Jump to content

nokia3310

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Oppo Find X5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

nokia3310's Achievements

  1. Χρόνος που απομένει: 14 μέρες and 3 ώρες

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το κινητό που βλέπετε στον τίτλο, το οποίο αγοράστηκε πριν από 5 μήνες από την Amazon. Λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που το πουλάω είναι επειδή αγόρασα Google Pixel κινητό, επομένως δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Βρίσκομαι στην Ξάνθη. Στέλνω και σε άλλη πόλη μέσω αντικαταβολής, αλλά μόνο αφού προηγηθεί τραπεζική κατάθεση των μεταφορικών.

    280 €

    - GR

  2. Μια χαρά το γράφει. Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται από την 08/03/2024 και ώρα 16:00:01 μέχρι την 15/04/2024 και ώρα 23.59:59 ή όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα δώρα, όποιο από τα δύο επέλθει νωρίτερα https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-diagonismou-march-madness-2024/ Και είναι λογικό, αφού δεν μπορούν να προσθέτουν συνέχεια δώρα μέχρι την 15/04 κάθε φορά που τελειώνει το απόθεμα. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά σε όλες τις προσφορές/προωθητικές ενέργειες.
  3. Έως 15/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων δεν ήταν;
  4. Άντε, θα στείλουν κανένα δώρο της προκοπής; Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από την λήξη του διαγωνισμού.
  5. Και έλεγα επειδή είναι από αξιόπιστη μάρκα και έχει καλά σχόλια στο skroutz δεν θα επηρεάσει το δακτυλικό. Κρίμα.
  6. Ποιο έβαλες; Αυτό μήπως; https://www.skroutz.gr/s/39179599/Spigen-Alignmaster-Tempered-Glass-2tmch-Google-Pixel-7.html Γιατί σκέφτομαι να το παραγγείλω, αλλά αν είναι να χάσω το δακτυλικό ασ' το καλύτερα.
  7. Ψάχνω μια θήκη (όχι wallet ή book, ούτε διάφανη γιατί κιτρινίζει) για το Googe Pixel 7 μέχρι συν/πλην 10€. Έχετε να προτείνεται καμία;
  8. Δεν καταλαβαίνω όλους εσάς που κράζετε τον διαγωνισμό. Προφανώς έγιναν κάποιες παραβλέψεις, όπως το να δίνουν διπλάσιους πόντους στην αρχή ή το να έχει ξεκινήσει Παρασκευή αντί για Δευτέρα που θα ήταν το λογικό. Όμως εγώ ας πούμε κερδίζοντας περίπου 8500 κρυστάλλους την εβδομάδα κατάφερα και εξαργύρωσα τους πόντους στο ρολόι που ήθελε 12000 (πριν το πάνε σε 17000) και όχι δεν είχα προλάβει το x2. Τώρα αν δεν μου το στείλουν είναι άλλο θέμα. Θα ενημερώσω σε κάθε περίπτωση.
  9. Πολύ γενικό και αόριστο. Ίδια διεύθυνση μπορεί να έχουν και συγγενείς που μένουν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα. Άρα δικαιούνται μόνο ένα δώρο συνολικά; Το σωστό για μένα θα ήταν ένα δώρο ανά συνδρομητή (όχι ανά νούμερο, γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν 2-3 νούμερα).
  10. Βασικά τώρα που το σκέφτηκα μπορεί να τελειώσουν και 25 Μαρτίου, γιατί κάποιοι πρόλαβαν και πήραν x2 κρυστάλλους με το που ξεκίνησε ο διαγωνισμός.
  11. Με 600 κρυστάλλους ανά γύρο το μέγιστο που μπορεί να φτάσει κανείς είναι 10000 την εβδομάδα αν συμπεριλάβουμε το around worlds (ή 11500 συνολικά με 700 κρυστάλλους ανά γύρο). Αλλά 700 ανά γύρο είναι μόνο για φοιτητικούς λογαριασμούς και δεν τα δίνει συχνά. Οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη. Επομένως ήταν σχεδόν αδύνατο κάποιος να φτάσει τους 45000 μέχρι τέλος του μήνα. Όμως τώρα που πήρε παράταση τα κινητά σίγουρα θα έχουν φύγει την Δευτέρα 1 Απριλίου.
  12. Εγώ μαζεύω γύρω στους 8500 κρυστάλλους κάθε εβδομάδα και μάλιστα από το κινητό με τον παραδοσιακό τρόπο (δάχτυλο😛) οπότε το 9000 δεν είναι καθόλου δύσκολο. Μέσα από το around worlds άνετα μπορείς να μαζέψεις 1000 κρυστάλλους και κάτι ψιλά. Το skydiving είναι πανεύκολο και τώρα που έχω μάθει τι ζητάει κάθε φορά δεν μου παίρνει ούτε 5 δευτερόλεπτα. Το τζιπ θέλει περισσότερο χρόνο, αλλά υπάρχει ένα κόλπο. Αν κρατήσεις πατημένο το ερωτηματικό κάτω δεξιά σταματάει ο χρόνος, αλλά το αυτοκίνητο συνεχίζει την πορεία του και κατά αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνω την πίστα ενώ μου απομένουν πάνω από 80 δευτερόλεπτα.
  13. nokia3310

    Oppo Find X5

    Να προσθέσω ότι και στην Cosmote παίζει κανονικά 5G. Για VoLTE και VoWiFi δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το προηγούμενο κινητό που είχα ήταν το OnePlus 9 Pro και το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η μπαταρία του. Εύκολα μπορώ να πω ότι Oppo Find X5 έχει αισθητά καλύτερη αυτονομία.
  14. Πρόλαβα και πήρα το Xiaomi Redmi Watch 3 Active όταν ακόμη ήθελε 12000. Για να δούμε αν θα το τιμήσουν. Το "ανά συμμετέχοντα και διεύθυνση αποστολής" πάει μαζί να φανταστώ. Δεν πιστεύω να μην μπορέσει να πάρει δώρο ο ξάδερφος μου επειδή μένουμε στην ίδια πολυκατοικία (άσε που έχουμε και το ίδιο επίθετο).
×
×
  • Create New...