Strofigkas Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) Παιδιά κανένα τζαμάκι που να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο κενό και να μην έχει το μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω παίζει; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 8, 2020 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Παιδιά κανένα τζαμάκι που να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο κενό και να μην έχει το μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω παίζει; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-samsung-galaxy-s10-lite-nillkin-24291/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-samsung-galaxy-s10-lite-nillkin-24291/ Καλύπτει ολη την οθόνη αυτο? Γιατι οτι εχω παρει αφήνει 1-2 χιλιοστά αριστερά δεξιά, είναι μικρότερα δηλαδή απ την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Καλύπτει ολη την οθόνη αυτο? Γιατι οτι εχω παρει αφήνει 1-2 χιλιοστά αριστερά δεξιά, είναι μικρότερα δηλαδή απ την οθονη.Αν είναι 1 χιλιοστό θα είναι καλά γιατί αν δεν αφήνει καθόλου μπορεί να το σηκώνει η θήκη. Θα ήθελα και εγώ να ξέρω, αν μπορεί ας μας πει ο φίλος... Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Αν είναι 1 χιλιοστό θα είναι καλά γιατί αν δεν αφήνει καθόλου μπορεί να το σηκώνει η θήκη. Θα ήθελα και εγώ να ξέρω, αν μπορεί ας μας πει ο φίλος... Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι όπως τα λες. Αφήνει 1 χιλιοστο κι έτσι δε το πετάει η θήκη. Η τοποθέτηση είναι εύκολη, η ευκρίνεια άψογη, το δαχτυλικο αποτύπωμα λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-samsung-galaxy-s10-lite-nillkin-24291/ Εγκρίνω και επαυξάνω για το συγκεκριμένο τζαμάκι της Nillkin, το χρησιμοποιώ χρόνια σε όλα τα κινητά που αλλάζω και είναι ό,τι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 (edited) Μια χαζή ερώτηση..Θέλω να μην ακούγεται το κλείστρο της κάμερας κατά την λήψη..Υπάρχει κάτι άλλο, εκτός απ'το να βάλω στο αθόρυβο τους ήχους συστήματος?Ε Edited July 9, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Μια χαζή ερώτηση..Θέλω να μην ακούγεται το κλείστρο της κάμερας κατά την λήψη..Υπάρχει κάτι άλλο, εκτός απ'το να βάλω στο αθόρυβο τους ήχους συστήματος?Ε Βαλε αυτο. Βγαζει ενα floating button καθε φορα που τρεχει η καμερα (και εξαφανίζεται αυτόματα οταν κλεισει). Εγω την εχω μόνιμα στο αθόρυβο την καμερα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soosu.silentcamera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Βαλε αυτο. Βγαζει ενα floating button καθε φορα που τρεχει η καμερα (και εξαφανίζεται αυτόματα οταν κλεισει). Εγω την εχω μόνιμα στο αθόρυβο την καμερα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soosu.silentcamera Στα s10 υπάρχει επιλογή shutter sound..Στο δικό μας όχι; και πρέπει να βάζουμε 3rd part app?omg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Στα s10 υπάρχει επιλογή shutter sound..Στο δικό μας όχι; και πρέπει να βάζουμε 3rd part app?omg Νομίζω από μια ημερομηνία και μετα, για να καλύπτεται η νομοθεσία παντού, υποχρεωτικά υπάρχει ηχος. Τωρα για το S10 δεν ξέρω αλλα πλέον σχεδον σε ολα δεν υπάρχει επιλογή να κόβεις τον ηχο. Και αυτες οι 3d part εφαρμογες πρακτικά είναι παράνομες, δεν αποκλείεται να κοπούν καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Μαλιστα..Αφού, αν το βάλεις στο αθόρυβο δεν ακούγεται το κλείστρο, τί το παρανομο καλύπτει αυτη η αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Μαλιστα..Αφού, αν το βάλεις στο αθόρυβο δεν ακούγεται το κλείστρο, τί το παρανομο καλύπτει αυτη η αλλαγή; Ακριβώς για να σε δυσκολεύει να το κάνεις. Σχεδόν ολοι βαριούνται να κάνουν ακριβώς αυτο. Τουλάχιστον κατι τετοιο εχω διαβασει, δεν ειμαι και σίγουρος οτι όντως είναι ετσι. Πάντως σχεδόν όλα τα κινητά που εχω, δεν έχουν πλεον επιλογή να κόβεις τον ηχο στην κάμερα, συμπεριλαμβανομένου και του νοτε 8. Περίεργο μου φαίνεται αν το s10 εχει οντως ακόμα την επιλογή, νόμιζα το κοψαν γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Αυτό είδα..δεν ξέρω αν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Μια χαζή ερώτηση..Θέλω να μην ακούγεται το κλείστρο της κάμερας κατά την λήψη..Υπάρχει κάτι άλλο, εκτός απ'το να βάλω στο αθόρυβο τους ήχους συστήματος?Ε Καλησπέρα Μπορείς να φτιάξεις μια Bixby Routine να μπαίνει σε αθόρυβο όταν ανοίγει η κάμερα. Όταν θα βγαίνεις από την κάμερα θα γυριζει αυτόματα στον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλησπέρα Μπορείς να φτιάξεις μια Bixby Routine να μπαίνει σε αθόρυβο όταν ανοίγει η κάμερα. Όταν θα βγαίνεις από την κάμερα θα γυριζει αυτόματα στον ήχο Το είδα σε κάποιο φόρουμ..Αλλά, δεν έχω ενεργοποιήσει τη Bixby.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά εντόπισα τη συσκευή προχθές και έχω εντυπωσιάσει. Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα. Βγαίνει σε dual sim; σε σχέση με το Α 90 τι λέει; μου φάνηκαν πολύ κοντά οι δύο συσκευές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Dual hybrid sim.. 2 sim ή sim και microsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Υπάρχει σήμερα στον Γερμανό στα 429 !! Πιστεύω αξίζει σαν κινητό για να αντικαταστήσω το poco f1! https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-s10-lite/20391140/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ηδη επεσε παραγγελια στο Γερμανο, καιρο την περιμενα! :w00t: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Το βρήκα σε προσφορά από eglobalcentral στα 334€ βγαίνει με κουπόνι και 30 μέρες να έρθει από Κίνα χωρίς τελωνείο. Νομίζω αξίζει full σε αυτήν την τιμή. Είναι το μοντέλο G770F με τα ευρωπαϊκά δίκτυα, b20 κτλ. Τι λέτε οι κάτοχοι αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Το βρήκα σε προσφορά από eglobalcentral στα 334€ βγαίνει με κουπόνι και 30 μέρες να έρθει από Κίνα χωρίς τελωνείο. Νομίζω αξίζει full σε αυτήν την τιμή. Είναι το μοντέλο G770F με τα ευρωπαϊκά δίκτυα, b20 κτλ. Τι λέτε οι κάτοχοι αξίζει? Εγω δεν θεωρουσα οτι αξιζε το ρισκο ακομα και πριν την προσφορα του Γερμανου. Τωρα στα €429, ελληνικο και με 8GB μνημη ε ουτε καν να μπεις σε τετοιες περιπετειες. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Παιδιά, το δακτυλικό το λέει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Παιδιά, το δακτυλικό το λέει; Μια χαρά, με τη μαμά ζελατίνα που έχει τρύπα..Με tempered έχω ακούσει δύσκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Μια χαρά, με τη μαμά ζελατίνα που έχει τρύπα..Με tempered έχω ακούσει δύσκολα.. Αναλόγως το tempered. Αμα ρυθμίσετε τα παντα σωστα (διαβάστε παραπανω έχουν ξαναγραφτεί) μια χαρά είναι το δαχτυλικό. Το κινητο είναι κινηταρα με εξαιρεση την υποστήριξη xda root κλπ για όποιον ενδιαφέρεται γι αυτα, όπου εχει μηδενική υποστήριξη σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Μια χαρά, με τη μαμά ζελατίνα που έχει τρύπα..Με tempered έχω ακούσει δύσκολα.. Έχει περασμένη μαμά ζελατίνα out of the box; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts