jaranor Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Τίποτα, γι αυτό είμαστε εδώ :) Για το οξυγόνο θέλει να είναι λίγο σφιχτά και ακίνητο το χέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ναι το βρήκα τελικά και αυτό... ήμουν προετοιμασμένος από τα βιντεάκια στο YouTube ότι θα με παιδέψει λίγο μέχρι να βρω τη σωστή θέση! Βασικά σ'εμένα δούλεψε ως εξής: λίγο ψηλότερα από τον καρπό, σφιχτά και κάπως λοξά στο χέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ναι το βρήκα τελικά και αυτό... ήμουν προετοιμασμένος από τα βιντεάκια στο YouTube ότι θα με παιδέψει λίγο μέχρι να βρω τη σωστή θέση! Βασικά σ'εμένα δούλεψε ως εξής: λίγο ψηλότερα από τον καρπό, σφιχτά και κάπως λοξά στο χέρι! εχεις καποιο λινκ που να το δειχνει;Είναι το μόνο που δεν καταφέρνω. Α!Και να σβήνω την μία notification.Αν υπάρχουν παραπάνω σβήνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Tελικά το κατάφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Η λειτουργία αναστολή οθόνης μετά από 5 λεπτά τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις την οθόνη ενεργοποιημένη επι 5’.... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις την οθόνη ενεργοποιημένη επι 5’.... Μου φάνηκε λίγο κουλο να είναι το προφανές! Τις ειδοποιήσεις αν τις σβήσω από το μπαντακι γίνεται να σβήνουν και από το κινητό; Σιγαση κλήσης υπάρχει δυνατότητα; Edited April 28, 2020 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μου φάνηκε λίγο κουλο να είναι το προφανές! Τις ειδοποιήσεις αν τις σβήσω από το μπαντακι γίνεται να σβήνουν και από το κινητό; Σιγαση κλήσης υπάρχει δυνατότητα; Οχι και στα δυο και μαλιστα στο πρωτο δεν το βρισκω και βολικο γιατι μπορει καταλαθος να σβησεις τις ειδοποιησεις και να θελεις να παραμεινουν στο κινητο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Τέρμα άβολο για εμένα Να χρειάζεται από 2 συσκευές που θεωρητικά δουλεύουν μαζί να χρειάζεται να σβήνω ειδοποιήσεις ξεχωριστά Αφού υποτίθεται τις έχω διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Τελικά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου ξαναεμφάνισε το θέμα με τη μη καταγραφή ύπνου. Έχω μια άλλη απορία. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, στο ρολόι που δείχνει το χρόνο μέτριας-έντονης άσκησης, εμφανίζεται ο χρόνος έντονης άσκησης. Εκεί όμως δεν μου προσθέτει το χρόνο έντονης άσκησης που εκτελείται αν έχω ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα από το band. Πχ κάνοντας πρόγραμμα στατικού ποδήλατου, το band (από το μενού του) μου δείχνει πχ ότι έκανα 10 λεπτά έντονης άσκησης, αλλά στην οθόνη της εφαρμογής του κινητού δεν προσμετρώνται (κινητό p10 lite) Αντίθετα, στο honor κινητό της γυναίκας, προστίθενται στην εφαρμογή κανονικά και τα λεπτά έντονης άσκησης σε στατικό ποδήλατο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εμένα μου κάνει κάτι άλλο τώρα μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Βγαίνω για περπάτημα και ενεργοποιω το αντίστοιχο training mode και μετά από κανένα χλμ βγάζει ένα εικονακι με ένα μπλε σύμβολο, σαν κάτι να έχει πρόβλημα. Το έχει προσέξει κανείς άλλος; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Βγήκε νέο firmware update 1.1.0.150. Δεν γράφει τι ακριβώς διορθώνει. Πάντως μετά το update, αν πας στους καρδιακούς παλμούς, φαίνεται το "Μείνετε ακίνητοι" ενώ μετράει και μάλιστα πολύ κοντά στο "BPM", που σημαίνει ότι μάλλον ξέχασαν είτε να το κάνουν align είτε να το σβήσουν τελείως :P Δεν νομίζω να ήταν έτσι πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Βγήκε νέο firmware update 1.1.0.150. Δεν γράφει τι ακριβώς διορθώνει. Πάντως μετά το update, αν πας στους καρδιακούς παλμούς, φαίνεται το "Μείνετε ακίνητοι" ενώ μετράει και μάλιστα πολύ κοντά στο "BPM", που σημαίνει ότι μάλλον ξέχασαν είτε να το κάνουν align είτε να το σβήσουν τελείως :P Δεν νομίζω να ήταν έτσι πριν.Έτσι είναι και στη προηγούμενη έκδοση που έχω ακόμα! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μετά απο αναβάθμιση του κινητού σε Α10 ζήτησαν και οι εφαρμογές της Huawei αναβάθμιση.Τωρα δεν δουλευει η καταγραφή του ύπνου στην εφαρμογή.Του κάνω συγχρονισμό και στο 77% σταματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μετά απο αναβάθμιση του κινητού σε Α10 ζήτησαν και οι εφαρμογές της Huawei αναβάθμιση.Τωρα δεν δουλευει η καταγραφή του ύπνου στην εφαρμογή.Του κάνω συγχρονισμό και στο 77% σταματάει.Δεν έχει κανένα θέμα το Α10. Τα services της HUAWEI κάνουν συχνά προβλήματα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Δεν έχει κανένα θέμα το Α10. Τα services της HUAWEI κάνουν συχνά προβλήματα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Nαι, δεν νομίζω ότι φταίει το android 10.Ασε που δεν υπάρχει η νέα έκδοση στο google play και πρέπει να κατέβει απο το ΑppGallery της Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Εσβησα την εφαρμογη και την ξαναπέρασα και δείχνει οκ.Εκανε ενημέρωση για το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 πιστεύεται ότι τα αποτελέσματα καρδιακοί παλμοί και οξυγόνου είναι ακριβείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Όχι, οι παλμοί ίσως κάπως καλύτερα, αλλά το οξυγόνο εντελώς αναξιόπιστο. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μια χαρά είναι η μετρήσεις... Με οξυμετρο που της έχω δει..και σε ηρεμία και μετά από άσκηση.. Όσο το είχα τουλάχιστον, τώρα αν σε κανένα update χάλασαν τίποτα δεν ξέρω Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Στην καταγραφή ύπνου, δείχνει και τις φάσεις του ύπνου στο κινητό (REM, κτλ) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Στην καταγραφή ύπνου, δείχνει και τις φάσεις του ύπνου στο κινητό (REM, κτλ) ?? Ναι,στην εφαρμογή που έχεις στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 1. μπορώ να στείλω τα δεδομένα με email ? 2.μπορώ να το φορτίσω με ρεύμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 1. μπορώ να στείλω τα δεδομένα με email ? 2.μπορώ να το φορτίσω με ρεύμα ? Θα το συνδέσεις σε φορτιστή και θα φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Καλησπερα, το εχω και εγω καποιο καιρο, πριν ειχα ενα xiaomi mi band 2, στην δουλεια λοιπον το αφηνα το κινητο στο γραφειο το mi max2, και ημουν στο υπογειο μεσα βαθια μιλαμε για αποσταση, ή πανω παλι μακρια και επιανε!!!! το honor band 5 αποσυνδεεται ακομα και σε διπλανο δωματιο! τοσο μικρη εμβελεια το bluetooth ή εμενα εχει θεμα? επισης δεν συνδεεται μονο του, πρεπει να ανοιγοκλεισω το bt και να πατησω συνδεση στο προγραμμα. Ειναι τρομερα ενοχλητικο.... Τωρα μου χαρισαν ενα κινεζικο smartwatch και πιανει πολυυυυυ ποιο μακρια το bt και σε αυτο!!! Τελος ενω το οξυμετρο μετρουσε αν και δυσκολα καλα, προχτες με παιρνω μετρηση, ξεκιναει απο 97 αρχισε να πεφτει σιγα σιγα χωρις να κανω κατι εγω και εφτασε 70!!!! ενταξει να παω νοσοκομειο για φιαλες οξυγονου....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts