orone Δημοσιεύτηκε October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2019 Παρουσιάστηκε μόλις το νέο κινητό της Google. τα χαρακτηριστικά βρίσκονται εδώ: https://store.google.com/product/pixel_4_specs Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εμένα μου αρέσει αρκετά. Δεν έχει notch ή edge oθόνη (οι οποίοι είναι αποτρεπτικοί παράγοντες αγοράς) και αν δεν εμφανίσει σοβαρές παιδικές ασθένειες, θα το παραγγείλω σίγουρα. Sent from my Pixel XL using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ένα πρώτο hands on Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Το λευκό στο Xl εξαντληθηκε στο μισαωρο!!! χαχαχαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Από πού μπορούμε να το παραγγείλουμε; Έχω έναν ξάδερφο στην Γερμανία και μπορώ να του ζητήσω να το αγοράσει αυτός για μένα από το επίσημο σάιτ και μετά να μου το στείλει Ελλάδα! Θα είμαι εντάξει με κοσμοτέ; Θα έχει ελληνικά; 4g; Πώς αλλιώς μπορώ να το αγοράσω; Αν έχω την διεύθυνση του μπορώ να προχωρήσω στην αγορά και να το πληρώσω με την κάρτα μου πιστωτική από την Πειραιώς; Αν ξέρετε κάτι θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας! Ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Θετικά: η τιμή, το recorder, τα διάφορα άλλα καλούδια τύπου soli, Live HDR+, dual exposure Αρνητικά: Δεν έχουν ακουστικά (αν είδα καλά), έκοψαν τον απεριόριστο χώρο στο Photos, Limited edition το πορτοκαλί, η μπαταρία (ειδικά στο μικρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Θετικά: η τιμή, το recorder, τα διάφορα άλλα καλούδια τύπου soli, Live HDR+, dual exposure Αρνητικά: Δεν έχουν ακουστικά (αν είδα καλά), έκοψαν τον απεριόριστο χώρο στο Photos, Limited edition το πορτοκαλί, η μπαταρία (ειδικά στο μικρό) Πόσο είναι η τιμή για Ευρώπη;; δεν το είδα κάπου;; Επίσης είναι dual sim;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Πόσο είναι η τιμή για Ευρώπη;; δεν το είδα κάπου;; Επίσης είναι dual sim;; 749€ το P4 (πέρσι νομίζω 799) 899€ το P4XL (νομίζω 949 πέρσι) Mε e-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 749€ το P4 (πέρσι νομίζω 799) 899€ το P4XL (νομίζω 949 πέρσι) Mε e-sim Θα λειτουργούν μαζί οι 2 sim; Γνωρίζεις;; Γιατί στο 3 δεν λειτουργούσαν μαζί από ότι γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Εγώ θα περιμένω να το δω απο κοντά σε κατάστημα εδώ Γερμανία, και μετά θα δω τι θα κάνω την Black Friday, που σίγουρα θα έχει έκπτωση όπως και πέρυσι. - Το μικρό έχει πάρα πολύ μικρή μπαταρία, αλλά και το μεγάλο επίσης. Ειδικά με 90 hz οθόνη. - Επίσης και αυτό ξεκινάει από 64 gb αποθηκευτικό χώρο. Γιατί;; Αν η apple ξεκινούσε από 128 θα ξεκίναγαν και τα πίξελ από τόσο σίγουρα. - Αυτό το πολυαναμενόμενο ραντάρ soli δεν κάνει απολύτως τίποτα σε σχέση με αυτά που έχει τη δυνατότητα να κάνει πραγματικά. (Έχουν φτιάξει ειδικά wallpaper με Πόκεμον να τα χαιρετας και να σε χαιρετανε, να κάνεις πως τα γαργαλας και να χοροπηδανε.. Αλήθεια τώρα;;; Που όταν διαφήμιζε η apple τα animoji την κοροϊδεύαμε όλοι; Για αυτό βάλανε το τρομερό soli και ολο το επάνω bezel;) - recorder , το γρηγορότερο Google assistant και ολα αυτά απασχολούν μόνο λαούς που μιλάνε αγγλικά. Σε εμάς πρακτικά δεν έχουν σημασία γιατί δεν κάνουμε διάλογο στα αγγλικά με το κινητό. - Απ' ότι είδα ξανά είναι κλειδωμένη η ασύρματη για ταχυφορτιση ΜΟΝΟ με τον φορτιστή του πίξελ που έχει 80€, και κάνα δυο ακόμα που κοστίζουν τόσο. - Αν δεν επιτρέπουν την χρήση dual SIM θα είναι τραγικό. - λείπει η wide , αλλά έβαλαν telephoto... - δεν έχουν βάλει ούτε ακουστικά στην συσκευασία ούτε το tongle για να συνδέσεις ακουστικά !! Αρχιζω και πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με την apple του αντροιντ. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Edited October 15, 2019 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 749€ το P4 (πέρσι νομίζω 799) 899€ το P4XL (νομίζω 949 πέρσι) Mε e-sim Από το γερμανικό google store... +100€ τα 128GB ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα λειτουργούν μαζί οι 2 sim; Γνωρίζεις;; Γιατί στο 3 δεν λειτουργούσαν μαζί από ότι γνωρίζω. - Αν δεν επιτρέπουν την χρήση dual SIM θα είναι τραγικό. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Στο Pixel 3a και με android 10 λειτουργεί το dual sim. Εννοείται ότι έχουμε μία φυσική SIM και μία eSIM. Άρα για Ελλάδα eSIM μόνο από την Cosmote! https://www.theverge.com/2019/9/4/20849157/pixel-3a-true-dual-sim-support-android-10-google Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Από το γερμανικό google store... +100€ τα 128GB ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Pixel 3a και με android 10 λειτουργεί το dual sim. Εννοείται ότι έχουμε μία φυσική SIM και μία eSIM. Άρα για Ελλάδα eSIM μόνο από την Cosmote! https://www.theverge.com/2019/9/4/20849157/pixel-3a-true-dual-sim-support-android-10-google Του χρόνου θα έρθει Ελλάδα μόνο αν το πάρουμε από έξω..εδώ Σκρουτζ βλέπω να έρχεται μέσα νοεμβρίου.απο αμαζον πως το φέρνουν Ελλάδα ξέρει κανένας; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Θα περιμενω λιγες μερες να δω αν σκασει μυτη στο γερμανικο αμαζον, αλλιως, παραγγελια μεσω του Ισπανικου store, για αποστολη σε φιλη μου και αυτη με την σειρα της αποστολη Ελλαδα, αλλιως, αν σκοπευει να ερθει συντομα Ελλαδα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Υπάρχει και το forward2me Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Συμπαθητικό το xl αν και λίγο φαρδύ για 6.3 ίντσες. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 ξερει κανεις αν με esim cosmote θα δουλευει κανονικα dual sim? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 ξερει κανεις αν με esim cosmote θα δουλευει κανονικα dual sim? Καλημέρα.Και εγώ αύτο ρωτάω από εχτές αλλά ουδείς δεν ξέρει. Αν θα μπορούν και οι 2 sim να λειτουργούν μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Επισης το wifi calling και το volte θα δουλευει με καπιοον τροπο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εγώ πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω κατά πόσο θα λειτουργεί το νέο Face Unlock με γυαλιά. Τουλάχιστον οράσεως καθώς από την στιγμή που δεν υπάρχει fingerprint scanner δεν δίνεται άλλη επιλογή στον χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στο τηλέφωνο του. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Το βράδυ χωρίς φως πως θα ξεκλειδώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Το βράδυ χωρίς φως πως θα ξεκλειδώνει; οπως ξεκλειδωνει και το iphone Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εγώ θα περιμένω να το δω απο κοντά σε κατάστημα εδώ Γερμανία, και μετά θα δω τι θα κάνω την Black Friday, που σίγουρα θα έχει έκπτωση όπως και πέρυσι. - Το μικρό έχει πάρα πολύ μικρή μπαταρία, αλλά και το μεγάλο επίσης. Ειδικά με 90 hz οθόνη. - Επίσης και αυτό ξεκινάει από 64 gb αποθηκευτικό χώρο. Γιατί;; Αν η apple ξεκινούσε από 128 θα ξεκίναγαν και τα πίξελ από τόσο σίγουρα. - Αυτό το πολυαναμενόμενο ραντάρ soli δεν κάνει απολύτως τίποτα σε σχέση με αυτά που έχει τη δυνατότητα να κάνει πραγματικά. (Έχουν φτιάξει ειδικά wallpaper με Πόκεμον να τα χαιρετας και να σε χαιρετανε, να κάνεις πως τα γαργαλας και να χοροπηδανε.. Αλήθεια τώρα;;; Που όταν διαφήμιζε η apple τα animoji την κοροϊδεύαμε όλοι; Για αυτό βάλανε το τρομερό soli και ολο το επάνω bezel;) - recorder , το γρηγορότερο Google assistant και ολα αυτά απασχολούν μόνο λαούς που μιλάνε αγγλικά. Σε εμάς πρακτικά δεν έχουν σημασία γιατί δεν κάνουμε διάλογο στα αγγλικά με το κινητό. - Απ' ότι είδα ξανά είναι κλειδωμένη η ασύρματη για ταχυφορτιση ΜΟΝΟ με τον φορτιστή του πίξελ που έχει 80€, και κάνα δυο ακόμα που κοστίζουν τόσο. - Αν δεν επιτρέπουν την χρήση dual SIM θα είναι τραγικό. - λείπει η wide , αλλά έβαλαν telephoto... - δεν έχουν βάλει ούτε ακουστικά στην συσκευασία ούτε το tongle για να συνδέσεις ακουστικά !! Αρχιζω και πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με την apple του αντροιντ. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Αν και είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα, νομίζω πως αυτά που γράφεις, έχεις πέσει μέσα σε πολλά. Όσο για το τελευταίο, νομίζω ότι και η ίδια, με τη σειρά Pixel, αυτό θέλει, να γίνει η Apple του Android. Προσπαθεί τουλάχιστον διότι το premium εξωτερικά δε το έχει στο vs με το iPhone. Το μεγάλο στοίχημα για εμένα, με τόσους αισθητήρες και 90hz, τι αυτονομία θα έχει! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Αν και είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα, νομίζω πως αυτά που γράφεις, έχεις πέσει μέσα σε πολλά. Όσο για το τελευταίο, νομίζω ότι και η ίδια, με τη σειρά Pixel, αυτό θέλει, να γίνει η Apple του Android. Προσπαθεί τουλάχιστον διότι το premium εξωτερικά δε το έχει στο vs με το iPhone. Το μεγάλο στοίχημα για εμένα, με τόσους αισθητήρες και 90hz, τι αυτονομία θα έχει!Πάντως τα είδα από κοντά και οι αποψη μου δεν αλλαξε.. (Υπόψιν είχα Nexus 4,5,6,6P, pixel 3xl, φανατικός δηλαδή στοκ αντροιντ) Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Πάντως τα είδα από κοντά και οι αποψη μου δεν αλλαξε.. (Υπόψιν είχα Nexus 4,5,6,6P, pixel 3xl, φανατικός δηλαδή στοκ αντροιντ) Sent from my SM-G973F using Tapatalk παρε 3.4.5 κομματια και φερε τα να μας τα πουλήσεις.καλο ειναι ; σχεση με το 3xl; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 παρε 3.4.5 κομματια και φερε τα να μας τα πουλήσεις.καλο ειναι ; σχεση με το 3xl;Εμένα δεν με ενθουσίασε. Σαν αίσθηση μου φάνηκε ίδιο με το 3xl που είχα. Κάμερα σχεδόν ίδια με το 3α που είχε ακριβώς από δίπλα. Πρόσωπα και πορτραίτα βγάζει τρομερά σαν τα άλλα πίξελ , αλλά πλέον θεωρώ και το καινούριο iPhone πάρα πολύ κοντά στην κάμερα. Το επάνω μπεζελ είναι μεγάλο αν έρχεσαι από κινητό χωρίς bezels. Εγώ έχω το S10 και είναι ίσιο σε διάσταση με το pixel 4 που έχει μικρότερη οθόνη. Με το notch τουλάχιστον έμπαινε το ρολόι και ειδοποιήσεις αριστερά, δεξιά. Τώρα με το μπεζελ είναι όλο μαύρο επάνω συν την status bar παρακάτω , χάνει πολύ ωφέλιμο χώρο. Το soli για να λειτουργήσει πρέπει να περάσεις πολύ κοντά το χέρι από τη συσκευή για να το δει. Πιο κοντά απ' ότι νόμιζα. (το δοκίμασα με την εφαρμογή Πόκεμον που έχει μέσα και τα χαιρετας που έγραφα παραπάνω...) Απόκριση οθόνης παρα πολύ καλή όπως και το 3xl και πολύ καλύτερη του S10 μου, που φαίνεται πως καθυστερεί. Το κινητό είναι σαν να φοράει bumper χωρίς να φοράει. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλημέρα.Και εγώ αύτο ρωτάω από εχτές αλλά ουδείς δεν ξέρει. Αν θα μπορούν και οι 2 sim να λειτουργούν μαζί Θα μπορούν... όπως και στο Pixel 3a. Αλλά και στο Pixel 4. Στο εξωτερικό σίγουρα. Στην Ελλάδα αν το επιτρέπει η Cosmote!!! DSDS - Dual SIM Dual Standby https://www.androidpolice.com/2019/10/16/pixel-4-dual-sim-dual-standby/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts