thodragon Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει κ με τον google λογαριασμό σου, μήπως έχεις δηλώσει άλλη χώρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 (edited) Οχι απο οτι ειδα Ελληνικα ειναι επιλεγμενα. Δεν βρηκα καπου να εχει επιλογη για χωρα, αλλα μονο για γλωσσα. Το βρηκα. Εχει ως χωρα το Ηνωμενο Βασιλειο αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω. Edit: Το ελυσα το θεμα φτιαχνωντας ενα 2ο λογαριασμο τον οποιο τον προσθεσα στο playstore. Edited March 18, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Καλημερα μολις εσκασε το one ui 4.1 στο s20+ μικρο περιπου 800mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 (edited) Στο δικο μου (EUR) τιποτα ακομα... Μετα απο 4 μηνες χωρις προστασια οθονης και με τον καιρο σιγα σιγα να φτιαχνει και τις παραλιες να ειναι κοντα του εβαλα τη Spigen NeoFlex HD μεμβρανη. Μεγαλη μου εκπληξη οτι την τοποθετησα πριν προλαβει να παρει σκονη απο κατω. Αν εξαιρεσεις μια μικρη γρατζουνια που της εκανα κατα τη διαρκεια που αφαιρουσα το υγρο με την καρτα εχει κατσει αψογα και το δαχτυλικο δουλευει τελεια. 2-3 φουσκαλες μετα απο 48 ωρες εξαφανιστηκαν. Δεν ειναι τελειως λεια αλλα αυτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα. Ταιριαζει κ με τις θηκες που εχω. Τωρα φορα την διαφανη σιλικονης της Samsung και τη δοκιμασα και με την Ringke και προφανως με Spigen.... Θεωρω καλη επιλογη για οποιον δεν θελει τζαμακι και δεν ειναι κοντα στη Σμαρτεκ. Edited March 22, 2022 by GMF80 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Κομπλέ είσαι και για φέτος ✊ 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) Ηρθε και το One UI 4.1 865 mb Μια 1η εντυπωση ειναι οτι εγινε ακομα πιο σφαιρατο το κινητο... Edited March 29, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Τις τελευταίες μέρες έχει φάει φρίκη το WiFi. Αποσυνδέσεις κτλ. Αν φτάσω στο αναπόφευκτο, ξέρει κάποιος αν καλύπτει τέτοια θέματα η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Αν ειναι θεμα hardware εννοειται οτι το καλυπτει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και κάνα μήνα, μετά από update. Θεωρώ σίγουρο ότι είναι θέμα software. Μου το κάνει κ με data, δείχνει ότι έχει ίντερνετ αλλά δε φορτώνει τίποτα. Οπότε, πιθανότατα περιμένουμε κάποιο fix, στο σέρβις δε θα κάνουν κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) Που ειναι ο Lurpac τωρα που το κινητο εγινε ακομα πιο Lurpac? 🤣2 χρονια μετα και βελτιωνεται. Παει ο μυθος οτι με τα update τα χειροτερευουν για να αγορασεις τα καινουργια.... Εχει καποιο νοημα να αλλαξουμε τη Ram + σε 6 η 8 gb? Edited March 30, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Άστο όπως είναι default μην πειράζεις τίποτα! Το one Ui 4.1 @αμάει ✌️😁 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 12 ώρες πριν, PRATINAS said: Τις τελευταίες μέρες έχει φάει φρίκη το WiFi. Αποσυνδέσεις κτλ. Αν φτάσω στο αναπόφευκτο, ξέρει κάποιος αν καλύπτει τέτοια θέματα η εγγύηση; και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι . οντως εχει τρελαθει καπως , καποιες φορες δεν συνδεεται αν δεν μπω στις ρυθμισεις του wifi Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι . οντως εχει τρελαθει καπως , καποιες φορες δεν συνδεεται αν δεν μπω στις ρυθμισεις του wifiΕπειδή είχα το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι απενεργοποιησα την 5g band από το μόντεμ και αφησα μόνο την 2,4 και λύθηκε το πρόβλημα σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 56 minutes ago, RSAROUKLA said: 1 hour ago, stelioz78 said: και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι . οντως εχει τρελαθει καπως , καποιες φορες δεν συνδεεται αν δεν μπω στις ρυθμισεις του wifi Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι απενεργοποιησα την 5g band από το μόντεμ και αφησα μόνο την 2,4 και λύθηκε το πρόβλημα σε εμένα. Δεν έχω το s20+ αλλά το s21 Fe και ήρθα να αναφέρω το ίδιο πρόβλημα , μάλλον μετά το update. Στο wifi της δουλειάς, χάνει συνέχεια το wifi ως εξής: στην αρχή μπαίνει, μετα από λίγο χανει το ίντερνετ βγάζοντας θαυμαστικό στο σήμα του wifi και μετά αποσυνδέεται και από αυτό . Στο 5ghz του σπιτιού δουλεύει κανονικά . Συνήθως πόσο γρήγορα βγάζουν fix; Ψάχνοντας στο ίντερνετ διάβασα σε φόρουμ της Samsung πως και μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα , πριν κάτι μέρες , το έλυσε αλλάζοντας το κανάλι του wifi, φαντάζομαι εννοεί από 5 στα 2.4 . Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι αποδεκτό, να κάνουμε αλχημείες σα να έχουμε κανένα αρχαίο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 εγω τουλαχιστον δεν εχω 5ghz modem πουθενα , οποτε κατι αλλο παιζει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Χθες 1η μερα με το One UI 4.1 ειδα τη μπαταρια να φευγει νερακι. Δεν μου εχει συμβει ποτε σε κινητο μετα απο update. Παντα κανω clear cache πριν και μετα την εγκατασταση. Σημερα ειπα να δοκιμασω στα 60 hz και η συμπεριφερεται οπως παντα στα 60. Εντυπωση μου κανει οτι και στα 60 φαινεται σφαιρατο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Εννοείται πως παραμένει γρήγορο, σφαιράτο όπως λες, αυτό που χάνει είναι ομαλότητα συνολικά μεταβάσεις μενού κλπ. Δώστου χρόνο θα φτιάξει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Εννοειται. Απλα ψαχνω να δω που οφειλεται το προβλημα... Μετα απο 1-2 φορτισεις πιστευω θα στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 (edited) Εντοπισα και εγω θεματακι με το wifi. Δεν κανει αποσυνδεσεις αλλα εχει 2 γραμμες σε σημεια που ειχα full σημα. Στην 2η φορτιση εστρωσε η μπαταρια! Edited March 31, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 (edited) Μετα απο μια βδομαδα με το One Ui 4.1 ειδα οτι εχω αρκετα μεγαλη διαφορα στην αυτονομια, της ταξης των 2 ωρων Sot και πανω στα 120 hz. Δεν μπαινω στη λογικη factory reset ακομα. Θα δω πως θα παει κ η επομενη ενημερωση. Τη μερα τη βγαζω και παλι απλα αντι να φορτισω στο 85%, φορτιζω στο 100. Ισως φταιει το update ισως φταιει οτι κλεινει 2ετια η συσκευη. Απλα πριν το update δεν ειχα παρατηρησει καποια σημαντικη πτωση. Edited April 7, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reptile Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) Και εγώ έχω δει πτώση της μπαταρίας με το τελευταίο update. Χωρίς factory reset. Σκεφτόμουν και αλλαγή μπαταρίας καθώς πλησιάζουν τα δύο χρόνια. Αλλά από ότι φαίνεται έχει να κάνει με το update. Ελπίζω να το διορθώσουν στο επόμενο . Στην αλλαγή μπαταρίας στη smartec, κάνουν factory reset? Επίσης οι φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό (πχ μέσα στο σπίτι) μου βγαίνουν κάπως σκοτεινές. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Edited April 11, 2022 by reptile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) Ναι με αλλαγη κανουν factory reset. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα του update. Ουτε εγω εχω κανει reset. Πιστευω θα στρωσει με το επομενο update. Και εγω καποια στιγμη σκεφτομαι για μπαταρια. 2 χρονια το εχω και δεν βλεπω να το αλλαζω αμεσα. Ειμαι και fan της edge οθονης και πλεον μονο το πανακριβο Ultra εχει edge. Εχει ζωη ακομα. Αλλο ενα update λογισμικου, συν ενημερωσεις ασφαλειας για 1 χρονο ακομα. Edited April 11, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Εξαιρετικη συσκευή παραμένει. Σουπερ οθονη, καμερες και κατασκευή/design. Και εχει και sd slot. Δεν κερδιζει συνολικά κατι ιδιαίτερο οποιος αναβαθμισει σε s22+. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 (edited) Μονο κινητρο ισως ηταν το 5g αλλα εδω (Χιο) το 4g+ σπανια πιανει πανω απο 20 mbps. Ας πιασουμε αξιοπρεπες 4G και δεν χρειαζεται παραπανω. Edited April 12, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reptile Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Από τη στιγμή που πιάνω 300Mbps download με το 4g , δεν νομίζω ότι χρειαζομαι παραπάνω. Εκτός και αν έχεις unlimited data και κατεβάζεις τεράστια αρχεία . Την μπαταρία να φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts