punisher24 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Και εμένα αγορασμένο από μεγάλο κατάστημα επίσημης αντιπροσωπίας και δεν είχε. Υποθέτω όσα είναι παρεισαγωγής έχουν αντάπτορα ή θήκη (?) οχι θήκη δεν είχε.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Διαβασα ενα αρθρο που αναφερει ποιες συσκευες θα λαβουν το emui 10.1 που εχει αρκετ; νεα χαρακτηριστικά. Παρουσιάστηκε μαζι με το P40. Αλλα η δικια μας συσκευη δεν ειναι μεσα!!!!Εκτος αμα την αναφερει αλλιως. Εχει Huawei Nova 5 Pro Nova 5 Nova 5i Pro Huawei Nova 5z. Ειναι δυνατον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Το emui 10.1 απευθύνετε στις συσκευές που δεν εχουν Google Play Store Σμφωνα με το αρθρο https://www.gizchina.com/2020/03/31/emui-10-1-here-are-the-devices-that-will-receive-it/ εχει μεσα και συσκευές με GMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Διαβασα ενα αρθρο που αναφερει ποιες συσκευες θα λαβουν το emui 10.1 που εχει αρκετ; νεα χαρακτηριστικά. Παρουσιάστηκε μαζι με το P40. Αλλα η δικια μας συσκευη δεν ειναι μεσα!!!!Εκτος αμα την αναφερει αλλιως. Εχει Huawei Nova 5 Pro Nova 5 Nova 5i Pro Huawei Nova 5z. Ειναι δυνατον; https://www.huaweicentral.com/emui-10-1-eligible-devices/ OTHER DEVICES (NOT OFFICIALLY CONFIRMED): Huawei P30 Lite Huawei Nova 5T Huawei Nova 7i Huawei P40 Lite Note: The list of officially confirmed devices is based on Chinese models and global models will be confirmed soon with new additions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Να ρωτήσω, το dnd δεν μπορώ να το βάλω να σταματάει σε ορισμένο χρόνο, πχ σε 2 ώρες από την ώρα που το ξεκίνησα? Έτσι είχα μάθει σε όλα τα κινητά μου και παιδεύομαι πόση ώρα να το βρω, και κατέληξα σε 3rd party τελικά Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 ήρθε και security Μαρτίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 ήρθε και security Μαρτίου... τώρα την κατεβάζω κι εγω.. 155mb ειναι η .197 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 τώρα την κατεβάζω κι εγω.. 155mb ειναι η .197 Πριν λίγο ήρθε και σε μένα. Το κινητό το έχω 5 μέρες και έχω πάθει πλάκα το πως πάει και την ποιότητα που έχει σε σχέση με την τιμή του. Απλά VFM με διαφορά σε ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Δεν έχει καμία διαφορά το κινητό απλά μια ενημέρωση ασφαλείας ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Υπαρχει οδηγος και στο forum για απεγκατασταση αλλα και απενεργοποιηση εφαρμογων χωρις root μεσω ADB. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=468349 ευχαριστώ το έκανα! Από ότι καταλαβα δεν απεγκαθιστά την εφαρμογή ώστε να εξοικονμήσεις και χώρο στο κινητό απλά την "κρύβει" ΚΑλό είναι ότι δεν θα ζητάει πλέον κάθε φορά να κάνει update στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Δεν έχει καμία διαφορά το κινητό απλά μια ενημέρωση ασφαλείας ειναι Σαν τι διαφορα να εχει? Φυσικα και ειναι ενημερωση ασφαλειας απο το δεκεμβριο 2019 εμενα δεν ειχε αλλη. Αρα λογικα ειναι σε 3-4 μηνιαια βαση απο οτι καταλαβαινω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά με την αντροιντ 10 υποστηρίζει aod; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά με την αντροιντ 10 υποστηρίζει aod; Δεν είναι θέμα έκδοσης λειτουργικού. Είναι θέμα τεχνολογίας και αντίστοιχης κατανάλωσης ενέργειας / μπαταρίας Οι OEM έχουν επιλέξει να δίνουν επιλογή για AOD μόνο στις συσκευές που έχουν (AM)OLED οθόνη για τον παρακάτω λόγο. On AMOLED individual pixels can be lit up and so it can afford to have always on display. Whereas in LCD the whole screen needs to be lit even if a single portion is to be lit up…so it doesn't have always on display because it will just drain too much battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Οκ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Τελικά παιδιά το νόβα 5t με το honor 20 διαφέρουν σε κάτι; Από εμφάνιση είναι τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Τελικά παιδιά το νόβα 5t με το honor 20 διαφέρουν σε κάτι; Από εμφάνιση είναι τα ίδια; Το ίδιο τηλέφωνο είναι. Το Nova 5T έχει κάποιες μικροβελτιώσεις. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9803&idPhone2=9615#diff- https://www.notebookcheck.net/Improved-Honor-Clone-The-Huawei-Nova-5T-has-less-weaknesses-than-the-Honor-20.447805.0.html https://www.notebookcheck.net/Huawei-Nova-5T-Smartphone-Review-Honor-Clone-With-Improvements.447299.0.html Ο τύπος στα links αναφέρει και αυτό: In addition, the Nova 5T supports VoLTE and VoWIFI, which had not been possible with at least our test unit of the Honor 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι για αγορά το συγκεκριμένο κινητό από σκρουτζομάγαζο στα 260€ περίπου. Το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτό και τα xiaomi mi 9 lite 128GB, realme 5 pro και huawei P Smart pro. Με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία του κινητού, η απροβληματιστη λειτουργία (όχι crashαρισματα, προβλήματα μετά από updates κτλ) και η αγορά θα γίνει με στόχο να κρατήσω τη συσκευή ως κύρια για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί).Ποιά είναι η άποψή σας; Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και εγω σε Nova θα πηγαινα.Και το Realme θα το κοιτουσα, καλη συσκευη, αλλα οπως ειπώθηκε, πασχει απο αξεσουαρ και θα φοβομουν και το θεμα εγγύησης. Τσαόμι παντως με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Το p smart pro ακυρο ειναι το ιδιο με ψαμηλοτερο επεξεργαστη, το xiaomi εγω δεν ξαναπερνω καλες συσκευες αλλα πονανε στο software κομματι, το nova πολυ καλο σαν συσκευη , πολυ καλογραμμενο λειτουργικο, το realme 5 pro φαίνεται πολλα υποσχομενο ειναι δυνατο και λενε οτι εχει καλογραμμενο λειτουργικο εχει και 300mha επιπλεον μπαταρία απο το nova αλλα απο αξεσουαρ ποναει δεν υπάρχουν. για μενα απο αυτα που προτεινες πας για nova και ας εχει λιγο λιγοτερη μπαταρια απο το realme Και εγω σε Nova θα πηγαινα.Και το Realme θα το κοιτουσα, καλη συσκευη, αλλα οπως ειπώθηκε, πασχει απο αξεσουαρ και θα φοβομουν και το θεμα εγγύησης. Τσαόμι παντως με τιποτα. Σας ευχαριστώ και τους δυο, το realme 5 pro, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Από θέμα εγγύησης του huawei τι γίνεται με τα σκρουτζομάγαζα; Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Σας ευχαριστώ και τους δυο, το realme 5 pro, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Από θέμα εγγύησης του huawei τι γίνεται με τα σκρουτζομάγαζα; εφόσον ειναι με ένδειξη EU δηλαδή προορίζεται για χώρες ευρωπαϊκής ένωσης, σε καλύπτει κανονικότατα η αντιπροσωπεια εδω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Και εγω σε Nova θα πηγαινα.Και το Realme θα το κοιτουσα, καλη συσκευη, αλλα οπως ειπώθηκε, πασχει απο αξεσουαρ και θα φοβομουν και το θεμα εγγύησης. Τσαόμι παντως με τιποτα. Και εγω Νοva θα ψηφισω,Χιaomi ειχα Note 8 pro με αρκετα θεματα σε οθονη, Realme ειναι ακομα νεο φρουτο και με εγγυηση κτλ δεν ξερεις τι γινεται. Επιπροσθετα το Nova εχει το καλυτερο SoC πραγματικα πολυ γρηγορο απροβληματιστο. Το απολαμβανω καθε μερα περισσοτερο. Σε μπαταρια μεχρι στιγμης απο A70 Samsung που ειχα και Xiaomi Note 8 pro ειναι σιγουρα πιο πισω, προσωπικα θα ηθελα λιγο περισσοτερη διαρκεια . Τελος , παντα με Huawei τυχαινει να εχω το καλυτερο σημα / επικοινωνια απο διαφορα κινητα που εχω συναντησει. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 (edited) Ρε παιδιά επειδή δεν βγάζω άκρη.. Το nova 5t me to honor 20 είναι στην ουσία η ίδια συσκευή??άκυρο τελικά είδα προηγούμενο μνμ.. Δεν ξέρω πως διαγράφω το σχόλιο αυτό Edited April 7, 2020 by sifnos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι για αγορά το συγκεκριμένο κινητό από σκρουτζομάγαζο στα 260€ περίπου. Το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτό και τα xiaomi mi 9 lite 128GB, realme 5 pro και huawei P Smart pro. Με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία του κινητού, η απροβληματιστη λειτουργία (όχι crashαρισματα, προβλήματα μετά από updates κτλ) και η αγορά θα γίνει με στόχο να κρατήσω τη συσκευή ως κύρια για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί).Ποιά είναι η άποψή σας;Για Nova είσαι. Εύκολη επιλογή έχεις να κάνεις. Είναι όσα ζητάς Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εγω δεν καταλαβα γιατι υπαρχει και το huawei nova 5t και το honor 20 :blink:, ιδια εταιρια ιδιες συσκευες , :lol: εαν με ρωτουσαν τι απο τα 2 θα διαλεγα huawei μου ερχετε ποιο "γνησιο" ρε παιδι μου :p και παραδοξως το honor που υποτιθεται ειναι το φθηνο sub brand της huawei, στην ελλαδα ειναι ακριβοτερο, βγαλε ακρη:blink: Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Κάτοχος κι εγώ του Nova 5T αλλά δεν το χρησιμοποίησα, ακόμη το ψάχνω/setάρω. Ερωτήσεις: 1) Ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας μπορούμε να κάνουμε; Αν δεν το δίνει η Huawei, γίνεται με κάποιο καλό app; Στο S9 που έχω δεν τα κατάφερα, όποιο app κι αν έβαλα είχε πολύ κακό αποτέλεσμα (ουσιαστικά άκουγα μόνο τον εαυτό μου κι ίσως στο πολύ βάθος τον συνομιλητή). 2) Πρέπει να ανησυχώ που δεν μου δίνει ακόμα ενημέρωση για Android 10; Έχει την 9.1.0.195, το βάζω να ψάχνει και μου λέει ότι δεν υπάρχει update. Αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα (MM). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts