anton1s_ Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Όταν προσπαθώ να προσθέσω μια συντόμευση ιστοσελίδας στην οθόνη δεν γίνεται. Αν κάνω restart τη συσκευή τότε προστίθεται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Όταν προσπαθώ να προσθέσω μια συντόμευση ιστοσελίδας στην οθόνη δεν γίνεται. Αν κάνω restart τη συσκευή τότε προστίθεται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Από τον Chrome? Μόλις τώρα το έκανα για το thread εδώ να δω αν λειτουργεί και μου το πρόσθεσε κανονικά. Τι έκδοση είσαι στο Android? Κάνε ένα clear cache στον Chrome και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anton1s_ Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Από τον Chrome? Μόλις τώρα το έκανα για το thread εδώ να δω αν λειτουργεί και μου το πρόσθεσε κανονικά. Τι έκδοση είσαι στο Android? Κάνε ένα clear cache στον Chrome και ξαναπροσπάθησε. Ναι από chrome. Και με καθάρισμα της cache δεν αλλάζει κάτι. Έκδοση η τελευταία c27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 (edited) Ναι από chrome. Και με καθάρισμα της cache δεν αλλάζει κάτι. Έκδοση η τελευταία c27 Περίεργο, είμαι σε σελίδα, πατάω επανω δεξια στις 3 τελείες του Chrome, Προσθήκη στην Αρχική Οθόνη, μου λεει να δηλώσω όνομα στο Pop Up Menu (δεν το αλλάζω) και με το Οκ εμφανίζεται αμέσως οχι στην Home Screen αλλα στην δεξιά στη 2η οθόνη. ϊσως αν έκανες uninstall, restart και ξανα εγκατάσταση τον Chrome να διοθρωθεί. App ειναι το θεμα πάντως. Σαν τελευταία λύση στον Chrome προσπάθησε να κάνεις μέσα απο την εφαρμογή Clear Data (Ρυθμίσεις-Απόρρητο-Διαγραφή Δεδομένων Περιήγησης) και ξανα check. Edited June 10, 2020 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Κι εμένα δουλεύει κανονικά...με C27... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Όταν προσπαθώ να προσθέσω μια συντόμευση ιστοσελίδας στην οθόνη δεν γίνεται. Αν κάνω restart τη συσκευή τότε προστίθεται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Δοκίμασα μόλις κι εγω... Κι σε εμένα εμφανίζεται ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με c.27 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου έκανε ένα περίεργο η οθόνη μου έδειχνε κόκκινα τα χρώματα. Πατάω να σβήσει η οθόνη και συνήλθε να φοβάμαι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου έκανε ένα περίεργο η οθόνη μου έδειχνε κόκκινα τα χρώματα. Πατάω να σβήσει η οθόνη και συνήλθε να φοβάμαι;; Δε νομιζω αλλα εαν στο ξανακανει ξερεις τι πρεπει να κανεις. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Δε νομιζω αλλα εαν στο ξανακανει ξερεις τι πρεπει να κανεις. Ναι κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Realme UI manual https://www.rmupdate.com/2020/06/10/realme-ui-android-10-user-manual/ Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Δοκίμασα μόλις κι εγω... Κι σε εμένα εμφανίζεται ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με c.27 ! Χθες βγήκε νέα έκδοση για τον Chrome. Δοκιμάστε την και ελπίζω να λυθεί το προβλημα σας. Πάντως ξαναλέω ειναι app το θέμα που αντιμετωπίζετε και δεν σχετίζεται με το UI. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Καλησπέρα παιδιά είχα καιρό να βγάλω βίντεο και όπως έβγαζα κολλούσε λίγο στην βιντεοσκόπηση όταν το κουνούσα το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Καλησπέρα... ξέρει κανείς αν στην Gcam μας παίζει astrophotography και πως?? Ήρεμα ρωτάω!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Καλησπέρα... ξέρει κανείς αν στην Gcam μας παίζει astrophotography και πως?? Ήρεμα ρωτάω!! Χαχαχαχα το ήρεμα ρωτάω γιατί? Θα σε πάρουμε από το μούτρα? Απλό φίλος, ενεργοποιείς το Night Mode και αν σύρεις την οθόνη από πάνω προς τα κάτω για να σου βγάλει τα settings για το Night Mode θα το δεις σαν επιλογή On/Off. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Αντε γιατί πολλά brick διαβάζουμε και φοβόμαστε να "παίξουμε" με το κινητό μας. https://www.xda-developers.com/realme-releases-a-flash-tool-for-installing-coloros-realme-ui-updates/?fbclid=IwAR3lGBkSIrt_pguy35EOAaeK46gKq6pff1WQJMpqG4pcWb1r4mTvj5QvOhc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Αντε γιατί πολλά brick διαβάζουμε και φοβόμαστε να "παίξουμε" με το κινητό μας. https://www.xda-developers.com/realme-releases-a-flash-tool-for-installing-coloros-realme-ui-updates/?fbclid=IwAR3lGBkSIrt_pguy35EOAaeK46gKq6pff1WQJMpqG4pcWb1r4mTvj5QvOhc Άιντε μπας κ κάνουμε δουλειά και γυρίσουμε σε Color OS Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Θέλει ξεκλείδωμα το bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Καλησπέρα στην παρέα και από κάποιον που έχει ψηθεί πολύ από το τουμπανάκι. Μιας και δεν ασχολούμαι και πολύ εδώ και μερικά χρόνια ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να το πάρω από σαιτ ελληνικό και δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο μεινέκτημα με αυτόν τον τρόπο μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι διαλέξατε το amazon ισπανίας. Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν χρειάζονται τόσα hard reset που αναφέρετε εδώ στο νήμα. Δεν προκειται να ξεκλειδώσω τον bootloader και άρα recovery και rom θα πορευτώ με ότι μου δίνει η realme. Το ρωτάω γιατί είδα ότι και από την μία έκδοση του rmui στην άλλη συστηνόταν hard reset. Sorry αν ήταν πολύ noobie ερωτήσεις αλλά έχω 6 χρόνια να αγοράσω κινητό :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Πάρτο Σφαίρα... Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 (edited) Καλησπέρα στην παρέα και από κάποιον που έχει ψηθεί πολύ από το τουμπανάκι. Μιας και δεν ασχολούμαι και πολύ εδώ και μερικά χρόνια ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να το πάρω από σαιτ ελληνικό και δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο μεινέκτημα με αυτόν τον τρόπο μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι διαλέξατε το amazon ισπανίας. Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν χρειάζονται τόσα hard reset που αναφέρετε εδώ στο νήμα. Δεν προκειται να ξεκλειδώσω τον bootloader και άρα recovery και rom θα πορευτώ με ότι μου δίνει η realme. Το ρωτάω γιατί είδα ότι και από την μία έκδοση του rmui στην άλλη συστηνόταν hard reset. Sorry αν ήταν πολύ noobie ερωτήσεις αλλά έχω 6 χρόνια να αγοράσω κινητό :lol::lol: To δουλευω 1 μηνα τωρα, το κινητο σκοτώνει! Ουτε hard reset ουτε τίποτα...περασε Nova Lancher Prime! -Σήμα? τρελο! Πριν ειχα samsung και γινομουν μεταναστης! -GPS? εξωπραγματικο! -Ταχύτητα? faster than light! -Μπαταρια ? Δυο μερες! -Φόρτιση ? Μεχρι να κλάσεις 100αρισε η μπαταρια! -Οθονη ? Σε στελνει αδιάβαστο, 90hz με HDR! Πάνω από 500 Nits, και σε auto mode 750 nits! -Ποιοτητα κατασκευης ? Στιβαρή! -Selfie cam ? Αποδίδει λεπτομέρεια! -Main CAM ? Πολυ καλος φακος, και σε νυχτερινές πας σε GCAM! Θα περασεις μονο την GCAM! - Stereo Speakers? Γεμάτος ήχος! - Main Storage ? Κουνάει μαντήλια! Χωρητικότητα 256gb με 1,5 gb/s Read & 400 mb/s write Edited June 17, 2020 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 To δουλευω 1 μηνα τωρα, το κινητο σκοτώνει! Ουτε hard reset ουτε τίποτα... -Σήμα? τρελο! Πριν ειχα samsung και γινομουν μεταναστης! -GPS? εξωπραγματικο! -Ταχύτητα? faster than light! -Μπαταρια ? Δυο μερες! -Φόρτιση ? Μεχρι να κλάσεις 100αρισε η μπαταρια! -Οθονη ? Σε στελνει αδιάβαστο, 90hz με HDR! Πάνω από 500 Nits, και σε auto mode 750 nits! -Ποιοτητα κατασκευης ? Στιβαρή! -Selfie cam ? Αποδίδει λεπτομέρεια! -Main CAM ? Πολυ καλος φακος, και σε νυχτερινές πας σε GCAM! Θα περασεις μονο την GCAM! - Stereo Speakers? Γεμάτος ήχος! - Main Storage ? Κουνάει μαντήλια! Χωρητικότητα 256gb με 1,5 gb/s Read & 400 mb/s writeΠοια GCAM.περασες; Και με.ποιο XML? Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 (edited) Καλησπέρα στην παρέα και από κάποιον που έχει ψηθεί πολύ από το τουμπανάκι. Μιας και δεν ασχολούμαι και πολύ εδώ και μερικά χρόνια ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να το πάρω από σαιτ ελληνικό και δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο μεινέκτημα με αυτόν τον τρόπο μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι διαλέξατε το amazon ισπανίας. Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν χρειάζονται τόσα hard reset που αναφέρετε εδώ στο νήμα. Δεν προκειται να ξεκλειδώσω τον bootloader και άρα recovery και rom θα πορευτώ με ότι μου δίνει η realme. Το ρωτάω γιατί είδα ότι και από την μία έκδοση του rmui στην άλλη συστηνόταν hard reset. Sorry αν ήταν πολύ noobie ερωτήσεις αλλά έχω 6 χρόνια να αγοράσω κινητό :lol::lol: Για μένα καλη επιλογή είναι και το Realme X3 superzoom... για να έχεις και καλή κάμερα... Στο μόνο που υστερεί το κινητό είναι η κάμερα... ακόμα και με Gcam... Edited June 17, 2020 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Συμφωνώ Στην κάμερα θα μπορούσε και καλύτερα Ειδικά το βράδυ Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Για μένα καλη επιλογή είναι και το Realme X3 superzoom... για να έχεις και καλή κάμερα... Στο μόνο που υστερεί το κινητό είναι η κάμερα... ακόμα και με Gcam... Το είδα και αυτό αλλά ήταν πιο σημαντικό για μένα να έχω amoled οθόνη παρά μια καλύτερη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Το είδα και αυτό αλλά ήταν πιο σημαντικό για μένα να έχω amoled οθόνη παρά μια καλύτερη κάμερα Α ναι?? δεν έχει Amoled?? δεν το ήξερα... πάω πάσο τότε... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts