mobile59 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) https://tradingshenzhen.com/en/realme-x2-x2-pro/2055-8050-realme-x2pro-8gb-128gb-global.html#/65-device_color-device_color_blue/197-firmware-firmware_global_multi_ge_en_es_ το φερνουν κι αυτοι,ευρωπαικη αποθηκη με ενημερωσαν οτι ηρθε στοκ απλα στο σαιτ δεν φαινεται να υπαρχει Edited June 23, 2020 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Για το θέμα της μπαταρίας, λογικά πρέπει να σχετίζεται και με το καλό σύστημα ψύξης που έχει η συσκευή. Όσο λιγότερο ζεσταίνεται η μπαταρία τόσο λιγότερο φθείρεται. Και εγώ πάντως την εφαρμογή των ολιγόλεπτων κάνω, μόνο τώρα στην αρχή το αφήνω για να δω τι SOT θα μου βγάλει. Μια ερώτηση αρχάριου: τον stock dialer χρησιμοποιείτε? Δεν με έχει βολέψει καθόλου εκτός και αν έχω χάσει κάτι. Έχω 1500 επαφές και θέλω να ψάχνω γράφοντας κάτι που μπορεί να το έχω βάλει σε άλλο πεδίο (όπως εταιρία κτλ). Στα προηγούμενα κινητά μου γινόταν by default αυτό. Υπάρχουν τπτ συμβουλές?Exdialer. Ελαφρύς και με ομορφα θεματα Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Το πήρα προχτές από https://tradingshenzhen.com πολύ καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Σε αναμονή για την C28 :rolleyes: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 https://www.rmupdate.com/2020/06/28/realme-x2-pro-june-2020-update/ Update Log: Security Updated Andriod security patch(June, 2020) Applications Added realme PaySa (India) Added realme Link Settings Modified default state of power-saving mode auto-off switch to turn on Modified default state of screen brightness reduction switch in power saving mode to turn off Optimization Optimized PUBG lagging and fps drop issue Optimized screen recording feature Optimized transparency of the slide back gesture style System Fixed some known issues and improved system stability Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Ήρθε και κατεβαίνει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Ήρθε και κατεβαίνει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το updater ή από εδώ;...https://www.realme.com/eu/support/software-update Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Από το updater ή από εδώ;...https://www.realme.com/eu/support/software-updateΟΤΑ δεν μου την έβγαζε εμένα. Την κατέβασα από το site, περίπου 3gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Κάτι αξιοσημείωτο για την C28 από όσους την έβαλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 την κατεβαζω στον Υπολογιστη, απο το site. το θεμα ειναι, αν μπορεσω να διατηρησω το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 ΟΤΑ δεν μου την έβγαζε εμένα. Την κατέβασα από το site, περίπου 3gb. Και μένα για αυτό έβαλα το λινκ και την πέρασα πριν λίγο:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 την περασα απο τον υπολογιστη στο κινητο, και απο το μενου του orange fox, εκανα install C28, magisk .zip, και κολλησε, και flash : Microsoft Windows [Version 10.0.18362.836] © 2019 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\WINDOWS\system32>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices *******1 fastboot C:\adb>fastboot flash vbmeta vbmeta.img target reported max download size of 805306368 bytes sending 'vbmeta' (0 KB)... OKAY [ 0.012s] writing 'vbmeta'... OKAY [ 0.004s] finished. total time: 0.021s C:\adb>fastboot reboot rebooting... finished. total time: 0.002s C:\adb> και ευτυχως ανοιξε το κινητο, αλλιως πηγαινα για format data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Από το updater ή από εδώ;...https://www.realme.com/eu/support/software-updateΑπό εδώ. Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Εμένα κανονικά με OTA η c28... κάποια αξιοσημείωτη διαφορά δεν έχω δει...!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 (edited) H διαφορά έγκειται (που την είχα παρατηρήσει αλλα δεν την είχα report-άρει) σε αυτά τα 2 απο changelog Modified default state of power saving mode auto-off switch to turn on Modified default state of screen brightness reduction switch in power saving mode to turn off Που στην ουσία, το είχα παρατηρήσει με μείωση τόσo ευκρίνειας όσο και ανάλυσης σε καταστάσεις που το background που εχω στην κεντρική, γυρνούσε σε ανάλυση μικρότερη οταν πχ με καλούσαν ή χτυπούσε ξυπνητήρι. Σαν Experience στην γενικότερη απόδοση θα ξέρω τις επόμενες μέρες θέλει λίγο χρόνο για κάτσει και να προσαρμοστεί κάθε νέο update. Και κυρίως στην μπαταρία που είπαν οτι την εχουν βελτιώσει περαιτέρω (μετά απο 5-6 Full Charging Cycles βέβαια θα φανεί). Πέραν αυτού επειδή στην Ινδία απαντες κράζανε για το PUGB διορθώσανε τα FPS drop και ελπίζω να ησυχάσουν στα forums τους. Για μένα τραγικό να κράζουν για ένα τηλέφωνο αυτού του βεληνεκούς και τιμής επειδή δεν παιζει καλά games. Πάρε PS4, ήμαρτον δλδ με το PUGB. Αυτό που έχουν προσθέσει και δεν αναφέρεται στο Changelog είναι στο Phone Manager, την Διαχείρηση Εφαρμογών κάτι σαν Shortcut στην ουσία που δεν υπήρχει σε καμια προηγούμενη του Α10 παρα μόνο στις Indian ROMs. Edited June 29, 2020 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μετά από 5 μήνες με το εργαλείο ήρθε η ώρα της αλλαγής. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Έχω την εντύπωση, πως το κινητό, έχει πολύ έντονο λευκό χρώμα, μάλλον κουραστικό. Και εγώ το βαρέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Το δικό μου είναι το 12/256 gb, αγορά από amazon.es. Σε τι τιμή να το πουλήσω;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 370€ Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Μετά από 5 μήνες με το εργαλείο ήρθε η ώρα της αλλαγής. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους:D πως θα uninstall orange fox, to stock recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 πως θα uninstall orange fox, to stock recovery; Εφόσον έχεις orangefox πρέπει να φλασαρεις αντίστοιχη ρομ για custom Recovery όμως μετά θα χρειαστεί να κάνεις format data..Εαν κατάφερα να αντιγράψω το λινκ από το telegram θα βρεις την τελευταία C28 για custom Recovery εδώ.. http://otafsg1.realmemobile.com/patch/amazone2/INT/RMX1931EX/RMX1931EX_11.C.28_1280_202006231955/RMX1931EX_11_OTA_1280_all_RGM1KnvB9uxg_7618d.ozip Εαν δεν πετύχει με την πρώτη φορά κάνε reboot στο Recovery και ξανακάνε format data και μετά reboot system. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 απο το orange fox, εκανα format data, kai επανηλθε το stock recovery, δεν περασα ρομ απο το telegram. μετα περασα ξανα την official firmware, kai δεν κλειδωνει με τιποτε το bootloader, , fastboot flashing lock , , και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 το κλειδωσα το bootloader, με το minimal ADB and fastboot , με την πρωτη φορα. ( με το ιδιο προγραμμα το ειχα ξεκλειδωσει, το κλασικο cd C:\adb , δεν δουλευε. ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μου έσπασε η πίσω όψη. Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικά για το κινητό στο διαδίκτυο; Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Σημερα ελαβα με το software update της συσκευής την C28. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έσπασε η πίσω όψη. Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικά για το κινητό στο διαδίκτυο; Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προστασια οθονης μας δινει τσαμπα, θηκη μας δινει τσαμπα...πως το καταφερες ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts