η ταχύτητα του!!!

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!!

Καλησπερα εδω βαζω τον τροπο με τον οποιο μπορουμε να περασουμε και παλι τα Google Services: (Δουλευει 100% απο το techmaniacs.gr)

1 Ξεκινάμε κατεβάζοντας το αρχείο ΕΔΩ.

2 Στην συνέχεια κάνουμε extract τα αρχεία του αρχείου στο USB Stick μας.

3 Συνδέουμε το USB Stick στο κινητό με την βοήθεια του αντάπτορα.

4 Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις>Σύστημα και ενημερώσεις>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας>Εξωτερική συσκευή αποθήκευσης>Χώρος αποθήκευσης USB και πατάμε να κάνει επαναφορά στο backup που βγάζει.

5 Όταν μας ζητήσει κωδικό, βάζουμε το firlando234 που μας το δίνει και σαν συμβουλή κωδικού πρόσβασης και περιμένουμε να περάσει το backup.

6 Αμέσως μετά ανοίγουμε την εφαρμογή LZ Play (Το εικονίδιο με το G και επιγραφή στα κινέζικα) και πατάμε ενεργοποιηση δίνοντας όλα τα δικαιώματα που ζητάει. Μόλις τα δώσουμε πατάμε το μπλε πλήκτρο και στην συνέχεια πατάμε να επιστρέψουμε στην home screen (κυκλάκι ή Swype up ανάλογα με το πως κάνουμε πλοήγηση στην συσκευή)

7 Στην συνέχεια πηγαίνουμε στην εφαρμογή Αρχεία και επιλέγουμε την μονάδα USB. Από τον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση στα αρχεία 1 μέχρι 6.

8 Όταν τελειώσει η εγκατάσταση πηγαίνουμε Ρυθμίσεις> Χρήστες και λογαριασμοί και πατάμε Προσθήκη λογαριασμού. Εκεί θα βάλουμε όλους του λογαριασμούς Google που θέλουμε να προσθέσουμε στην συσκευή, καθώς μετά δεν θα μας επιτρέψει να περάσουμε άλλους λογαριασμούς.

9 Στην συνέχεια επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε από το USB Stick την εφαρμογή 7 από τον φάκελο Google Installations.

10 Ανοίγουμε το Google Play Store και περιμένουμε τις ειδοποιήσεις ασφάλειας, πατώντας συνέχεια επανάληψη, μέχρι να φορτώσει το Google Play Store. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τρέξει και να μας δώσει πρόσβαση στο Play Store. Αν δούμε πως αργεί πολύ, κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και δοκιμάζουμε πάλι. Μετά από λίγο θα φορτώσει το Play Store, από όπου και θα κατεβάσουμε την εφαρμογή Device ID από VTechno.

11 Κλείνουμε ότι εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και ανοίγουμε το Device ID ώστε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε κωδικό για το Google Service Framework

12 Πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

13 Επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και από το USB Stick, πάμε στον φάκελο Google Installations και κάνουμε εγκατάσταση στην εφαρμογή 8.

14 Πάμε ξανά Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Αυτή την φορά πηγαίνουμε στην εφαρμογή Πλαίσιο Υπηρεσιών Google και πατάμε αναγκαστική διακοπή και πηγαίνουμε στην επιλογή Αποθηκευτικός χώρος, όπου και θα κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων.

15 Κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής.

16 Ανοίγουμε το Play Store και πατάμε επανάληψη μέχρι να φορτώσει κανονικά. Αν δούμε πως και πάλι δυσκολεύεται, πάμε πάλι στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 7 από το USB μας. Κάνουμε επανεκκίνηση και προσπαθούμε πάλι να ανοίξουμε το Google Play Store, πατώντας Επανάληψη μέχρι να φορτώσει.

17 Όταν φορτώσει, πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

18 Στην συνέχεια πάμε για τελευταία φορά στην εφαρμογή Αρχεία, και από το USB μας, στον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 9.

19 Μια τελευταία επανεκκίνηση για να είμαστε σίγουροι και είμαστε έτοιμοι! Έχουμε πλέον Google Services.

Ευχαριστω , πετυχε η εισαγωγη των google services

Μου χτυπάει συνέχεια ειδοποιήσεις για την ασυμβατότητα Google με τη συσκευή. Στο έχει παρουσιάσει; Φτάνω μια χαρά μέχρι την εγκατάσταση της εφαρμογής 9 και μετά βαράει συνέχεια.

Edited by YanniZ

Μου χτυπάει συνέχεια ειδοποιήσεις για την ασυμβατότητα Google με τη συσκευή. Στο έχει παρουσιάσει; Φτάνω μια χαρά μέχρι την εγκατάσταση της εφαρμογής 9 και μετά βαράει συνέχεια.

Μου χτυπήσανε και σε μένα φίλε μου , το έκανα πολλές φόρες hard reset μέχρι να το πετύχω , τελικά αυτό που έκανα και δούλεψε είναι μια λεπτομέρεια που δεν γράφεται στην σειρά που αναφέρει ο τύπος στην διαδικασία , όταν έμπαινα στις εφαρμογές η το σύστημα για να διαγράψω αυτά που λέει έκανα πιο βαθύ καθαρισμό δηλ . πάταγα πάνω σε αυτό που ήθελα να διαγραφεί μετά πάταγα αποθηκευτικό χώρο μετά διαγραφή cach μετά διαγραφή δεδομένων μετά αναγκαστική διακοπή και μετά απεγκατάσταση .

Μόλις το έκανα αυτό το πήρε κανονικά .

Επιπλέον όταν προσθέσεις λογαριασμούς gmail στην αρχή πρόσθεσε όποιους έχεις γιατί μετά δεν θα σε αφήνει .

Καλησπέρα κι από μένα.

Επειδή μου συνέβει κι εμένα, έχει σημασία η ενέργεια 14. " πηγαίνουμε στην εφαρμογή Πλαίσιο Υπηρεσιών Google και πατάμε αναγκαστική διακοπή και πηγαίνουμε στην επιλογή Αποθηκευτικός χώρος, όπου και θα κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων."

Χωρίς αυτή, συμβαινει το φαινόμενο που περιγράφει ο YanniZ.

Ξαναπιάστο απ το 12.

Νόμιζα ότι έχω ακολουθήσει τη διαδικασία ευλαβικά, και μάλιστα κι από άλλον οδηγό. Αυτό που έκανα μπακάλικα, ήταν να διακόψω τη λήψη ειδοποιήσεων.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου χτυπήσανε και σε μένα φίλε μου , το έκανα πολλές φόρες hard reset μέχρι να το πετύχω , τελικά αυτό που έκανα και δούλεψε είναι μια λεπτομέρεια που δεν γράφεται στην σειρά που αναφέρει ο τύπος στην διαδικασία , όταν έμπαινα στις εφαρμογές η το σύστημα για να διαγράψω αυτά που λέει έκανα πιο βαθύ καθαρισμό δηλ . πάταγα πάνω σε αυτό που ήθελα να διαγραφεί μετά πάταγα αποθηκευτικό χώρο μετά διαγραφή cach μετά διαγραφή δεδομένων μετά αναγκαστική διακοπή και μετά απεγκατάσταση .

Μόλις το έκανα αυτό το πήρε κανονικά .

Επιπλέον όταν προσθέσεις λογαριασμούς gmail στην αρχή πρόσθεσε όποιους έχεις γιατί μετά δεν θα σε αφήνει .

Καλημερα φιλε μου για να καταλαβω και εγω καλυτερα θα πρεπει εκει που λεει να τα διαγραψουμε αυτα που μας λεει ο τυπος στον οδηγο (techmaniacs.gr) να παμε αποθηκευτικο χωρο - διαγραφη cache - διαγραφη δεδομενων - αναγκαστικη διακοπη - απεγκατασταση ; Και ετσι θα ποιασει θα δουλευει 100% ;

Καλημερα φιλε μου για να καταλαβω και εγω καλυτερα θα πρεπει εκει που λεει να τα διαγραψουμε αυτα που μας λεει ο τυπος στον οδηγο (techmaniacs.gr) να παμε αποθηκευτικο χωρο - διαγραφη cache - διαγραφη δεδομενων - αναγκαστικη διακοπη - απεγκατασταση ; Και ετσι θα ποιασει θα δουλευει 100% ;

Αυτο εκανα και επιασε , σταματησε να χτυπαει

Έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις των mail? Το έβγαλα από την αυτόματη βελτιστοποιήση αλλά και πάλι δεν...

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, μόλις αγόρασα το κινητό και έγω και προσπαθώ να εφαρμόσω τον οδηγό που παρέθεσε ο φίλος αλλά δεν μου βρίσκει το αντίγραφο backup στο usb stick που το πέρασα συμφωνα με τις οδηγίες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? δύσκολο να προσαρμοστώ χωρίς google services επίσης θέλει root για να περαστούν? ευχαρίστω

Κι εμένα δεν μου το έβρισκε και τελικά το κατέβασα από αλλού ( δεν θυμάμαι πού). Θα το βρεις σε πολλές πηγές στο ίντερνετ. Ρουτ δεν χρειάζεται και νομίζω πως δεν γίνεται κιόλας στα huawei. Πάντως κατάλαβα με τη συσκευή πως, και χωρίς Google services, υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές να κάνεις τη δουλειά σου...

σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια, αν ξερεί και κανείς άλλος από που μπορώ να κατεβάζω τα services διαβάζοντας όμως το backup στο usb stick θα με βοηθούσε

Έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις των mail? Το έβγαλα από την αυτόματη βελτιστοποιήση αλλά και πάλι δεν...

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για mail;

Βάλε το BlueMail.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια, αν ξερεί και κανείς άλλος από που μπορώ να κατεβάζω τα services διαβάζοντας όμως το backup στο usb stick θα με βοηθούσε

Δεν έχουν πρόβλημα τα αρχεία, δες να είναι fat το στικάκι, δες να βάζεις σε σωστή διαδρομή τα αρχεία.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• The title was changed to Huawei P40 Lite