christos_087 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Πως ειναι η καμερά του παιδιά? ειστε ικανοποιημένοι? Γενικα το κινητο? Σκεφτομαι να το αγοράσω. Ειμαι με το S7 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Η κάμερα του είναι πολύ καλή, τραβάει και ωραίο βίντεο. Ισάξια και με περισσότερες λειτουργίες από τη κάμερα του 7 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Μου δημιουργείται ένα πρόβλημα από το τραβάω selfie μέσω του messenger και τα πρόσωπα βγαίνουν θολά. Αυτό δεν ισχύει όταν τραβάω σέλφι μέσω κάμερας κανονικά και όχι μέσω του messenger. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον, γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Θα έχει θέμα η εφαρμογή, βγάλτην και ξαναπέρασε την να δεις αν στρώσει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Ευχαριστώ, το έκανα και δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να θολώνει. Εάν συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλημέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται ήρθε ενημέρωση με security 1 Οκτωβρίου και διάφορες βελτιώσεις. Λίγο μεγάλη (~1GB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μήπως πήρες και ui 2.5? sent from S10 Lite Ναι, ηρθε για τα ελληνικα τουλαχιστον Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Επιβεβαιώνω, UΙ2.5 μετά την τελευταία αναβάθμιση αλλά με ελλείψεις για το Α71. Δεν υπάρχει το Samsung DeX, κάποιες έξτρα ρυθμίσεις της κάμερας για λήψεις βίντεο και Single Shot.. αυτά μάλλον πάνε στις ναυαρχίδες μόνο. Από τα λίγα που είδα προστέθηκαν η αναζήτηση στο YouTube μέσα από το πληκτρολόγιο της Samsung, οι νέες λειτουργίες στο Samsung Notes, το Samsung Edge μπορεί πλέον να δεχτεί 20 εφαρμογές αντί των 10 που έπαιρνε μέχρι σήμερα, συν ότι προστέθηκε ένα ακόμα εικονίδιο στην μπάρα με την ονομασία "Ζωντανοί υπότιτλοι". Αυτά είδα προς το παρόν, δεν τα λες και λίγα. Μια χαρά. Άντε να το δούμε και στη συνολική λειτουργία του τώρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Παιδιά υπάρχει και η σύνδεση με Windows. Δεν είναι DEX...ok...αλλά δουλεύει πολύ καλά και βοηθάει πάρα πολύ. Σαν DEX light είναι. Την κατέβασα και εγώ στο Α71. Ολα καλά. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Το βλέπω πιο αργό αλλά με καλύτερη μπαταρία Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Διαφορά στην ταχύτητα δεν βρήκα εγώ, έκανα κι έναν καθαρισμό στην cache απ το recovery μόλις εγκαταστάθηκε το update καλού κακού. Ούτε στην μπαταρία παρατήρησα κάτι αλλά δεν το δούλεψα και πολύ από χτες που το αναβάθμισα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Dex δεν έχει ούτε το s10 lite (αδίκως κατά την γνώμη μου)...από s20 f.e και πάνω το δίνει... sent from S10 Lite Ούτε στο note 10 lite έδωσαν (ενώ ακούστηκε πως θα πάρει). Μήπως το δώσουν στο ui3? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά υπάρχει και η σύνδεση με Windows. Δεν είναι DEX...ok...αλλά δουλεύει πολύ καλά και βοηθάει πάρα πολύ. Σαν DEX light είναι. Την κατέβασα και εγώ στο Α71. Ολα καλά. from my S10 lite Εντάξει, το dex είναι άλλη φάση. Φοβερό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Γεια σας παιδια,μόλις απεκτησα και εγω το τηλεφωνο και ηθελα να ρωτησω εκτος απο τον ταχυφορτιστη επιτρεπεται να το φορτιζω και με τον προηγουμενο που ειχα της samsung ,τον κλασσικο στα 2Α ,δε με ενδιαφερει η ταχυτητα φορτισης απλα μηπως γινει ζημια στη μπαταρια,επίσης αν εχετε να μου προτεινετε καμμια καλη θηκη και προστατευτικο τζαμακι της οθονης, ευχαριστω Edited October 15, 2020 by gnomonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία. Απλά να ξέρεις ότι η Samsung έχει ρύθμιση software με την οποία συνδέεις τον μαμά ταχυφορτιστή αλλά φορτίζει κανονικά (αργά) και όχι ταχεία. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Έχει να κάνει με την usb type c που είναι 2 ενώ θέλει από 3 και πάνω για Dex sent from S10 Lite Μα η σύνδεση γίνεται ασύρματα.....!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Υπήρχαν κάποια άρθρα παλαιότερα (όταν η σύνδεση ήταν ακόμα ενσύρματη) που έλεγαν αυτό για το usb 2 σαν δικαιολογία. Πλέον, αυτό δεν στέκει. Μακάρι να δούμε DEX και στο light λοιπόν...αν και θα πρότεινα σε όλους να δοκιμάσουν ΚΑΙ την "σύνδεση με Windows" και να μην την υποτιμούν. Κάνει τα βασικά και δουλεύει ταχύτατα. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Καλημέρα πως μπορώ να βάλω ήχο όταν μου έρχονται email μηπως μπορεί κάποιος να μου πει τις οδηγίες έχω κάνει πολλες προσπάθειες αλλά δεν τα έχω καταφέρει ,επίσης όταν ανοίγει το κινητό πως απενεργοποιείται ο ήχος (αλλά μόνο αυτόν τον ήχο θέλω να απενεργοποιήσω ) ,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Καλημέρα πως μπορώ να βάλω ήχο όταν μου έρχονται email μηπως μπορεί κάποιος να μου πει τις οδηγίες έχω κάνει πολλες προσπάθειες αλλά δεν τα έχω καταφέρει ,επίσης όταν ανοίγει το κινητό πως απενεργοποιείται ο ήχος (αλλά μόνο αυτόν τον ήχο θέλω να απενεργοποιήσω ) ,ευχαριστώ Πρέπει να βάλεις τον ήχο που θέλεις στον φάκελο notifications Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Καλησπέρα σε όλους .εκανα πριν λίγη ωρα το τελευταίο update k σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση σε ολα τα πληκτρολόγια.Το εχει παρατηρήσει κ κάποιος άλλος? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλησπέρα σε όλους .εκανα πριν λίγη ωρα το τελευταίο update k σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση σε ολα τα πληκτρολόγια.Το εχει παρατηρήσει κ κάποιος άλλος? :mad: Πήγαινε ρυθμίσεις, ίσα ίσα και μπράβο στην σαμσουνγκ πρόσθεσε δόνηση παντού με αυτό το update. Σε εμένα δουλεύει άψογα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις, ίσα ίσα και μπράβο στην σαμσουνγκ πρόσθεσε δόνηση παντού με αυτό το update. Σε εμένα δουλεύει άψογα. Μόνο για το πληκτρολόγιο της Samsung βλέπω επιλογή . Εγώ χρησιμοποιώ το swiftkey... από τις γενικές ρυθμίσεις δεν λες : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Μόνο για το πληκτρολόγιο της Samsung βλέπω επιλογή . Εγώ χρησιμοποιώ το swiftkey... από τις γενικές ρυθμίσεις δεν λες : Μπες στις ρυθμίσεις του swiftkey. εκεί υπάρχει επιλογή. Προφανώς τώρα είναι γυρισμένο να ισχύει ότι και στη συσκευή αλλά έχει επιλογή να ενεργοποιήσεις τη δόνηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Μπες στις ρυθμίσεις του swiftkey. εκεί υπάρχει επιλογή. Προφανώς τώρα είναι γυρισμένο να ισχύει ότι και στη συσκευή αλλά έχει επιλογή να ενεργοποιήσεις τη δόνηση. Τελικά ηθελε να το ενεργοποιήσω από το SwiftKey. Με την προεπιλογή δεν έπαιζε. Έβαλα custom ρύθμιση vibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 ακόμα δεν έχω λάβει το update... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Απέκτησα και εγώ το κινητό για αντικατάσταση του xiaomi redmi note 7. Εντυπώσεις πολύ καλές μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts