Jump to content

Google Pixel 4 XL

orone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα και με την 10αρα καθιστούσε πολύ ακόμα και τις μικρές αναβαθμίσεις. Όταν εκλεινα το wifi και τις έκανα με δεδομένα μου έδινε την εντύπωση ότι γινόταν πιο γρήγορα

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα και με την 10αρα καθιστούσε πολύ ακόμα και τις μικρές αναβαθμίσεις. Όταν εκλεινα το wifi και τις έκανα με δεδομένα μου έδινε την εντύπωση ότι γινόταν πιο γρήγορα

Ισχύει,πάντα με τα δεδομένα γίνεται πιο γρήγορα...

Εγώ το έχω τσεκαρει πολλές φορές...Όταν στέλνω φωτογραφίες από την συσκευή στο One drive,με wifi κάνει σχεδόν τον τριπλό χρόνο,αν είναι πολλές,άστο καλύτερα...Με δεδομενα πάνε σφαίρα...

Εξαρτάται από το τι ταχύτητα έχει η σταθερή σύνδεση πάνω στην οποία έχεις συνδεθεί με WIFI, την σύνδεση WIFI, και τι ταχύτητα έχει η σύνδεση mobile data

Αν έχεις μια γραμμή VDSL 30mbits, λογικά αυτή δεν περιορίζεται από το Wi-Fi

To Wi‑Fi 5 (802.11ac) επιτρέπει θεωρητικές ταχύτητες 433–6933 Mbits

Τα 30mbit πρέπει στην πράξη να τα πιάνει, και να μην μειώνονται λόγω της ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi

Δοκιμάστε με αυτήν την εφαρμογή speedtest:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest

Και μετά δοκιμάστε κλείνοντας το wifi

Παιδιά έχω 100/10 και σε δοκιμές κατεβάζω με μηδαμινές απώλειες. Είναι λες μας ωθούν να χρησιμοποιούμε data

Παιδιά έχω 100/10 και σε δοκιμές κατεβάζω με μηδαμινές απώλειες. Είναι λες μας ωθούν να χρησιμοποιούμε data

Εννοείς ότι κατεβάζεις χωρίς απώλειες από το PC? αλλά με χαμηλή ταχύτητα από το κινητό, συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi?

Εννοείς ότι κατεβάζεις χωρίς απώλειες από το PC? αλλά με χαμηλή ταχύτητα από το κινητό, συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi?
Ενώ έχω κομπλέ ταχύτητα ακόμα και σε ασύρματο, όταν κάνω την αναβάθμιση κάθε μήνα που είναι λίγα mb καθυστερεί αρκετά, με data κατεβαίνει πιο γρήγορα

Χρησιμοποιεί κανείς το tap tap χτύπημα στη πλάτη του κινητού; Και αν ναι έχετε παρατηρήσει κάποιο drain;

Edited by GeorgeX21

Χρησιμοποιεί κανείς το tap tap χτύπημα στη πλάτη του κινητού; Και αν ναι έχετε παρατηρήσει κάποιο drain;

Το είχα βάλει λίγο στις αρχές που βγήκε, αν θυμάμαι καλά 1 με 2 %

Ξαφνικά στην κεντρική οθόνη στο πάνω μέρος που είναι η ημερομηνία δεν εμφανίζεται ο καιρός δίπλα πως γίνεται να εμφανιστεί παλι;

Ξαφνικά στην κεντρική οθόνη στο πάνω μέρος που είναι η ημερομηνία δεν εμφανίζεται ο καιρός δίπλα πως γίνεται να εμφανιστεί παλι;
Για δοκίμασε ένα force stop clear cache στην εφαρμογή Google, ή ένα force stop στον launcher

Εγώ έχω βρει μία προσωρινή λύση. Πατάω παρατεταμένα στην κεντρική οθόνη, επιλέγω widgets, βρίσκω το widget της Google (At a glance), το βάζω στην οθόνη και επιστρέφει ο καιρός πάλι κανονικά.

Έχω την εντύπωση βέβαια πως οι θερμοκρασίες που δείχνει δεν είναι οι σωστές, αλλά εφόσον δεν μπορω κιόλας να το αφαιρέσω από την κεντρική οθόνη, αναγκαστικά χρησιμοποιώ αυτό. Εννοείται ότι δεν με καλύπτει η αλλαγή launcher μιας και μου αρέσει να δουλεύω τις συσκευές μου με τον stock πάντα.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγώ έχω βρει μία προσωρινή λύση. Πατάω παρατεταμένα στην κεντρική οθόνη, επιλέγω widgets, βρίσκω το widget της Google (At a glance), το βάζω στην οθόνη και επιστρέφει ο καιρός πάλι κανονικά.

Εχει εξαφανιστει και απο τα widgets.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα εκανα μια επανεκκινηση και εμφανιστηκε ο καιρος ηταν απλο τελικα.

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα μονο οταν ειναι με δεδομενα. Δεν βρισκει την τοποθεσια που ειμαι κλπ και χανεται, ουτε εμφανιζεται μετα κιολας. Με wifi ολα μια χαρα παρολο που τοποθεσιες, ακριβεια τοποθεσιας κλπ ειναι ανοιχτα μονιμα.

Αρκετα συχνα τρωει παντως σκαλωμα. Δεν την λες και πολυ σωστη την εφαρμογη google app. Ισως τρωει σκαλωμα με τον launcher.

Edited by FoT1s

Αλλο πάλι ..Οταν κάνω βιντεοκλήση μέσω Instagram αυτοί που με βλέπουν , με βλέπουν με γραμμές μερικές φορές .Σε αλλο σπίτι δεν το κάνει .

Εκανα εγκατάσταση /απεγκατάσταση τίποτα .

Τι μπορεί να φταίει ?

Αλλο πάλι ..Οταν κάνω βιντεοκλήση μέσω Instagram αυτοί που με βλέπουν , με βλέπουν με γραμμές μερικές φορές .Σε αλλο σπίτι δεν το κάνει .

Τι μπορεί να φταίει ?

Τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι πρόβλημα συσκευής, μήπως ποιοτητα δικτύου?

Τι μπορεί να φταίει ?

Router να αλλάξεις.

Βρες κάποιο με 5ghz wifi.

Προσοχή αν έχεις voip μόνο, δεν παίζουν όλα.

Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωχ εχω Ιναλαν αλλα και πριν με την cosmote το εκανε πιο πολύ .Τωρα ειναι πιο λίγο...

Να ρωτήσω μιας και δεν υπάρχει ενότητα και συγκεκριμένα για pixel 5 επειδή θέλει να το πάρει ο αδερφός μου πήγε να το παραγγείλει απο το store τις google το γαλλικό και έκανε την διαδικασία κανονικά μέχρι την πληρωμή χωρίς πρόβλημα αλλά στο τέλος φοβήθηκε μήπως δεν το στείλουν γνωρίζεται αν ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα δηλαδή στέλνει Ελλάδα.

Να ρωτήσω μιας και δεν υπάρχει ενότητα και συγκεκριμένα για pixel 5 επειδή θέλει να το πάρει ο αδερφός μου πήγε να το παραγγείλει απο το store τις google το γαλλικό και έκανε την διαδικασία κανονικά μέχρι την πληρωμή χωρίς πρόβλημα αλλά στο τέλος φοβήθηκε μήπως δεν το στείλουν γνωρίζεται αν ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα δηλαδή στέλνει Ελλάδα.
Δε στέλνει Ελλάδα.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Administrators

Όλα τα Google Stores δεν στέλνουν εκτός της χώρας που εδρεύουν.

Modpic.gif

Πότε προσπάθησε να το παραγγείλει από Γαλλία? Γιατί προσπαθώ εδώ και μέρες να το πετύχω διαθέσιμο και είναι συνεχώς εκτός

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Για άλλη μια φορά (το είχα πάθει και στο 2xl) εξαφανίστηκε από τις ειδήσεις στην εφαρμογή Google αριστερά της αρχικής η επιλογή για απόκρυψη ιστορίας χωρίς να αλλάξω κάτι. Την πρώτη φορά που είχε συμβει είχε επανέλθει μόνο του. Δοκίμασα απεγκατασταση αναβάσεων, clear data cache και πάλι αναβάθμιση και πάλι τίποτα. Το έχει πάθει κανένας άλλος?

Edited by Vag_koun

Σχετικά με το θέμα του battery drain που είχα αναφέρει μερικές μέρες πριν, μάλλον δεν ήταν ούτε θέμα κάποιας εφαρμογής, ούτε σήματος. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, μάλλον το adaptive battery την έκανε την δουλειά την νύχτα. Χωρίς αυτό, χάνει μόνο 3% σε σχέση με 6% που έχανε με το adaptive battery.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σχετικά με το θέμα του battery drain που είχα αναφέρει μερικές μέρες πριν, μάλλον δεν ήταν ούτε θέμα κάποιας εφαρμογής, ούτε σήματος. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, μάλλον το adaptive battery την έκανε την δουλειά την νύχτα. Χωρίς αυτό, χάνει μόνο 3% σε σχέση με 6% που έχανε με το adaptive battery.

Δηλαδή με κλειστό το adaptive battery έχεις γενικότερα καλύτερη μπαταρία ή μόνο το βράδυ?

• The title was changed to Google Pixel 4 XL