rapsodos1979_ Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Ηρθε update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 ξέρει κανείς γιατί δεν αναγνωρίζει μόνο του τους αριθμούς των sim??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Και μενα μου ηρθε ειδοποιηση για ενημερωση λογισμικου σε: G770FXXS3BTG1 / G770FOXM3BTG1 / G770FXXS3BTG1 Με επιδιορθωση ασφαλειας 1 Ιουλιου 2020 ~197ΜΒ Την εβαλε κανεις ηδη ? Οι υπολοιποι τι ROM φορατε ? Γιατι στο branded S7 Edge που ειχα η ROM ηταν της Cosmote (COS). Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Έβαλα το τζαμακι της Nilkin και είναι μια χαρά... Μπήκε και η θήκη της ringe και καταχωρηθηκαν τα δακτυλικά με την πρώτη! Εξαιρετικά!! Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Σήμερα έστησα το δικό μου από Γερμανό. Είναι Unbranded. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Έβαλα το τζαμακι της Nilkin και είναι μια χαρά... Μπήκε και η θήκη της ringe και καταχωρηθηκαν τα δακτυλικά με την πρώτη! Εξαιρετικά!! Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Σήμερα έστησα το δικό μου από Γερμανό. Είναι Unbranded. from my S10 lite Μπορείς, σε παρακαλώ, να ελέγξεις στα "call settings" αν εμφανίζεται καρτελάκι για το wifi calling της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μπορείς, σε παρακαλώ, να ελέγξεις στα "call settings" αν εμφανίζεται καρτελάκι για το wifi calling της cosmote;Κλήσεις WiFi λέει. Απλά. Δεν αναγράφει πουθενά Cosmote. Όπως και να έχει, έλεγξα το CSC. Είναι EUR GR. Δηλαδή unbranded. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσο παράξενο και αν ακούγεται, πούλησαν διαφορετικές παρτίδες. Ήμουν από τους άτυχους :( Εμένα λέει COS. Λαχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Όσοι χρησιμοποιείται good lock, η Samsung πρόσθεσε μια εφαρμογή, το home up, που παραμετροποιει τον launcher. Αλλάζει το grid, τους φακέλους κτλ. Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βρίσκω πουθενά το good Lock.. Ή μάλλον το βρίσκω στο apkmirror, το εγκαθιστώ, βάζω και το task changer πχ αλλά δεν δουλεύει, γιατί; ;;; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο ?Αυτές είναι... Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δεν το βρίσκω πουθενά το good Lock.. Ή μάλλον το βρίσκω στο apkmirror, το εγκαθιστώ, βάζω και το task changer πχ αλλά δεν δουλεύει, γιατί; ;;; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτές είναι... Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να κανεις αυτο που θες θελει το home up: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/home-up/home-up-1-0-01-11-release/home-up-1-0-01-11-android-apk-download/download/ Δουλεύει και δεν εχω κανει καν updated σεone ui 2.1 που υποτίθεται οτι απαιτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Σας κολαει κ σας ο chrome? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Σας κολαει κ σας ο chrome? Ναι πολύ συχνά. Από ότι είδα είναι γενικό πρόβλημα όμως, όχι του κινητού. Ίσως να έχει σχέση με το Android 10. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ναι πολύ συχνά. Από ότι είδα είναι γενικό πρόβλημα όμως, όχι του κινητού. Ίσως να έχει σχέση με το Android 10. Στο emui 10 που ειμαι, εχω 1-2 φορες τη μερα θεμα με κολλημα στον chrome οποτε μαλλον ειναι γενικη ασθενεια... Btw σκεφτομαι τη μεταβαση απτο nova 5t στο lite κυριως λογω οθονης, μπαταριας και one ui για πρωτη φορα δλδ λειτουργικο samsung επειδη βλεπω πολλες ωραιες παραμετροποιηαεις. Ξερω οτι ειναι λιγο ακυρη ερωτηση, αλλα εχει κανεις συγκρινει φωτοζ μεταξυ των δυο; Πιστευω γενικα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο το lite. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Opera browser, μακράν ο καλύτερος για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Τις τελευταιες μερες κολαει οταν το πατησω να ανοιξει ο chrome Δεν λειτουργει καν κ πρεπει να τον κλεισω κ ξανα ανοιγμα Απο θεμα hardware ολα super αλλα δεν ξερω ποσο θα την παλεψω ακομα με το δακτυλικο αποτυπωμα Ειναι πολυ σοβαρος λογος που σκεφτομαι να το πουλησω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Μήπως να περάσεις το ίδιο δάκτυλο 2η φορά; Εγώ το έχω στην κατοχή μου, μια εβδομάδα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δακτυλικό. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Για τον Chrome και τα κολλήματα του κάντε το εξής: Πατήστε στην μπάρα διευθύνσεων chrome://flags θα ανοίξει μια σελίδα και πάνω στην αναζήτηση γράψτε video και κάντε disabled τα hardware-accelerated video decode και hardware-accelerated video encode Πατήστε μετά κάτω δεξιά να γίνει restart του browser Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το δαχτυλικό. Πέρασαν 2 S10 lite από το χέρια μου. Και το προηγούμενο και αυτό τα είχα με ζελατίνα στην οθόνη. Και στα δύο το δαχτυλίδι δουλεύει άριστα. 100% επιτυχία. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Opera browser, μακράν ο καλύτερος για μενα. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 ξέρει κανείς αν κάνουν τα screen protector από a71?? Υπάρχει της ringke το οποίο είναι άψογο σε s10 που το είχα δοκιμάσει αλλά για s10 lite δεν βγάζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 (edited) Πώ πωωωω.... - Μια SIM Cosmote - 60/40 - 4G/WIFI - Κάκιστο σήμα (Παραθεριστική περιοχή Χαλκιδικής με άθλιο σήμα που πίνει την μπαταρία στο Standby) - Πρώτη φόρτιση - Φωτεινότητα στο αυτόματο - GPS, Bluetooth (συνδεδεμένο με ρολόι), Data τα πάντα όλα ανοιχτά. ...έχω βαρέσει 6 ώρες SOT (100%-5%) σε...3 μέρες!!!!! :w00t: Αυτό το εργαλείο άμα "στρώσει" θα βαράει 12ωρα SOT σε μια μέρα. :X Edited July 20, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μια χαρά είναι το αποτύπωμα, και με προστατευτικο στην οθόνη. Προφανώς δεν το έχετε ρυθμίσει σωστά όσοι έχετε θεμα Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Το αποτύπωμα ειναι όντως μια χαρα. Με εντελώς μαπα tempered και πιάνει όπως βλέπετε στο βιντεο (τωρα πιάνει καλύτερα ακομα με αλλο tempered. Σε όποιον δεν πιάνει ετσι κατι δεν κανει καλα. Διαβάστε και την περιγραφή εκει που γραφω για τις ρυθμίσεις για αποτύπωμα. https://youtu.be/VGiItteDcfw Και για αυτον που γράφει παραπανω, για 12αωρα δε θυμάμαι αλλα 10ωρα εχω βγαλει (κανω και debloating αν και το συγκεκριμένο κινητό δεν το χρειάζεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 το κινητό φοράει εργοστασιακή ζελατίνα όπως τα υπόλοιπα s10;:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts