akpe Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Οντως, εξαφανιστηκε και σ'εμενα το gpay...και εψαχνα ποση ωρα να δω τι μου εφυγε... το κατεβασα ξανα απο apk και ολα καλα. το θεμα ειναι γιατι εγινε κατι τετοιο μονο του? EDIT: Ενω ξανα περασα το google pay, παλι μου το αφαιρεσε απο μονο του. Δεν έχω το P4XL, αλλά πρόσεξα πως συνέβη το ίδιο και σε εμένα. Είμαι ρουτ, άνοιξα το Titanium, και είδα πως η εφαρμογή έγινε frozen! Δεν έχω ιδέα γιατί. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έχει εξαφανιστεί και σε μένα το google pay,αλλά αν πας στην Διαχείριση λογαριασμου Google πληρωμές και συνδρομές έχει τρόποι πληρωμής GPay και εκεί μέσα βρήκα ότι έχει την κάρτα μου...Μήπως το αλλάξανε με αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και σε εμένα απο εχθές αυτό το πράγμα γίνεται. Το κάνω κάθε φορά enable από το store, σε λίγες ώρες γίνεται disabled πάλι. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 same here...disappeared again! Λογικά, μιας και το pay έγινε επίσημο στην Ελλάδα, θα έρθει update στην εφαρμογή που θα την επαναφέρει....οπότε υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Όσοι αγοράσατε από Γερμανία είναι προεγκατεστημένο όπως ήταν και σε μένα. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έχουν έρθει σε όλες τις εφαρμογές της Google ενημέρωση εκτός της κάμερας...Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει έρθει ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και εμενα μου ειχε φυγει το google pay αλλα το ξαναβαλα παλι με το Aptoide https://google-pay.gr.aptoide.com/app και ολα καλα βαλτε το απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και εμενα μου ειχε φυγει το google pay αλλα το ξαναβαλα παλι με το Aptoide https://google-pay.gr.aptoide.com/app και ολα καλα βαλτε το απο εκει. Μπαινει και ξανα αφαιρειτε απο μονο του καποιες ωρες μετα. 3 φορες μου το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έχουν έρθει σε όλες τις εφαρμογές της Google ενημέρωση εκτός της κάμερας...Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει έρθει ακόμα....Για ξανά δες! Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Για ξανά δες! Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι τώρα ήρθε η αναβάθμιση στην κάμερα...Σίγουρα πρέπει να ειμουν από τους τελευταίους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε έναν ασύρματο φορτιστή και ένα powerbank για το pixel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε έναν ασύρματο φορτιστή και ένα powerbank για το pixel...Φορτιστή ασύρματο έχω Pixel stand και έναν της Spigen ο οποίος κάνει ουσιαστικά την ίδια δουλειά χωρίς τα features του Pixel stand φυσικά. Αν είσαι Αθήνα σου δίνω αν θες τον Spigen μιας και τον πουλάω. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Φορτιστή ασύρματο έχω Pixel stand και έναν της Spigen ο οποίος κάνει ουσιαστικά την ίδια δουλειά χωρίς τα features του Pixel stand φυσικά. Αν είσαι Αθήνα σου δίνω αν θες τον Spigen μιας και τον πουλάω. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Άνδρο μένω...Αθήνα που είσαι;;;Μήπως μπορεί κανείς από τα αδέρφια μου... Πόσο τον δίνεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Παιδιά το δουλεύει κανένας με nova launcher? Δυσκολεύομαι με την 'παυλα' να πάω στην αρχική κεντρική οθόνη... Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Παιδιά το δουλεύει κανένας με nova launcher? Δυσκολεύομαι με την 'παυλα' να πάω στην αρχική κεντρική οθόνη... Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση?Δεν ξέρω αν γίνεται από την παύλα Πήγαινε στα gestures & inputs και σύνδεσέ το με κάποιο gesture, π.χ. με το pinch-in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Δεν ξέρω αν γίνεται από την παύλα Πήγαινε στα gestures & inputs και σύνδεσέ το με κάποιο gesture, π.χ. με το pinch-in Το σύνδεσα τελικά με το διπλό πάτημα. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σύνδεσα τελικά με το διπλό πάτημα. Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, κυλιόμενο screenshot δεν υπάρχει σωστά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 (edited) Google Pay app, χωρίς το app με επίσημα... χείλη!!! https://support.google.com/pay/answer/10173487?hl=el Μου κάνει εντύπωση το... "Συμβουλή: Αν έχετε τηλέφωνο Google Pixel, για να ανοίξετε το Google Pay, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνό σας." Το οποίο δεν το βλέπω... ακόμα! Αναμονή... Edited November 25, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Google Pay app, χωρίς το app με επίσημα... χείλη!!! https://support.google.com/pay/answer/10173487?hl=el Μου κάνει εντύπωση το... "Συμβουλή: Αν έχετε τηλέφωνο Google Pixel, για να ανοίξετε το Google Pay, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνό σας." Το οποίο δεν το βλέπω... ακόμα!Εγώ προσωπικά ούτε στα account services το έχω, ούτε στο power menu. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Εγώ προσωπικά ούτε στα account services το έχω, ούτε στο power menu. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Στο Power Menu είναι location based... είχα διαβάσει παλιότερα. Λογικά θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στις 10 αυτές χώρες! Στο Google Services είναι περίεργο. Υπάρχουν android κινητά (όχι Pixel) που το εμφανίζουν! Πριν καταργηθεί το Google Pay app, το είχες πχ με apk στο κινητό σου? Έχεις κάποια από τις κάρτες που το υποστηρίζει στην Ελλάδα? Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Στο Power Menu είναι location based... είχα διαβάσει παλιότερα. Λογικά θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στις 10 αυτές χώρες! Στο Google Services είναι περίεργο. Υπάρχουν android κινητά (όχι Pixel) που το εμφανίζουν! Πριν καταργηθεί το Google Pay app, το είχες πχ με apk στο κινητό σου? Έχεις κάποια από τις κάρτες που το υποστηρίζει στην Ελλάδα?Όχι δεν το είχα βάλει ποτέ με εξωτερικό apk. Δεν θυμάμαι βέβαια εάν το είχε προεγκατεστημένο η συσκευή και το αφαίρεσα εγώ με ADB commands, όπως είχα κάνει με 3-4 εφαρμογές που δεν ήθελα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 ... Και κάτι ακόμα, κυλιόμενο screenshot δεν υπάρχει σωστά? Σωστά. //// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Εγώ προσωπικά ούτε στα account services το έχω, ούτε στο power menu. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk same here...:confused: πριν λίγο έκανε update το "παλιό google pay"....λογικά θα παραμένει τώρα στις εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 same here...:confused: πριν λίγο έκανε update το "παλιό google pay"....λογικά θα παραμένει τώρα στις εφαρμογές.. Δοκίμασα πριν λίγο να βάλω από το apk mirror το τελευταίο με το ανανεωμένο εικονίδιο, αλλά στην αρχή που ζητάει αριθμό τηλεφώνου, είχε κωδικούς μόνο τριών χωρών. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 same here...:confused: πριν λίγο έκανε update το "παλιό google pay" από το play store κανονικά....το νέο google pay λογικά θα αργήσει να παίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 (edited) Εγω κατεβασα το τελευταιο .apk που βγηκε. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-120-343944147-release/ Και προς το παρον, δεν μου το εχει αφαιρεσει. Επισης στο google play δεν εμφανιστηκε επισημα οπως και στο power button. Αν δεν υπαρχει στις υπηρεσιες λογαριασμου, κοιταξτε μηπως εχετε ενημερωση google services και καντε την χειροκινητα αντι αυτοματα που γινεται μονο του. Και μαλλον δεν θα βγει καν στο google play σαν εφαρμογη γιατι λεει αυτο για τις νεες χωρες αν εισαι κατοικος. -Η εφαρμογή Google Pay δεν είναι διαθέσιμη για λήψη Edited November 25, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts