Jump to content

Προτάσεις για clubbing και...coffeeing!

nikkosnet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το χειμωνα ηταν στου Ψυρρη,στην Αριστοφανους,αλλα ειχε ακουστει οτι και φετος για καλοκαιρι θα μεταφεροταν στην παραλιακη,στη Γλυφαδα.Την ιδια απορια ειχα κι εγω γιατι ακομη δεν ειχα δει να συμβαινει αυτο...

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

• Απαντήσεις 283
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρετε αν υπάρχει καφετέρια με το όνομα Pocito η κάπως έτσι στην Υμηττού στο Παγκράτι; Δούλευε μια κοπέλα που είχα γνωρίσει;) και ψάχνω να την βρω:)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

• 1 month later...

για κλαμπάκι που πριν είναι ωραίο καφέ θα συστήσω το ferah στο μπουρνάζι!

δύπλα από το Δελυολάνη.είναι ανατολιτικο μαγαζί.με ωραίο μέσα "στολισμό" η μουσική δεν είναι σταθερή εκτός της 12+ μέχρι το ξημέρωμα. και αυτό το λέω διότι έχει και ροκ μουσικούλα μέχρι και δεκαετοίας 80 και διάφορα περίεργα.(κάπνισμα ναργιλέ+χορός της κοιλιάς)

κατά τα άλλα για καφέ ασυζητητή είναι τα starbucks!+flocafe ειδικά για Milkshake.

• 1 month later...

Καμια προταση για clubbing στη Θεσσαλονικη??

Που να ειναι ανοιχτα και τωρα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Καμια προταση για clubbing στη Θεσσαλονικη??

Που να ειναι ανοιχτα και τωρα.

Σήμερα έχει βραδιά καγκουριάς στο Lido. Παίζει ο nivo!:D

Για Σαββατοκυριακο ενοουσα :D

Αλλα αφου ειναι ο NiVo πρεπει να παμε :p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Σοβαρα τωρα κανενα καλο club για Σαββατο βραδυ στη Θεσσαλονικη.

Παιζει τιποτα?

Δημήτρης

Σοβαρα τωρα κανενα καλο club για Σαββατο βραδυ στη Θεσσαλονικη.

Παιζει τιποτα?

Στο Lido πήγαινε. Αν δεν παίζει RnB μια χαρά είναι.

Μας τα ζάλισε σήμερο ο Nivo.

• 1 month later...
Αντιπετωπίζω ένα πρόβλημα ζωής και θανάτου:shifty: .31/10 ορκίζομαι για το πτυχίο μου θεσσαλονίκη και δε ξέρω πως να το γιορτάσω το βράδυ...Δεν έχω ακούσει για κάτι εξαιρετικό να παίζει και οι μέρες πλησιάζουν...:cry: help
:cry:

@toubiotis

Events

THURSDAY 2 NOVEMBER PASCAL FEOS - MARCO BAILEY @ DECADENCE

21/10 MARTINEZ + GREG IGNATOVICH + DJ CHRIS @ BOUTIQUE THESSALONIKH

κανενα νεο γι αυτο το τετραημερο(για τους μαθητες) που επεται?:yahoo:

εκτος του boutique :p

μπουζουκιααααααααααα

κωστακη,η μπουτικ εχει πολυ περασει αλλα ειναι για μετα τις 4-5....

παρολαυτα το γκαλά σκιζει!

Never Give Up:!:

Join friend!

Εκτός απο τα δυο γνωστά sites (που συνοδεύουν αντίστοιχα περιοδικά...)

ποιά άλλα sites ξέρετε για clubbing - έξοδο - καφέ - ξέσκασμα βρε αδερφέ !?

Υπαρχουν πολλα ωραια μαγαζακια συγκεκριμενα για καφε που δεν υπαρχουν στο Internet.Ουτε στα sites που ανεφερες.Παντως και in.gr εχει καποιες προτασεις! Δες το..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

• 1 month later...
είναι λεεί ενα μαγαζί στα εξάρχεια που λέγεται "παρεάκι". μου έχουν πει να παω αυριο. το ξέρετε; εντυπώσεις;

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Ξερει κανεις τιποτα για venue cafe στη Γλυφαδα?

Μου ειπαν οτι ειναι να ανοιξει και εκει.

Mutilator :shifty:

Απο οτι ξερω εχει ανοιξει ηδη.

Μπορεις να μου πεις που ειναι γιατι δεν βρηκα τιποτα?

Ξερω πολλα ζηταω...

Mutilator :shifty:

O paizodromos tis kalamargias exei poli orees kafeteries kai genika mporeis na to sindiaseis ton kafe kai me bolta sta magazia ekei giro

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

θα ήθελα προτάσεις για mainstream club (house,rnb,greek) στην Αθήνα μιας και θα ρθουνε για Πρωτοχρονιά κάτι φιλες απο Σερβία.Εγω αθήνα δεν έχω βγει ποτέ και δε ξέρω.

Αν ξέρετε κατι καλό πείτε μου παρακαλώ.

Διευκρινήσεις σχετικά με τιμές/είσοδο/οδό δεκτές!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• 3 months later...

Ουφ, επιτέλους το βρήκα! Ήμουν σίγουρη ότι είχα δει σχετικό thread. :happy:

Ξέρετε να μου προτείνετε μπυραρίες στην Αθήνα για να πάμε με την παρέα μου ? Επίσης αν ξέρετε να μου προτείνετε καφετέριες που να παίζουν rock μουσική και κυρίως τραγούδια από 80's 90's , θα σας είμαι υπόχρεη! :) Να διευκρινήσω ότι όταν λέω Αθήνα δεν αποκλέιω Πειραια κλπ, απλά να είναι σε μέρη που βολεύει κάπως η συγκοινωνία: μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία κλπ. Αυτά τα ολίγα! :O :p

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Λοιπον για μπυραριες...Υπαρχει μια στην Γλυφαδα που εχω ακουσει πολυ καλα λογια και βρισκεται στον δρομο που χωριζει τα Apleebee's με μια αλλη καφετερια(ακριβως απεναντι...)Δεν θα δυσκολευτεις να το βρεις(δεν θυμαμαι ονοματα γμτ:( .

Για ροκαδικα...υπαρχει το Underground rock cafe(Πλατεια Εξαρχειων) και το Wild Thing στο Μικρολιμανο(εκει που ειναι τα Goodys και ολες οι καφετεριες) για καφεδακι, κι επισης barακια του στυλ Texas(Ιπποκρατους 56, σταση Πανεπιστημιο, http://www.texasclub.gr), Revenge of rock(Λ. Αλεξάνδρας 34,210 8830695), Wizard Club(Κηφισίας 110 Μαρούσι,τηλ. 210 6141877) τα οποια αναλογα την ημερα που θα πας παιζουν και διαφορετικα ειδη απο το φασμα της ροκ/μεταλ(εχουν μια μερα της εβδομαδας που παιζουν 80's). Μπορεις να τσεκαρεις στα σαιτ τους ή στα τηλεφωνα που σου δινω.

[sIGPIC][/sIGPIC]