Jump to content

Samsung Galaxy S20+


ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω πλεον βαρεθηκα να γραφω. Συνηθως υπαρχουν αρνητικες αντιδρασεις. Γκρινια παντου!

 

Μιση ωρα COD σημερα μετα απο καιρο. Ζεσταθηκε ελαχιστα και μπαταρια απο 36 σε 27%. Πρεπει να εχω Snap και να μην το ξερω!!!

Edited by GMF80
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σας αρεσουν τα μαστιγωματα εγω φταιω που γραφω οδηγους ,το σκοταδι απλωνεται και ερχεται η τεχνητη νοημοσυνη να σας καταπιει ολους :p:lol:

 

 

Φίλε μου δεν είπε κανείς ότι κακώς γράφεις οδηγούς.. Απλώς πλέον έχουμε μεγαλώσει και δεν υπάρχει όρεξη και χρόνος για όλα αυτά.. Επίσης όταν πληρώνει κάποιος για κάτι καλό είναι να το έχει απρόσκοπτα και όχι μετά από προσωπικές ενέργειες...

 

By the way.. Έκανα και εγώ κάποια από αυτά που διάβασα και όντως μάλλον είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα...

Link to comment
Share on other sites

Εμενα προσωπικα μου αρεσει να τροποποιω κατι και να το φερνω στα μετρα μου. Δεν μειωνει την αξια του κινητου.... Ισα ισα. Αλλου δεν σε αφηνουν να πειραξεις το παραμικρο.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στη παρέα.

 

Κάτοχος του εκπληκτικού s9 plus σκέφτομαι την αναβάθμιση και ήμουν ανάμεσα στα 11 pro max και s20 plus ως samsungακιας πολλά χρόνια τώρα..

 

Με 840 το s20 plus ήμουν περισσότερο προς το 11 pro max αλλά τώρα με την προσφορά του με yellows και να πηγαίνει στα 670 έχω γύρει αρκετά προς το να μείνω στη εταιρία.

 

Τι λέτε εσείς που το έχετε καιρό παιδιά; Αξίζει τα 670 παρόλο που πολλοί γκρινιάζουν για έλλειψη snap dragon και γενικά ότι δεν είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει ;

 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων!

 

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Εχω και το S20 Plus και το 11 Pro Max.

Θα τα γραψω οσο πιο συντομα γινεται για να μην κουρασω.

Οθονη: καλυτερη το S20 Plus

Hχεια: καλυτερα του iPhone

Φορητοτητα: πιο μακρυ το samsung, πιο φαρδυ και πιο βαρυ το iPhone, οποτε συνολικα καλυτερο το samsung

Tαχυτητα: σε απλα καθημερινα apps ταχυτερο το samsung, σε βαριες διεργασιες γρηγοροτερο το iPhone

Aσφαλεια ξεκλειδωματος: εννοειται το iPhone αφου το face id ειναι ανωτερο ολων

Μπαταρια: κλασεις ανωτερη το iPhone. Εδω ειναι το μεγαλο μου παραπονο, καθως το S20 Plus για την μπαταρια που εχει η αυτονομια του ειναι μετρια.

Καμερα: σχεδον ισοδυναμα, η δικη μου προτιμηση τεινει προς το iPhone.

Αυτα τα λιγα απο εμενα. Ζυγιζεις και διαλεγεις.

ΜySmartphone: Xiaomi 14 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σύγκριση του Pro max με το s20+ exynos edition σε τιποτα. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας κινητά.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος

-Κάμερα έχει αρκετά ως πολύ καλύτερη το μήλο. Υπάρχουν άπειρα συγκριτικά μπορείς να το διαπιστώσει κάποιος και μόνος του.

-Μπαταρία είναι γελοίο και μόνο να το συζητάμε. Το Pro max έχει την καλύτερη αυτονομία της αγοράς και το s20+ μια αρκετά άθλια αυτονομία σε σημείο να θέλει 2 φορές τη μέρα φόρτιση με μια μέτρια χρήση.

-Το s20 θα πάρει άλλες δυο εκδόσεις του Android ενώ το μήλο θα πάρει τουλάχιστον άλλες 5 εκδόσεις του IOS.

-Μπορείς να πας σε ένα μεγάλο κατάστημα να τα πιάσεις και τα 2. Δεν συγκρίνονται οι ποιότητες κατασκευής. Το ένα είναι φτιαγμένο από ατσάλι το άλλο από αλουμίνιο κι γυαλί.

Η οθόνη του s20 είναι καλή αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερη από το Pro max αν εξαιρέσουμε τα 120hz που δίνουν μια αίσθηση smoothness αλλά στην πράξη με την γελοία αυτονομία που έχει ο exynos είναι μη αξιοποιήσιμο. εκτός αν θέλεις να κουβαλάς έναν φορτιστή μαζί σου πάντα.

Το s20+ είναι κατηγορίας iphone 11 απλού αν εξαιρέσουμε την οθόνη που έχει καλύτερη.

Αυτά ελπίζω. Να βοήθησα. Πρώην κάτοχος s9+ s20 ultra

Link to comment
Share on other sites

Φιλος με Iphone 11 pro με παρακαλαει να του δωσω το S20 plus. Ειχε Note 10 + και το εδωσε για να παει iphone. Περιμενει το Note 20 αλλα δεν αντεχει 1 μηνα με το iphone.

Ολα σχετικα ειναι και προτιμηση του καθενος.

Αυτη η καραμελα με την μπαταρια παντως ποτε δεν θα την καταλαβω...

Τις ιδιες τροποποιησεις κανω σε ολα τα κινητα που εχω παρει και το S20 + εχει μακραν την καλυτερη αυτονομια...

Τεσπα δεν υπαρχει νοημα για διαξιφισμους.

Ο καθενας οτι του κανει.....

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σύγκριση του Pro max με το s20+ exynos edition σε τιποτα. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας κινητά.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος

-Κάμερα έχει αρκετά ως πολύ καλύτερη το s20+. Αν καποιος εχει δουλεψει και τις 2 συσκευες και δεν τρωει αμασητα τα πληρωμενα reviews μπορει να το διαπιστώσει κάποιος και μόνος του. Βιντεο καλυτερο το iphone.

-Μπαταρία είναι ειναι καλυτερο το iphone. Αλλα ειναι γελοιο να ακουμε συνεχως οτι θελει 2-3-15 φορτισεις την ημερα το S20. Εκτος αν καποιοι πηραμε s20 με μεγαλυτερη μπαταρια και δε το ξερουμε. Η μερα βγαινει ευκολα με κανονικη χρηση. Αν το θελει καποιος για παιχνιδομηχανη ισως και να μην την βγαζει την μερα δε το εχω δοκιμασει σε 2ωρα παιχνιδιου ανα μερα. εχω και ζωη..

-Το s20 θα πάρει δυο major εκδόσεις του Android ενώ το μήλο θα πάρει τουλάχιστον άλλες 5 εκδόσεις του IOS. Και παραυτα το μηλο θα παραμενει ακομα και μετα απο 10 εκδοσεις το ιδιο ΑΝΑΠΗΡΟ λειτουργικο με τους γελοιους περιορισμους και το "user friendly" interface. Security updates θα συνεχισει να παιρνει κανονικα και το S.

- Το ένα είναι φτιαγμένο από ατσάλι το άλλο από αλουμίνιο κι γυαλί. Οπως και οι θηκες στις οποιες θα τα εχεις...:lol:

Η οθόνη του s20 είναι μαζι με του Oneplus Pro οτι καλυτερο μπορεις να βρεις αυτη τη στιγμη σε συσκευες. Ουτε με κυαλια δεν τις βλεπει κανενα iphone. Αληθεια...ποιας εταιρειας οθονη φοραει το iphone??

Το iphone pro + είναι κατηγορίας iphone 11 απλού αν εξαιρέσουμε την οθόνη που έχει καλύτερη.

Πρώην κάτοχος iphone 11 (& pro που δουλεψα για 2 βδομαδες "δανεικο" μεχρι να παρω κανονικο smartphone ξανα)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σύγκριση του Pro max με το s20+ exynos edition σε τιποτα. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας κινητά

 

Η μόνη διαφορετική κατηγορία που έχουν τα 2 κινητά, είναι η χρηματική.

Έχουν αρχικές τιμές με διαφορά 300€ αντίστοιχα για 8/128 και 64άρι Max.

Και όχι, δεν είναι το Ultra ανταγωνιστικό του Pro Max.

 

Οθόνες κορυφαίου επιπέδου αμφότερες. Κακά τα ψέμματα όμως, του S20+ είναι πιο εντυπωσιακή και στα χρώματα και στη φωτεινότητα και στα 120Hz. Μόνο κολλημένος δεν το βλέπει.

 

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξίσου. Η διαφορά είναι στην επιλογή υλικών. Ή έχεις το Pro Max που θυμίζει ένα άκαμπτο πράγμα αλλά μεγάλο μειονέκτημα το ότι είναι βαρίδι στο χέρι και κουράζει στο κράτημα ή έχεις το user friendly κομψό και ελαφρύ σχέδιο με σωστά curved μέρη. Και τα 2 ταυτόχρονα, δεν γίνεται. Επίσης έχεις και μεγαλύτερη οθόνη ελέω punch hole.

 

Οι κάμερες είναι εξίσου κορυφαίες. Έχει κάποιες σκηνές το S20+, λόγω φακών, που το 11 pro max δεν γίνεται να τις πιάσει. Δοκίμασε φώτο με 3x & 5x με το S20+ και θα δεις. Και εγώ έλεγα ότι ποιος το χρειάζεται αλλά μια χαρά αναβαθμίστηκα με φακό πολλών X.

To βίντεο του iPhone είναι τοπ. Το ξέρουμε. Ακολουθεί η Sammy σε απόσταση αναπνοής όμως.

 

Value for money. Βασική έκδοση 128GB. Όλοι ξέρουμε πόσο κοστίζει το 11 Pro Max 256GB. Αυτό είχα για 7 μήνες friend. Και πριν για 2 μήνες το Note 10 Plus και 2 χρόνια σχεδόν έχω και το XS Max ακόμη.

 

Περί μπαταρίας. Είναι μεγάλη η κουβέντα. Σίγουρα το 11 Pro Max έχει την καλύτερη αυτονομία που έχω συναντήσει σε κινητό τα τελευταία χρόνια. Όμως και το S20+ βγάζει άνετα τη μέρα. Στην αρχή για 2-3 εβδομάδες ήταν τραγικό όντως. Είχα πάθει σοκ (αρνητικό). Μετά έστρωσε. Και έχει "λάθος" καλιμπράρισμα σε σχέση με το iPhone. Πχ το μήλο αργεί να πέσει από το 100%. Ενώ ο κορεάτης πέφτει στο 90% για πλάκα. Όμως ο ρυθμός πτώσης του S20+ από το 40% και κάτω, είναι πιο αργός από ότι όταν είναι πιο φορτισμένο. Ψάξε λίγο αυτό που λέω. Η Apple ρυθμίζει τα τηλέφωνα διαφορετικά και αυτό κάνει κόσμο να νομίζει ότι έχει ατελείωτη αυτονομία. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν έχει σούπερ. Εκεί που έχει γίνει δουλειά στην Apple, είναι σε idle κατάσταση. Κοιμάσαι το βράδυ και το πρωί δεν έχει χάσει ούτε 1%. Δεν μιλάω για λειτουργία πτήσης. Αναφέρομαι στο να το αφήνεις στην ησυχία του.

 

Τα updates είναι μεγάλη συζήτηση. Εδώ μέσα όμως μην το παρουσιάζεις σαν ατού. Ποιος κρατάει εδώ συσκευή πάνω από 2-3 χρόνια; ξέρεις πολλούς; Τα παιδιά εδώ αλλάζουν 2-3 ναυαρχίδες μέσα στη χρονιά (τουλάχιστον).

 

 

DISCLAIMER: Λατρεύω το 11 Pro Max. Το είχα σε έκδοση 256 όπως είπα, στο μολυβί χρώμα, με γνήσια μαύρη δερμάτινη θήκη. Έρωτας. Απλά υπάρχει και ο έρωτας της τεχνολογίας οπότε κάνω και τις αλλαγές μου.

Link to comment
Share on other sites

Σχεδον 3 μηνες μου αντεξε η εργοστασιακη μεμβρανη. Το περιμενα οτι θα αποκτησει καποια στιγμη μεγαλη γρατζουνια αφου το παιρνω στην παραλια. Δεν περιμενα να αντεξει τοσο παντως.

Εβαλα μεμβρανη της Spigen. Δεν ειναι σαν την εγοστασιακη αλλα θα την κανει τη δουλεια της για το καλοκαιρι...

Για το χειμωνα θα παω μαλλον στην Led Cover χωρις προστασια οθονης.

Edited by GMF80
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, γιατί τέτοιας χαμός με τη μπαταρία του s20+; Το έχω χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση για τη μπαταρία, μόνιμα ανοιχτά wifi, 4g, gps, bt και nfc και με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μέρα και λίγο από την 2η. Μια χαρά μπαταρία έχει και νομίζω ότι απλά οι περισσότεροι αναπαράγουν ότι ακούν από άλλους, απλά κ μόνο γιατί έχει γινει viral.
Link to comment
Share on other sites

Και εγω απορω.

Ειδικα αν διαβασεις κριτικες σκρουτζ ολοι κλαινε για τις μπαταριες σε ολα τα Samsung. Εγω με Samsung 5 χρονια σερι τωρα δεν εχω κανενα παραπανο... Απο το ταπεινο J5 2015 στο A5 2016, S6 Edge + (υπηρχε θεματακι εδω αλλα οχι τραγικο), S7 Edge, S8, S10e και τωρα S20 +.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν έχω κανένα παράπονο από τις μπαταρίες σε όσα σαμσουνγκ είχα κ έχω, με εξαίρεση το note 8 που η μπαταρία του ήταν πραγματικά τραγική. Βέβαια τη συσκευή την είχα πάρει εκθεσιακή κ μπορεί να φταίει αυτό, αν κ η ημ/νια παραγωγής της ήταν περίπου 3 μήνες πριν την πάρω εγώ, δηλαδή δεν είχε παίξει πάνω από 2μηνο στο κατάστημα. Όπως κ να έχει όμως, νομίζω ότι το όλο θέμα με τις μπαταρίες είναι απλά για να λέμε. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες συσκευές έχουν θέμα με τη μπαταρία, αλλά είναι οι εξαιρέσεις κ όχι ο κανόνας.
Link to comment
Share on other sites

Και εγω απορω.

Ειδικα αν διαβασεις κριτικες σκρουτζ ολοι κλαινε για τις μπαταριες σε ολα τα Samsung. Εγω με Samsung 5 χρονια σερι τωρα δεν εχω κανενα παραπανο... Απο το ταπεινο J5 2015 στο A5 2016, S6 Edge + (υπηρχε θεματακι εδω αλλα οχι τραγικο), S7 Edge, S8, S10e και τωρα S20 +.

 

Ακολουθουν την μιμηση.

Γραφει ενας στην κριτικη καιγονται οι exynos γραφουν αλλοι 50 ναιιι καιγονται χαχαχ

Ετσι ηταν παντα ανεκαθεν.

Ειναι μια παλια τεχνικη να κανεις προπαγανδα .

Εχει την πλακα του ομως χαχα.

Εντομεταξυ αλλοι γραφουν κριτικες ολοκληρες εκθεσεις αλλοι σαν ποιηματα αλλοι σαν να απεθυνονται σε καμια γκομενα εχουν αρρωστησει γενικα πολυ κοσμο τα κινητα.:lol:

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, γιατί τέτοιας χαμός με τη μπαταρία του s20+; Το έχω χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση για τη μπαταρία, μόνιμα ανοιχτά wifi, 4g, gps, bt και nfc και με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μέρα και λίγο από την 2η. Μια χαρά μπαταρία έχει και νομίζω ότι απλά οι περισσότεροι αναπαράγουν ότι ακούν από άλλους, απλά κ μόνο γιατί έχει γινει viral.

 

Ακριβως το ιδιο βγαζει και σε μενα με ολα ανοιχτα. Πρεπει να εχουμε ειδικες μπαταριες εμεις..

 

Και ο λογος που γραφω (αν και σπανια) καποιες φορες δεν ειναι για να την "πω" σε αυτον που τα λεει αυτα.. δε περιμενω να βγαλω ακρη οκ προφανες, αλλα για να ξερει ενας ανθρωπος που θα μπει να ενημερωθει εδω περα και τον ενδιαφερει η συσκευη τι ακριβως παιζει στη πραγματικοτητα.

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Link to comment
Share on other sites

Στα 60hz η μπαταρία είναι μια χαρά, στα 120 hz την καταπίνει σαν πεινασμένο σκυλί...

Τουλάχιστον έχεις την επιλογή να βάζεις ότι θες.. αν θες 120 hz θα φορτίζεις.. αν θες αυτονομία πας στα 60hz..

--------------------------------------

S 20 +

Link to comment
Share on other sites

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο για να δικαιολογήσετε την λάθος αγορα σας. Το s20+ σε καμία των περιπτώσεων δεν βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης. To ultra που είχα δεν έβγαζε ούτε 4 ώρες sot με 120hz. Η σειρά s20 είναι μια αποτυχημένη σειρά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτε
Link to comment
Share on other sites

Ο καθενας την αποψη του....

Βαριεμαι να στηνω απο την αρχη αλλιως θα το αφηνα με αρχικες ρυθμισεις και θα εβαζα τα στατιτιστικα....

Link to comment
Share on other sites

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο για να δικαιολογήσετε την λάθος αγορα σας. Το s20+ σε καμία των περιπτώσεων δεν βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης. To ultra που είχα δεν έβγαζε ούτε 4 ώρες sot με 120hz. Η σειρά s20 είναι μια αποτυχημένη σειρά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτε

 

Καλημέρα μύστη των ηλεκτρονικών συσκευών. Χικ (τούμπα λίμπρε).

Link to comment
Share on other sites

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο για να δικαιολογήσετε την λάθος αγορα σας. Το s20+ σε καμία των περιπτώσεων δεν βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης. To ultra που είχα δεν έβγαζε ούτε 4 ώρες sot με 120hz. Η σειρά s20 είναι μια αποτυχημένη σειρά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτε
Είσαι και εσύ από τα κοράκια που μπαίνουν και κράζουν στα φόρουμ για να χάσουν οι συσκευές από τιμή μεταπώλησης μήπως και το πάρεις κανα ευρουλακι λιγότερο? Η εισαι από τους άλλους που σπρώχνουν τον κόσμο προς κάποιες συσκευές που δεν μπορούν να δουν ούτε YouTube χωρίς μοντες? Άσε ρε φίλε, λες και έχουμε ανάγκη να δικαιολογησουμε την αγορά μας...Έχουμε σκάσει χιλιάρικα τόσα χρόνια, από την τσεπουλα μας και να δικαιολογησουμε ποιον? Αυτόν που του τα σκάω? Ναι η μπαταρία του δεν είναι η τοπ, αλλά βγάζει την μέρα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στα 120hz. Άρα εσύ μην παραπληροφορεις, αν και έχω την εντύπωση τσάμπα μιλάω, καθότι σε κόβω τρολ.

 

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος για όλο αυτό. Εγώ μια ερώτηση έκανα για να μάθω απόψεις και άρχισε ολόκληρο θέμα. Νομίζω δε χρειάζεται και πρέπει να σταματήσει όλο αυτό.

 

Τελικά πήρα το s20+ και γιατί με τράβηξε να μείνω στη Samsung και φυσικά λόγω της διαφοράς τιμής.

 

Μέχρι στιγμής στις 2 μερες που το χρησιμοποιώ το μόνο μου παράπονο η μπαταρία, όλα τα άλλα σούπερ.

 

Είχα διαβάσει πιο πάνω από έναν φίλο ότι η μπαταρία ήταν χάλια στην αρχή και του έστρωσε μετά. Ας μου το επιβεβαιώσει αν το διαβάσει ελπίζω να ισχύει. Κατά τα άλλα από s9+ προερχόμενος είναι αναβάθμιση σίγουρα, οθόνη 120 εκπληκτική, φωτογραφίες δεν είμαι γνωστης αλλα μου άρεσαν και του s9+ και απόκριση ταχύτατη σε όλα.

 

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Διαξιφισμοι παντα υπαρχουν δεν φταις εσυ.

Η μπαταρια ειναι παντα θεμα προσωπικης χρησης και ρυθμισεων...

Link to comment
Share on other sites

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο για να δικαιολογήσετε την λάθος αγορα σας. Το s20+ σε καμία των περιπτώσεων δεν βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης. To ultra που είχα δεν έβγαζε ούτε 4 ώρες sot με 120hz. Η σειρά s20 είναι μια αποτυχημένη σειρά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτε

Εγώ σαν κάτοχος ξεκίνησα να γράφω την πραγματικότητα κατά την άποψη μου πάντα.. και έτυχα παρόμοιας αντίδρασης από κάποιους. Δεν πειράζει όμως.

 

Όμως δεν είναι αποτυχημένο η S20 υπερβάλεις νομίζω..Δεν ξέρω αν το έχεις στην κατοχή σου,

 

Έχω στην κατοχή μου και τα δυο..το Apple έχει καλύτερη κάμερα ΜΟΝΟ.. Όλα τα άλλα προτιμώ το S20+.. βεβαία από επιλογή μου πήρα το SNAP, οπότε δεν έχω κλείσει τίποτα όλη μέρα το πασπατεύω και το βράδυ έχω γύρω στο 50% με 60% μπαταριά.

 

Αυτό όμως που έχει προβληματίσει είναι ότι το LG G8 που 320 ευρώ.. σε κάποια σενάρια βγάζει καλύτερες φώτο και από τα δυο σε άλλα βέβαια υπερτερεί το S20+...Βέβαια η φώτο είναι και κάτι που έχει να κάνει και με την προσωπική προτίμηση over - processed or natural.

 

Όποιος θέλει ας δει ετσι για πλακα..

https://drive.google.com/drive/folders/1XYS-h-NbUNBlkBV5hzf1KFgRNTRTzc9c?usp=sharing

Edited by philip_1

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα μύστη των ηλεκτρονικών συσκευών. Χικ (τούμπα λίμπρε).

 

Καλημέρα μετανιωμένε κάτοχε

Ωραιο παντως το τουμπα λιμπρε σε σχεση με τα γαρα που καπνιζεις και σε κανουν να λες ανοησιες.( παφ πουφ)

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Είσαι και εσύ από τα κοράκια που μπαίνουν και κράζουν στα φόρουμ για να χάσουν οι συσκευές από τιμή μεταπώλησης μήπως και το πάρεις κανα ευρουλακι λιγότερο? Η εισαι από τους άλλους που σπρώχνουν τον κόσμο προς κάποιες συσκευές που δεν μπορούν να δουν ούτε YouTube χωρίς μοντες? Άσε ρε φίλε, λες και έχουμε ανάγκη να δικαιολογησουμε την αγορά μας...Έχουμε σκάσει χιλιάρικα τόσα χρόνια, από την τσεπουλα μας και να δικαιολογησουμε ποιον? Αυτόν που του τα σκάω? Ναι η μπαταρία του δεν είναι η τοπ, αλλά βγάζει την μέρα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στα 120hz. Άρα εσύ μην παραπληροφορεις, αν και έχω την εντύπωση τσάμπα μιλάω, καθότι σε κόβω τρολ.

 

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

 

Που το βρηκες ρε σατανα, μ' επιασες, τετχοιος ειμαι.

Αυτο που είπες για την μπαταρια, είναι για γελια :lol::lol::lol::lol:

Edited by Petransal
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S20+

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...