dimgeo Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ναι android 10 έχω και δεν έχω κανένα θέμα..Ούτε με την πρόχειρα περασμένη ούτε μετά από factory reset και νέο στήσιμο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θυμάστε που έγραψα πιο πάνω ότι σταμάτησε ξαφνικά να φορτίζει.. Δεν έφταιγε το Band αλλά ο φορτιστής, γιατί μου έκαψε και το παλιό μετά! Οπότε προσοχή τι φορτιστή βάζετε. Σας χαιρετώ μιας και δεν μπορώ να το δουλέψω πλέον, βλέπω να την βγάζω με κανονικό ρολόι μέχρι την απόφαση πιο θα είναι το επόμενο band..Όλα τα band και smart watch θέλουν παροχή είτε από usb υπολογιστή είτε από πολύ αργό φορτιστή..βαριά το πολύ 1amp..συνιστάται κάτω απο 0.5..έχουν καεί Ρολόγια των 500 ευρώ ετσι Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 (edited) Οι συσκευες παιρνουν το ρευμα που εχουν αναγκη για να φορτιστουν ανεξάρτητα με τις δυνατοτες ρευματος του φορτιστη. Νομος απαραβατος. Ο κακος κινεζος φορτιστης θα στο καψει. Οχι γιατι το εβαλες σε φορτιστη με μεγαλυτερο ρευμα. Ο γρηγορος φορτιστης μπορει απλα να σου φθειρει πιο γρηγορα τη μπαταρια. Edited December 10, 2019 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Οι συσκευες παιρνουν το ρευμα που εχουν αναγκη για να φορτιστουν ανεξάρτητα με τις δυνατοτες ρευματος του φορτιστη. Νομος απαραβατος. Ο κακος κινεζος φορτιστης θα στο καψει. Οχι γιατι το εβαλες σε φορτιστη με μεγαλυτερο ρευμα. Ο γρηγορος φορτιστης μπορει απλα να σου φθειρει πιο γρηγορα τη μπαταρια. Σωστος!!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Ναι android 10 έχω και δεν έχω κανένα θέμα..Ούτε με την πρόχειρα περασμένη ούτε μετά από factory reset και νέο στήσιμο Περίεργο που σου παίζει εσένα. Και στους XDA ρώτησα και έχουν και άλλοι τέτοιο πρόβλημα σαν εμένα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Οι συσκευες παιρνουν το ρευμα που εχουν αναγκη για να φορτιστουν ανεξάρτητα με τις δυνατοτες ρευματος του φορτιστη. Νομος απαραβατος. Ο κακος κινεζος φορτιστης θα στο καψει. Οχι γιατι το εβαλες σε φορτιστη με μεγαλυτερο ρευμα. Ο γρηγορος φορτιστης μπορει απλα να σου φθειρει πιο γρηγορα τη μπαταρια.Σωστότατος! Όσο για τον φορτιστή από παλιό Panasonic 5V 1A ήταν και το φορτιζα με εκείνο γιατί τον εμπιστυόμουν περισσότερο από ένα απλό κινέζικο ίδιον χαρακτηριστικων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Καινούρια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Αναβάθμισα σε Android 10 και το Health δεν ξεκινάει. Λέει ότι θέλει το Huawei Mobile services να τρέχει στο background και κάτι τέτοια. Εκτός από το να το κάνω μη Battery Optimised, δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να θέλει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Λύθηκε το πρόβλημα με πέρασμα παλιότερης έκδοσης του Huawei Mobile services. Είχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και με OP7 και βρέθηκε η λύση στους XDA. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ηρθε το ρολογακι απο κινα μερια, εκανε ενα update και τωρα ειναι με την εκδοση 1.1.0.122. Η τελευταια ειναι, αυτην εχετε και εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ναι αυτή είναι η Τελευταία..Εγώ το έταξε σε έναν φίλο μιας και περιμένω το gt2 Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Νομιζα οτι ειχε κ αλλες αναβαθμισεις αλλα μαλλον μπερδευτηκα γιατι παρακολουθουσα ταυτοχρονα και το νημα με το Honor Band 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Ηρθε το ρολογακι απο κινα μερια, εκανε ενα update και τωρα ειναι με την εκδοση 1.1.0.122. Η τελευταια ειναι, αυτην εχετε και εσεις;Και που σαι. Δεν είναι ρολοι. Smart band είμαι. Και έχει πάρει αρκετές αναβαθμίσεις. Σχεδόν κάθε μήνα παίρνει Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Παιδιά πάντως με το LG G4 που είχα το health σερνόταν και συνδεόταν με πολύ ζόρι. Με xiaomi mi 9 lite και android 9 όλα τέλεια. Πάντως του λείπει αυτό που έχει το mi band 4. Να κάνεις σίγαση της κλήσης. Πρέπει να το αναβαθμίσουν στο μέλλον. Μπαταρία με έξυπνη παρακολούθηση ύπνου μου πάει 6 με 7 ημέρες. Πάντως πολύ καλό γενικώς. Χαίρεσαι να το φοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Ποια χωρα δηλώσατε στην εγγραφη στο Health; Γιατι στα βιντεο λενε να μην δηλωσεις Ελλαδα γιατι βγαζει μονο 8 watchfaces. Εχει αλλαξει κατι σε αυτο και δειχνει πιο πολλα πλεον; Ευχαριστω Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ποια χωρα δηλώσατε στην εγγραφη στο Health; Γιατι στα βιντεο λενε να μην δηλωσεις Ελλαδα γιατι βγαζει μονο 8 watchfaces. Εχει αλλαξει κατι σε αυτο και δειχνει πιο πολλα πλεον; ΕυχαριστωΚανονικά Ελλάδα είχα δηλώσει από ότι θυμάμαι και τα έδειχνε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ποια χωρα δηλώσατε στην εγγραφη στο Health; Γιατι στα βιντεο λενε να μην δηλωσεις Ελλαδα γιατι βγαζει μονο 8 watchfaces. Εχει αλλαξει κατι σε αυτο και δειχνει πιο πολλα πλεον; Ευχαριστω θελει huawei services και να εχεις και account τους αλιος δεν βλεπεις και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Χαιρετω τα πληθη! Αφησα το ρολογακι για δυο μερες στο σπιτι, δεν το φοραγα, δεν ηταν συνδεδεμενο με κινητο, τιποτα. Απο 97% που ειχε μπαταρια σημερα που το ξαναπιασα ειχε 86% . Ετσι χανει και σε εσας στην αδρανεια/αναμονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Χαιρετω τα πληθη! Αφησα το ρολογακι για δυο μερες στο σπιτι, δεν το φοραγα, δεν ηταν συνδεδεμενο με κινητο, τιποτα. Απο 97% που ειχε μπαταρια σημερα που το ξαναπιασα ειχε 86% . Ετσι χανει και σε εσας στην αδρανεια/αναμονη;Αν είναι ενεργοποιημένα να μετράει πάντα παλμούς και ύπνο ναι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Αν είναι ενεργοποιημένα να μετράει πάντα παλμούς και ύπνο ναι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το εχω να τα μετραει παντα αλλα το εχω ρυθμισμενο στην εξυπνη λειτουργια. Ειχα την εντυπωση οτι στην εξυπνη λειτουργια οταν δεν το φοραω δεν δουλευουν οι αισθητηρες και δεν καταναλωνει μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το εχω να τα μετραει παντα αλλα το εχω ρυθμισμενο στην εξυπνη λειτουργια. Ειχα την εντυπωση οτι στην εξυπνη λειτουργια οταν δεν το φοραω δεν δουλευουν οι αισθητηρες και δεν καταναλωνει μπαταρια.Επειδή έχω κάνε δοκιμή και της δυο λειτουργίες Όταν έχω ενεργό true sleep το φοράω μέρα νύχτα και Bluetooth συνδεδεμένο μέρα νύχτα με λίγα λόγια όλα ενεργά αλλά με έξυπνη λειτουργία βγάζω περίπου 7 μέρες Αν έχω την λειτουργία που λει σε πραγματικό χρόνο οριακά 4 μέρες μπαταρία αλαα τα βγάζει όλα λεπτιμερεστατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το True Sleep το εχω μονιμα απενεργοποιημενο, δεν το φοραω οταν κοιμαμαι. Μου εκανε εντυπωση η καταναλωση της μπαταριας οταν δεν το φοραω, γιατι ειδα οτι οταν το εχω πχ στο γραφειο παρατημενο ο αισθητηρας που μετραει τους παλμους δεν δουλευει. Συνδεδεμενο με κινητο δεν ειναι οταν δεν το φοραω, οποτε ουτε ειδοποιησεις εχει. Συν οτι η οθονη δεν αναβει. Τελος παντων. Το παρακολουθω και βλεπω. Θενκς για τις απαντησεις μαγκες! Χρονια πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλημερα και Χρονια Πολλα, Γνωριζεται πως τα παει με μετρησεις στην κολυμβηση, εχει ακριβεια η μετραει οτι να ναι ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 (edited) Καλημερα και χρονια πολλα.Εχω θεμα απο εχθες δεν περνανε τα δεδομενα υπνου στην εφαρμογη, δεν υπαρχουνε δεδομενα λεει τη μπορει να φταιει.Εχθες με επανεκινηση τα περασε μετα απο πολλες ομως προσπαθειες σημερα δεν τα περναει.Επισης να ρωτησω τα βηματα πως μηδενιζοντε και πως ξεκινανε απο το μηδεν στο μπαντ εννοω Edited January 2, 2020 by gilera1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Υπάρχει γενικότερο θέμα με Huawei health. Sent from my S10+ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Για πείτε τι θέμα γενικό υπάρχει, γιατί με ANDROID 10 δεν έχω κανένα θέμα. Απλά χρησιμοποιώ παλιότερη έκδοση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Όλοι το έχουν αυτό το θέμα. Κάποιο bug έχει δημιουργηθεί. Σκέψου ότι και όσοι έχουμε το watch GT έχουμε το ίδιο πρόβλημα από χτες. Λογικά θα παίξει κάποιο update. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts