Tsaglis Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Όχι και θα εξηγήσω γιατί...τον παίρνω εγω μιλάμε κανονικά...τον ξανα παίρνω τηλ μετά απο λιγο, χτυπάει μια φορά και μου το κλείνει αυτόματα! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμάσατε με άλλη sim; Μηπως δεν είναι η συσκευή το πρόβλημα; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Δοκιμάσατε με άλλη sim; Μηπως δεν είναι η συσκευή το πρόβλημα; Και αυτο που λεει ο φιλος και μια επαναφορα μπορει να διορθωσει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Δοκιμάσατε με άλλη sim; Μηπως δεν είναι η συσκευή το πρόβλημα;H αλήθεια είναι πως οχι δεν δοκιμάσαμε με αλλη sim...ξερω οτι ισως η επαναφορά ειναξ μια λύση αλλα σε αυτη την φαση ειναι αδύνατη λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς..γι αυτο λεω μήπως κάποιος αλλος είχε καποιο παρόμοιο πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Φαντάζομαι πως θα έχει ήδη απαντηθει, αλλά ήθελα να ρωτήσω κατι: Η έκδοση με Snapdragon δεν έχει εγγύηση για Ελλάδα, έτσι δεν είναι; Ανεξάρτητα αν αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα. Επίσης, στην ίδια έκδοση, το 5g λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Όχι δεν έχει εγγύηση. Αν είναι η 5g έκδοση εννοείται ότι θα δουλεύει το 5g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Όχι δεν έχει εγγύηση. Αν είναι η 5g έκδοση εννοείται ότι θα δουλεύει το 5g... Χωρίς πατέντες και μοντες; Ωραία, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Πως βλέπω το υπόλοιπο της εγγύησης Μου μέσω της Samsung Ελλάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Αν δεν έχεις απόδειξη πάει βάση IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Ναι που ελέγχεις το imei σε Πιο site;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Δες εδώ https://www.imei.info/ η πάρε τηλέφωνο στη Σμαρτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Ναι που ελέγχεις το imei σε Πιο site;;;; Δεν έχει εγγύηση μέσω ιμει αλλά μέσω ημερομηνία κατασκευής. Από την ημερομηνία κατασκευής έχεις δύο χρόνια. Αυτό αν έχεις χάσει την απόδειξη και το βλέπεις πχ μέσα από την εφαρμογή Samsung info Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Λάθος ποστ.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Και μια τελευταία ερώτηση: Σε snap έκδοση, το wifi calling παίζει κανονικά; Με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Δεν έχει εγγύηση μέσω ιμει αλλά μέσω ημερομηνία κατασκευής. Από την ημερομηνία κατασκευής έχεις δύο χρόνια. Αυτό αν έχεις χάσει την απόδειξη και το βλέπεις πχ μέσα από την εφαρμογή Samsung info Πλέον, τα 2 χρόνια εγγύησης αρχίζουν από την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής κ αυτό φαίνεται από το sn της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 καλημερα και καλη ανασταση σε ολους παιδια νωρις νωρις αυτον τον μηνα νεο update νεο security patch μαιου 386 mb... UPDATE ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ SECURITY PATCH ΜΑΙΟΥ...182.73 στα γερμανικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Τα ΕUR ακόμα δεν έχουν πάρει το patch Μαΐου πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Τα ΕUR ακόμα δεν έχουν πάρει το patch Μαΐου πάντως. Ναι το βλεπω στο sammobile...παντος για οσους ενδιαφερονται το patch του μαιου φερνει την δυνατοτητα στην καμερα να κανει το dual recording...μια πιο lite πολυ lite ομως εκδοχη του director view του s21... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Πλέον, τα 2 χρόνια εγγύησης αρχίζουν από την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής κ αυτό φαίνεται από το sn της. Α άλλαξε; δεν το ήξερα θενξ. Αυτό π έγραψα μου το είχαν πει πριν κανένα χρόνο στην ίδια την σαμσουνγκ. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο με την τελευταία αναβάθμιση, όταν με παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώσω η αναπάντητη δεν φαίνεται στην οθόνη πρέπει να μπω στς κλήσεις για να δω ότι κάποιος με πήρε, τι φάση συμβαίνει και σε εσάς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Δες αν είναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις-ειδοποιησεις-τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα μαζί και με το ότι δεν δουλεύει το RCS messages. Είχα επικοινωνήσει και με την samsung και δεν μπορούσαν να μου δώσουν λύση απλά να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το πρόβλημα ή να περιμένω κάποια αναβάθμιση. Επειδή δεν λειτούργησε τίποτα από τα 2 το μόνο που βρήκα σαν λύση ήταν να εγκαταστήσω τις εφαρμογές για κλήσεις και μηνύματα της google και λύθηκε το πρόβλημα. Βέβαια το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα μαζί και με το ότι δεν δουλεύει το RCS messages. Είχα επικοινωνήσει και με την samsung και δεν μπορούσαν να μου δώσουν λύση απλά να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το πρόβλημα ή να περιμένω κάποια αναβάθμιση. Επειδή δεν λειτούργησε τίποτα από τα 2 το μόνο που βρήκα σαν λύση ήταν να εγκαταστήσω τις εφαρμογές για κλήσεις και μηνύματα της google και λύθηκε το πρόβλημα. Βέβαια το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ελπίζω να σε βοήθησαΑπλα τις εγκατεστησες και τίποτα αλλο;και εγω το εχω αυτο το πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Απλα τις εγκατεστησες και τίποτα αλλο;και εγω το εχω αυτο το πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤις εγκατέστησα και τις έβαλα ως προεπιλογή. Για τα μηνύματα πρέπει να ενεργοποιησεις και την συζήτηση από τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το SM-G986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsari Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Network Technology GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE Launch Announced 2020, February 11 Status Coming soon. Exp. release 2020, March 6 Body Dimensions 161.9 x 73.7 x 7.8 mm (6.37 x 2.90 x 0.31 in) Weight 186 g (6.56 oz) Build Glass front (Gorilla Glass 6), glass back (Gorilla Glass 6), aluminum frame SIM Single SIM (Nano-SIM and/or eSIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Samsung Pay (Visa, MasterCard certified) IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins) Display Type Dynamic AMOLED 2X capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.7 inches, 108.0 cm2 (~90.5% screen-to-body ratio) Resolution 1440 x 3200 pixels, 20:9 ratio (~525 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 6 HDR10+ Always-on display 120Hz@FHD, 60Hz@QHD Platform OS Android 10.0; One UI 2 Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) - USA CPU Octa-core (2x2.73 GHz Mongoose M5 & 2x2.50 GHz Cortex-A76 & 4x2.0 GHz Cortex-A55) - Global Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585) - USA GPU Mali-G77 MP11 - Global Adreno 650 - USA Memory Card slot microSDXC (uses shared SIM slot) Internal 128GB 8GB RAM UFS 3.0 Main Camera Quad 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS 64 MP, f/2.0, (telephoto), 1/1.72", 0.8µm, PDAF, OIS, 3x hybrid optical zoom 12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1.4µm, Super Steady video 0.3 MP, TOF 3D, f/1.0, (depth) Features LED flash, auto-HDR, panorama Video 4320p@24fps, 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, dual-video rec., stereo sound rec., gyro-EIS & OIS Selfie camera Dual 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.2", 1.22µm, Dual Pixel PDAF Features Dual video call, Auto-HDR Video 2160p@30/60fps, 1080p@30fps Sound Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack No 32-bit/384kHz audio Tuned by AKG Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO NFC Yes Radio FM radio (USA & Canada only) USB 3.2, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go Features Sensors Fingerprint (under display, ultrasonic), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer ANT+ Bixby natural language commands and dictation Samsung DeX (desktop experience support) Battery Non-removable Li-Po 4500 mAh battery Charging Fast battery charging 25W USB Power Delivery 3.0 Fast Qi/PMA wireless charging 15W Power bank/Reverse wireless charging 9W Misc Colors Cosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud White, Aura Red Models SM-G985, SM-G985F, SM-G985F/DS SAR 0.72 W/kg (head) 1.03 W/kg (body) SAR EU 0.38 W/kg (head) 1.57 W/kg (body) Price € 999.00 / £ 994.99 / ₹ 73,999 Γνωρίζετε τι είναι αυτοί οι αριθμοί στις κάτω γωνίες της οθόνης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Όχι. Τις εμφάνισε χωρίς να έχεις πειράξει κάτι φαντάζομαι... Πάρε τηλ στο service της Samsung στο Χαϊδάρι (Σμαρτεκ) μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts