johndouk Δημ. April 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2024 Με #218 κερδίζω τίποτα; 😜 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. April 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2024 24 minutes ago, johndouk said: Με #218 κερδίζω τίποτα; 😜 Ωραίος! Ακόμα κι ο Σκορπιός θα μου πει πού πας ρε Καραμήτρο;;;; Παμ!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokia3310 Δημ. April 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2024 Άντε, θα στείλουν κανένα δώρο της προκοπής; Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από την λήξη του διαγωνισμού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 10 ώρες πριν, nokia3310 said: Άντε, θα στείλουν κανένα δώρο της προκοπής; Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από την λήξη του διαγωνισμού. Μέχρι 10 Απρίλιο θα τα έχουν στείλει έλεγαν οι όροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 Υποτίθεται ότι στις 15 θα γίνει η κλήρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 7 minutes ago, VIPdriver said: Υποτίθεται ότι στις 15 θα γίνει η κλήρωση... Εννοεί το madness διαγωνισμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 Καλησπέρα! Μόλις έγινα μέλος του forum παρόλο που σας διαβάζω αρκετό καιρό. Ήρθε σε κάποιον κάποιο δώρο από το madness; Κατάφερα και πήρα ένα ποταπό hands free και έχει πάνω από μήνα η ιστορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2024 17 ώρες πριν, Mantzanes said: Καλησπέρα! Μόλις έγινα μέλος του forum παρόλο που σας διαβάζω αρκετό καιρό. Ήρθε σε κάποιον κάποιο δώρο από το madness; Κατάφερα και πήρα ένα ποταπό hands free και έχει πάνω από μήνα η ιστορία! Όχι ακόμα. Μέχρι 15 του μηνός θα τα έχουν στείλει είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 Επιτέλους μπορώ να ξοδέψω τους κρυσταλους που μάζεψα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 Just now, eridion25 said: Επιτέλους μπορώ να ξοδέψω τους κρυσταλους που μάζεψα Προσωπικά πιστεύω οτι δεν αξίζουν τετοιοι διαγωνισμοί. Εγω στη θεση σου θα τους κρατουσα για καποιο πακετο ή εαν ξαναδωσουν αξεσουαρ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 28 minutes ago, VIPdriver said: Προσωπικά πιστεύω οτι δεν αξίζουν τετοιοι διαγωνισμοί. Εγω στη θεση σου θα τους κρατουσα για καποιο πακετο ή εαν ξαναδωσουν αξεσουαρ. Όντως. Καμία διαφάνεια στον εν λόγω "διαγωνισμό"/ τυχερό παιχνίδι. Εδώ αυτά που εξαργυρώσαμε δεν μασ έχουν στείλει ακόμα και ήταν μέχρι σήμερα η αποστολή τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 Έστειλαν μήνυμα για παραλαβή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 Γελάνε και οι κρύσταλλοι... 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 Marketing award 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 2 ώρες πριν, sycorpios said: Γελάνε και οι κρύσταλλοι... Αυτό που νομίζουν ότι το 1 αστέρι το βάζουμε για την "εφαρμογή των όρων"; Εμείς το αστέρι το βάζουμε επειδή είναι ηλίθιοι και το κάναν με αυτούς τους όρους, όχι επειδή δεν τους εφάρμοσαν! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 Εγώ ξέρω ότι η επίσημη ανακοίνωση έλεγε έως 15/4 και αυτοί στις 1/4 το σταμάτησαν. Ανέβασα και σκρινσοτ. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokia3310 Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 31 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ ξέρω ότι η επίσημη ανακοίνωση έλεγε έως 15/4 και αυτοί στις 1/4 το σταμάτησαν. Ανέβασα και σκρινσοτ. Έως 15/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων δεν ήταν; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 28 minutes ago, nokia3310 said: Έως 15/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων δεν ήταν; Δε γράφει πουθενα μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. Βασικά όλα, εκτός από τα 4 τελευταία είχαν εξαντληθεί από την 3η εβδομάδα και ανεβασαν και πρόσθετα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokia3310 Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 43 minutes ago, VIPdriver said: Δε γράφει πουθενα μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. Βασικά όλα, εκτός από τα 4 τελευταία είχαν εξαντληθεί από την 3η εβδομάδα και ανεβασαν και πρόσθετα. Μια χαρά το γράφει. Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται από την 08/03/2024 και ώρα 16:00:01 μέχρι την 15/04/2024 και ώρα 23.59:59 ή όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα δώρα, όποιο από τα δύο επέλθει νωρίτερα https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-diagonismou-march-madness-2024/ Και είναι λογικό, αφού δεν μπορούν να προσθέτουν συνέχεια δώρα μέχρι την 15/04 κάθε φορά που τελειώνει το απόθεμα. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά σε όλες τις προσφορές/προωθητικές ενέργειες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 On 11/4/2024 at 6:50 ΜΜ, sycorpios said: Γελάνε και οι κρύσταλλοι... Η λίστα Πέτσα ήταν πιο διαφανής 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Έγινε με "απόλυτη διαφάνεια, επειδή το λέμε" ωχουυυυ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Και με απόλυτη διαφάνεια άλλαζαν τους κρυστάλλους που χρειάζονταν και μερικοι εχασαν και κρυστάλλους με απόλυτη διαφανεια παντα... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Και επειδή ο χρόνος είναι σχετικός, το "υπάρχει περίπτωση (καντο βεβαιότητα) η εφαρμογή να κολλήσει για λίγη ώρα λόγω εισόδου μεγάλου αριθμού χρηστών" μεταφράζεται στο να σου πετάει timeout για ένα μισάωρο σερί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. April 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2024 Πάτησα μόλις στον cu μεγάλο διαγωνισμό free unlimited data και μου δωσε 5 μέρες, ενώ για πολλές μέρες δεν μου δινε. Δείτε το και σεις 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2024 On 16/4/2024 at 2:52 ΠΜ, sycorpios said: Πάτησα μόλις στον cu μεγάλο διαγωνισμό free unlimited data και μου δωσε 5 μέρες, ενώ για πολλές μέρες δεν μου δινε. Δείτε το και σεις 😉 Κι εγώ, αλλά νόμιζα πως έπαιζε ακόμα 🤣 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts